עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by ראובן,

לפי כמה זמן פירמטתי את המחשב ועכשיו אני לא מוצא את הדיסק של הדרייבר אז מישהו יכול להביא לי דרייבר לכרטיס קול? ואם צריך : AMD Sempron Processor 2008+ , 959MB RAM, NVIDIA GeForce 6100

• 14 תגובות
    • 1k צפיות
  2. Started by x-dude,

במיוחד חשוב הקטע של short leadouts ככה חוסכים 80 שניות של מקום (או 12MB),מישהו כבר ניסה לצרוב 712MB+ בנירו החדש?

• 0 תגובות
    • 563 צפיות
  3. Started by ZorD,

שולם, ליפני זמן קצר מאד צצה לי ההודעה: *** Chatsession Start : renegat8[[PL]] - 17/10/2004 19:52:54 [19:52:54] renegat8[[PL]]: AUTO MESSAGE: Your Client has Failed the Secury Identification!!! You won't get any credits [19:54:22] *** Disconnected אני לא עשיתי שום דבר, אני פשוט חף מפשע.. מישהו מוכן להסביר לי מה מהות העיניין? האם זה קרה למישהו? מה עושים במצב כזה? נ.ב התוכנה ממשיכה לעבוד כרגיל, אך המהירות היתדרדרה לא מעט~ *בירשותי גירסת האימיול: eMule v0.42g במוד: WF.com 1.6 תודה לעוזרים

• 4 תגובות
    • 704 צפיות
  4. מצאתי במחשב של חבר הרבה קבצי ריגול(ככה ע"פ) התוכנה.השאלה היא האם מחיקת כל אותם קבצים דרך התוכנה יכול לדפוק משו במערכת ההפעלה? תודה מראש

• 6 תגובות
    • 705 צפיות
  5. Started by ccclll001,

מה המצב אנשים?? :smoke: יש לי את הפורט הזה פתוח במחשב ואין לי מושג מה זה.. משהו יודע???

• 4 תגובות
    • 947 צפיות
  6. שלום קניתי לוח של גיגהבייט ואיתו מגיע דיסק שעליו נמצאת התקנה ל נורטון אנטי וירוס. אחרי ההתקנה הוא כמובן מבקש סיריאל,רציתי לדעת האם יש את הסיריאל איפה שהוא וזו למעשה תוכנת מתנה עם הלוח או מדובר בגירסאת ניסיון ל 90 יום בלבד

• 2 תגובות
    • 662 צפיות
  7. Started by SweeT_EviL,

אני מנסה ללחוץ עם הכפתור הימני של העכבר על RECTANGLE TOOL ולא נפתח לי חלון עם עוד צורות.. (כמו בPHOTOSHOP למשל) מה אני עושה? (יש לי גרסה CS2) אה ואם כבר פתחתי הודעה מה ההבדל בין שתי התוכנות STOCK PHOTOS BRIDGE כי כשאני םותח אותם פחות או יותר נפתח אותו חלון...

• 2 תגובות
    • 566 צפיות
  8. Started by ido2309,

היי, רציתי לדעת כיצד ניתן למחוק סיסמאות שהפיירפוקס שמר? תודה, עדו

• 1 תגובה
    • 2.4k צפיות
  9. Started by Delux,

שבה עם הMacOS X?

10. Started by RGod,

קיצר ככה :אני מעוניין להוסיף כתוביות לאיזה סרט -הקובץ של הכתוביות הוא עם סיומת FIX ,אני מעניין להפעיל או ב WMP או ב WINAMP , לא יודע איך להוסיפ אותם תודה .

• 2 תגובות
    • 581 צפיות
  11. שלום לכולם! משום מה, הEDGE שלי מוחק את כל ההסטוריה שלי אחרי יציאה ממנו על אף שבהגדרות לא עשיתי כשאני סוגר זה ימחק מה יכולה להיות הבעיה? נ.ב אתמול הוספתי SSD למחשב (לנתונים, לא לWINDOWS), אבל לא סביר לומר שזאת הבעיה...

12. Started by Avi952,

הנגן מראה לי את חלק מקבצי הוידאו בסגול, כמו כן יש לציין שהדבר לא חל באתרי וידאו דוגמת youtube. בתודה מראש

• 5 תגובות
    • 592 צפיות
  13. Started by composite,

שלום לכם, טוב פעם הבעיה הזו לא הייתה לי, בפעם האחרונה שהשתמשי בקאזה, לפני שנתיים בערך ועברתי הרבה מאז. כרגע כשאני נכנס לחלון הראשי כתוב לי "Connecting..." במשך שעות, לא קורה כלום וכמובן שאני לא מתחבר. מהי הבעיה? תודה מראש.

• 3 תגובות
    • 748 צפיות
  14. Started by dark_zero,

תיראו אני שמתי לב שאין פה חתימות יפות אז בואו אני ינסה לעשות לכם חתימות בסגנון כמו שלי פשוט תביאו תמונות

• 39 תגובות
    • 3.4k צפיות
  15. Started by kobibo,

אני רוצה לפרמט את המחשב ולהתקין הכל מחדש...גם את ה FF אך לא מתאים לי לחפש את כל ה extensions מחדש ולהתקינם כמו כן אני רוצה לשמור על דף הבית שלי ועוד הגדרות האם ניתן לגבות דברים אלו ואח"כ לשחזרם? שמעתי שישנו כלי ב FF שנקרא FFBE רציתי לדעת האם זה באמת יוכל לעזור לי?

• 1 תגובה
    • 591 צפיות
  16. Started by naoriko,

מישהו אולי מכיר תוכנה שיכולה נגיד לשלוח תגובה כללית בבלוג או משהו כזה..? תדוה מראש.. נאור!

• 0 תגובות
    • 529 צפיות
  17. Started by yotaman,

הנורטון גילה אצלי וירוס שנקרא Backdoor.IrcContact. נראה לי שזה סוס טרויאני משהו, והוא לא מצליח או לתקן אותו או למחוק אותו או לאיודע מה. יש למישהו הצעות מה לעשות? ובדף הזה: http://securityresponse.symantec.com/avcenter/venc/data/backdoor.irccontact.html כבר הייתי.. לא עזר.

• 3 תגובות
    • 720 צפיות
  18. Started by kozimus,

אהלן אני מחפש תוכנה לגיבוי כל המערכת שעושה דיסק(ים) BOOTABLE שתואמת VISTA תודה.

19. שלום לכולם הורדתי את התוכנה HijackThis ולא הבנתי כול כך למה היא משמשת ?? האם יש אותה לעוד מישהו או שמישהו יכול להסביר מה עושים איתה?

• 3 תגובות
    • 532 צפיות
  20. חג שמח לכולם! קודם כל אני מצטער על הכפילות עם פורום חומרה ולוחות, פשוט אף אחד כנראה לא מכיר את הבעיה. המחשב חדש, בזמן שאני מעלה את תוכנת AI Suite (של אסוס) אני מקבל הודעת שגיאה! /: ההודעה: assertion failed : m_hlib!NULL file c:\documents and settings\administrator\my documents\projects\aisuite\aisuite\cpu usage.cpp line 159 לאחר שלוחצים OK מופיע ההודעה הבאה:Abnormal programme terminaison הותקן ה-WIN, דרייברים וכו'. ה- AI Suite של אסוס. חיפשתי על התקלה באתר אסוס וגם בגוגל, נראה שלעוד כמה אנשים היתה את הבעיה אך אף אחד מהם לא ענה תשובה עם פתרון. לידע כללי על המערכת שלי: לוח אם ASUS P5B DLX מעבד CORE 2 DOU 6400 2 גיגה זיכרון WIN MCE 2005מערכת הפעלה גם לאחר שעשיתי SYSTEM REST…

• 0 תגובות
    • 681 צפיות
  21. אדובי וגוגל משתפות פעולה ומתכננות להביא את תוכנת הפוטושופ למחשבי הכרומבוק של החברה לכתבה: http://hwzone.co.il/%d7%90%d7%93%d7%95%d7%91%d7%99-%d7%9e%d7%96%d7%a8%d7%99%d7%9e%d7%94-%d7%90%d7%aa-%d7%aa%d7%95%d7%9b%d7%a0%d7%aa-%d7%94%d7%a4%d7%95%d7%98%d7%95%d7%a9%d7%95%d7%a4-%d7%9c%d7%9b%d7%a8%d7%95%d7%9e%d7%91/

• 0 תגובות
    • 2.5k צפיות
  22. Started by The Ball,

כשאני נכנס לאתר של חברת פלאפון והולך לשמוע איזה צלילים חדשים יש אני לוחץ על הכפתור שישמיע לי את הצלצול ואני לא שומע כלום... והרמקולים כן עובדים... זה פותח לי חלון כזה קטן ומראה שהוא צריך לנגן את הצלצול אבל אני לא שומע כלום.. http://imd.gonext.co.il/gonext/zazabox/pc/pre_cate_frm.php?mall=2 זה האתר ממנו אני מנסה לשמוע את הצלילים... מישהו יכול לעזור לי?

• 0 תגובות
    • 771 צפיות
  23. Started by שמעון השכן,

שלום, יש למישהו מושג אם בסינון מתקדם אני יכול להעביר את הנתונים לגיליון אחר? זה לא נותן לי... אני מצליח להעביר את הנתונים רק לאותו גליון

24. Started by slim_shady,

לפני כמה ימים כשמחקתי את הספייוואר SLAM.EXE שדפק לי את כל הקטע עם האינטרנט ואז כשמחקתי את ה SLAM ניהיה בסדר חוץ מה-IE וגלל שיש אתרים בלי תמיכה בפיירפוקס אז אני חייב את האקספלורר... [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. שלום למומחים איך אני משנה את ברירת המחדל שלי- דפדפן ברירת המחדל? איך קובעים שהאקספלורר יהיה ברירת מחדל? איך קובעים שהפיירפוקס יהיה? תודה ערן

• 2 תגובות
    • 4.2k צפיות

חיפוש

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.