עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. זה התחיל לפני איזה שבועיים חשבתי שזה יסתדר אבל זה לא מסתדר. הבעיה היא שאני למשל רוצה להכנס לאיזה אתר אז אני לוחץ על הלינק שלו ואז פשוט עולה לי חלון לבן והאתר לא עולה. מה שמזור זה שיש איזה פורום שהוא בתוך פורטל אז אם אני לוחץ על כנסיה לפורום דרך הפורטל הוא רק יגיע לחלון לבן אבל היה לי את הכתובת של הפורום במועדפים לפני שהבעיה התחילה ואם אני לוחץ על כניסה דרך המועדפים הוא נכנס רגיל (אבל אחרי זה שאני רוצה להכנס לאחד הפורומים הוא שוב פעם פותח לי חלון לבן...). תעזרו לי בבקשה אני כבר משתגע מהבעיה הזאת! אגב אני משתמש בAVANT אבל זה קורה לי גם באקספלורר

• 16 תגובות
    • 927 צפיות
  2. טוב אין לי מושג איך פותרים את זה אבל זה דבר מעצבן מאד שאני בא לפתוח שיר חדש בוינאמפ אז זה מציג את רשימת קבצים לפי גודל ולא לפי שם עכשיו ניסתי לעשות browse בתוכנות אחרות וזה עשה אותו דבר...מישהו יכול לעזור לי לתקן את זה? אני ממש לא יודע איפה מסדרים את הדבר הזה תודה

• 6 תגובות
    • 613 צפיות
  3. Started by oded6188,

יש את שורת החיפוש הזאת ליד שורות הכתובות.... ואני רוצה שכשאני מחפש בגוגל אז זה יקשר אותי לגוגל בעברית וזה מקשר אותי לגוגל.קום בעבר זה לא היה ככה.... איך משנים את זה? תודה

• 1 תגובה
    • 585 צפיות
  4. Started by rotman,

שלום לכולם , אני משתמש בדפדפן כברירת מחדל. הבעיה היא שפעם ב20 שניות בערך כל הדפדפן נתקע למשך כ 2 שניות... זה קורה כשאני רואה סרטים ביו טיוב , קורא אפילו ברגעים אלו כשאני רושם פה בפורום (הכל נתקע , הפרסומות מפסיקות לזוז , הפלט עוצר) בקיצור בעיה רצינית ומעצבנת ביותר... ניסיתי לעבוד רק עם טאב אחד אבל זה גם לא עוזר ו.... איכשהו הפיירפוקס מגיע לי לאחר עבודה של כיומיים ל 700-1000 מגה בזכרון.... (!!!) מישהו מכיר? יכול להמליץ על פתרון? אני מריץ ווינדוס 7 64 ביט, 4 ג'יגה זכרון פנימי ומעבד חזק מאד (המחשב בן חודשיים בסה"כ). תודה על העזרה... עריכה : אגב , כמובן שבדקתי באקספלורר למשל ושם זה לא קורה.

• 2 תגובות
    • 642 צפיות
  5. Started by x-boy_24,

שלום לכולם . יש לי בעיה נוראה מעצבנת במחשב . מקווה שתבינו. כל כמה דקות המחשב עושה פעולה כאילו שהוא מפעיל משהו . למשל עם אני משחק במשחק אז כל כמה דקות המחשב יוצא לי מהמשחק (ממזהר אותו) . וככה זה גם באינטרנט . אני יסביר את זה ככה . כשאתה גולשים באינטרנט אז תלחצו עם העכבר על הסרגל של ההתחל . ותראו שהחלון של האינטרנט משנה את הצבע שלו (לבהיר יותר ) . ואז בשביל להמשיך לגלוש צריך שוב ללחוץ על החלון . אז ככה זה תמיד קורה אצלי . איך אפשר לסדר את זה ? תודה מראש (ומקווה שהבנתם) .

• 2 תגובות
    • 538 צפיות
  6. היי, התקנתי WINAMP 3 בגלל שבגרסה 5 יש לי בעיה והתוכנה נותנת לי אפשרות לקרוא רק איזה 8 סוגי קבצים שונים, לא כולל WAV, WMV וכדומה. היום שמתי לב שכמעט כל שיר שאני רוצה לנגן אני מקבל הודעה מוזרה שרשו שם "unknown publisher" ואז הוא שואל אותי אם אני רוצה לנגן את השיר... כמעט בכל שיר, איך אני מפסיק את זה בכלל? תמונה מצורפת.. תודה רבה. בנוסף אני כל פעם מוריד את הסימון של ה V מלמטה ועדיין זה חוזר על אחרים שלא עשיתי את זה...לא בא לי לעבור עכשיו מעט 10 אלף שירים ולנסות להוריד את זה מהם :-\ [attachment deleted by admin]

• 10 תגובות
    • 767 צפיות
  7. Started by kozimus,

שלום . כל פעם שאני פותח את התוכנה קופצת לי הודעה שסקריפט כל שהוא הפסיק להגיב ואני צריך לבחור אם לעצור את הסקריפט ואז הפיירפוקס לא טוען לי את הטאבים או לנסות שוב ואז זה מסתדר. ניסיתי לבדוק מאיזה אתר זה מגיע אך ללא הצלחה .הפיירפוקס נפתח עם בערך 10 טאבים. תודה מראש לעוזרים.

• 2 תגובות
    • 696 צפיות
  8. Started by dani44,

היום קמתי לי בבוקר כמו כל בוקר עם כוס קפה,ניכנס לאתר..רואה מה נשמע,וכרציתי להגיב פתאום צץ לי דבר מעצבן שאני עוד שניה שובר איזה משהו..אני פשוט לא יכול לכתוב נורמלי כל מקש שני במקלדת שאני לוחץ מופיע לי בצד שמאל חלון שכתוב עליו BOOKMARKS וכשזה מופיע אני צריך ללחוץ עם העכבר על החלון של הכתיבה כל פעם..זה קרה היום רק לא היה לי את זה מעולם חברה אשמח אם תעזרו לי כי רק מההודעה הזאת השגעתי ממה שהוא מראה לי כל שניה [br]פורסם בתאריך: 14.11.2010 בשעה 10:46:57 סידרתי את זה.

• 2 תגובות
    • 782 צפיות
  9. קורה לי ככה כשאני מנסה להכנס לאתרים! מה לעשות?! זה משגע, חשוב לציין שאחרי ריפרש האתר עולה... [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 518 צפיות
  10. Started by thebenjamin,

יש לי בעיה בצפייה בסרטים באיכות טובה, למשל hd במסך מלא. ביוטיוב ובמדיה פלייר יש מן כזה פס לרוחב כל המסך שפשוט חותך את התמונה כשיש תזוזה על המסך או שהתמונה זזה.. דברים שאני מפעיל במדיה פלייר עם בעיה עובדים עם bsplayer אבל זה מעצבן כי זה קורה גם לא רק בhd וגם בדברים שאני רואה במדיה פלייר. מה הבעיה?

• 14 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. Started by FatherBoard,

למה בזמן האחרון כל קובץ סרט\אודיו שאני מוריד בקאזה, יורד כקובץ כ-DAT, גם כשההורדה נגמרה??? ??? זה משגע אותי...

• 3 תגובות
    • 722 צפיות
  12. Started by Zaks Sharon,

היי, אני משתמש ב-KASPERSKY 5.0 PERSONAL ובסריקת הקבצים יש קבצים שצריכים סיסמא כדי לסרוק אותם! כמובן שאין לי מושג על איזו סיסמא המחשב מדבר, אז אני מדלג על הקבצים האלו... אבל מה אם יום אחד יהיו בקבצים האלו וירוסים והסריקה לא תזהה אותם? מה שיהיה זה שאני אוכל אותה... למה הקבצים האלו דורשים סיסמא? ומה עושים כדי לבטל את זה? תודה.

• 14 תגובות
    • 954 צפיות
  13. Started by Talool,

שלום לכל חברי הפורום וחג שמח בכל פעם שאני לוחץ דאבל קליק על אחד מהדיסקים הקשיחים "במחשב שלי" הוא לא נותן לי להיכנס ורושם לי שגיאה יש תמונה למטהה תודה רבה לכל העוזרים

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  14. יש שירים שאני מוריד ואי אפשר לשמוע אותם, כשהווינאמפ מתחיל להשמיע רואים שהשיר הוא 18:00 דקות או משהו כזה למרות שהקובץ בגודל נורמלי של 3 אן 4 מגה. מישהו נתקל בזה ואולי יודע יודע איך לפתור?

• 1 תגובה
    • 511 צפיות
  15. Started by th£»Light,

אז ככה.. התקנתי את התוכנה הכל טוב ויפה.. הוספתי אייקונים והכל... עכשיו בסרגל של ההתחל למטה יש את הסרגל הפעלה מהירה.. ששם יש את האייקון ששולח אותך לשולחן ההעבודה "Application Data\Microsoft\Internet Explorer\Quick Launc" בכל פעם שאני לוחץ עליו התבנית של האייקונים נהרסת.. הם זזים לצד שני ואז שאני לוחץ שוב על הכפתור הכל חוזר אבל מבולגן טיפה.. האם יש דרך לפתרון הבעיה?

• 2 תגובות
    • 553 צפיות
  16. Started by GaLmgnT,

שלום הורדתי את התוכנה Launchy למי שמכיר, ותוך כדי ששיחקתי עם ההגדרות כנראה שהורדתי את השקיפות של התוכנה ל-0%. אין לי דרך להגיע לאפשרויות ולשנות זאת שוב .. מישהו יכול לעזור? אני נואש ??? תודה

• 5 תגובות
    • 622 צפיות
  17. אני לא יכול לשנות פונטים באיסיקיו 6 הרגל מהאתר שלהם בעברית ולא בווואלה איסיקיו נסיתי להתקין אותם מליון פעם וזה לא עוזר מצורף תצלום תמונה http://www.fileflyer.com/view/4WdyfBS

• 0 תגובות
    • 461 צפיות
  18. Started by Galz0r,

כל פעם שאני מזיז מודל כלשהו אז זה הופך אותו ל WIRE FRAME בזמן ההזזה וגם לפעמים שאני לוחץ עליו זה הופך אותו לכזה ניסתי לעשות ריסט לתוכנה עשיתי ריסט גם למחשב ולא עזר כלום מישה יודע איך מסדרים?

• 3 תגובות
    • 796 צפיות
  19. Started by yacovmateo,

לפני כמה ימים פירמטתי תמחשב ויש לי W7. בקיצור הבעיה היא כל פעם אבל כל פעם שאני פותח אתרים מסויימים בFF קופצת לי הודעה מעצבנת מהIDM להוריד איזה שיר וזה הדף באתר עושה את זה. וזה עושה בהרבה אתרים לא רק באחד הנה תמונה איך פאקינג נפטרים מהחרא הזה אחת ולתמיד?(ורק לא להגיד למחוק תIDM למה אני מוריד דברים כבדים וככה אינ מרוויח עוד 40KB מבחינת מהירות הורדה)

• 2 תגובות
    • 947 צפיות
  20. Started by dEaDPooL,

בזמן האחרון כשאני מוריד קליפים בפורמט avi-mpg המדיה פלייר פותח לי אותם ישר בסטרימינג , בעבר יכלתי להוריד קליפים בעזרת מנהל ההורדה שלי , או ישירות דרך הדפדפן , האם יש אופציה לנטרל את זה ? תודה מראש

• 1 תגובה
    • 589 צפיות
  21. Started by moskitos,

כשאני לוחץ על האייקון פותח את האינטרנט ואז אח"כ לוחץ על האייקון שוב כדי לפתוח עוד דף הוא לא פותח לי אלא מקפיץ את הדף הקודם. נראה לי שזה איזו אפשרות בדפדפן,איך אני עושה שזה יהיה רגיל שמתי שאני לוחץ נפתח עוד דף ועוד דף?

• 1 תגובה
    • 706 צפיות
  22. Started by wow,

יש לי את הגירסה 6.2 באנגלית וכל פעם אחרי שאני שולח הודעה השפה קופצת לי בחזרה לאנגלית. ניסיתי בפונטים אבל שם זה מוגדר על עברית. אגב לא הייתה לי את הבעיה הזו עם אותה הגירסה בעברית. יש לי XP PRO באנגלית.

• 4 תגובות
    • 455 צפיות
  23. בזמן האחרון אני נכנס לכונן C ואני רואה 10 GB פנוי אחרי כמה זמן אני נכנס אני רואה 700MB פנוי אני מוריד שירים של 12 MG פתאום הם שוקלים 45 מגה האם הפתרון היחידי הוא להחליף ארד דיסק? הכונן זה samsung 320GB

• 4 תגובות
    • 656 צפיות
  24. לאחרונה קופצים לי כל מיני אתרים להיכריות לרינגטונים וכיוב'. ב GOOGLE TOOL BAR חסמתי את הפופאפים. הרצתי AD-AWARE ו SPY BOOT וכלום לא עוזר ,בדר"כ הלוגו של האתר הוא CID . לפני כ3 חודשים היתה לי בעיה עם תוכנית בשם SVCHOST שהיה רושם לי שהיא ביצעה פעולה לא חוקית , זה נורא הפריע לי בתפעול המחשב עד שבסוף מחקתי אותה. יכול להיות שבגלל זה כל הזמן קופצים לי האתרים האלו? תודה לכל העוזרים

• 0 תגובות
    • 610 צפיות
  25. מדובר על האנטיוירוס החדש בשיתוףעם קספרסקי למי שלא ידוע. Anti Virus Shield. בכל אופן הבעיה היא כזו: האנטיוירוס רגיש ל Riskwares בצורה מטורפת עד כדי כך שהוא מוחק לי את הקובץ mIRC.exe כל פעם כשאני מתקין את התוכנה. איך אני מבטל את הרגישות של האנטיוירוס ל riskwares? חיפשתי באינטרנט ולא מצאתי וכאן זה כנראה המקום האחרון שאני אנסה לפני שאני אהיה מיואש. אגב, מי שלא יודע riskware הוא כל קובץ שיש חשש שהוא וירוס. אין וירוס בקובץ הזה אבל האנטיוירוס לא לוקח סיכונים ומוחק אותו. אני מקווה מישהו יוכל לעזור לי... תודה, שי.

• 1 תגובה
    • 473 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.