עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. היי! אני מחפש תוכנה שניתן לערוך בה כל מיני דפי עבודה במתמטיקה ובהנדסה ולהדפיסם לאחר מכן! המון תודה!

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  2. Started by SHAY951,

כשאני מפעיל את האימיול ומשחק באיזשהו משחק, כל איזה 2 דקות יש תקיעה לשנייה של המחשב ואז זה משתחרר. אני יודע שזה 100% בגלל האימיול כי שאני לא מפעיל אתו זה לא קורה. זה יכול להיות מציק שזה קורה (וקרה.....) ברגעים קריטייים במשחקים...... אם מישהו מכיר את הבעיה, ויודע ממה היא נגרמת או איך אפשר לסדר אותה אני אשמח. תודה.

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  3. Started by avi2014,

יש לי עבודה להגיש ואני לדעת איך עושים סכמת erd הסכמה צריכה להיות גדולה משהו כמו 40-50 תאים..איך עושים את זה באופיס 2007? או בכל אופיס?

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  4. Started by raYo,

אני רוצה להתקין תוכנת אופיס אני רק מתלבט איזה: Office 2003 או Open Office. מה היתרונות ומה החסרונות ובתכל'ס מה עדיף?

• 13 תגובות
    • 1k צפיות
  5. Started by davidreznic,

בכל פעם שאני מוסיף כתובית (גם באנגלית וגם בעברית) המתוכנה קורסת. <<<מפרט מחשב בצד

6. אוקי יש לי בעיה באיסיקיו כבר שבועיים כשאני מתחבר אני לא יכול לשלוח הודעה הרשימה לפעמים לא מופיעה אני לא יכול לקרוא אוואי מן הסתם אני מבין שהאיסיקיו מאבד קשר עם השרת .. שמעתי על עוד אחד שיש לו את את הבעיה הזאת מה אפשר לעשות? איסיקיו הזה חשוב לי (465-666-999) יצא באופן רנדומלי לגמרי

• 10 תגובות
    • 1k צפיות
  7. Started by zohar678,

אני מעוניין להוריד תוכנה שנקראת בורסה גרף, התוכנה הזאת ניתנת להורדה למשך כשבועיים בלבד ולאחר מיכן אם ברצונך להמשיך להשתמש בה צריך לשלם כסף. האם יש איזה שהיא דרך לעשות שהתוכנה תמשיך לעבוד גם אחרי שבועיים מבלי להתקין לה קרק?

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  8. היי, יש לי פוטושופ CS4 חוקית בגרסת ME. אני לא מצליחה להתקין את עדכון 11.01.1. מתקבלת הודעה שפוטושופ לא מותקנת. ניסיתי גם דרך ה-Update מהתוכנה עצמה וגם להוריד עדכון מ-Winsoft ובשתי הפעמים ההתקנה נכשלה. מצ"ב צילום מסך: אודה לעזרה אם מישהו יודע או נתקל בבעיה הזו. תודה מראש.

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  9. Started by mechubar,

שלום רציתי לדעת אם בהפעלה של אימולטור Ps2 למחשב, האם יכול להיגרם נזק כלשהו (בעיקר בלתי הפיך) למחשב? מדובר במחשב Intel Core Duo E7300 2.66Ghz -Nvidia 9800GEFORCE GT

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  10. Started by hichcock,

כשאני מנסה להיכנס לצ'אט של נענע, מופיעה לי הודעה שצריך להתקין activeXcontrol אני כמובן מאשר את זה ומתחיל להתקין. אבל אז מופיעה לי הודעת שגיעה (בתמונה). אני לוחץ על retry מה שלא עוזר כלכך ואז על cancel ואז הוא שואל אותי אם להמשיך בלי הקובץ שהוא לא מצא בהודעת הזגיעה ואני לוחץ על כן - רק שאז לא קורה כלום. למישהו יש הצעות? תודה מראש. [attachment deleted by admin]

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  11. Started by dids22,

התקנתי מקודם את הפייר וואל הזה הקיצר כל פע כשאני מתחבר לאינטרנט המחשב נכבה למה זה קורה? ואיך מסדרים את זה? ועוד דבר למה כמעט כל דבר שאני עושה כמו להיכנס לבבילון או למנהל המשימות הוא מבקש אישור? תוודה

• 13 תגובות
    • 1k צפיות
  12. פירמטתי את המחשב והם חזרו פשוט כל כך הרבה וירוסים שכל תוכנה שאני מתקין רק מוצאת אותם אבל אף אחת מהם לא באמת מוחקת אותם אני לא יכול לפתוח את הטאסקמנגר בגלל הוירוסים יש לי בעיות עם הגוגל כרום בבקשה בבקשה תעזרו לי

• 10 תגובות
    • 1k צפיות
  13. שלום רב לכולם, אני חדש בפורום. יש לי שאלה , מזה כמה ימים אני נכנס לאלבומי Picasa Web Albums ברשת, מצליח לראות את התמונה הראשית של כל האלבומים, כך שאני רואה דף תמונות של כל האלבומים. הבעיה היא שכאשר אני לוחץ על תמונה של אלבום כלשהו בשביל לצפות בכל התמונות במכיל האלבום, אני מקבל דף ריק עם הודעה ראשונה בתחתית הדף "בוצע" והודעה שנייה "שגיאה בדף" ואני מקבל דף ריק בלי תמונות. השאלה שלי: האם מישהו יכול להסביר ממה יכולה לנבוע התקלה ואם יש איזשהו מקום בו אני יכול לקבל תמיכה ממערכת Picasa Web Albums ? תודה רבה סמואל האלבומים שלי נמצאים בלינק הבא: http://picasaweb.google.com/SHMUEL16/

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  14. Started by haviv822,

פיירפוקס נתקע המון! משהו נתקל שהדפדפן נתקע ככה סתם? נתקע סתם כי בא לו עם 7-8 סימניות פתוחות... לא בעייה של זכרון RAM .. יש לי 4GB

15. שלום לכולם, לאחי יש מחשב ישן מאוד והוא התקין ווינדוס מחדש, ולא מצאנו דרייברים באתרים של החברות... לוח אם - MSI MS-6163 (i440BX) וכרטיס קול Creative Sound Blaster Live (sb0220) תודה מראש.

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  16. אני צריך לעשות משהו מסויים כל שעה מהצהריים עד הערב, ומכיוון שאני על המחשב כל הזמן רציתי לדעת אם יש כזאת תוכנה למחשב שיכולה להזכיר לי כל שעה (בעזרת צילצול או הודעה או משהו אחר) להכין את המטלה המסויימת?

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  17. שלום לכולם מחש תוכנה שיודעת להעביר מ AVI ל MKV או כל פורמט אחר ללא איבוד איכות יש לי קובץ AVI 3.4 גיגה של הופעה 720P כאשר אני מנגן את הקובץ בפופ קורן A210 אני לא יכול להעביר אחורה קדימה כי אז פשוט אין לי סאונד המקורי מגיע דולבי דיגיטל במחשב זה עובד מצוין. נסיתי להפוך את הקובץ ל MKV עם RIPBOT264 אמנם זה סידר את עניין ההרצה אך איבדתי איכות מה אתם ממליצים? בתודה מראש

18. עשיתי את אלו לפני שנה בתוכנה לא כל כך מוכרת לשוק הגרפיקה ועדיין אני חושב שהתמונות יצאו פצצה. [attachment deleted by admin]

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  19. Started by dids22,

תראו לחבר שלי יש בעיה יש לו את הכרטיס fx 5200 (הוא גם החליף לו לפני שבוע מאוור ד"אבזמן האחרון הכרטיס עבד ללא קרור איזה שבוע) הקיצר כשהמחשב עולה לווינדוס(xp) פתאום לא רואים כלום והמסך מראה כאלו המחשב מכובה לקחנו את הכרטיס אלי לבית וחיברנו לפנטיום 3 והכל עבד טוב (המחשב עלה לווינדוס 98 ) אבל עדין הכרטיס לא עובד אצלו יש לו בלוח אם כרטיס מסך פנימי אז לא חברנו את הכרטיס מסך(5200) והמחשב עלה !!(דרך הכרטיס מסך הפנימי) אז אין לי כבר מושג מה הבעיה המחשב שלו עובד טוב גם הכרטיס מסך שלו עובד אצלי טוב אבל ביחד הם לא עובדים חשבתי שאולי הביה היא ב agp שעל הלוח אם שלו אבל עדין לא בדקנו את זה יש לכם אולי מושג מה לעשות ? נראה לכם שהבעיה ב agp? תודה

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  20. Started by DeadByDawn,

האם יש תוכנה כזאת שכוללת גם את האיי סי קיו וגם MSN???? פשוט נמאס לי כל הזמן לתמרן בין השנים.... ואם קיימת כזו,איזה הכי טובה לדעתכם,והאם אפשר לשלוח משם הודעות SMS כמו מהאי סי קיו? תודה מראש

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  21. אז ככה, זה נורא פשוט יש לי מחשב, יש לי אינטרנט, יש לי ICQ, הכל עובד יופי... הכל! יש לי חבר, יש לו מחשב, יש לו אינטרנט, יש לו ICQ הכל עובד אצלו פחות או יותר (פנטיום 3 עם קצת חרא במחשב שניקיתי אותו לגמרי לפני יומיים) הקיצור הוא הבן היחיד בעולם שלא מקבל את ההודעות שאני שולח לו, לא מבין מה הולך פה... הוא פשוט לא מקבל כלום!!! ואני מקבל את שלו... הוא טוען שהוא מקבל מכולם הודעות, רק ממני לא... וזה כבר שבועיים ככה... לא מלפני חמש דקות יש למשהו מושג? רעיון? יניב

• 10 תגובות
    • 1k צפיות
  22. דחיסת "איחסון" או דחיסה "הכי מהירה"?

23. Started by IlanF,

יש לי איזה קובץ בסיומת NCD, איך אני פותח אותו?

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  24. היי, השאלה בכותרת... תודה רבה מאוד מראש .

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  25. Started by Falcon007,

מה עדיף Ntfs או fat32 אני מתלבט בין שניהם כבר הרבה זמן

• 11 תגובות
    • 1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים