עבור לתוכן

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by huber,

שלום. עד היום הייתי משתמש בכתוביות בפורמט SRT אותם הייתי מדביק לסרט בעזרת תוכנת AVIAddXSub. כרגע יש לי עונה שלמה של סידרה שהכתוביות היחידות לה הם בפורמט SUB. מישהו מכיר ועבד עם תוכנה שיכולה להדביק כתוביות בפורמט SUB לסרט? אני יודע שבעבר שאלתי על המרה מ SUB ל SRT, אבל כרגע זה הפך להיות מייגע (ישנן עשרות כתוביות) ולכן אני מחפש תוכנה שתדביק SUBישירות ללא המרה באמצע בעזרת תוכנת צד שלישי (אין לי בעייה עם זה ששהתוכנה עצמה תמיר וישר תבצע הדבקה).

• 8 תגובות
    • 1.7k צפיות
  2. יש לי מאות קבצי קול עם הסיומת WAV ואני נידרש לסדר אותם ולתת להם שמות ולדחוס לפורמט שלא לוקח הרבה מקום. אני זקוק לתוכנה אחת שמאפשרת לי לבחור תיקייה שלמה שמכילה עשרות קבצי קול שכאלו ולהפוך אותם לקבציי mp3 .(או לחילופין לסמן אותם באמצעות העכבר בחלון בחירה ואז לבחור בקליק ימני על העכבר על הפקודה של ההמרה ) אני זקוק לתוכנה שנייה שמאפשרת לי לשמוע אותם אחד אחרי השני ברצף ולתת להם שם תוך כדי או מיד אחרי סיום השמעתם או לחילופין למחוק אותם מהדיסק הקשיח ולעשות זאת מתוך התוכנה עצמה ,מבלי לצאת ולהשתמש לכך ב-WINDOWS EXPLORER ,מפני שזה לא פרקטי כאשר מדובר בהרבה קבצים. אני גם מעוניין בתוכנה שמאפשרת בקלות למחוק חלקים מקבצי הקול שבהם יש דממה (מהאמצע \הסוף\ההתחלה ). כמובן היה רצוי תוכנה …

• 14 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. יש לי הרבה קבצי FLV (קבצי וידיאו מסוג FLESH שהורדתי ברובם מ-youtube ) אני צריך לסדר אותם ולתת להם שמות ולדחוס לפורמט mpeg4 מסוג xvid \ divx שלא לוקח הרבה מקום ושניתן לניגון באמצעות media player . אני זקוק לתוכנה אחת שמאפשרת לי לבחור תיקייה שלמה שמכילה עשרות קבצי FLV שכאלו ולהפוך אותם לקבציי avi mpeg4 .(או לחילופין לסמן אותם באמצעות העכבר בחלון בחירה ואז לבחור בקליק ימני על העכבר על הפקודה של ההמרה ) תודה לעוזרים.

• 0 תגובות
    • 584 צפיות
  4. Started by liav25,

שלום חיפשתי בנרות בחיפוש של הפורום ולא מצאתי תוכנה שמנגנת קבצי 1080P רצוי כמה שיותר פורמטים (אילו יש ? ידוע לי רק על MOV ועל MKV) תודה רבה לעוזרים אגב האם מדיה פלייר 11 או קלאסיק יכולה לעבוד עם קודקים כדי להציג 1080P חלק ?

• 2 תגובות
    • 697 צפיות
  5. Started by Alexkmr,

מחפש תוכנה שיוריד לי על מהירות מהירה ככול האפשר, ושתוריד את כולם אחד אחרי השני אוטומטי. ניסיתי את (E)lephant וRapidshare Plus והם לא עובדים טוב.

• 2 תגובות
    • 2.7k צפיות
  6. Started by Mike-,

שלום לכולם, אני מחפש דרייברים עבור הלוח אם MSI MS-6318, לא הצלחתי למצוא שום דבר עליו באתר של MSI. בתודה מראש, מייק.

• 2 תגובות
    • 663 צפיות
  7. Started by nir567,

שלום לכולם. משום מה אני לא מצליח לשמוע סאונד במחשב.. יש לי כרטיס מסך on-board. ולוח אם intel G31 (מבוסס). התקנתי את הדרייבר של הכרטיס קול עם הדיסק שמגיע יחד עם הלוח אם. התקנתי מקודד K-LITE ומשום מה אני לא מצליח לשמוע סאונד. המדיה פלייר אומרת שיש בעיה עם הקידוד. מה אפשר לעשות? תודה!

• 15 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. Started by rjjb7,

האם ניתן לגרום לתוכנה xplorer2 המשמת כסייר (מצויין) בווינדוס להוות הברירת מחדל שלי? ז"א כשאני לוחץ על תיקייה מסויימת התוכנה נפתחת לי אוטומטית עם אותו המיקום במקום החלונות הרגילים של וידנוס??

• 2 תגובות
    • 583 צפיות
  9. Started by mcmcc,

יש לי בעיה בזמן שאני מתקין את המשחק Bully: scholarship edition בתמונה אני ישמח אם מישהו יוכל לעזור ודברים אחרים מותקנים אז אני לא יודע מה יכולה להיות הבעיה

10. Started by MaXiK,

האם ניתן לצפות בשידור חיי בכדור הארץ בעזרת google earth, ואם אפשר איך עושים זאת? אם לא, האם יש תוכנה אחרת שמאפשרת את זה?

11. Started by QQQ,

איך אפשר לעשות שכל שורה שאני כותב בWORD 2007 תיגמר בדיוק בסוף? (כלומר זה יראה כאילו כמו טור בעיתון) אני משתמש בגרסא אנגלית ד"א... תודה

• 2 תגובות
    • 805 צפיות
  12. שלום, חשוב לי רק דבר אחד בתוכנה שהיא תהייה כמה שיותר דומה לתוכנה BSplayer בחינת אפשרויות של כתוביות ומקשי קיצור במהלך הסרט (כמו רווח שעוצר את הסרט) תודה.

13. Started by klips,

המלצה על אנטי וירוס טוב בעל ביקורות טובות שיהיה מהיר ושיתמוך בויסטה בצורה טובה תודה....

• 3 תגובות
    • 538 צפיות
  14. Started by shahar07,

התחלתי לעבוד לא מזמן עם השועל, הדפדפן מזהה שאין לי את adobe flash player ומבקש ממני להתקין אותו, אני לא מצליח לעשות את זה משום מה גם באופן ידני

• 2 תגובות
    • 5k צפיות
  15. Started by tom808,

אני עדיין אם ה-9 איפה אני יכול להשיג תגרסה החדשה? יש אותה באינטרנט או שאני יקבל אותה עם משחק שתומך בו?

• 2 תגובות
    • 576 צפיות
  16. לפעמים גם סרטי hd בלו ריי וכדומה.. תודה מראש!!

17. Started by yaloner,

קיבלתי שני אימיילים מכתובות הוטמייל שונות. אני חושב ששניהם יצאו מאותו מחשב של מישהו שמתחזה לאדם השני. האם יש דרך לגלות זאת איכשהו ? תודה

• 11 תגובות
    • 2.4k צפיות
  18. Started by skycaller,

באתר הזה: http://www.systemrequirementslab.com/referrer/srtest בדקתי אם אני יכול להריץ משחק (FAR CRY 2) וזה אמר לי שהכרטיס מסך שלי יריץ אבל לא ממש טוב... (הכרטיס הוא 4870 בודד) וזה ממש לא הגיוני כי חבר שלי מריץ על הכי גבוהה עם כרטיס חלש משלי בהרבהה. רשום שם שהדריבר של הכרטיס מסך שלי הוא 7. משו... אבל התקנתי את 8.10 ... נראה לי שהבעיה יהא שהדריבר 7. משו מותקן עדין והמחשב "משתמש" בו ולא ב8.10 החדש שהורדתי היום.. אז אם אפשר תוכלו להגיד לי איך אני מוחק דריבר של ATI ואז מתקין מחדש את ה8.10 ? (אם זאת הבעיה) וגם שהרצתי FAR CRY 2 המשחק רץ באמת די גרוע.. העכבר זז בדיליי( G5 , התקנתי דרייבר חדיש) יש תקיעות לפעמים גם, הכנסתי קראק טוב (RAZOR) והתקנתי כרגיל.. למי שרוצה לדעת: זיכרון…

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  19. Started by ad!17,

היום קיבלתי מחשב חדש והתקנתי בו windows vista 64bit הכל הלך חלק עד הערב.. נכנסתי לאינטרנט עם הדפדפן פיירפוקס שלי(ואחר כך גם האקספלורר) וכל מיני אתרים שעלו לי יפה מאוד קודם, הקפיצו לי הודעות מוזרות כמו למשל 'This is a shared page'. או 'The webpage cannot be found'. אם זה חשוב אז האתרים שלא עלו לי הם וtorec.net לא התעסקתי אם האינטרנט, לא שיניתי הגדרות,כלום. עשיתי reset לאינטרנט..כלום לא עזר.. במחשב השני שלי שבו מותקן windows xp 32bit הכל עלה חלק. יש בעיה ידועה עם האינטרנט בגרסת ה64bit חוץ מזה שאי-אפשר לראות flash? תודה לעוזרים !!!

• 4 תגובות
    • 709 צפיות
  20. Started by ran1809,

טוב אז ככה יש לי ויסטה ואת גרסת האקספלורר שבאה איתה עכשיו נהייתה לי תופעה שבהתחלה לא הייתה יש אתרים ספציפיים כמו וואלה שופס או של המכללה שלי ועוד כל מיני שאם אני נכנס אליהם הו נותן לי לסגור את כל החלונות או לחפש פתרון ולהפעיל מחדש! מה גורם להתנגשות הזו ואיך אני פותר זנ ממש מעצבן לפעמים אני בתוך מלא כרטיסיות פתאום הוא אומר לי סגור ואני מאבד את כל המידע שהיה לי! תודה מראש רן

21. ניסיתי להיכנס לכול מיני צ'טים , או שזה כותב שזה Disconnected. או ERROR או שבכלל לא מצליח להתחבר :-\ מה עושים?

22. Started by Php-Styler,

Everest קצת חרטא במציאת דרייברים - פפירמטתי את המחשב הישן שלי GEFORCE 2 חח וחיפשתי דרך EVEREST דרייברים של קול מצא לי DOWNLOAD DRIVER שלחצתי הגיע לאתר החברה והראה לי ERROR שאין דף כזה , ואז לא הצלחתי להוריד , אומנם התחלתי לחפש באתר והיה נראה לי שמצאת אבל ההורדה היתה על 0.2 שעוד עשרת שנים שהיה מוריד הם עושים צחוק ... מה עושים במצב כזה?

23. Started by rjjb7,

יש לי מחשב עם מחיצה אחת של 80 ג'יגה. הוא מאוד עמוס (~10Gb פנוי) וברצוני לבצע גיבוי למידע שבו. למחשב יש כונן צורב דיוידי שיכול לסייע בגיבוי. מהי השיטה הכי טובה לבצע את הגיבוי הנ"ל (לפצל? וע"י איזו תוכנה עדיף? לגבות ולצרוב ע"ג דיסקים של דיוידי? שיטות יצירתיות אחרות?)

24. נמאס לי כבר!. אם אני מפרמט כונן כלשהוא דרך ההתקנה של הווינדוס (כשעושים בוט מהסידי), אני חייב להתקין עליו ווינדוס אוטומטית לאחר מכאן, זה לא שואל אותי, פשוט מתקין, זה ממש מעצבן. מה לעשות? תודה מראש!.

• 5 תגובות
    • 853 צפיות

דיונים חדשים בפורומים