תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,194 דיונים בפורום זה
-
פירמתי לחבר שלי את המחשב והוא לא מוצא דרייברים של הלוח אם ואין לו קול אני צריך בישבילו דרייברים ועל הלוח אם רשום רק SW-865GM-L לא רשום חברה שאני מריץ חיפוש בגוגל הצירוף הזה (SW-865GM-L) מתקשר ברוב הפעמים לחברה בשם winwell יכול ליהיות שזה חברה של לוחות אם ? אם אתם יכולים להביא לי דרייבר ללוח אם הזה אתם תצאו תותחים
-
- 5 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
אהלן יש לי שאלה בקשר לתוכנה נליט והיא כזאת ברגע שצריך לבחור קובץ התקנה של הסרביס פאק מה אני אמור לעשות מאיפה אני מביא תקובץ הזה ?
-
- 2 תגובות
- 532 צפיות
-
-
שלום חברים ! עד כה השתמשתי במסנג'ר 8.5 ולא מזמן החלטתי לשדרג למסנג'ר החדש ביותר גירסת בטא 9 - WAVE 3 ברשותי 2 חשבונות מסנג'ר, בעת שאני מפעיל חשבון אחד לא קיימת בעיה אבל ברגע שאני מפעיל את החשבון השני הכל בסדר גם, אבל אחרי מספר שעות או דקות אחד מהם נתקע (היישום נתקע). בשביל להפעיל 2 חשבונות בו זמנית הורדתי את העדכון של A-PATCH לגרסא הזאת. זה ממש חשוב לי להמשיך להשתמש עם הגרסא הזאת וניסיתי למחוק ולהתקין אותו מחדש זה לא עוזר, אם למישהו יש פתרון אני ישמח תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 880 צפיות
-
-
-
היי חברים, יתכן שהכותרת לא ברורה כל-כך ולכן הנה ההסבר: אני בונה אתר פלאש שבו יהיו קישורים לדפי HTML בתור אתר האב. מה הקוד לעשות זאת? הצלחתי רק לגרום לזה שיפתח עמוד נוסף של IE(או FF או...) תודה! צחי
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי HD שבוצע בו פורמט לאחר שימוש בתוכנה RECOVER MY FILES הצלחתי להחזיר את תיקיית ה JPG שלי כם כל התמונות 1.5G זהו כמעט הגודל המקורי של התיקיה אולי 50-100 מגה פחות הבעיה היא שאינני רואה את הקבצים בפתיחה כאילו ניזוקו האם יש תוכנה שיכולה לנסות לשחזר לי את התמונות???
-
- 1 תגובה
- 557 צפיות
-
-
חברים שלום, רציתי לדעת מה דעתכם על תוכנה כמו Faronics Deep Freeze??? מה למעשה אופן הפעולה שלה? היא יוצרת img ובכל הפעלה של המחשב פשוט טוענת אותו מחדש??? כמה זמן תהליך כזה לוקח בערך לדיסק ש- 15 ג'יגה שלו תפוסים??? האם הכתיבה המרובה הזו של קובץ img כל פעם שהמחשב עולה מחדש לא פוגמת בדיסק הקשיח באיזשהו אופן??? תודה רבה!
-
- 7 תגובות
- 846 צפיות
-
-
צהריים טובים לכולם. התפרסמו היום,במספר אתרים גלובאלים מידע האומר שנתגלה באג בסריקת הווירוסים של AVG. מה שבעצם קורה,הוא שהאנטי וירוס מזהה קובץ שחיוני למערכת ההפעלה כווירוס ונותן למשתמשים למחוק אותו,מה שבעצם כל משתמש תמים יעשה במקרה שכזה. הקובץ המדובר הוא - user32.dll. שימו לב: מחיקת הקובץ תגרום לקריסת המערכת. מידע נוסף: http://hothardware.com/News/Oops-AVG-Virus-Scanner-Crashes-Computers http://www.bit-tech.net/news/2008/11/12/avgi-bug-leaves-windows-unbootable/1 http://www.tcmagazine.com/comments.php?shownews=22808&catid=3 שימו לב לקבצים הנגועים בסריקתכם ההבאה.
-
- 8 תגובות
- 755 צפיות
-
-
74.50.110.184 Systemtrigger. com 74.50.110.184 Virtrigger. com 74.50.110.184 Virtriggersupport. com 74.50.110.184 Virus-trigger. com 74.50.110.184 Virus-triggers. com 74.50.110.184 Virustrigger2009. com אל תכנסו ואל תורידו מאתרים אלה, מכילים אנטיוירוס מזוייף בשם VirusTrigger. ככל הנראה CLONE של VirusResponse Lab 2009.
-
- 0 תגובות
- 599 צפיות
-
-
איזה דריבר: כרטיס מסך שם הדרייבר (חברה): NVIDIA דגם: GeForce 8400 M GS סוג ה-WINDOWS: וויסטה 32Bit יש לי מחשב נייד של HP מדגם PAVILION DV6515EJ תודה לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 739 צפיות
-
-
בגרסא היותר ישנה, הוא סתם היה מכבה לי את הסאונד לשניה מדי פעם אחרי חיבור אוזניות בפאנל הקדמי, כאילו שהכנסתי והוצאתי אוזניות. עכשיו עדכנתי ל2.08 והוא בכלל לא מעביר את הסאונד לאוזניות כשאני מחבר אותן. אני צריך להעביר ידנית, ואז הוא עובד 10-20 שניות ופתאום האוזניות נעלמות ממסך הPlayback devices. מה עושים? (הלוח הוא MSI P7N)
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
תוכנה פשוטה לא מסורבלת וחינמית
-
- 5 תגובות
- 910 צפיות
-
-
מאילותים כאלה ואחרים עד עכשיו המודם שלי מחובר דרך USB למחשב. עכשיו עם השדרוג ל 4 ג'יגה ראם התחלתי לחפש עבור דרייבר לדבר הזה למערכת של 64 ביט, למרבה הפלא לא מצאתי כלום, ובתמיכה של הוט בכלל התפלאו לשמוע שיש חיה כזו בכלל. יש מישו שיש לו \ יודע מאיפה אפשר להוריד? או שאין ברירה וצריך כבל רשת?
-
- 2 תגובות
- 674 צפיות
-
-
אני מקבל אות בשחור לבן בלבד על הטלויזיה. היה לי את זה גם ב-XP אבל אחרי שהייתי מעביר ל-Composite ומשחק עם שיטות השידור זה היה נפתר. (מה שלא קורה פה לא משנה כמה ניסיתי). למישהו יש רעיון? אולי יש תוכנת TV OUT שיכולה להוות תחליף לשימוש בדרייבר? (פעם הייתה תוכנה כזו אבל שכחתי איך קוראים לה ואני לא בטוח שהיא קיימת יותר).
-
- 0 תגובות
- 558 צפיות
-
-
אני מקווה שאני בפרום הנכון ! אז כמו שכתבתי בכותרת , אני צריך תוכנה (בשביל חבר) להמרה של קבצי MOV לMPG ! ותוכנה שניתן לערוך איתה קבצי MOV או MPG.
-
- 2 תגובות
- 786 צפיות
-
-
קניתי מחשב חדש והתקנתי עליו WinXP PRO SP3 ועוד המון תוכנות... איך אני יוצר Ghost של זה ? או איך אני מגבה את זה באמצעות תוכנה אחרת.. דרך אגב פרמטתי ב- NTFS
-
- 2 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
אחי מנסה לעבוד אם פוטושופ אבל לא רואים את התמונה רק שהוא מזיז את החלון רואים אבל שהוא מפסיק היא נעלמת מה צריך לעשות כדי לפתור את זה ?
-
- 8 תגובות
- 832 צפיות
-
-
קניתי מצלמת קסיו דיגיטלית והיא מצלמת סירטונים בפורמט של QUICK TIME שתוכנת העריכה שאני עובדת איתה סטודיו 11 לא תומכת בפורמט זה רק ב AVI מה הפתרון? תודה ע.
-
- 1 תגובה
- 472 צפיות
-
-
מחפשת דחוף דחוף ארד דיסק ורק בדגם הזה על מנת שאוכל לשחזר ארד דיסק שנמחק . מוכנה לקנות גם ישן וגם חדש : וסטרן דיגיטל WD4000AAKS-00YGA0 נפח 400 GB חיבור SATA תודה
-
- 1 תגובה
- 547 צפיות
-
-
הכל התחיל בזה שהורדתי קובץ וידאו בקודק/פורמט x.264 (יכול להיות שאני מתבלבל בשם) אבל לא הצלחתי להפעיל אותו בגלל שלא היו לי הקודקים המתאימים. חיפשתי קצת באינטרנט והורדתי כל מיני קודקים אבל אף אחד מהם לא עזר. לא מספיק שהם לא עזרו, עכשיו בכל פעם שאני פותח תיקיה/לוחץ על/מפעיל קובץ וידאו מסוג מסוים (הפורמט הוא בדרך כלל AVI) קופצת הודעת שגיאה שאומרת "xvidcore.dll not found". הוידאו עצמו עובד מצוין אבל בכל פעם אני צריך ללחוץ על "ok" כדי לסגור את ההודעה הזאת, והיא קופצת פר כל קובץ שמופיע בתיקיה וזה פשוט מחרפן אותי יש פתרונות לבעיה הזאת? *צירפתי סקרין שוט של ההודעה [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 4.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מחפש תוכנה שיודעת לשכפל כרטיס זיכרון אחד לאחד, משהו בסגנון clone cd רק לכרטיס זיכרון. תודה מראש, גיל.
-
- 2 תגובות
- 885 צפיות
-
-
יש לי הארד דיסק שמוקצה בעיקר לצרכי גיבוי. עכשיו השאלה אם יש תכנה טובה לסינכרון בין תקיות שתוכל לעדכן את הגיבוי על כל שינוי בתיקית המקור? ניסיתי את התכנה של מיקרוסופט אבל היא דורשת להריץ את הסינכרון כל פעם ע"י המשתמש וזה מאד לא נוח להריץ כל יום יומיים עידכון על 5 "זוגות" של תיקיות. יש המלצות לתכנות שירוצו תמיד ויעדכנו עצמאית את התיקיות? תודה
-
- 3 תגובות
- 763 צפיות
-
-
יש לי קובץ JSON אבל ה IE7 לא רוצה לקבל אותו : תודה לעונים
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי בעיה באימיול והיא כזאת אני לא מצליח להתחבר לאימיול ואני רואה את השרתים בצבע חיוור כזה ואיאפשר להיכנס לאף שרת או בכלל להתחבר לאימיול. אני מקווה שהסברתי את עצמי נכון. לידע כללי אני מחובר דרך מודם
-
- 2 תגובות
- 725 צפיות
-
-
שלום, החל מאתמול החלה לי בעיה בברידג אשר כמעט ולא מאפשרת עבודה רציפה. העיניין החל כאשר ה - thumbnails לא חודדו ולא היה ניתן לראות ברור ואילו לא באף משטח עבודה! גם כשניסיתי לאתחל או לנסות לדחוף בכח את פיקוס ה - thumbnail העיניין לא עבד. עכשיו העיניין רק מחמיר, כמעט בכל פעולה התוכנה נתקעת או מעלה חלון שאומר שאין מספיק מקום או זיכרון. אני עובד על ויסטה 64 עם e6850 8 גיגה זכרון מהיר, וכונן raid מהיר מאוד ויעודי לשימושי scrach ועדיין לא מצליח לפתור את הבעייה. צריך סיוע דחוף כי אני באמצע כל מיני עבודות!
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-