עבור לתוכן

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. לא ידוע הדגם במדויק,אבל זה לא משנה לי. העיקר שתמצאו איזה דרייבר מסוים למצלמת האינטרנט של NEAO ואם יש אתר שמרכז כמה דגמים וגם דרייבים ביחד אני אשמח תודה רבה לעוזרים

• 6 תגובות
    • 1.5k צפיות
  2. Started by N4vS,

אני לא יכול להתחבר לאינטרנט במחשב בגלל שהETHERNET לא עובד. ניסיתי כמה גרסאות של דריברים Nforce 4 (לוח של GIGABYTE NFORCE 4 ULTRA-9) וכולם מציגות לי את ההודעות האלה כאשר מנסה לגלות חומרה חדשה של חיבורי רשת: עריכה: ניסיתי דרך מצב בטוח ואותו דבר. ואין לי דרך לשחזר מערכת כי ביטלתי [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 464 צפיות
  3. שלום חברים, אני עוסק בפוטושופ אך התחלתי לחזור אחרי העבודות שלי ואין שום דבר חדש ומאתגר. רציתי לדעת אם יש אתר שאתם מכירים או קבוצה של אנשים שאתם מכירים שמציגים עבודות שלהם לפי נושא מסויים וזה בעצם חלק מתחרות שגם זוכים בפרסים. לדוגמא פרסומת לאבסולט וודקה. צירפתי גם עבודה שלי אשמח לקבל חוות דעת [attachment deleted by admin]

• 8 תגובות
    • 1.7k צפיות
  4. Started by asilbob,

אני חדש בתוכנה לפני הדפדפן הזה הייה לי MAXTHON עכשיו בFRIFOX שאני פותח תמועדפים אז זה הייה פותח לי שורה אחת של כול המועדפים ואז שנגמר המקום אני צריך לרדת למטה עם החץ שלמטה עכשיו זה מעצבן לרדת למטה כול פעם בMAXTHON זה הייה יותר מסודר הייתי לוחץ מועדפים אז לא הייה תחץ למטה זה הייה פותח עוד שורה אני מקווה שמובן למה קשה לי להסביר ........ איך אפשר לסדר את זה אולי תוספת משהו ? ועוד שאלה הורדתי morfix 12.6 שזה מתרג מי עברית לאנגלית והפוך ... עכשיו למה אני לא רואה את זה ? התקנתי גם תתוכנה של המזג אוויר שמראה לי מה מצב מזג האוויר וגם לא רואים כלום וגם התקנתי Fast Dial זה תוכנה שפותחת הרבה אתרים ביחד באותו עמוד גם את זה איך אני מפעיל את זה ? יש לי תמנל הורדות של FlashGet עכשי…

• 3 תגובות
    • 684 צפיות
  5. Started by achiya1,

שלום לא מספיק שאילצו את כולם לעבור לאיסיקיו 6 ,אז גם הוא מעז לעשות בעיות.. לחבר שלי קורס האיסיקיו כל פעם שאנחנו מדברים (ספציפית איתי) וזה לא ניסיון לחמוק משיחה חח זה פשוט מצחיק לראות אותו נכנס ויוצא לי אתמול בלילה זה קרה אחרי הרבה זמן יחסית בלי נפילות. מגיעה הודעת שגיאה (אני אצלם אם היא תבוא שוב ) והאיסיקיו נסגר.. עוד אנשים מזדהים איתי ? תודה מראש !

• 7 תגובות
    • 760 צפיות
  6. שלום לכולם! כבר זמן מה שאני תוהה לגבי כיווץ קבצים. אני יודע שניתן להקטין גודל של קבצים בהרבה (אני מקווה שאני לא אומר דברים לא הגיוניים אבל ראיתי כיווץ של כמעט 50%). ניסיתי לכווץ עם winrar, winace, winuha ובכל אחת מהתוכנות אני מקבל כיווץ עלוב של מספר MB בודדים לג'יגה... לקחתי בחשבון שאני כנראה לא חכם במיוחד ופשוט מפספס איזושהי פקודה נסתרת של אולטרה כיווץ אבל לא מצאתי מה שהשאיר אותי תוהה לגבי תוכניות כיווץ. אז אחרי כל זה מה שאני באמת מחפש זה תוכנת כיווץ חזקה או שמישהו יסביר לי לאט ובזהירות מה אני עושה לא בסדר. תודה מראש!

• 7 תגובות
    • 2.3k צפיות
  7. Started by אבשה,

אני יודע שאסור לדבר על פריצות ודברים כאלה אז אני מבקש אפילו רק את גרסת הניסיון של Photoshop 7.0 תודה מראש לעוזרים.

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. Started by davidz85,

אני מחפש תוכנה שמנקה את כל השאריות שנשארות בחלון של הMSCONFIG-STARTUP. למשל כשמתקינים תוכנה סתם לדוגמא נגיד מסנג'ר, וזה משאיר שם פקודה כדי שכל פעם בהפעלת הווינדוס התוכנה תעלה, ולמרות שמבטלים את הV השורה הזאת נשארת, מה שאני מחפש זה תוכנה שתנקה את כל מה שלא צריך - כל מה שלא בשימוש. אודה לכם מאוד על העזרה.

• 8 תגובות
    • 692 צפיות
  9. Started by TALIGAL5,

בוקר טוב תהליך בשם IEXPLORER שלכאורה קשור לאקספלורר חונק לי את הCPU ,ניסיתי להרוג את הפרוסס אך הוא חוזר. האינטרנט אקספלורר לא בשימוש ועדיין התהליך הזה צץ כל הזמן ומעלה לי את הCPU ל100% מה לעשות למעט הרצה של אנטי וירוס שלא עזרה גל

• 3 תגובות
    • 617 צפיות
  10. Started by tustos,

אם אני רוצה לעדכן את הדריבר שלי. אני צריך למחוק את הישין או שאני משאיר אותו ומוריד את החדש? ובלי קשר... נכון יש sp 2 לויסו=טא עוד מעט? אז גם שם אני צריך להוריד sp1 או ששתים יכלול אותו? תודה

• 12 תגובות
    • 958 צפיות
  11. שאלה בכותרת ^ תודה

• 3 תגובות
    • 539 צפיות
  12. Started by Oxygen87,

אחרי התקנה של ספיידרמן פתאום אני רואה שנוספו לי המון FrameWork לתוכנה של Uninstaller? WTF :-\ [attachment deleted by admin]

• 4 תגובות
    • 696 צפיות
  13. Started by adam99,

שלום! יש לי תקלה מוזרה עם האקספלורר 6, כשאני מנסה להכנס לאיזהשהו אתר אז או שהוא לא נכנס ממש לא מגיב כאילו שלא כתבתי כלום או שהוא עשוה לי הורדה של האתר (כאילו אני מוריד את האתר בHTML). מה אני עושה? ניסיתי לעשות תיקון לווידוס אבל הוא לא מזהה את המערכת. תודה!

• 3 תגובות
    • 744 צפיות
  14. שלום חברים, אתם יודעים להמליץ על חקר שוק כזה או אחר למוצרי האבטחה למה שנקרא Enterprises? Symantec, McAfee וכו' מציגים רשימות מוצרים ארוכות מבלי שנראה שאף-אחד בדק או השווה וממש אין לי כוח לשבת עם ספקים כדי שימרחו אותי בסיפורים. אז... יש מצב להיעזר בכם, אנשים טובים? :-) תודה.

• 3 תגובות
    • 544 צפיות
  15. בסמיילי אמור להיות בצד שמאל אני יודע שיש בעיה באקספלורר 6 כי לחבר שלי יש 7 וזה מציג אצלו טוב האם זהו הפתרון היחידי? [attachment deleted by admin]

16. Started by troG,

שלום לכולם אני עובד על לוח DS3R XP64 עם 8GB 3- 6 דיסקים של סיגייט 500 ג'יגה כל אחד ניסיתי גם להשתמש ברייד 5 (של הלוח) בשימוש עם 5 כוננים, אך זה עדיין צולע. יש לי בערך 20 מערכות וירטואליות כאשר בדר"כ 3-4 רצות במקביל, ולאחר כמה שעות של עבודה זה נעשה איטי בטיירוף. האם למישהו יש נסיון בהתמודדות עם איטיות הנגרמת עקב פרגמנטציה שהקבצים של VMWARE יוצרים ? חשבתי לעשות לי שרת קבצים ברשת. האם יש המלצות ? האם לדעתכם יש צוואר בקבוק אחר ? תודה

• 3 תגובות
    • 773 צפיות
  17. עולה מסך שחור עם סאונד של הפתיחה של ויסטה ניסיתי עוד דרייברים של נוידיה ולא עזר, איפסתי ביוס ידנית ולא עזר. לא יודע מה לעשות.אנא עיזרו לי המחשב מושבת...

• 2 תגובות
    • 591 צפיות
  18. בעבר הציעו לי פה את Total Recorder. משום מה התוכנה מכניסה רעש כל פרק זמן מסויים ( דקה ו-5 שניות)להקלטה. ניסיתי להוריד גירסה אחרת ומשום מה הבעייה היתה קיימת גם שם. אני יודע שגם תוכנה Audacity יודעת לעשות את העבודה הזו אבל הסתבכתי איתה ולא הצלחתי להקליט איתה. האם מישהו מכיר תוכנה נוספת שיודעת לעשות את העבודה הזו ?

• 2 תגובות
    • 629 צפיות
  19. Started by totah,

כזו שמזכירה את Nero באיכותה. תודה מראש!

• 2 תגובות
    • 704 צפיות
  20. Started by orv89,

אני צריך דריבר למחשב נייד לכרטיס רשת , לזה שאתה מחבר את הכבל בשביל איטרנט ! זה הכי דחוף בעולם את לא מבינים שנה אני מחפש ולא מוצא מוצא רק לWIRELSS יש מחשב נייד עם לוח אם Field Value Motherboard Name Hewlett-Packard Presario V6000 (RM484EA#ABU) תודה לכולם מראש !

• 4 תגובות
    • 599 צפיות
  21. Started by tzahi16,

הופיע לי הודעה כזאת בסקייפ והיא ניסגרה מה זה אומר? [attachment deleted by admin]

• 4 תגובות
    • 713 צפיות
  22. Started by dititnt,

מי מכיר תוכנה ל video wall מחשב שתומך ב 9 מסכים אשמח לשמוע המלצות -הפניות

• 3 תגובות
    • 891 צפיות
  23. Started by אבי11,

שלום האם מישהו מכיר תוכנה אשר ניתן לחפש באמצעותה את כתובת הדוא"ל של אדם כלשהוא? כלומר, להקליד את השם והמשפחה והיא מחפשת כתובת דוא"ל? תודה

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  24. Started by ShockWave,

לאחרונה רציתי לוודא את הדרייבירים שלי עקב התרעות חוזרות לעידכונים מוזרים מכל מיני בדיקות של המחשב. ניסיתי הרבה דרכים שונות לעדכן את הדרייברים הללו אבל ללא הצלחה. בתמונה המצורפת יש את הרשימה דרך האתר driveragent.com של מה שהם טוענים שלא תקין או מעודכן (אגב אתרים אחרים הראו תוצאות דומות) כמו כן יש לי בעיה כאשר בדקתי את driver manager ראיתי שיש סימן קריאה צהוב על PnP Bios Extension אני מקווה שמישהו יכול לעזור לי בנושא [attachment deleted by admin]

25. הי, ההרד דיסק שלי (seagate 320 16mb 7200) נראה שלפעמים עובד קצת לאט. עם איזה תכנה אוכל לדעת בזמן אמת כמה אחוז מנוצל? או לפחות לקבל מידע בזמן אמת על התעבורה ? כגון task manager שמודד CPU מערכת ההפעלה שלי היא ווינדוס XP 64 ביט תודה מראש!

• 6 תגובות
    • 1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים