עבור לתוכן

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by KoM,

אני מאד הייתי רוצה אתר\ תוכנה שיש בהה אייקונים שונים של מערכות הפעלה שונות, מוינדוס 3.11 עד לאקס פי, כולל מערכות הפעלה למק, וכו... תודה מראש...

• 5 תגובות
    • 927 צפיות
  2. Started by shodan,

שאני מעלה משחק המשחק אכן עולה אך רואים הכל מרוח וניתנת הודעת שגיאה אי אפשרות להטעין את DIRECT X הורדתי עדכון ןאין זה פותר[ראו קובץ]

3. יש לי כל מיני תקלות תוכנה במחשב (WINDOWS ME) התקלה העיקרית היא שאי אפשר לפרמט אותו (תקלה שכבר הבנתי שאני לא יוכל לתקן בקרוב) אז חשבתי...... אולי אם אני אתקין WINDOWS סתם ככה התקלות יתוקנו. השאלות שלי הן: 1. האם ההתקנה אמורה לתקן בעיות קיימות? 2. האם ההתקנה תסיר את קבצי ה - REGISTRY של תוכנות ומשחקים קיימים? (מה שיגרום לבלאגן רציני במחשב) 3. באופן כללי - לדעתכם כדאי לי להתקין או לא? (נמקו בבקשה)

• 3 תגובות
    • 927 צפיות
  4. שלום, יש לי נורטון אנטי וירוס 2004 וכשאני עושה סריקה אז הוא לא מוצא כלום אבל לפני כמה דקות היה לי מסך כחול לגמרי והיה כתוב רוברט וירוס או משהו כזה שנמצא ועכשיו זה בסדר אבל אני לא יודע מה לעשות אז שמתי פיירוול ורציתי לדעת איזה אנטי וירוס יותר טוב מנורטון אני יכול להוריד? תודה, מטוס

• 1 תגובה
    • 927 צפיות
  5. Started by Liran -,

שלום לכם : לאחר חיפוש רחב פה בפורום לא מצאתי את הנדרש ולכן אני פותח את הת'רד הנ"ל, אם קיים כבר ת'רד נוסף דומה אשמח אם תפנו אותי אליו אז ככה, השאלה שלי היא כזאת, יש לי כרגע צורב רגיל ולא צורב DVD (!), אני רוצה ליצור דיסק מוזיקה ל - DVD, כלומר לצרוב שירים על דיסק על-מנת שה - DVD יוכל לנגן אותם, האם הדבר אפשרי ?, ואם כן, איך עושים זאת ? במידה והדבר אפשרי, האם ישנה תוכנה שתוכל לשלב עם המוזיקה תמונות / וידאו (ללא סאונד) ברקע - בזמן שהשירים מתנגנים ? תודה רבה מראש , The Wizard

• 13 תגובות
    • 927 צפיות
  6. Started by Lancer,

מישהו יכול לתת לי שם או קישור לתוכנה שדרכה אני יכול לשלוח פקס דרך מחשב ודרך מודם ADSL? התוכנה צריכה להיות חינמית תודה.

• 2 תגובות
    • 927 צפיות
  7. Started by overload,

בקבצים שאני משתף שנמצאים בחלון "שיתוף", על מה משפיעה העדיפות שלהם(גבוה, רגיל, נמוך הפצה....) ? מה הכי כדאי לקבוע ?

• 6 תגובות
    • 927 צפיות
  8. Started by Wiz01,

שלום לכולם... תשמעו יש לי בעיה רצינית ויש תגמול למי שיעזור לי אז ככה בעצם הורדתי Windows Movie Maker 2 מהאתר של microsoft . (גירסה באנגלית) בקיצור אני מפעיל את התוכנה וכשאני רוצה לדוגמא להוסיף אפקט הוא יוצא מהתוכנה או לדוגמא להוסיף כתוביות בתחילת הסרט... כל מיני דברים ניסיתי לעשות וזה יוצא מהתוכנה , אגב זה קרה גם לחבר שלי :-\ סתם תמונה של מה שאני מנסה לעשות : אני רושם סתם משהו שם וזה יוצא :-[ או עוד משהו: אני לוחץ על אפקטים לדוגמא Blur וזה יוצא :-\ אם מישהו יוכל לעזור לי לתקן את הבעיה אני יודה לו מאודד!!!

• 9 תגובות
    • 927 צפיות
  9. Started by dark templar,

יש לי קובץ עם סיומת ISO שגודלו 790 מגה.. אבל כשאני פותח אותו עם תוכנה כמו ULTRAISO הוא מראה לי שיש שםקבצים בגודל 2 ג'יגה... איך אני יכול לצרוב את זה על דיסק רגיל של 700 מגה.. אם בכלל אפשר.. תודה לכל העוזרים!!

10. שלום רב: מסיבה שעדיין לא ברורה לי, בגרסאות האחרונות של סקייפ, התוכנה עוקפת את חסימת https://apps.skype.com בהגדרות של אינטרנט אקספלורר, דבר שגורם ל-Skype Home להיות מופעל, ולפרסומות לחזור ולהציק. איך אפשר להתמודד עם זה?

• 0 תגובות
    • 927 צפיות
  11. היי, אני עושה משהו לא בסדר? לא מזמן גיביתי ידנית את תקיית הUser Data הייתי בטוח שזה הגיבוי הכי נכון ובטוח שאפשר לבצע . בגיבוי הנ"ל היו טאבים פתוחים ותוספים ופשוט עכשיו החלפתי את תקיית User Data הנוכחית בזאת שגיביתי ופשוט כלום0-0 חוץ מהיסטוריה לא שוחזר כלום. לא תוספים ולא טאבים . בנוסף היה לי גיבוי של כרום נוסף (אחר לגמרי)שאתו הצלחתי לשחזר את ההיסטוריה והטאבים הפתוחים - הופיעה לי בדפדפן "שחזר את כרום " או משהו כזה אבל אף תוסף לא שוחזר הגיבוי נעשה כשהיה לי חלונות 8 ועכשיו יש לי חלונות 10 אשמח לעזרה הצעות בבקשה. כל קישור למאמר בנושא יתקבל בברכה . תוך כדי המתנה לעזרה שלכם אני אמשיך לחפש תשובות ברשת.. תודה…

• 0 תגובות
    • 927 צפיות
  12. Started by oriki9999,

שלום לכולם, יש לי מחשב של dell latitude-d630 ולאחר פרמוט (WINDOWS XP) לא הצלחתי לסדר את האינטרנט. אני מניח שהבעיה בדרייברים אבל לא הצחלתי למצוא את הדיסק של המחשב, האם למישהו יש רעיון? או שהבעיה בכלל לא בדרייבר? בתודה מראש אורי

• 8 תגובות
    • 927 צפיות
  13. Started by yacovmateo,

תראו בתמונה מה חסר,אפשר את הדרייברים של זה? [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 927 צפיות
  14. שלום לכולם, פרמטתי את הדיסק הקשיח של הנייד שלי והתקנתי את חלונות xp מחדש. בדיעבד הסתבר לי שלא גיביתי הרבה מהחומר שלי שאני צריך.. יש דרך לשחזר את החומר (מעין אנפורמט או משהו כזה) ?? תודה רבה לעוזרים !

• 3 תגובות
    • 927 צפיות
  15. היי, השאלה בכותרת... תודה רבה מאוד מראש .

• 1 תגובה
    • 927 צפיות
  16. שלום מקווה שתעזרו לי במציאת פתרון, לפני כשנתיים וחצי מכרתי אייפון 4, והורדתי את כל התמונות והסרטים טיולים משפחתיים וכד' והיו המון לדיסק קשיח משני במחשב ששימש לגיבוי ואיחסון ושם גם שמרתי וגיביתי את התמונות מהמצלמה הרגילה שלי, ותמיד יכולתי לראות אותם ולפתוח את הקבצים, לפני כחודש המחשב שבק חיים הוצאתי את הדיסק הקשיח שמתי אותו המחשב השני (עם וינדוס שמונה) הכל תקין מצליח לפתוח את כל הקבצים חוץ מהתקייה של התמונות שהורדתי מהאייפון, אני יכול להיכנס לתקיות אבל רושם לי שצריך לקבל אישור בעלים או הרשאת מנהל לא מצליח לפתוח שום קובץ או להעביר, ויש לי שם תמונות של הילדים ממתי שנולדו, תעזרו לי בבקשה, אם זה עוזר שם התקייה וכל הקבצים בתוכה רשומים בירוק, אין לי מושג למה תודה מר…

• 0 תגובות
    • 927 צפיות
  17. Started by YINON110,

בע''ה, בוקר טוב לכולם, לאחרונה בזמן שימוש בדפדפן IE גרסה 8 החלו להופיע בעיות בזמן גלישה באתרים כגון YNET ויד 2 (שגיאת Operation abort) וכן תקלות בזמן חיפוש תמונות ועליית אתרים כגון גוגל (שגיאות שבהן נפתח רק החלק העליון של האתרים כאשר בסרגל התחתון של הדפדפן מופיעים שגיאה עם משולש צהוב ) add-ons למיניהם עובדים וכמו כן מותקן על המחשב JAVA וFLASH PLAYER (מעודכנים תמיד) אשמח לעזרה חג פורים שמח וסוף שבוע שקט ינון

• 3 תגובות
    • 927 צפיות
  18. Started by oren778,

:'( לא מצליח להיכנס למסנג'ר במחשב , קוד שגיאה 8e5e05f6 , ניסיתי לעשות מה שכתבו לי כאן לפני זמן מה וללא הצלחה. ביטלתי גם את החומת אש וללא הצלחה ואם אני ניכנס לחשבון אחר במחשב שלי , המסנג'ר כן עובד ... מה זה יכול להיות? איך אני מסדר את זה ?

• 1 תגובה
    • 927 צפיות
  19. אני מנסה להוריד את הקובץ טקסט מהאתר הזה: http://www.google.com/aclk?sa=l&ai=BOV8YxA53StTbLZH0ygXG6ZzkDLyIpYAB4PDf ולא מצליח. האם יש דרך להוריד קובץ טקסט כזה?

• 5 תגובות
    • 927 צפיות
  20. אני עובד עם חבילת המקודדים LioNetwork.Codec.Pack.V2. חבילת מקודדים זו מתמודדת יפה עם קבצי flv וכאשר אני מוריד קובץ flv הוא נראה כך: http://www.zix.co.il/viewer.php?id=617427845.JPG כאשר אני מקליק על הקובץ הזה מדיה פלייר פותח ומנגן את הקובץ. הבעיה שלי עם חבילת מקודדים זו שהיא לא תומכת ב-264H ולכן הסרתי אותה והתקנתי את CCCP שמומלצת בסטיקי. בשלב זה קובץ ה- flv שינה צורה לצורת מדיה פלייר: http://www.zix.co.il/viewer.php?id=703391355.JPG וכאשר אני מקליק עליו המדיה פלייר לא נפתח אוטומטית כמו עם החבילת מקודדים הקודמת ואני מקבל את ההודעה הבאה: http://www.zix.co.il/viewer.php?id=878050034.JPG כמובן שאם אני מורה לו להיפתח עם מדיה פלייר הקובץ מתנגן. מה שלא מובן לי זה: 1) למה כאשר שי…

21. יש לי בעייה בכרטיס קול והבנתי אחרי קריאה באנטרנט שהדרייבר לא ניתמך על ידיד הSP3 עכשיו הדרך פתרון של זה היא לשנות משהו בתיקיה של הווינדוס או משהו כזה ואומרים ללכת ל: 1. On the reference PC change the CSDVersion registry key to reflect XP SP2: a. HKLM\SYSTEM\CurrentControlSet\Control\Windows\CSDVersion value=200 (use 512 when scripting) השאלה איפה הדבר הזה נימצא ? תודה מראש

• 2 תגובות
    • 927 צפיות
  22. Started by ronbubl,

אני הייתי רוצה לשמוע תגובות של אנשים לגבי השימוש בתוכנה והשוואה לSKYPE. האם ניתן לערוך שיחות ועידה (עד כמה אנשים) האם זה עולה כסף (צחשב למחשב) כמה התוכנה מעמיסה על רוחב הפס יחסית ל SKYPE תודה לעונים. (אם ישנה אלטרנטיבה שלא עולה כסף וטובה יותר מ SKYPE לשיחות ועידה בזמן משחקי רשת - סוג של חדר פרטי אודה אם תציינו) תודה לעונים

• 1 תגובה
    • 927 צפיות
  23. Started by HairyAss,

היי, בזמן האחרון נכנס למחשב שלי וירוס מאוד מוזר. הוא גורם לזה שכשאני לוחץ על CTRL+ALT+DEL, זה כותב לי "מנהל המשימות הוגדר כלא זמין ע"י מנהל המערכת שלך". וכשאני רוצה להפעיל קובץ REG, זה כותב "אפשרות עריכת הרישום בוטלה ע"י מנהל המערכת שלך". ניסיתי בערך את כל השיטות שיש כדי לסדר את זה, ואף אחת לא עבדה. כמה ת'אמת כן עבדו, ומנהל המשימות חזר לפעולה, אבל אחרי סגירה ופתיחה מחודשת, שוב אותו דבר. אז כשהבנתי שזה וירוס ניסיתי לסרוק את המחשב לוירוסים, עם AVG וזה מצא וירוס ומחק אותו, אבל הAVG עשה לי בעיות ומחקתי אותו גם ואז הוירוס חזר. התקנתי את הקספרסקי שלי, אבל הוא בכלל לא עולה! כאילו מחקתי ולא התקנתי (זה לא מה שקרה :) ולא משנה מה ניסיתי לעשות (REPAIR, התקנה מחדש..) שום דבר ל…

• 6 תגובות
    • 927 צפיות
  24. שלום. אני רוצה לפרמט את המחשב ויש לי המון לינקים במועדפים. רציתי לדעת אם יש אפשרות "לייצא" את כל הלינקים לקובץ טקסט כלשהו במקום להיכנס אתר-אתר ולהעתיק את הלינק שלו לתוך קובץ טקסט. תודה מראש.

• 3 תגובות
    • 927 צפיות
  25. שלום לכולם , יש לי בעיה בלהעתיק טקסט או כל דבר אחר למסמך של WORD . כאשר אני מנסה לבצע בתוך המסמך תוך כדי עבודה העתקה (ממקור פנים או מקור חוץ) אני מקבל את ההודעה הבאה : חיפשתי בגוגל מצאתי כמה דברים אבל שום דבר מהם לא עזר. ניסיתי לשנות את הגדרות המאקרו לא עזר , אתחול לא עזר. איני יודע מה לעשות עוד? אני צריך להגיש דו"ח ביום ראשון והדבר מקשה עלי ללא העתקות של טקסט ועריכה קלילה . תודה מראש , גל

• 2 תגובות
    • 927 צפיות

דיונים חדשים בפורומים