תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,195 דיונים בפורום זה
-
אני צריך "חומת אש" חינמי לחברה של אחי יש למישהו המלצות?
-
- 12 תגובות
- 949 צפיות
-
-
כנראה גם לכם זה קרה פעם .. החלונות אקס פי שלי ברזולוציה 800X600 32BIT יש לי רקע ב-DESKTOP עכשיו נגיד אני משחק באיזה משחק , אחרי שאני יצא ממנו הרקע בגודל חצי מהרגיל (או שקצת טיפה גדול יותר), כמובן זה מציק שאני צריך כל הזמן להחזיר את הרקע לגודל הרגיל... אתם יודעים איך אני גורם לתופעה הזאת להפסיק?! : תודה.
-
- 5 תגובות
- 949 צפיות
-
-
אחרי שפירמטתי והתקנתי מחדש את המחשב הוא עבוד ממש אבל ממש ממש לאט בלי סיבה שאני גולש באינטרנט רק אז הcpu מגיע לבין 60 ל80 אחוז בשימוש, עשיתי איחוי סרקית וירוסים וכל העניין הזה ולא מצא כלום. למישהו יש עוד רעיונות?
-
- 10 תגובות
- 949 צפיות
-
-
איזו תוכנה לסינון דואר זבל (עדיף חינמית) מומלצת ל OUTLOOK EXPRESS? אני צריך משהו פשוט בשביל הורי. (נא לא להציע תוכנות MAIL חלופיות) תודה
-
- 7 תגובות
- 949 צפיות
-
-
שלום, מישהו יכול להמליץ לי על תוכנה ידידותית להמרת וידיאו אני צריך להמיר מmkv ל avi תודה מראש!
-
- 2 תגובות
- 949 צפיות
-
-
אהלן חבר'ה... הרבה זמן לא הייתי פה עקב נסיעה לאילת... היה מ=ט=ו=ר=ף !!! זה בקשר לאייסיקיו. האם יש אפשרות לבטל את שינוי הסטטוס ברגע שעוברים למצב Full Screen ? זאת אומרת שאם אני על "לא נמצא" (לבן) ואני נכנס למצב Full Screen אז שהוא לא יעבור לי ל"לא זמין" (אדום)... תודה לכל העוזרים, ניאו.
-
- 12 תגובות
- 949 צפיות
-
-
כשאני מנסה להיכנס לצ'אט של נענע, מופיעה לי הודעה שצריך להתקין activeXcontrol אני כמובן מאשר את זה ומתחיל להתקין. אבל אז מופיעה לי הודעת שגיעה (בתמונה). אני לוחץ על retry מה שלא עוזר כלכך ואז על cancel ואז הוא שואל אותי אם להמשיך בלי הקובץ שהוא לא מצא בהודעת הזגיעה ואני לוחץ על כן - רק שאז לא קורה כלום. למישהו יש הצעות? תודה מראש. [attachment deleted by admin]
-
- 7 תגובות
- 949 צפיות
-
-
מישהוא מכיר תוכנה המאפשר להעביר קובץ mdi לpdf? (עדיף תוכנה חינמית)?
-
- 0 תגובות
- 949 צפיות
-
-
שאני מעלה משחק המשחק אכן עולה אך רואים הכל מרוח וניתנת הודעת שגיאה אי אפשרות להטעין את DIRECT X הורדתי עדכון ןאין זה פותר[ראו קובץ]
-
- 2 תגובות
- 949 צפיות
-
-
שלום לכולם אני צריך להפעיל תוכנה מבוססת DOS שנקראת מכפל שיווק בWIN XP PROFESSIONAL מה שקורה זה שאני מפעיל את התוכנה היא עולה אבל רואים הכל בג'יבריש אבל אם אני מפעיל אותה במחשב אחר ב WIN ME רואים סבבה מה אפשר לעשות? נ.ב. הווינדוס הוא באנגלית עם תמיכה בעברית
-
- 2 תגובות
- 949 צפיות
-
-
יש לי שיר ב-WAVE ,איך אני הופך אותו ל-MP3 עלמנת שאוכל לצרוב אותו?
-
- 4 תגובות
- 949 צפיות
-
-
לא יודע מה עשיתי שזה קרה, אבל לפני כמה ימים פתאום אני רואה הודעה : UNKNOWN DEVICE USB משהו כזה והמנורה של ה TABLET כבויה או מהבהבת... אם מישהו מכיר את הבעיה...זה דחוף..
-
- 5 תגובות
- 949 צפיות
-
-
הורדתי את הדריבר לכרטיס מסך וזה נותן לי תבעיה הזאת! מה זה אומר? תודה [attachment deleted by admin]
-
- 6 תגובות
- 949 צפיות
-
-
היי חבר'ה! אז חזרתי מניו יורק, ויש לי מלא תמונות. כמובן שכולם בפורמט RAW או משהו כזה ולכן כל אחת תופסת 1MB פלוס מינוס. אני יודע שכשאני מכניס תמונה שכזו לפוטושופ ורק לוחץ SAVE AS בפורמט JPEG-אז התמונה נשמרת מחדש בערך ב-30-40% נפח פחות מהתמונה המקורית ועדיין איכות התמונה נשמרת כשהייתה. זה חוסך הרבה מקום בהרד דיסק. אבל לשבת וללחוץ SAVE AS על 600 ומעלה תמונות זה לא תחביב שלי בדיוק. האם ישנה אופציה לגרור את כל התמונות לפוטושופ ולעשות משהו שהתוכנה תעבור תמונה תמונה ותשמור אותה מחדש? או יש תוכנה אחרת שתוכל לעשות זאת? תודה על העזרה!
-
- 6 תגובות
- 949 צפיות
-
-
מכירים תוכנה לשינוי גודל מחיצה בדיסק חוץ מ - PartitionMagic?
-
- 3 תגובות
- 949 צפיות
-
-
יש לי הארד-דיסק חיצוני שיש תיקיות שאי אפשר להיכנס אליהם והוא רושם: "folder name" is not accessible Access is denied ניסיתי לעשות scan disk וזה לא עזר, ויש לי דברים נורא חשובים באותם תיקיות פגומות :'( יש איזה תוכנה שיכולה אולי לסדר את זה?
-
- 4 תגובות
- 949 צפיות
-
-
שלום לכולם אני צריך עזרה דחופה. המחשב שלי עושה קולות של גסיסה -כל דבר לוקח לו שעה להפתח ונראה לי שאני צריך להעלות אותו מגיבוי שנעשה מזמן ע"י טכנאי מחשבים. אין וירוסים ותולעים. המשאבים של המחשב בסדר גמור אבל הוא ממש עובד מאוד לאט גם כשפותחים את האינטרנט לוקח כמה שניות מרגע הלחיצה ועד שהדף נפתח ,כנ"ל גם בפתיחת MY COMPUTER. לכן נראה לי שאין מנוס מהעלה מגיבוי רק הבעיה היא שאני לא יודע איך מגיעים לאותו חלון דוס של ה-GHOST ואיך להעלות מגיבוי את הגיבוי שנעשה בעבר ויושב על כונן G שבמחשב. זקוק לעזרה ממכם דחוף !
-
- 2 תגובות
- 949 צפיות
-
-
שלום רב השבוע רציתי להכנס לאתר "גמל נט" ואחר שעלה מופיע לי למטה שגיאה בדף, שאומר לי שלא כל הדפים עלו ולחיצה עליו עולה חלון שאומר "שנדרש אובייקט" שורה 1 או שורה 23 וכו' ואיני יכול לראות נתונים על השוואת קופות הגמל. רוצה הסבר מה קרה וממה זה נוצר. תודה.
-
- 2 תגובות
- 949 צפיות
-
-
כמו שאמרתי למעלה הוינדוס פותח קבצי אודיו ישר במדיה פלייר במקום לתת אפשרות של שמירה. מישהו יודע מה עושים? תודה מראש, אליאב. אם זה לא הפורום הנכון, בבקשה להעביר.
-
- 4 תגובות
- 949 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי בעיה עם הLIST לפני שפירמטתי שמרתי LIST של השירים .... ועכשיו עברתי לXP והוא לא עובד לי.... מה עושים??
-
- 10 תגובות
- 949 צפיות
-
-
התקנתי התוכנה אבל כשהיא מופעלת (יוצרת/מוצאת לי IP חדש) אין לי אפשרות לגלוש לאתרים בארץ למה? האם יש תוכנה מומלצת אחרת לשינוי/הסתרת ה IP ?
-
- 1 תגובה
- 949 צפיות
-
-
שלום! עד אחשיו הייתי עם XP SP3 PRO עם המערכת הזאת e6500 2gb ram 8400gs השאר לא משנה המשחקים כמו ריימן 3 היו פועלים חלק,ואחשיו אחרי שהתקנתיי ווינדוס 7 אולטימייט 32 ביט וניכנסתי לריימן3 המשחק קירטע ליפעמים ושהפעלתי את מנהלל במשימות המעבד היה בין 70%-100% למה זה ככה? המעבד שלי טוב יחסית לא? הינה התוצאה שקיבלתי במדד חווית ווינדוס וקיבלתי שם תוצאה מאוד נמוכה ב גרפיקת AERO של שולחן העבודה זה לא נמוך מידי? http://img402.imageshack.us/img402/7315/127200653766.jpg
-
- 1 תגובה
- 949 צפיות
-
-
יש לי מספר רב של תמונות. בחלק מהן יש לי בעיה כדוגמת התמונה שהעליתי לכאן. התמונה משתבשת. האם יש דרך לתקן ? [attachment deleted by admin]
-
- 6 תגובות
- 949 צפיות
-
-
שלום לכולם... תשמעו יש לי בעיה רצינית ויש תגמול למי שיעזור לי אז ככה בעצם הורדתי Windows Movie Maker 2 מהאתר של microsoft . (גירסה באנגלית) בקיצור אני מפעיל את התוכנה וכשאני רוצה לדוגמא להוסיף אפקט הוא יוצא מהתוכנה או לדוגמא להוסיף כתוביות בתחילת הסרט... כל מיני דברים ניסיתי לעשות וזה יוצא מהתוכנה , אגב זה קרה גם לחבר שלי :-\ סתם תמונה של מה שאני מנסה לעשות : אני רושם סתם משהו שם וזה יוצא :-[ או עוד משהו: אני לוחץ על אפקטים לדוגמא Blur וזה יוצא :-\ אם מישהו יוכל לעזור לי לתקן את הבעיה אני יודה לו מאודד!!!
-
- 9 תגובות
- 949 צפיות
-
-
שלום לכם, ניסיתי להתקין גרסת נסיון של פוטושופ CS4 ME ע"ג win 7 ultimate 64 bit. בצעתי מספר נסיונות התקנה וכולם כשלו (נסיון להתקין את אותה החבילה ע"ג XP pro 32bit דווקא הצליח). סיבת הכשל, לפי טענת אשף ההתקנה, היא שחבילת השפה האנגלית לא הותקנה (error 2). התקנתי את כלי הסיוע של אדובי לבדיקת תקינות היישומים שהותקנו, והוא בכלל טען שמדובר בבעייה בקבצי פרופילי הצבע שהותקנו ע"י אדובי, ובשינוי הגדרות מסויימות ברגיסטרי. האם מישהו מכם נתקל בתופעה הזו? אהיה אסיר תודה לכל מי שיתן לי עצה מועילה כדי להתגבר על התקלה.
-
- 4 תגובות
- 949 צפיות
-