תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,194 דיונים בפורום זה
-
לא יכול לפתוח קבצי מדיה ב-Gmail אלר רק אחר הורדה ושמירה, אשמח לשמוע עצה - תודה
-
- 1 תגובה
- 612 צפיות
-
-
-
אני לא ממש מתלהב לעבוד עם אאוטלוק, אלא אם אין ברירה ואז אני יהיה חייב.. בעיקרון אני מחפש תוכנה שתדע 'לשאוב' אימיילים ממספר כתובות (walla וgmail בעיקר) ותסדר לי אותם בנוחות בלי שאני יצטרך לפתוח את האינטרנט ולחפש. לא חייב שהם יהיו ביחד, אפילו שיהיה טאבים - אחד של האימייל מוואלה, ואחד של הgmail. פיצ'ר נוסף - יקפיץ לי הודעה בקבלת מייל חדש. תודה רבה.
-
- 1 תגובה
- 527 צפיות
-
-
הבעיה היא כזו, אני יכול לגלגל עם הגלגלת של העכבר כרגיל למעלה ולמטה, אני יכול ללחוץ על החצים הקטנים שיש בתחתית ובחלק העליון של שורת הגלילה, אבל אני לא יכול לתפוס אותו (להשאיר את העכבר לחוץ עליו) ולהזיז אותו... לא משנה מה ניסיתי, שחזור מערכת גם לא עובד. אין שום דבר ספציפי שעשיתי כדי לגרום לזה לקרות , זה פשוט התחיל. יש רעיונות לפתרון למישהו?
-
- 6 תגובות
- 779 צפיות
-
-
שלום, הדגם הוא קצת ישן...benq s2w 3300u לwindows XP אני לא הצלחתי למצוא.. תודה לעוזרים
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני מקווה שזה הפורום הנכון לשאלה.. בכל אופן, לאחרונה שמתי לב לתופעה מוזרה בזמן שנאי שומע מוסיקה במחשב, אז יש בבאסים כמו זמזום כזה (כמו רמקול שרוף למי שיודע). אחרי בדיקות שונות הגעתי למסקנה שאלה לא הרמקולים, לא הרסיבר וגם לא הכבלים. בקיצור הבעיה היא ביציאה של הלוח אם (M2N-E). עכשיו השאלה שלי היא האם יש תוכנה שיכולה להחליף לי את היציאה. נגיד במקום שהיציאה של הרמקולים הקדמיים תהיה היציאה הירוקה (הדפוקה), אז התכונה תחליף לי את התפקוד של היציאה השחורה נניח לתפקוד של הירוקה (רמקולים קדמיים). אם זה בכלל אפשרי כמובן.. מקווה שהבנתם את החפירה.. תודה מראש.
-
- 3 תגובות
- 766 צפיות
-
-
אני ישמח לקבל את הדריבר הנ"ל חיפשתי באינטרנט ולא מצאתי אףאחד.
-
- 3 תגובות
- 671 צפיות
-
-
כלומר אני לוחץ על "ש" זה רושם "י" והבעיה קיימת רק באקספולר
-
- 12 תגובות
- 772 צפיות
-
-
שלום לכולם :] יש לי 2 בעיות בדפדפן הזה: 1) אם אני רוצה לראות דרכו כוננים פנימים בתוך המחשב ולא רק אינטרנט מה צריך להוסיף לו?.. (c:/blabla..) 2)חסר לו איזה משהו שניקרא adobe flash movie וכמעט בכל אתר הוא מראה לי שאני צריך להוריד אותו עלידי שורה כזאת למעלה שקופצת..אני עושה לו קבל והתקן ולא קורה כלום ..חיפשתי בגוגל ולא הבנתי בדיוק מה צריך להוריד..
-
- 5 תגובות
- 734 צפיות
-
-
מקווה שהגעתי למקום הנכון. כבר הרבה זמן שאני לא מצליח לפתוח קבצים שהשם שלהם הוא בעברית או שהם נמצאים בתוך תיקייה שהשם שלה בעברית. אני מצליח לפתוח אותם רק אחרי שאני משנה את השם שלהם ללועזית...וזה קצת מציק. זה קורה לי כשאני משתמש בשתי תוכנות שקשורות למוסיקה - Sibelius ו - Band in a box. בוורד אין לי בעייה כזו. אני אשמח אם תתנו לי פיתרון כי אין לי מושג מה לעשות וזה משגע אותי... אביתר
-
- 1 תגובה
- 475 צפיות
-
-
-
שלום רב, האם מישהו מכיר ויכול לעזור לי עם הודעת השגיאה שאני מקבל כאשר אני פותח קבצי וורד במחשב מצ"ב קובץ ובו הודעת השגיאה. אודה לתשובתכם [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 668 צפיות
-
-
המטרה היא לא לשחזר אלא לראות מה נמחק. אשמ חלתוכנה שתפתור את הבעיה תודה
-
- 2 תגובות
- 549 צפיות
-
-
זה 4.67 אמור להיכנס ? [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 612 צפיות
-
-
לפעמים קורה שאני מדליק איזה אתר והוא כביכול ניטען אבל הדף לבן. בהתחלה זה היה רק ב IE ועכשיו זה קורה לי גם ב FF... כדי שזה יטען אני צריך לעשות F5 (REFRESH) פעם אחת או יותר
-
- 0 תגובות
- 470 צפיות
-
-
התקנתי אתמול כרטיס מסך חדש (HD4850) והחלפתי גם מעבד לקח לי הרבה זמן ובדרך ניתקתי בטעות לא מעט חוטים אבל אחרי זה ישבתי עם הספר וחיברתי כל חוט חזרה למקום שלו אבל אחרי שהדלקתי את המחשב לא היה לי טמפרטורה של הCPU ושל הGPU וגם משום מה הסאונד לא עבד מה זה יכול להיות?? ועוד שאלה קטנה אחרי שאני מחליף כרטיס מסך, החלפתי מNVIDIA לATI אז אני צריך למחוק את הדריברים של NVIDIA לפני שאני מתקין את הATI?
-
- 7 תגובות
- 786 צפיות
-
-
היי זה 6 גיגה וזה לא נכנס בדיסק הקובץ הוא ווינרר איך אני מפצל לשתיים ? תודה
-
- 16 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אהלן, אני מעונין להכניס את התמונה הבאה לסוג של קולאג' שאני מכין. התמונה צולמה (לא על ידי) דרך זכוכית מלוכלכת מאוד של חלון אחורי באוטו ולכן הרכבים בה נראים מאוד עמומים ומטושטשים. ביצאתי מעט חידודים וליטושים מסויימים אך עדיין יחסית לשאר הפריטים שנגזרו מתמונות איכותיות הם נראים בעיתיים. אודה אם מישהו יוכל להמליץ לי על דרכים לשפץ את התמונה *** יש לציין שבסופו של דבר כל החלק השל קבוצת הרכבים יודפס כחלק של 8X8 סנטימטר ככה שהגרעיניות לא כ"כ משמעותית תודה מקור שיפוץ וגזירה ראשוניים
-
- 1 תגובה
- 871 צפיות
-
-
שלום רב.. אז ככה.. יש לי לוח אם של ASUS P5Q מעבד כפול 8500 עם OC ל-3.6GHZ זיכרון של ג'י סקייל של 4GB 800MHZ וכרטיס מסך של רדיאון 4870HD..שיש לו OC גם כן שהטכנאי מחשבים עשה לי שמעלה לו את המהירות של GPU ל780 ושל הזיכרון ל-1100 אבל הוא מכובה לבנתיים..אבל הקטע שהכרטיס מסך מכוון בהגדרות בתור מותאם לOC בלי שאני יעשה OC עכשיו התקנתי תווינדוס.. ומופיע לי סמל בשורת המשימות ליד השעון סמל של מטוס כשאני לוחץ עליו רשום לי שמשהו שקוראים לו סיקס אינג'ן שהוא מאיץ של הלוח אם רשום שהוא לא יכול לפעול תחת OC.. מה אני יכול לעשות בשביל לגרום לו לפעול? או לפחות להעלים תסמל הזה... אני מצרף תמונה.. תודה לכל העונים אני ואגב אני לא סגור על זה האם מדובר פה בOC של כרטיס מסך או של המעבד
-
- 5 תגובות
- 770 צפיות
-
-
איך אוכל לשנות בתוכנה שהיא תשתמש בדיסק הקשיח השני? כי בראשון(עליו מותקן הוינדוס) יש 250 גיגה, ובשני יש לי 1000 אז אני לא רוצה להגביל את התוכנה ולתת לה להשתמש בכמה שיותר כל עוד אני לא משתמש. ניסיתי בהגדרות המתקדמות לשנות ב"שימוש בדיסק קשיח" ל 400 לראות אם זה ישנה אוטומטית לדיסק השני אבל זה לא.
-
- 0 תגובות
- 773 צפיות
-
-
אוקי ככה.. ראיתי פה כמה נושאים ולאחרונה עם המחשב החדש גם הגיע לי הכ.קול הזה .. אז אמרתי בוא נעזור לאנשים שיש להם בעיות עם זה.. אוקי למדריך. א.אם התקנתם פעם וזה עושה בעיות תסירו את הדרייבר גם מההסרה ואז עם התוכנה driver sweeper תעשו ריסט למחשב ותתחילו את המדריך! 1.הורידו את הדרייברים הכי חדשים מהאתר שלהם(כרגע wdm_206). 2.תפתחו את מה שהורדם ולכו ל-MSHDQFE ושם לווינדוס xp ויש לכם שם כל אחד לפי הsp שלו.. תבחרו בשלכם והתקינו. לאחר מכן המחשב תזהה את הכ.קול שלכם אבל בינתיים אל תתקינו.. תעשו ריסט למחשב ואז תתקינו את הדרייבר שהורדתם. לאחר מכן אם המחשב לא יציב או משהו(קרה לי)הורידו את העדכון הבא ממיקרוסופ.. https://www.microsoft.com.nsatc.net/downloads/details.aspx?FamilyID=8c2e44a…
-
- 1 תגובה
- 2.4k צפיות
-
-
הים קניתי MX518 בשעה טובה אחרי שהתקנתי את הדיסק שבא אים העכבר צריך לעשות ריסט למחשב ואז צצה לי בעיה כאשר אני פותח את התוכנה.. http://www.ROR.CO.IL/my.php?id=4127392209.bmp עשיתי התקנה כבר כמה פעמים אבל הבעיה אינה עוברת מה לעשות?
-
- 3 תגובות
- 625 צפיות
-
-
אני מתכוון לקובץ ISO שאם אני מכניס אותו עם הדיסק שעליו הוא צרוב למחשב אז יש בו קובץ SETUP.EXE שאמור להעלות התקנה אז השאלה שלי אם אני שם בתוכו עוד תיקיה עם קבצים האם זה לא יפריע להתקנה ? תודה.
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אז ככה יש לי מחשב חדש (אתם יכולים להסתכל בצד<<<) ואני מוריד בו סרטים אם האימיול בנתיים הכי הרבה שהיה לי זה 30KB לשניה אבל בדרך כלל זה 5KB לשניה ורציתי לדעת אפשר לעשות שזה יוריד יותר מהר תודה מראש לכל העוזרים.
-
- 4 תגובות
- 689 צפיות
-
-
הורדתי סרט עם שני פסיקול וה media player 11 מנגן לי את שתיהם איך אני מבטל אחד מהם?? תודה!
-
- 1 תגובה
- 653 צפיות
-