תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,194 דיונים בפורום זה
-
תודה.
-
- 6 תגובות
- 926 צפיות
-
-
יש לי שלוש כוננים : c ,d, e אני רוצה רק שתיים : c ,d איך עושים את זה?
-
- 2 תגובות
- 926 צפיות
-
-
הכותרת אומרת הכל, עד היום השתמשתי בBSPLAYER אבל כשאני בא לנגן בו קובץ שמקודד בHD אז אני לא מסוגל לשמוע את הסאונד, הדבר הזה קורה גם בתוכנה MV2PLAYER. יש לציין שכשאר מנגנים את אותו קובץ במדיה פלייר של ווינדוס אז אןי שום בעיה של סאונד, אבל זה לא כל כך עוזר משום שאי אפשר להוסיף כתוביות במדיה פלייר. בקיצור אם למישהו יש נגן שלא יתקשה בלנגן HD , בלי בעיות אודיו ויוכל לאפשר כתוביות אז הוא מוזמן לרשום פה. עוד משהו קטן, חשבתי לעצמי שיכול להיות שזו בעיה בקודקים אבל מכיוון שMP מצליח לנגן בלי בעיות סאונד אז ירדתי מזה, בכל מקרה זה אפשרי בכל זאת שזאת בעית קודקים? בתודה מראש לעוזרים.
-
- 0 תגובות
- 926 צפיות
-
-
תהנו ונא להגיב איך אני יכל לשפר מקווה שאהבתם
-
- 4 תגובות
- 926 צפיות
-
-
שלום לכם, ניסיתי להתקין גרסת נסיון של פוטושופ CS4 ME ע"ג win 7 ultimate 64 bit. בצעתי מספר נסיונות התקנה וכולם כשלו (נסיון להתקין את אותה החבילה ע"ג XP pro 32bit דווקא הצליח). סיבת הכשל, לפי טענת אשף ההתקנה, היא שחבילת השפה האנגלית לא הותקנה (error 2). התקנתי את כלי הסיוע של אדובי לבדיקת תקינות היישומים שהותקנו, והוא בכלל טען שמדובר בבעייה בקבצי פרופילי הצבע שהותקנו ע"י אדובי, ובשינוי הגדרות מסויימות ברגיסטרי. האם מישהו מכם נתקל בתופעה הזו? אהיה אסיר תודה לכל מי שיתן לי עצה מועילה כדי להתגבר על התקלה.
-
- 4 תגובות
- 926 צפיות
-
-
בעיה מאוד מוזרה. אנשים אמרו שהם שומעים את מה שאני שומע מהמחשב דרך שיחות אינטנרט, בהתחלה חשבתי שזה קשור לעובדה שאני מחבר את האוזניות לפאנל הקידמי והרמקולים עובדים, אז כיביתי את הרמקולים ועדיין, אנשים שמעו את מה שאני שומע אז ניתקתי את המיקרופון, ואנשים עדיין שמעו את מה שאני שומע. אמרתי לעצמי, בטח המיקרופון של המצלמת רשת משפיע, אז ניתקתי את המצלמת רשת ו פתחתי את הבדיקת סאונד בווינדוס. והפעלתי מוזיקה בwinamp ואני רואה שהפס זז, גם כשהמיקרופון מנותק והרמקולים מכובים יש למישהו הסבר לזה? מפרט בצד אם זה משנה משהו
-
- 3 תגובות
- 926 צפיות
-
-
אהלן חברים! מחקתי את המסנג'ר במחשב שלי כדי לפנות מקום בכונן C. עכשיו התקנתי שוב את גירסה 9 שלו, והייתה בעיה שהוא לא מצליח להתחבר. אז מחקתי והתקנתי גירסה 8.5 באנגלית, אבל רציתי בעברית, אז מחקתי את ה8.5. וזה אומר לי עכשיו שיש לי מסנג'ר על המחשב, למרות שאין לי כזה! אז אני לא יכול להתקין, כי מיקרוסופט המטומטמים החליטו שאני צריך להתקין רק בכונן C ורק דרך הLIVE שלהם. איך פותרים את הבעיה הזאת? אריאל
-
- 7 תגובות
- 926 צפיות
-
-
שלום יש כל כך הרבה תוכנות שליטה מרחוק וכל אחד והצרות שלה 1 vnc שהיא דורשת התקנה פתיחת פורטים {שאני לא יודע איזה מהם ואם זה tcp או udp) וטיפה מסובכת עם כל האפשריות שלה 2.תוכנה שליטה של הxp שהיא טובה אבל איטית ודורשת לפתוח יוזר וטיפה מסובכת להסבר 3.לוג מין שאני לא מבין כלום שם ואם כבר נרשמתי והתחלתי התקנה אז באמצע ההתקנה זה עשה לי שגיאה 1920 ואני לא יודע מה לעשות אם תוכלו לעזור לי אני מאוד יעזור חיפשתי מדריכים אבל ממש לא טוביםםם לא יודע מה לעשות חברה הבנתי בסוף איך להתקין את הלוגמין אמרולי שזאת תוכנה שליטה טובה אבל ניראה לי שיש פה רק אפשרות לשלוט על המחשב שלך איך אני אמור לשלוט על מחשבים אחרים בלי ip או משהו כזהה
-
- 12 תגובות
- 926 צפיות
-
-
טוב אז אני ניכנס למשחק אחד הוא אומר שחסר לי msvcr71.DLL אני שמתי את ה DLL ב C/WINDOS/SYSTEM32 ואז דרך ה CMD כתבתיregsvr32 msvcr71.dll ואז במקום שיגידו נקלט ב הצלחה יש כזה דבר the module "msvcr71.dll was loaded but the entry-point DllRegisterServer was not found make sure that msvcr71.dll is a valid dll or OCX file and then try again ואז יש עדיין את הבעיה זאת
-
- 7 תגובות
- 926 צפיות
-
-
-
היי,האם יש אפשרות לבטל לתמיד את המודעות של גוגל כשצופים ביו-טיוב או ב-ustream? תודה.[br]פורסם בתאריך: 3.02.2011 בשעה 21:21:11 מישהו?
-
- 0 תגובות
- 926 צפיות
-
-
יש לי מחשב עם כניסת וידאו, לכניסת וידאו הזאת מחוברת מצלמה בעזרת כבל. דרך תוכנה שנקראת RESOLUME, אני משדר על מקרן על מה שהמצלמה מצלמת. יש לי מחשב באולם נפרד, ואני רוצה להעביר את הסיגנל מהמחשב הראשון, שיגיע גם למחשב השני (ב LIVE). להעביר כבל לא בא בחשבון - כי זה מאוד דחוף. זה חייב להיות דרך הרשת (שקיימת כבר) בין 2 המחשבים יש למישהו אולי פיתרון מהיר?
-
- 0 תגובות
- 926 צפיות
-
-
שלום אני צריך תוכנה שתאפשר למספר מחשבים לצפות בשולחן העבודה שלי כלומר אם על שולחן העבודה שלי יש מסמך מסויים אני רוצה שמחשבים שהזמנתי יוכלו לצפות במסמך כשהו פתוח על המחשב שלי סוג של תוכנה לשליטה מרחוק אך אני רוצה רק את יכולת הצפיה בלי שהאנשים שאזמין יוכלו לשנות ולפעול במחשב שלי אשמח אם תמצאו לי תוכנה שכזאת
-
- 5 תגובות
- 926 צפיות
-
-
[table][tr][td] אם אפשר אז שיהיו בה אפשרויות רבות אבל זה פחות חשוב. וכמובן חשוב שיהיה איזה browser שאני יוכל לראות את האתר כמו שהוא ברשת ולא דף דף בקובץ נפרד תודה.[/td][/tr][/table]
-
- 2 תגובות
- 926 צפיות
-
-
איך מחברים קובץ שירד בכמה חלקים לקובץ אחד ?
-
- 1 תגובה
- 926 צפיות
-
-
שלום, יש לי שתי בעיות מוזרות ב-FF: 1. משום מה ה-TMP גורם לשורת הכתובות לא לעבוד, כלוחצים אנטר פשוט לא קורה כלום. ניסיתי להסיר ולהתקין מחדש את ה-TMP וזה לא עוזר, ולא מצאתי שום דבר בהגדרות שהשתנה ממה שהיה קודם ועלול לגרום לכזה דבר. 2. בעיה שהתחילה לפני יומיים - כל פעם שאני נכנס לסרטון ביוטיוב הדפדפן נתקע. יש לציין שזה קורה גם כשאני פותח את ה-FF בסייפמוד. עד לפני יומיים היוטיוב עבד כרגיל, ולא זכור לי ששיניתי משהו (זה קרה לפני שעידכנתי ל-9.0.1 וזה עדיין קורה אחרי העדכון). רעיונות? תודה
-
- 2 תגובות
- 926 צפיות
-
-
בע''ה, בוקר טוב לכולם, לאחרונה בזמן שימוש בדפדפן IE גרסה 8 החלו להופיע בעיות בזמן גלישה באתרים כגון YNET ויד 2 (שגיאת Operation abort) וכן תקלות בזמן חיפוש תמונות ועליית אתרים כגון גוגל (שגיאות שבהן נפתח רק החלק העליון של האתרים כאשר בסרגל התחתון של הדפדפן מופיעים שגיאה עם משולש צהוב ) add-ons למיניהם עובדים וכמו כן מותקן על המחשב JAVA וFLASH PLAYER (מעודכנים תמיד) אשמח לעזרה חג פורים שמח וסוף שבוע שקט ינון
-
- 3 תגובות
- 926 צפיות
-
-
אני מחפש תוכנת ניהול לקבצי מדיה (ווידאו/אודיו/תמונוצ) עם JukeBox המנהלת את הקבצים עם הקישורים שלהם ומסוגלת ךהפעיל את קבצי הווידאו/אודיו עם נגן שאבחר. משיהו מכיר תוכנה טובה כזו ? הלא בהכרח תוכנה חופשית...
-
- 4 תגובות
- 926 צפיות
-
-
באנטי וירוס 32nod . האם האנטי וירוס עושה את העבודה שלו לבד- סורק ומוחק לבד? או שצריך להפעיל את הסריקה מדי כמה ימים?
-
- 1 תגובה
- 926 צפיות
-
-
שלום לכולם, פרמטתי את הדיסק הקשיח של הנייד שלי והתקנתי את חלונות xp מחדש. בדיעבד הסתבר לי שלא גיביתי הרבה מהחומר שלי שאני צריך.. יש דרך לשחזר את החומר (מעין אנפורמט או משהו כזה) ?? תודה רבה לעוזרים !
-
- 3 תגובות
- 926 צפיות
-
-
היי, השאלה בכותרת... תודה רבה מאוד מראש .
-
- 1 תגובה
- 926 צפיות
-
-
שלום לכולם... אני מקווה שמשהו יכול לעזור לי. אני מנסה לגבות את סיפריית ה סרטים שלי ( DVD). המליצו לי על ה תוכנה DVD SHRINK ... עכשיו אני מצליח לצרוב את הדיסקים ... הבעיה שלי היא שהדיסקים אינם עולים / רצים על נגני ה DVD שלי. נגן ה DVD שלי LG LH-D6230 קורא +/- R אז זאת לא הבעיה.. ביקשו ממני RPM SCAN אז עשיתי אבל איני מבין בתוצעות אז אם זה יעזור יש תמונה מתחת. הצורב שלי - NEC ND-3500A Dual Layer DVD±R/W/DL 16X סוג הדיסקים - BENQ 8X DVD +/- R 4.7 GB [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 3 תגובות
- 926 צפיות
-
-
מישהו מכיר תוכנה שאיתה אפשר לעשות PRINT SCREEN לקובץ ווידאו ולשמור ממנו תמונה. אני ישמח גם אם מישהו יסביר לי למה זה לא אפשרי בXP, למה הם ביטלו את האפשרות הזאת (פעם זה לא היה כך).
-
- 8 תגובות
- 926 צפיות
-
-
מחפש תוכנה להסרת קבצים לא רצויים, מרגלים וכד' מלבד Adaware. איזה תוכנה שהוכיחה את עצמה מומלצת? תודה רבה.
-
- 3 תגובות
- 926 צפיות
-
-
אני מאד הייתי רוצה אתר\ תוכנה שיש בהה אייקונים שונים של מערכות הפעלה שונות, מוינדוס 3.11 עד לאקס פי, כולל מערכות הפעלה למק, וכו... תודה מראש...
-
- 5 תגובות
- 926 צפיות
-