תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,195 דיונים בפורום זה
-
יש כאלה תוכנות בנמצא ? חינמיות ולא מגבילות בזמן או באיכות וכאלה? אני חייב לעשות גרסא של פלייבק לשיר של כוכב נולד פשוט ואם לא פלייבק אז MID לפחות.. זה חשוב לי מאוד אני אודה על כל לינק או שם שתזרקו כי אני נואש... יום טויב
-
- 4 תגובות
- 949 צפיות
-
-
בלילה עבדתי על דבר חדש ipod slider וזה מה שיצא אשמח לתגובות... [attachment deleted by admin]
-
- 8 תגובות
- 949 צפיות
-
-
שלום, יש לי שתי בעיות מוזרות ב-FF: 1. משום מה ה-TMP גורם לשורת הכתובות לא לעבוד, כלוחצים אנטר פשוט לא קורה כלום. ניסיתי להסיר ולהתקין מחדש את ה-TMP וזה לא עוזר, ולא מצאתי שום דבר בהגדרות שהשתנה ממה שהיה קודם ועלול לגרום לכזה דבר. 2. בעיה שהתחילה לפני יומיים - כל פעם שאני נכנס לסרטון ביוטיוב הדפדפן נתקע. יש לציין שזה קורה גם כשאני פותח את ה-FF בסייפמוד. עד לפני יומיים היוטיוב עבד כרגיל, ולא זכור לי ששיניתי משהו (זה קרה לפני שעידכנתי ל-9.0.1 וזה עדיין קורה אחרי העדכון). רעיונות? תודה
-
- 2 תגובות
- 949 צפיות
-
-
אוקיי, מצאתי את ה PLUGIN הזה ל WINAMP, שמאפשר לכם לשלוט WINAMP דרך כל פלאפון שתומך ב WAP פשוט תתקינו את ה PLUGIN, ודרך הפלאפון שלכם תגלשו ל כתובת IP שלכם http://XX.XX.XXX.XXX בהתחלה חשבתי שזה יעבוד די מעפן, אבל זה מגיב מאוד מהר, לוקח פחות משניה מהרגע שאתם בוחרים להחליף שיר מהפלאפון ועד שהשיר מתחלף. זה מאוד יעל לכאלה שאין להם BLUETOOTH ו IR אני משתמש בתוכנה NO-IP שמעדכנת כל פעם את האייפי שלי, ואז אני נכנס בפלאפון לכתובת http://username.no-ip.com ממש סבבה! חיפשתי המון תוכנות כאלה, ושום דבר לא עובד חוץ מזאת, ואני לא מאמין שההתקנה כלכך פשוטה, פשוט מתקינים, ונכנסים לכתובת, בלי שום הגדרות. http://www.winamp.com/plugins/download/94546
-
- 10 תגובות
- 949 צפיות
-
-
אני רוצה להתקין תוכנת אופיס אני רק מתלבט איזה: Office 2003 או Open Office. מה היתרונות ומה החסרונות ובתכל'ס מה עדיף?
-
- 13 תגובות
- 949 צפיות
-
-
אז ככה יש לי בעיה עם העכבר שלי שהוא מיקרוסופט ווירלס אופטיקל העניין הוא שאני נמצא באינטרנט ומשתמש בלחיצה על הגלילה בכדי לנווט בתוך הדף עם החיצים הכל עובד טוב ויפה עד שאני עוזב את הגלילה והדף קופץ לי לתחתית העמוד בלי שום אזהרהבטוח יש איזה טריק לתקן את זה שישאר איפה שעזבתי את הכפתור! יש לי כמוהן מותקן אינטלי פוינט 5.1
-
- 2 תגובות
- 949 צפיות
-
-
שלום, אני צריך שתהיה מסכה על היד שלי, כל הזמן, אבל היד שלי זזה, אבל מה שעשיתי היה לעשות ROTOSCOPING ליד, וזה עבד מעולה, זה עקב אחרי היד והכל, אבל עכשיו איך אני עושה שמה שיעקוב אחרי היד יהיה מסכה ולא הרוטוסקופינג. הוכחה שזה אפשרי (אבל אין לי מושג איך): המשפט נלקח מ:http://help.adobe.com/en_US/aftereffects/cs/using/WS3bf812c123007fb8513559df126b537c840-8000.html
-
- 0 תגובות
- 948 צפיות
-
-
-
זה התחיל לפני איזה שבועיים חשבתי שזה יסתדר אבל זה לא מסתדר. הבעיה היא שאני למשל רוצה להכנס לאיזה אתר אז אני לוחץ על הלינק שלו ואז פשוט עולה לי חלון לבן והאתר לא עולה. מה שמזור זה שיש איזה פורום שהוא בתוך פורטל אז אם אני לוחץ על כנסיה לפורום דרך הפורטל הוא רק יגיע לחלון לבן אבל היה לי את הכתובת של הפורום במועדפים לפני שהבעיה התחילה ואם אני לוחץ על כניסה דרך המועדפים הוא נכנס רגיל (אבל אחרי זה שאני רוצה להכנס לאחד הפורומים הוא שוב פעם פותח לי חלון לבן...). תעזרו לי בבקשה אני כבר משתגע מהבעיה הזאת! אגב אני משתמש בAVANT אבל זה קורה לי גם באקספלורר
-
- 16 תגובות
- 948 צפיות
-
-
שלום לכם היום בטעות הסרתי את הרגיסטרי של האיסיקיו ואז שאני רוצה להתחבר אני לא מצליח ומחקתי ועוד פעם התקנתי ועוד פעם מחקתי והתקנתי לא עזר? איך אני יכול להשיב את הקובץ שיפעלח על הפעלת חלונות? תודה לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 948 צפיות
-
-
היי אני מבקש תוכנה כזו שגם אפשר להגדיל את גודל הפונט.
-
- 0 תגובות
- 948 צפיות
-
-
מישהו יכול לתת לי שם או קישור לתוכנה שדרכה אני יכול לשלוח פקס דרך מחשב ודרך מודם ADSL? התוכנה צריכה להיות חינמית תודה.
-
- 2 תגובות
- 948 צפיות
-
-
יש לי את האנטי וירוס NOD32 גירסה 3.0.684.0 ויש לי בעיה שהיא לא פועלת אוטומטית אם הפעלת המחשב התוכנה לא מופיעה ליד השעון למטה שאני מדליק את המחשב ואני צריך להפעיל אותה לבד דרך האיקון שלה איך אני עושה שהיא תיפתח אם הפעלת המחשב באופן אוטומטי? תודה מראש.
-
- 3 תגובות
- 948 צפיות
-
-
בע''ה, בוקר טוב לכולם, לאחרונה בזמן שימוש בדפדפן IE גרסה 8 החלו להופיע בעיות בזמן גלישה באתרים כגון YNET ויד 2 (שגיאת Operation abort) וכן תקלות בזמן חיפוש תמונות ועליית אתרים כגון גוגל (שגיאות שבהן נפתח רק החלק העליון של האתרים כאשר בסרגל התחתון של הדפדפן מופיעים שגיאה עם משולש צהוב ) add-ons למיניהם עובדים וכמו כן מותקן על המחשב JAVA וFLASH PLAYER (מעודכנים תמיד) אשמח לעזרה חג פורים שמח וסוף שבוע שקט ינון
-
- 3 תגובות
- 948 צפיות
-
-
ברשותי קובץ תמונה מסוג JPG בנפח של 200kb אך אני מעוניין להקטינו לנפח של 63kb לכל היותר, וזאת ללא פגיעה כלל באיכות התמונה !!! האם ניתן? ואם כן באיזו תוכנה ?
-
- 1 תגובה
- 948 צפיות
-
-
מקווה שזהו הפורום הנכון,אם לא תעבירו אותו בבקשה בעת פרמוט למחשב של אחותי בשלב עליית ההתקנה(אחרי טעינת הדרייברים ולוח האם) המחשב מקלב מסך כחול ומתקבלת הודעת שגיאה 0x0000007b ניסינו למחוק וירוסים ולצרוב במהירות נמוכה(4X) גרסאות אחרות של הווינדוס אך הכל גרם לאותה תוצאה... תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 948 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי מחשב של dell latitude-d630 ולאחר פרמוט (WINDOWS XP) לא הצלחתי לסדר את האינטרנט. אני מניח שהבעיה בדרייברים אבל לא הצחלתי למצוא את הדיסק של המחשב, האם למישהו יש רעיון? או שהבעיה בכלל לא בדרייבר? בתודה מראש אורי
-
- 8 תגובות
- 948 צפיות
-
-
עריכה: הצלחתי להוציא את הקובץ MPG (תודה לזה שמתחתי..) אבל הוא קורס בכל הנגנים חוץ מ VLC שמצליח כמובן לפתוח הכל.. הבעיה בתוכנה הזאת שאי אפשר להוסיף כתוביות בעברית וגם הVOB משהו הזה.. לא עובד איתה בקיצור מה צריך להתקין בשביל שאני יוכל לפתוח את הקובץ במדיה פלייר\פאוור דיוידי יש לי את המקודדים KLITE + ALL IN ONE שאמורים להספיק להכל! הודעה מקורית: אם כן אז איך? יש לי פשוט קובץ Bin ו cue, אני לא מנסה אפילו לצרוב\לפתוח כי אני יודע שזה יהיה ב VCD ואין לי עצבים לזה אני רוצה למצוא דרך להפוך את זה לקובץ MPG נורמלי, תודה.
-
- 10 תגובות
- 948 צפיות
-
-
הרמקולים עבודו כמו שצריך כנראה בגלל עשכון כלשהו פתאום יש לי בעיה בהתקן microsoft UAA bus driver for high definition audio (הוא בסימן קריאה צהוב במנהל ההתקנים ) נסיתי להתקין ולהסיר דריברים להוריד את העדכון ממיקרוספט לא עזר מישהו מכיר את הבעיה הזו איך ניתן לפתור אותה תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 948 צפיות
-
-
שלום, האפשרות להרחבת שולחן העבודה ל-2 מסכים שמגיעה מובנת בWIN 7 די מוגבלת באופציות שלה: אני רוצה שמסך ספיציפי יהיה בצד ימין ומסך ספיציפי יהיה בצד שמאל (בת'כלס מדובר על המסך של המחשב שלי ובצד השני טלוויזיה בסלון שמחוברת בכבל HDMI דרך הקיר...). הכרטיס מסך שלי - 5770 של HIS מכיל חיבור HDMI, DP ו2 חיבורי DVI. את המסך הראשי שלי, סמסונג 2350P חיברתי בDVI ואת הטושיבה שבסלון חיברתי בHDMI כאשר המסך הראשי מוגדר כ"מסך 2" והTV שבסלון כ"מסך 1". כתוצאה מכך, כשאני עושה הרחבה של שולחן העבודה (עובר למצב Extend) אז השולחן העבודה "עובר" לסלון והמסך המורחב, הריק, זה המסך הראשי שלי. אני מעוניין בהפך כדי שאני אוכל להציג סרטים בסלון למשפחה ותוך כדי לעבוד על המחשב. ניסיתי למצוא בגוגל כל מיני או…
-
- 3 תגובות
- 948 צפיות
-
-
שלום מחפש דריבר broadcom bcm4310 usb controller למחשב נייד של דל 1014 מערכת הפעלה XP SP3 אני משתגע כבר יומיים שלמים חיפשתי בכל מקום בכל האתרים שרשומים בלנקיה באתר של broadcom באתר של דל ואני לא מוצא קיבלתי את המחשב עם מערכת הפעלה אובנטו 8.10(סוג של לינוקס או משהו כזה) ואיתה הכל עבד ואז פירמטת את המחשב התקנתי את ה XP ועם ה XPלא עובד האינטרנט האלחוטי במנהל ההתקנים מסומן סימן שאלה על 2 התקנים בקר רשת ו USB DEVICE ואני לא מוצא את הדריבר (ניסיתי גם הרבה דריברים אחרים) אז התקנתי שוב את האובנטו מבלי להתקין את הדריבר ושוב הכל עובד מה לעשות איפה אני מוצא את הדריבר אני רוצה להשתמש בXP תודה תודה תודה תודה
-
- 0 תגובות
- 948 צפיות
-
-
שלום. יש לי מסך של סמסונג 931BW עם המסך קיבלתי את הדרייברים + 2 תוכנות אחת מהם היא ה MagicTune לפי מה שראיתי זה מכוון את המסך למידת הצורך בעבודה הבעיה היא שפעם התוכנה עובדת ופעם לא, יש מן הודעת שגיאה של אי תמיכה או משהו כזה. ניסיתי למחוק ולהתקין את התוכנה מחדש גירסה חדשה מהאתר של סמסונג וזה בכלל לא עבד מישהו מכיר את הבעיה הזאת?
-
- 1 תגובה
- 948 צפיות
-
-
מסתבר שה"ווינדוס הפגום" זה לא תקלה בווינדוס אלה סוס טוראני שרוצח לי את הארדיסק אני חושב שיש גם עוד כמה חברה שיצטרפו אליו אני לא יכול להפעיל שום דבר מבלי שזה יקרוס ועכשיו אני לא יכול להפעיל כלל את הWINDOWS(אני כרגע במצב בטוח עם רשת) מה לעשות במצב הזה?
-
- 4 תגובות
- 948 צפיות
-
-
הביטורנט שלי מסריח בקושי מוריד (הוא מוריד רק תוכנות לא מישחקים).. אז תמליצו לי על אחד כי ניסיתי איזה 10!!! עם זה לא חוקי תישלחו לי בפרטי! תודה..
-