עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by J.allmighty,

שלומות, אני מחפש תוכנת כיווץ (חוקית) ולנות לכווץ קובץ 700 מגה BIN כמה שיותר כטן יש המלצות ? תודה רבה מראש

• 5 תגובות
    • 961 צפיות
  2. Started by kobiatti,

חבר שלי הכין רשימה של מאות מספרי טלפון באקסל. הוא רוצה להוסיף 0 בתחילת כל מספר ובנוסף להוסיף מקף אחרי שלושת הספרות הראשונות. כיצד ניתן לעשות זאת ?

3. Started by sapartil,

איך נקרא בדיוק האתר המקורי ?

• 3 תגובות
    • 961 צפיות
  4. Started by g2c,

שלום, אשמח לקושחה שעובדת לנתב d-link 6740u של בזק. כשמתחבר אליו, כותב update software. די לינק ישראל אומרים שאין להם קושחות של בזק. וקושחה שלהם שאיננה של בזק מסורבת עי הנתב. תודה רבה

5. אני מתקין אתו הוא מסיים מבקש לכבות את המחשב ואחרי שהמחשב נידלק אני לא רואה את הדרייבר ואני גם לא שומע כלום כשאני שם שיר מה לעשות? בבקשה

• 10 תגובות
    • 961 צפיות
  6. Started by PayneBack3251,

שלום... בהמשך להודעה הזאת שבגללה הבנתי שהמחשב שלי מת ! http://www.hwzone.co.il/community/index.php?topic=140956.0 יש לי 3 תוכנות של ספייוארים מותקנות במחשב microsoft antispyware spybot spy sweeper אף אחת מהם לא עושה את העבודה כמו שצריך אני סורק ומוחק את הבעיות אבל שאני עושה סריקה חוזרת יש ספייוארים חדשים !!! אמרתי נריץ סריקה בנורטון הוא בא ומצא וירוס אמרתי יופי נמחק אותו כשתסתיים הסריקה אבל כשנגמה הסריקה היתה לי אפשרות ל finish לחצתי והנורטון יצא מהחלון כאילו סיים את העבודה שלו אבל הוא התעלם מהפאקינג וירוס !!! החלטתי זה הסוף לנורטון אני כרגע מוריד mcafee 2005 ו nod32 מה עדיף מהם ? ואני ממש לא רוצה לפרמט את המחשב למה זאת תהיה לי עבודה כל כך קשה !!!! בבקשה עזרה אני נואש פה …

• 12 תגובות
    • 961 צפיות
  7. הורדתי סרט DIVX, היו לי שתי תיקיות : CD1 ו CD2, נכנסתי ל CD1 הי שם איזה 50 קבצי ראר שכולם אותו דבר פתחתי אחד מהם ובה לי קובץ AVI ניגנתי אותו והוא היה באיכות ממש גרועה ! למה זה ? צריך נגן מיוחד ?

• 10 תגובות
    • 961 צפיות
  8. הנה תמונת מסך של האימייל של וואלה. הוא פשוט לא נותן לי להיכנס אליו מהמחשב שלי בבית. כשניסיתי להתחבר מהעבודה הוא עבד לי. יש מצב שהבעיה אצלי? כי הכל עובד לי בהרצת יישומי אנטרנט. עם זה גלישה מסנג'ר וכו'.. עם עוד מישהו נתקל בזה... אשמח לדעת שלפחות אני לא היחיד. [attachment deleted by admin]

• 4 תגובות
    • 961 צפיות
  9. Started by tomer_et,

מכירים תוכנה לשינוי גודל מחיצה בדיסק חוץ מ - PartitionMagic?

• 3 תגובות
    • 961 צפיות
  10. Started by Liran -,

שלום לכם : לאחר חיפוש רחב פה בפורום לא מצאתי את הנדרש ולכן אני פותח את הת'רד הנ"ל, אם קיים כבר ת'רד נוסף דומה אשמח אם תפנו אותי אליו אז ככה, השאלה שלי היא כזאת, יש לי כרגע צורב רגיל ולא צורב DVD (!), אני רוצה ליצור דיסק מוזיקה ל - DVD, כלומר לצרוב שירים על דיסק על-מנת שה - DVD יוכל לנגן אותם, האם הדבר אפשרי ?, ואם כן, איך עושים זאת ? במידה והדבר אפשרי, האם ישנה תוכנה שתוכל לשלב עם המוזיקה תמונות / וידאו (ללא סאונד) ברקע - בזמן שהשירים מתנגנים ? תודה רבה מראש , The Wizard

• 13 תגובות
    • 961 צפיות
  11. Started by Oranili,

שלום לכולם יש לי בעיה עם הLIST לפני שפירמטתי שמרתי LIST של השירים .... ועכשיו עברתי לXP והוא לא עובד לי.... מה עושים??

• 10 תגובות
    • 961 צפיות
  12. Started by yacovmateo,

שיטטתי בגוגל אבל לא באמת מצאתי משהו מתאים,וגם באתר של softpedia אני לא מצליח להוריד משמה תדרייבר הנ'ל. אני צריך דרייבר לאודיו ודרייבר לכרטיס רשת. תודה

• 8 תגובות
    • 961 צפיות
  13. Started by Ronen Mars,

שלום רב לכולם, במחשב הסלוני שמחובר לטלויזיה בחיבור dvi-hdmi, יש לי את המפרט הבא: לוח אם: Gigabyte P35-DS4 מעבד: DualCore Intel Pentium D 830, 3.0 Ghz זיכרון - 2 סטיקים של 512 מגה-בייט, תדירות: 533 Mhz בדואל צ'אנל. כרטיס מסך: NVIDIA GeForce 6600 256 mb אחרי משהו כמו 3 דקות , סרט בגודל 4.36 ג'יגה מתחיל להתקע בקול ובוידיאו. הוספת 2 ג'יגה זיכרון תשנה את זה, או שצריך להשקיע יותר ? נ.ב- אני לא בטוח לגבי מקום פתיחת האשכול, אולי עדיף היה לפתוח במפרטים או קולנוע ביתי... אם לא מתאים, תעבירו.

• 6 תגובות
    • 961 צפיות
  14. Started by Milford Cubicle,

שאני אבין, אתה חושד שחבר שלך שלח לך סוס טרויאני, אבל בגלל שאתה פוחד לבדוק לבד, אתה רוצה שנהיה שפני הניסיון שלך ונבדוק בעצמנו?

• 2 תגובות
    • 960 צפיות
  15. Started by Tapeworm,

שלום לכולם, ברשותי מס' סרטים בפורמט רחב, שכאשר אני צופה בהם על מסך המחשב (או הטלוויזיה) נוצרים שני הפסים השחורים "המפורסמים" מלמעלה ומלמטה. כיצד ניתן להציג את הכתוביות לסרטים על השטח המת הזה? אני משתמש במקודדים של k-lite, וכאשר אני נכנס להגדרות של Direct VobSub ומנסה "להוריד" את הכתוביות למטה, הן נעלמות כאשר אני מגיע לאיזור הפסים השחורים. מה ניתן לעשות? תודה מראש.

• 4 תגובות
    • 960 צפיות
  16. זה התחיל לפני איזה שבועיים חשבתי שזה יסתדר אבל זה לא מסתדר. הבעיה היא שאני למשל רוצה להכנס לאיזה אתר אז אני לוחץ על הלינק שלו ואז פשוט עולה לי חלון לבן והאתר לא עולה. מה שמזור זה שיש איזה פורום שהוא בתוך פורטל אז אם אני לוחץ על כנסיה לפורום דרך הפורטל הוא רק יגיע לחלון לבן אבל היה לי את הכתובת של הפורום במועדפים לפני שהבעיה התחילה ואם אני לוחץ על כניסה דרך המועדפים הוא נכנס רגיל (אבל אחרי זה שאני רוצה להכנס לאחד הפורומים הוא שוב פעם פותח לי חלון לבן...). תעזרו לי בבקשה אני כבר משתגע מהבעיה הזאת! אגב אני משתמש בAVANT אבל זה קורה לי גם באקספלורר

• 16 תגובות
    • 960 צפיות
  17. אם יש לי מתאם IR במחשב אז סביר להניח שקיימת תוכנה שמקליטה את האות IR (מאותה סיבה שהיא שולטת במחשב) האם ניתן להקליט את האות מהמחשב ולשדר בחזרה ? המטרה שלי שאם אני אכוון שלט טלוויזיה למחשב אני אוכל להשתמש במשדר IR כדי לשלוט בטלוויזיה ? תודה רבה...

• 4 תגובות
    • 960 צפיות
  18. Started by Tomerico,

אני לא מבקש לינק או שם (למרות שהייתי שמח לקבל ) כי אני מתאר לעצמי שזה לא חוקי אבל... יש כזה דבר? (משמע זה אפשרי?)

• 3 תגובות
    • 960 צפיות
  19. Started by generalA,

ברשותי קובץ תמונה מסוג JPG בנפח של 200kb אך אני מעוניין להקטינו לנפח של 63kb לכל היותר, וזאת ללא פגיעה כלל באיכות התמונה !!! האם ניתן? ואם כן באיזו תוכנה ?

20. Started by CobraBoy,

יש לי וירוס שאני לא מצליח להסיר אותו בשם wintem.exe איך אני נפתר ממנו בבקשה תעזור לי

• 13 תגובות
    • 960 צפיות
  21. שלום, אני עורך וידיאו במקצוע שליטה מלאה בתוכנות פרמייר,אביד,פיינל קאט,אפטר אפקטס. יודע בין היתר גם קצת פוטושופ. יש לי צילום של דמות מצוירת (צוירה בעיפרון על דף רגיל) יש אפשרות להעביר אותה למחשב בצורה וקטורית\לשרטט אותה במחשב עפ"י התמונה? לצורך יצירת אנימציה? אם כן איך ועם איזה תוכנות? תודה רבה מראש על כל עזרה שתינתן. איתי.

• 3 תגובות
    • 960 צפיות
  22. Started by matityahoo,

יש לי פרימייר שעושה בעיות אני מכניס לה mpeg הכל נראה טוב אבל כשאני משנה מהירות אני מקבל קפיצות כשאני מכניס avi התוכנה מזהה אותו (אפילו רואים אותו במסך תצוגה הקטן ) אך כשאני מעביר אותו לtimeline הוא נהיה שחור ולא רואים כלום ב מוניטור עם מישהו יודע משהו ?? אולי בהגדרות של התוכנה?? (נכון שאלתי קודם לגבי הורדה של התוכנה התכוונתי בצורה חוקית זה היה נראה לי פתרון פשוט להתקין גרסה אחרת)

• 2 תגובות
    • 960 צפיות
  23. משהו קרה לדפדפן כרום לוקח זכרון לכל דף באינטרנט 700,000 K למה זה קורה ?

24. Started by nitayc1,

שלום. יש לי מסך של סמסונג 931BW עם המסך קיבלתי את הדרייברים + 2 תוכנות אחת מהם היא ה MagicTune לפי מה שראיתי זה מכוון את המסך למידת הצורך בעבודה הבעיה היא שפעם התוכנה עובדת ופעם לא, יש מן הודעת שגיאה של אי תמיכה או משהו כזה. ניסיתי למחוק ולהתקין את התוכנה מחדש גירסה חדשה מהאתר של סמסונג וזה בכלל לא עבד מישהו מכיר את הבעיה הזאת?

• 1 תגובה
    • 960 צפיות
  25. Started by davidcohen,

שלום יש לי את הבבילון החדש במחשב, הוספתי ערבית למחשב שלי ואני רוצה לתרגם עם התוכנה ערבית... איך אני מוסיף שזה יתרגם לי ערבית? תודה

• 10 תגובות
    • 960 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

חיפוש

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.