תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,194 דיונים בפורום זה
-
שלום חברה, ל-FF3 יש מנהל הורדות בו נרשמות ההורדות ומאיזה אתר הורדתם אני מחפש דרך לייצא רשימה זו לקובץ טקסטואלי - מצאתי קבצי SQLITE המכילים את הרשימה אך להוציא מהם את המידע קשה (צריך לבנות איזה PARSER ונראה לי שפה אני כבר מאבד כיוון) אם מישהו יודע כיצד לייצא רשימה זו או מכיר PLUGIN או ADDON שעושה זאת אשמח כל טוב, גבריאל
-
- 0 תגובות
- 728 צפיות
-
-
היי. התקנתי את התוכנה והבנתי שהיא אמורה להיות קטנה ולא לזלול משאבים רבים. בדיעבד התוכנה עובדת ברקע בעת גלישה באינטרנט אבל קטנה וחסכונית במשאבים היא לא . וזה בלשון המעטה. עברתי על ההגדרות של התוכנה ולא ראיתי פרמטרים שאמורים להקשות עלייה. אני גולש במהירות של 2.5 מגה עשיתי גפ פורט פוארודינג וזה גם היה בסדר.. פיתרון ?
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
עם אני לא טועה יש תוכנה שקוראים לה פרטישן מ'גיק? אבל אני לא מוצא אותה
-
- 5 תגובות
- 594 צפיות
-
-
במחשב יש לי שתי דיסקים קשיחים c ו - f התקנתי את תוכנת steam על כונן f בתקווה שאת המשחקים הוא ישמור על הכונן הזה אבל התוכנה בכל זאות מורידה על כונן c האם יש דרך שהתוכנה תוריד על כונן F במקום על ה - C ?
-
- 0 תגובות
- 578 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי בבית שני מחשבים ניידים שמחוברים כולם לראוטר היום הוספתי עוד מחשב נייד שלישי עכשו המחשב מזהה תראוטור ומתחבר אליו תוכנות כגון אי סי קיו עולות רגיל אבל שאני רוצה להיכנס לאינטרנט אקספלורר זה לא נותן זה רושם לי כזה על הדף internrt explorer cannot display the webpage זה אינטרנט אקספלורר 7 ניסיתי למחוק אותו להתקין מחדש שום דבר לא עוזר האינטרנט מחובר תוכנות עובדות אבל לא מעלה אתרים משהו יכול לעזור תודה עשיתי איזה בדיקה שהיה כתוב לי על הדף של האינטרנט ובסוף זה מה שהיה כתוב לי משהו יכול לעזור windows cannot connect to internet using http,https or ftp. this is probably caused by firewall settings on computer check the firewall for the HTTP port (80) ,HTTPS port (44…
-
- 4 תגובות
- 870 צפיות
-
-
במקרה ראיתי אולי מישהו ירצה: 2009 Kaspersky Internet Security במבצע עם YNET להתקנה חדשה על מחשב למשך שלושה חודשים בחינם. http://www.kaspersky.co.il/aaaaaau/aaaaaau_ioaaaau_nooen_e/nooen_e_cedi_iaaaiue_ynet
-
- 13 תגובות
- 955 צפיות
-
-
שלום זה התחיל לפני כמה שבועות כמעט כל פעם שאני פותח דף אינטרנט או עובר מהמעודפים לאת מסוים הדף לא זמין ("לא ניתן להציג דף זה"/"כתובת לא נמצאה") ורק אחרי שאני עושה רענון זה מיסתדר ולפעמים צריך לעשות כמה פעמים רענון ואני ניסיתי בכמה דפדפנים כולל Firefox
-
- 1 תגובה
- 556 צפיות
-
-
חג שמח קודם כל ושנה טובה לכולם קניתי מחשב חדש לפני כמה זמן וקיבלתי כרטיס מסך זמני 9800gtx+ במקום ה260 שאני צריך לקבל שהוא יגיע המפרט של המחשב בזריזות: מעבד q9550 4 ליבות של 2.83 זיכרון 4 ג'יגה של דידיאר2 800 מגה הרץ לוח אם asus p5q ספק כח 600W של termelatake כרטיס מסך כמו שאמרתי 9800gtx+ 512 ram שיחקתי ברולר קוסטר 3 באנ ביי איי 2005 ובage of empires 2 כדי לבדוק אם זה קורה גם שם וזה לא קורה... (והכל היה על ההגדרות הכי גבוהות) ופה זה פתאום עושה לי ריסט ממש בהתחלת המשחק כמעט באותו מקום אני עושה קוד שמגלה את המפה ואז אחרי כמה זמן זה עושה לי ריסט בדקתי את הטמפ' (ניסיתי לפחות) בהתחלה של המשחק של הכרטיס מסך הוא עמד על בערך 60 - 69 ממה זה נובע ואיך אפשר לסדר את זה? תודה לעוזרים…
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני מחפש תוכנה שמוחקת את כול הקוקיס\קבצים אחרונים שנפתחו וכו' לXP אני יודע שקיימות הרבה תוכנות כאלה, יש למישהו המלצה למשהו ספציפי? תודה
-
- 1 תגובה
- 603 צפיות
-
-
שלום, לאחרונה אמא שלי התחילה לקבל כמויות ספאם מטורפות לכתובת האי-מייל שלה באוטלוק. האם יש תוכנה חינמית שיכולה למנוע זאת? שבוע טוב
-
- 2 תגובות
- 780 צפיות
-
-
יש לי בעיה באייסיקיו 6, כל פעם כשאני פותח אותו הוא מציג לי הודעת שגיאה ולמרות שמחקתי והתקנתי מחדש את התוכנה הוא עדיין מציג לי את זה. אם למישהו יש מושג איך או מה אני אמור לעשות כדי להיפטר מזה, אני אשמח אם תעזרו לי בזה. תודה רבה
-
- 8 תגובות
- 827 צפיות
-
-
כותרת. ומאיזה גירסא נרו תומכת בויסטה? כי אתמול התקנתי ויסטה ונרו 6 לא עובד שם...
-
- 3 תגובות
- 652 צפיות
-
-
שלום , נתקלתי במקרה שמקשה עלי לעבוד ואני לא מצליח לסדר אותו. כאשר אני רוצה להזיז VERTEX-ים מסוימים זה מסמן את הגוף בגרדינט מצהוב עד שחור שלמעשה מציין מה ההשפעה של כל ורטקס על הסביבה שלו. השאלה היא פשוטה : איך אני מבטל את עניין ההשפעה על שאר הגוף כך שרק הורטקסים המסוימים יזוז ולא תהיה השפעה על האחרים? תודה מראש, גל
-
- 3 תגובות
- 765 צפיות
-
-
שלום לכולם. האמת שהבעיה הופיעה כבר הרבה מקודם, אבל תמיד חשבתי שזאת הבעיה בWIN, והתאצלתי למצוא לה פיתרון. אבל עכשיו, גם לאחר פירמוט, הבעיה עדיין קיימת. הבעיה היא הופעת ארטיפקטים מוזרים מאוד, ומה שעוד יותר מוזר זה שהם קוראים אך ורק בSketchup. כך שאני מניח שזה משהו שקשור להגדרות בתוכנה. חשבתי שאולי הבעיה היא בפרוייקט ספציפי, אבל לאחר בדיקה הבעיה מופיע בכל הפרוייקט. תמונה לדוגמא: חייב לציין שלעבוד עם הבעיה הזאת זה פשוט מתסכל. תודה מראש Install
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני מגדיר בהגדרות לפי המדריך פה : http://www.ddlil.com/forum/showthread.php?s=56c88bf04aae3b1e7a4825fe14cef30e&t=2533 והוא לא מצליח להתחבר מחדש.. מה לא הגדרתי נכון ? החיבור הוא ע"י ראוטר בIP אני רושם את הIP של הנתב user : מה שקיבלתי מהספק שלי (צריך עם ה@ וההמשך ?) pass:כנ"ל
-
- 1 תגובה
- 555 צפיות
-
-
ניסיתי להתקין Eclipse [קומפיילר של ג'אווה] על VISTA 64 BIT אבל זה לא עובד, כתוב שאין תמיכה ב64 ביט... או לקומפיילר עצמו או לג'אווה בכלל... מה אני אמור לעשות?
-
- 8 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
שלום למומחים כמה שאלות: סרט של עד 700 מגה צורבים על CD או DVD נכון? האם במצב DATA ? VCD? SVCD? סרט כבד יותר- מעל 800 מגה-צורבים רק על DVD נכון? באיזה מצב מהנ"ל ? צרבתי סרט 800 מגה על DVD במצב DATA , הצלחתי לראות אותו במחשב (בכונן ה DVD)אבל מכשיר ה DVD שלי לא זיהה את הדיסק. אשמח להערות והארות תודה ערן
-
- 11 תגובות
- 4.7k צפיות
-
-
התקנתי Windows XP Professional SP3 וComodo Firewall. אחרי עדכון לגירסה 3.5.54375.427, בכל פעם שWindows עולה החלון של Comodo Firewall קופץ, במקום שהוא יהיה ממוזער בtraybar. איך מסדרים את זה? ניסיתי לראות מה כתוב בmsconfig, אבל משום מה msconfig לא עובד. למישהו יש מושג מה יכולה להיות הבעיה?
-
- 0 תגובות
- 580 צפיות
-
-
שלום, אני צריך בבקשה שתעזרו לי למצוא עדכון לביוס של הלוח P5Q - הדגם.. עכשיו אני יודע שזה פשוט, אבל פשוט הם עשו מלא שינויים בתפריטים באתר שאני חושש בטעות להוריד עדכון לא נכון ולהשביט את הלוח.. אז בבקשה מי שיכול לעזור לי למצוא עדכון אחרון ללוח, תודה...
-
- 4 תגובות
- 504 צפיות
-
-
יש לי בעיה בצפיה באתר החדש של קשת, משום מה כל מה שאני רוצה ב"דוח היומי" זה רק מה שבתמונה, מישהו יודע איזה דרייבר אני צריך להתקין או מה לעשות? [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 771 צפיות
-
-
שלום לכולם עשיתי בטעות unpartition להארד דיסק חיצוני כאשר התקנתי windows מחדש וההרדיסק היה מחובר USB המחשב לא מזהה את ההרדיסק וכאשר אני נכנס לdisk management אני יכול לראות אותו שם בתור unpartitioned space לא פירמטתי רק מחקתי את הpartition. מה עושים ??????
-
- 0 תגובות
- 578 צפיות
-
-
יש לי את IGO 2008 ואני רוצה להתקין אותה על המחשב מסיבה מסויימת. איך אני יכול לעשות את זה? תודה
-
- 0 תגובות
- 568 צפיות
-
-
אני רוצה לדעת עם יש תוכנות רציניות ואיכותיות אשר נותנים לך תמונת מצב מלאה על הHDD שלי במיוחד עם תצוגה גרפית ? שאלה אחרונה.. לוח האם שלי לא תומך בRAID וגם לא הHDD שלי (IDE) האם ניתן להתקין בקר חיצוני שיאפשר לי כן לעשות RAID ?
-
- 1 תגובה
- 562 צפיות
-
-
שלום לכולם, לאחר כשבועיים בחו"ל המצלמה שברשותי לא הסכימה לזהות את כרטיס הזכרון ודרשה לפרמט אותו. לאחר הפרמוט הכל תקין... (איבדתי 700 תמונות שהן כ 2.5 ג'יגה לערך) עכשיו... הפרמוט לא מחק את הכרטיס כולו ואני רואה מתוך ה-8 ג'יגה כ 4.5 ג'יגה תפוסים. ורק 2 ג'יגה של תמונות נפתחות ואת ה 2.5 האחרות לא ניתן לראות. השתמשתי במספר תוכנות כגון: Easy Recovery Pro O&O unerase ועוד.... עכשיו, רק תוכנת ה Easy הצליחה לשחזר לי את 2.5 ג'יגה האבודים אבל.... היא שחזרה אותן כקובץ אחד JPG בגודל המדובר. האם יש למישהו תוכנה שיודעת לפצל את הקובץ? מה עושים? אני כבר נואש.... רוב התמונות מקו-סאמוי על הכרטיס..... תודה לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 690 צפיות
-
-
אז ככה נגיד אני רואה בGAMESPOT איזה ביקורת. הסירטון נתקע לי אחרי כמה שניות(2/3/5/וכו'), והדרך היחידה לסדר את זה, זה ריסט למחשב. זה לא קורה תמיד פעם ב.. אבל זה מעצבן. מישהו מכיר? יודע מה הפיתרון?
-
- 3 תגובות
- 626 צפיות
-