תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,195 דיונים בפורום זה
-
בזמן האחרון כל פעם שאני מפעיל את האימיול יש לי את ההודעה המעצבנת שיש לי LowID. עשיתי את מה שכתוב שם אבל זה לא עזר וכל פעם שאני מפעיל את האימיול עדיין עולה לי ההודעה. מה חוץ ממה שכתוב בהודעה הזאת יכול גם לגרום ל- LowID? בזמן האחרון גם אני לא מצליח לבצע חיפוש. האם זה קשור ל- LowID ומה אני יכול לעשות כדי לפתור את זה? *יש לי אימיול LHeMule 5.3 אם זה עוזר.
-
- 4 תגובות
- 599 צפיות
-
-
הי חברה. במחשב שלי מותקן מנהל ההורדות Flashget. הבעיה שלי היא כשאני רוצה להוריד קובץ מסוים דרך הדפדפן של פיירפוקס אני לוחץ לחצן ימני ואין לי אפשרות של "הורד באמצעות פלאש-גט" כמו באקספלורר. ניסיתי להוסיף את האפשרות דרך ה-Add-ons של פיירפוקס אך לא מצאתי שם זכר לפלאש-גט. האם ישנה דרך להוסיף את האפשרות הזו? תודה מראש.
-
- 4 תגובות
- 595 צפיות
-
-
כל פעם אחרי שאני יוצא מהמשחק האייקונים מבולגנים לגמרי ואני צריך לסדר אותם, איך אני פותר את הבעיה הזאת?
-
- 4 תגובות
- 749 צפיות
-
-
שלום לכולם ! אני מעוניין לדעת באמצעות אילו תוכנות ניתן לצפות בקבצי mkv.* ? תודה, אלכס.
-
- 4 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום כולם ! אני צריך תוכנה שיכולה להפוך MP3 לWAV ואז אני צריך לערוך את הWAV זאת אומרת "לחתוך" את השיר ולהוציא ממנו את החלק הנדרש עדיף תוכנה פשוטה ולא כ'כ מקצועית כי אני צריך את זה בשביל הפלאפון שלי, אני רוצה צילצולים שהם במחשב שלי בפורמט MP3 להפוך לWAVה ולחתוך רק את הפזמון. בתודה מראש,לירן
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
הורדתי ערכת נושא לפיירפוקס. הכל טוב, מלבד החצים של אחורה וקדימה בדפדפן- הם הפוכים. זה לא ממש קריטי, אבל קצת מבלבל ומעצבן. יש דרך לתקן את זה? תמונה:
-
- 4 תגובות
- 596 צפיות
-
-
*אם זה שייך לפורום אחר, תעבירו, זה פשוט נראה לי הכי מתאים לפני כמה ימים רכשתי את המשחק battlefield bad company 2 דרך החנות של EA. התקנתי אותו והתחלתי לשחק. הבעיה היא שבכל פעם, אחרי משהו כמו חצי שעה של משחק, המשחק קופא, ולאחר כמה שניות הWIN מרסט את עצמו. ניסיתי בשתי מסכים שונים, עם OC לכ.מסך ובלי, סרקתי את המחשב נגד וירוסים וכדומה ושום דבר לא עזר ,התוצאה היא אותה תוצאה. אני לא יודע אם זה משנה אבל בכל הזמן שיחקתי במולטי של המשחק בלבד ולא בקמפיין. יש למישהו רעיון מה הבעיה?
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אהלן, מחפש תוכנה, שתוכל לרוץ על המחשב, ותגיד לי איזה רכיב חומרה במחשב זקוק לעדכון דרייבר + קישור. מכיר כבר driver agnet אבל הוא נורא יקר. תודה
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני נכנס ל Mozilla Mail 1.7.2 לוחץ על Compose או Reply או כל דבר הקשור בשליחת הודעה חדשה, הוא מראה לי זמן של "חושב", ואם אני מזיז את העכבר הוא מפסיק לחשוב ולא קורה כלום. השליחת הודעה פשוט לא עולה. בגרסת מוזילה 1.8a3 השליחה עובדת, אך אינני יכול להשתמש בגרסא זאת עקב זה שהיא לא יציבותה ויש לה הרבה בעיות אחרות. מישהו נתקל? :-\
-
- 4 תגובות
- 611 צפיות
-
-
כל פעם שאני מדליק את המחשב יש לי ההודעה הזאת מה שבתמונה.... [attachment deleted by admin]
-
- 4 תגובות
- 577 צפיות
-
-
יש דיסק אודיו שיש לו סרטון, איך אני צורב אודיו ואת הסרטון ביחד
-
- 4 תגובות
- 963 צפיות
-
-
יש לי בעייה עם האיי סי קיו... איך שאני מפעיל את האיי סי קיו זה רושם לי בכותרת: (במסך קופץ כזה) Microsoft Visual C++ Runtime Library ובהודעה: Runtime Error! c:\program files\icq\icq.exe abnormal program termination מישהו יודע מה זה ? כי ניסיתי להסיר הכל ולהחזיר וזה לא עבד...
-
- 4 תגובות
- 909 צפיות
-
-
לא שמתי לב לשום דבר נוסף מוזר.. הבעיה היחידה היא שכשאני לוחץ על טוקבק בכתבה, כל מה שקורה זה שעון חול שמסתובב לו ואז זהו, לא קורה כלום! יש למישהו מושג מה יכול לגרום לזה?
-
- 4 תגובות
- 740 צפיות
-
-
בצעתי שדרוג למחשב עליו מותקנת Vista ל-SP2. לאחר סיום העדכון בצעתי כנדרש אתחול למחשב, אך הוא נכנס אוטומטית לבדיקת chkdsk. קיים קובץ אחד (solitair.exe דווקא...) שבו הבדיקה נעצרת והמחשב אינו ממשיך לאתחול מערכת ההפעלה. ניסיתי את כל אפשרויות האתחול האחרות (safe mode, last known good configuration) אך ללא הועיל אני נתקע באופן דומה. כיצד ניתן להתגבר על הבעיה? מצידי אפילו איכשהו להגיע לקובץ הבעייתי (שכנראה איכשהו נדפק) ולמחוק אותו. רעיונות יתקבלו בתודה. אמיר.
-
- 4 תגובות
- 600 צפיות
-
-
נגיד למישהו יש הרשאה מלאה על התכונה ואני מחובר לתוכנה כמשתמש רגיל דרך ה IP שלו ,( והדו שיח בינינו כשתוכנה דלוקה היא בשיטת PUSH TO TALK ) האם לאותו אחד עם ההרשאה המלאה יש אפשרות לעשות האזנה בסתר ,כלומר הוא יכול לשמוע אותי מדבר מבלי שאני אלחץ על כפתור השידור לדיבור? -אני שואל כי מה שקורה זה שהתוכנה אצלי מחוברת באופן קבוע וכשאני לא מדבר עם אף אחד ולפעמיים אף בשעות לא שגרתיות(למשל ב 3 בלילה) ברגע שאני נכנס לחדר של המחשב מישהו פונה אלי כאילו הוא ידע שאני נמצא בסביבה וזה קרה לא פעם ולא פעמיים ניסיתי לשאול אותו איך הוא ידע שאני ליד המחשב והוא נתן לי תשובה מתחמקת, מאוד מוזר לי כל העניין הזה כאילו הוא תמיד ייכול לשמוע אותי ולדעת מתי אני נמצא בסביבה דבר שפוגע בפרטיות .
-
- 4 תגובות
- 830 צפיות
-
-
שבת שלום לכולם! נכנסתי לאתר כלשהו והפריע לי הרעש של האנימציה ברקע. יש אפשרות לבטל את הסאונד שלה? תודה והמשך שבת נעימה!
-
- 4 תגובות
- 580 צפיות
-
-
שמעתי על זה לאחרונה, האם זה בטוח לשימוש? הבנתי שיש על זה מעקב. האם אפשר למצוא שם תוכן שלא נמצא בסביבת web רגילה? תודה.
-
- 4 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
ובכן יש לי בעיה.אני לפני כמה חודשים התקנתי : Asus Detonator 21.88e שלינק אליו התפרסם פה. יש לי asus v7700 pure gforce2 gts .אני חושב שהיגיע הזמן לאדכן את הדרייבר. הבעיה היא שיש יותר מדי סוגי Detonators ואין לי מושג איזה מהם הוא שלי: The official Nvidia drivers : Detonator 4: 2x.xx Series (23.11) Detonator 3: 1x.xx Series 6.xx Series Manufacturer Asus (6.xx) Leaked 27.xx מה ההבדל בינם, איזה רצוי להתקין. ושאלה אחרונה מה יותר טוב ? נ.ב. המידע נילקח בחלקו מ-Guru3d ו-3dChipset.
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני לא מבקש שתביאו לי אותה רק את השם אם יש תוכנה כזאת שאני משחק במשחק עכשיו נגיד כפתור W עושה משו ואם אני לוחץ קיצור כל שהוא הוא משנה את המקלדת למצב שתיים ככה שכפתור W יעשה משו אחר יש דבר כזה ?
-
- 4 תגובות
- 582 צפיות
-
-
שלום, בכמה ימים המחשב שלי נהיה קצת איטי..קיצר בדקתי קודם ואני רואה שיש תהליך שנקרא SYSTEM (זה לא הסיסטם איידל הזה..אחד אחר) שתופס בין 50-80 CPU. הנה תראו תמונה: http://up181.siz.co.il/up1/dcziuhnytyzm.jpg הרצתי NOD32, ADAWARE, רגסטימשין כולם במצב בטוח, וזה לא מצא לי שוב דבר רציני ולא עזר. שהווינדוס עולה עולה איתו ההודעה הזאת: http://up178.siz.co.il/up1/3whnzvcyykzm.jpg יש מצב זה קשור? איך אני מעיף את התהליך הזה? הוא תוקע את כל המחשב..
-
- 4 תגובות
- 754 צפיות
-
-
-
ה-firewall משום מה היה במצב כבוי אז ניסיתי להפעיל אותו וקיבלתי את ההודעה הבאה.. עשיתי סריקה לוירוסים הכל נראה נקי,מה עושים? [attachment deleted by admin]
-
- 4 תגובות
- 685 צפיות
-
-
יש לי סרט בקובץ AVI ואני רוצה לצרוב אותו כך שאני אוכל לראות אותו ב DVD . השאלה היא אם צריך להפוך את הקובץ לפורמט SVCD או VCD או שאפשר לשנות בתוכנת נרו 6 שברשותי????? ואם יש צורף להפוך פורמט אפשר מדריך??? תודה רבכה..
-
- 4 תגובות
- 919 צפיות
-
-
-
על מה כבר לחצתי בטעות?! מה כבר קרה?? אני באמצע הקלדת עבודה וזה משגע אותי. איך מחזירים את המצב לקדמותו ומאפשרים שוב סימון של שורה (ברקע שחור...) ומחיקתה על-ידי Backspace? תודה לעוזרים.
-
- 4 תגובות
- 1.7k צפיות
-