עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. חברה עם איזו תוכנה אני יכול להפעיל סרטים,כי התוכנה TVTool תומכת רק בכרטיסי מסך של אנווידיה.מישהו מכיר תוכנה לרדיון(9550)? או שמכיר מתדריך שמסיר איך מפעילים? תודה מראש

• 4 תגובות
    • 515 צפיות
  2. Started by sahargt,

שלום רצית לדעת איך אני פותח קובץ מסוג BIN עם יש תוכנית תודה

• 4 תגובות
    • 608 צפיות
  3. Started by idofr,

הייי כולם... אחרי שנים אבל באמת שנים שלא הייתי פה וקצת הפסקתי עם פוטושופ ו3ds max בגלל לימודים, מבחנים וכל השטויות בשעה טובה סיימתי בצפר וחזרתי לאהבתי הגדולה כבר הרבה שנים רציתי להכנס ל"אומנות החלל" בפוטושופ אבל שפרוייקט לוקח שבוע בערך ויש עוד מבחנים באמצע זה לא ממש עובד עכשיו סופסוף הצלחתי לסיים עבודה ראשונה. לקח לי בערך שבוע (מיום שלישי) אבל זה עם עבודה של משהו כמו שעה שעתיים ביום... בקיצר יש עבודה אבל לא המון תהנו תגובות והערות ביותר מברכה יתקבלו שבת שלום

• 4 תגובות
    • 884 צפיות
  4. Started by ciauai,

מחפש את המסנג'ר ליב את הגירסה הכי חדשה תודה לעוזרים

• 4 תגובות
    • 694 צפיות
  5. שלום, אני עובד עם תוכנת Norton AntiVirus SystemWork 2005, התוכנה מבחנתי אמינה ומאד מספקת מבחינת היכולות שלה.. אך שמתי לב כשהסרתי את התוכנה לא מזמן, ביצועי המערכת עלו מאד.. וגם רבים אמרו לי שהיא גוזלת הרבה משאווי מערכת .. עכשיו, מכייון שאני חייב לפחות הגנה מנימלית במחשב של תוכנת AntiVirus אשמח לשמוע ממכם המלצה על תוכנה אמינה (אם היא לא מזהה וירוסים אז מבחנתי עדיף להיות בלי תוכנת AntiVirus) ושגוזלת מעט מעט משאבי מערכת.. שלא ירגישו בהפעלתה.. תודה רבה, לעוזרים

• 4 תגובות
    • 867 צפיות
  6. היה לי את התוכנה מבית נורטון . והיא עשתה לי פלאים במחשב עכשיו שהרצתי אחוי לכל הארדיסק אני רוצה לעשות עוד פעם אבל אין לי נורטון מאיפה אפשר להורידתוכנה אחרת שעושה איכוי דיסק ומאיצה ???? דרך ה windwos זה סתם תודה .

• 4 תגובות
    • 623 צפיות
  7. Started by Vatos-Locos,

ההררררררררבההההההה זמןןן (לשמחתי הרבה) לא השתמשתי באיסיקיו. אבל אני זוכר שפעם שהיו עושים Uninstall לתוכנה, הוא היה שולח לדף web שנותן להסיר את החשבון (הכוונה שהמספר עצמו לא יהיה קיים בחיפוש ופשוט ימחוק את החשבון לגמרי). מישהו יודע איך עושים את זה היום? ניסיתי סתם לקטע לעשות Uninstall לאיסיקיו5, והוא כבר לא מקפיץ את ההודעה הזאת...

• 4 תגובות
    • 866 צפיות
  8. Started by Maccabi-T.A,

שלום, רציתי לשאול איך לעזאזל אני משתמש ב AutoGreen הזה.. הבנתי שזה מן בלוטוס מסויים.. האם אני צודק? שזה בלוטוס כמו בפלאפון ויש אפשרות להעברת קבצים מהפלאפון למחשב? עזרה בבקשה, תודה!

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. Started by ORrrr,

כבר חודשים אני חווה בכל המחשבים שלי בעיות עם פיירפוקס והפלאש. הרבה פעמים שאני פותח כמה אתרי פלאש במקביל הדפדפן מאט בצורה משמעותית, אפילו נתקע וקורס הרבה פעמים, או אפילו אם אני משחק באיזשהו משחק פלאש הרבה זמן הדפדפן לאט לאט מאט ונהיה כבד. עודכנו כבר כמה גרסאות של פלאש אוטומטית וזה ממשיך. אין לי שום תוספים מיוחדים חוץ מזה הדפדפן פועל די נקי. למישהו יש מושג למה זה? עד שהעניין יפתר אני בכרום בנתיים. תודה מראש, אור.

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  10. איך אני מוסיף ב FF אופציה שיפצח לי 2 עמודי HOME PAGE באותו דפדפן ? בIE פשוט מוסיפים עוד אחד,ב FF אני לא מצליח

• 4 תגובות
    • 666 צפיות
  11. Started by yotamoo,

שלום, בכל פעם שאני מתחבר לשרת מסויים באי-מיול אני מקבל שתי הודעות: 1. שיש לי lowID ושאני צריך לבדוק את ההגדרות שלי... כאן המקום להגיד שאין לי ממש מושג מה להגדיר אז אם מישהו יוכל לקשר אותי למדריך טוב אני אשמח 2. שה-IP שלי מופיע בקובץ ipfilter.dat, ואין לי מושג למה: אני משתמש בגרסה הרשמית של הפרויקט 0.47a, אני חולק קבצים משלי ובקיצור אני לא יודע אם עשיתי משהו לא טוב.... בגלל שאני חייל אין לי הרבה זמן לשבת ולחפש תשובות לכן ממש אודה אם תוכלו לעזור לי פה ולחסוך לי המון זמן... תודה מראש 8)

• 4 תגובות
    • 487 צפיות
  12. שלום, אני מחפש תוכנה שתיקח קובץ בסיומת msstyle או בסיומת theme ותציג לי איך ייראה ה"התחל", איך ייראו החלונות, הצבעים, הפונטים וכו' ב-theme שאותו פתחתי - מבלי להתקינו. כלומר שאני אוכל לראות איך ה-Theme נראה, אך לא אצטרך לפתוח אותו ל-c:\WINDOWS\Resources\Themes ואח"כ ליישמו (Apply) כדי לדעת איך הוא נראה... תודה.

• 4 תגובות
    • 647 צפיות
  13. Started by Potter,

יש לי בעיה בדפדפן הזה , הוא אינו מגיב למקשים Crtl + Shift לא הימניים ולא השמאליים...(שאמורים להפוך את כיוון הכתיבה מימין לשמאול ולהפך) בIE אין את הבעיה הזאת, יש למישהו פתרון?

• 4 תגובות
    • 588 צפיות
  14. Started by MDK,

יש לי מעבד amd athlon xp 1800 512mb DDR333 Samsung chips WESTERN DIGITAL 80gb 7200RPM 8mb cache קיבלתי ככה: מעבד - 4083 זיכרון - 3002 הרד דיסק - 975 האם זה טוב או לא? :

• 4 תגובות
    • 732 צפיות
  15. ואם כן אז לכמה ואיפה אני עושה את זה? אני לא מתכוון למהירות הורדה אלא למס' האנשים שמורידים ממני באותו הזמן. אגב אני משתמש בגירסה הרישמית.

• 4 תגובות
    • 490 צפיות
  16. Started by dans41,

בכל פעם שאני פותח חלון חדש במקום להראות לי את ה9 אתרים הכי שימושיים זה פותח לי את snap.do. חיפשתי בהגדרות ולא מצאתי משהו שעוזר לי. איך אני יכול לפתור את זה? אני מתחרפן מזה. חשוב לציין אני בפיירפוקס 20.0 בגירסה העברית ומחקתי מהמחשב את snap.do (זה ירד לי אם איזה תוסף)

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. Started by halo,

אני צריך תוכנה טובה לצילום וידאו של מסך המחשב של מה שרואים על הצג איזה תוכנה טובה יש? תודה לעוזרים

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. שלום, לאחר חודש שלם בלי בעיות וקריסות למיניהן קרתה לי היום קריסה. בדקתי את קובץ המינידאמפ ורשום שם משהו על הדרייברים של NORTON ANTIVIRUS 2009. התוכנה עבדה טוב 3 ימים והיום גרמה לקריסה. *** WARNING: Unable to verify timestamp for SYMTDI.SYS *** ERROR: Module load completed but symbols could not be loaded for SYMTDI.SYS Unable to load image \??\C:\Windows\system32\drivers\NAV\1000000.07D\SYMFW.SYS, Win32 error 2 *** WARNING: Unable to verify timestamp for SYMFW.SYS *** ERROR: Module load completed but symbols could not be loaded for SYMFW.SYS *** WARNING: Unable to verify timestamp for SYMNDISV.SYS *** ERROR: Module load completed but symbols could not be loaded for SYMN…

• 4 תגובות
    • 695 צפיות
  19. Started by אלון ס.,

אני יודע ששאלו את זה המון ועשיתי חיפוש בפורום ולא הבנתי כלום , עשיתי את כל המדריכים וזה מוריד לי כמעט תמיד על 10-20. ובאמת שזה קבצים עם הרבה סידרים. בבקשה עזרה מישהו ?

• 4 תגובות
    • 595 צפיות
  20. http://hwzone.co.il/downloads/index.php?act=view&id=124

• 4 תגובות
    • 462 צפיות
  21. שלום רב! אני מחפש אתר להורדת פונטים בעברית ופונטים מיוחדים צבעוניים "מדליקים" וחדשים מהיכן בבקשה אני יכול להוריד פונטים שכאלו ? *נ.ב אני טיפה מתלבט למרות שאני כמעט 100 אחוז בטוח שזה חוקי ולא ווארז אבל אם זה כן אני מתנצל מראש כי לא ידעתי

• 4 תגובות
    • 7k צפיות
  22. Started by bareden1,

שלום , נעלמה לי האפשרות של שמירת סיסמא קבועה למשל כניסה לאינטרנט והייתי מבקש עזרתכם בפתרון הבעיה תודה

• 4 תגובות
    • 629 צפיות
  23. שלום לכולם.. עד עכשיו עבדתי בעיקר בGoogle SketchUp למטרת בניית חדרים\בתים ב3D.. בזמן האחרון יצא לי לעבוד על מספר פרוייקטים קטנים, וחבר של ההורים החליט שהוא אוהב את העבודות שלי ורוצה שאני אתכנן לו גם חדר שהוא מתכוון להרחיב. וחשבתי שאולי הגיע הזמן שאני אעבור לתוכנה קצת יותר רצינית בעניין הזה.. כרגע הSketchUp מתאים לי, אבל אני רוצה לראות איך אני יכול להתפתח באופן טיפה יותר מקצועי.. אני בעיקר בונה את החדר עצמו (קירות ותקרה) ורהיטים באופן בסיסי, לא נכנס לפרטי פרטים. בעבר ניסיתי לעבוד על 3dsmax, אבל ללא הצלחה. לא הבנתי שום דבר בתוכנה גם לאחר שקראתי\ראיתי tutorials. ככה שאם אפשר תוכנה כמה שיותר פשוטה =\ הבנתי שיש תוכנה בשם Autocad בנושא הזה, מה אתם אומרים? או שלדעתכם הSketchUp א…

• 4 תגובות
    • 2.3k צפיות
  24. Started by PCBuster,

שלום, אני מחפש תוכנה שתאפשר לי לתזמן הפעלה וסגירה של תוכנות, למשל שתוכנה מסויימת תתחיל לפעול בשעה מסויימת ותסגר כמה שעות לאחר מכן, מישהו מכיר תוכנה כזו? תודה!

• 4 תגובות
    • 2.1k צפיות
  25. Started by assaf972,

שלום לכולם עשיתי פרמוט למחשב והתקנתי את vista ultimate השאלה שלי אך אני עושה מחיצות יש תוכנה פנימית או שאני צריך להשתמש במשהו כמו partition magic

• 4 תגובות
    • 664 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.