תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,194 דיונים בפורום זה
-
אני מעוניין לעדכן את הכרטיס מסך שלי Geforce 8800 gts 512 mgb אבל דבר ראשון הוא לא מוריד את הקובץ עד הסוף ושנית בהתקנה הוא עושה ארור ורושם: The content of this file cannot be unpacked. The executable you are attempting to run has been corrupted. Please obtain another copy of the file, verify its integrity and try again אני מניח שרוב הסיכויים שארור זה בא בגלל שההורדה לא מסתיימת במלואה וכל פעם שאני מנסה להוריד זה קורה.... עזרה!!!!!
-
- 1 תגובה
- 602 צפיות
-
-
שלום, האם אפשרי לעבוד בו זמנית על אותו מסמך וורד דרך האינטרנט, וכל פעם שאחד המשתמשים יבצע שינוי במסמך כולם יראו אותו? תודה
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, האם קיימת תוכנה שתאפשר לי לחבר למחשב שני מסכים שני מקלדות ושני עכברים ולפצל את המחשב כך ששני משתמשים יוכלו לעבוד עליו באופן בלתי תלוי אחד בשני? לדוגמא כל אחד יוכל לכתוב מסמך וורד אני יודע שהייתה קיימת בזמנו טכנולוגיה כזו ביוניקס שנקראה multiseat האם ישנה אפשרות כזו עבור חלונות או אפילו חלונות + מכונה וירטואלית? http://en.wikipedia.org/wiki/Multiseat תודה
-
- 1 תגובה
- 643 צפיות
-
-
איך מחשבים מה הגודל המקסימלי בסנטימטרים של תמונה להדפסה לפי פיקסלים? יש לי תמונה בגודל של 1024X1133 פיקסלים, ואני רוצה להדפיס אותה בחנות צילום. עכשיו, אני צריך לדעת מה הגודל של התמונה להדפסה בסנטימטרים. לפי מה שהבנתי, יש גודל "טבעי" של התמונה לפי כמות הפיקסלים, ואם מדפיסים את התמונה בגודל יותר גדול מזה אז מאבדים איכות (התמונה יוצאת מגורענת). מישהו יודע איך מחשבים?
-
- 9 תגובות
- 8.3k צפיות
-
-
לאחר הפעלת קובץ חשוד, המחשב עשה ריסט פיסי בעצמו, מאז שהוא נדלק כל הבעיות החלו. עשיתי פורמט בדיוק יומיים לפני והתקנתי את כל התוכנות מחדש ובגלל זה אני מתעקש לתקן את הבעיה הזאת במקום לעשות שוב פורמט. ה"וירוס" הזה לא נותן לי להפעיל את האנטיוירוס שלי (NOD) וגם לא את הפיירוול (ZONEALARM) וגם לא את SPYBOT. כשאני מנסה להפעיל הוא כותב: not a valid win32 application ניסיתי להתקין מחדש את התוכנות שכתבתי למעלה וגם ADAWARE והוא גם לא נתן לי מהסיבה שהוא לא מצליח להפעיל את ה SERVICE שלהם האינטרנט שלי עובד לסירוגין או פתאום מפסיק לעבוד, אני בטוח שהוירוס הזה מתעסק עם ה SERVICES אבל אני לא מצליח לפתור את הבעיה. אגב תוכנות רגילות שלא קשורות לאבטחה אין שום בעיה להתקין תוכנות פחות מוכרות כמו …
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי, הרכבתי מחשב חדש התקנתי עליו ויסטה אולטימייט 32 SP1 ואחרי שאני מתקין דרייבר לGEFORCE 9800GT של ZOTAC אני עובד על הויסטה ואז המחשב קופא (hang). יש לציין שאחרי ההתקנה הראשונה של הדרייבר הויסטה נתקע בעלייה (מסך שחור אחרי הOPENING SCREEN) רק אחרי שאיפסתי ביוס(שמתי הכל בDEFAULT הכוונה לא לפלאש, כי פלאש עשיתי אחרי שהרכבתי את המחשב) הוא עלה אבל אז התחילה בעיית הקפיאה) הלוח שלי ABIT IP43 ללא כרטיס מסך ONBOARD. ניסיתי להתקין גרסה ישנה של הדרייבר ,זו שבאה על הCD אבל עדיין זה קורה (כל פעם בערך אחרי 10 דקות של עבודה על המחשב). אם אני מסיר את הדרייבר ועובד עם ה VGA של הווינדוס אז הוא לא קופא וזה בסדר. עשיתי איפוס לביוס גם, לא עוזר. ויסטה 32 לא מקבלת את הכ.גרפי הזה או שהכ…
-
- 0 תגובות
- 525 צפיות
-
-
אני מחפש תוכנה שתאפשר לי לשלוט באמצעות המקלדת או משהו מהיר על המסך בווליום של הLINE IN בכרטיס קול המובנה של המחשב. איך אפשר לעשות את זה?
-
- 2 תגובות
- 673 צפיות
-
-
שלום! ברשותי מחשב ישן שהחלטתי להחיות אותו אז התקנתי ווינדוס והכל, ועכשיו אני צריך דריברים ללוח אם הלוח: ASUS P4T-E אשמח אם תביאו לי דריברים ללוח תודה רבה
-
- 2 תגובות
- 538 צפיות
-
-
אהלן חברה התקנתי על המחשב את התוכנה deamon tools בגרסתה הלא כל כך עדכנית על מערכת vista עכשיו איך שהוינדוס עולה יש מסך כחול. גם במצב סייף מוד יש מסך כחול. מה עושים? זה דחוף המחשב אפילו לא שלי
-
- 0 תגובות
- 572 צפיות
-
-
יש כל מיני אתרים שמציעים תוכנות שמאפשרות לי לערוך לעצמי אלבום תמונות , אני אשלח להם והם ידפיסו אותו... הורדתי תוכנה מאתר אחד (pick a book, נראה לי ) והתוכנה היתה פרימטיבית , מגושמת וחסרת פונקציות בסיסיות... יש לכם הצעות לתוכנה (לא חייבים אתר) טובה שתאפשר לי להוסיף כיתוב בצורה נוחה ויפה , מסגרות (פחות חושב-אני יוכל להוסיף לבד), לשנות את הזווית/הגודל/כל דבר אחר בצורה איכותית ונוחה. בקיצור - שתהיה טובה ונוחה... רעיונות?
-
- 0 תגובות
- 553 צפיות
-
-
שלום אז מי שלא יודע אני מתעסק בעיצוב כתחביב שאולי בעתיד אקח אותו יותר רחוק. בקרוב (שנה הבאה ) אני אמור להתגייס וכנראה הפרופיל שלי לא הולך להיות הכי מדהים וקרבי כנראה אני לא יהיה למרות שזה מאוד חבל לי. בכל מקרה עיצוב הוא תחום שמאוד מעניין אותי ורציתי לדעת אם בצ"הל ישנם יחידות המתמקדות בעיצוב גרפי וכדומה. אשמח לתשובה.
-
- 6 תגובות
- 894 צפיות
-
-
-
מצאתי כמה וירוסים על המחשב שלי, אבל מעניין אותי אם באמת פרצו וגנבו קבצים מהמחשב שלי יש תוכנה או כל דבר שעוזר לי לדעת אם גנבו לי בעבר קבצים ואילו?
-
- 2 תגובות
- 639 צפיות
-
-
שלום. חברים שלי מהמסנגר שולחים לי הודעות כאלה שהם בעצם וירוס, ריגול או מה שזה לא יהיה. אבל גם החברים שלי מתלוננים שהם מקבלים גם ממני הודעות כאלה כאשר אני לא מחובר. האם נדבקתי בתולעת המסנגר? איך אפשר למחוק אותה אחת ולתמיד? תודה
-
- 9 תגובות
- 918 צפיות
-
-
יש לי מחשב עם כונן אחד ומערכת הפעלה ויסטה... אני רוצה לחלק את הכונן ל-2 אך ה-PARTITION MAGIC לא מתאים לויסטה... איך אפשר לעשות זאת בכל זאת?
-
- 1 תגובה
- 642 צפיות
-
-
שלום, יש לי בעיה במחשב, הקול והוידאו לא מסונכרנים אצלי כמעט אף פעם, ניסיתי גם להתקין את חבילת הקודקים של k-lite וניסיתי גם את חבילות אחרות. ניסיתי לאפס הגדרות בקודקים, גם לא עבד... אם אני מנסה להריץ את הסרטים דרך VLC זה עובד (מכיוןן שהוא משתמש בקודקים משלו), אבל בכל נגן אחר זה לא... הבעיה שאני רוצה להמיר סרטים לאייפוד שלי, ושזה יוצא לא מסונכרן שם... למישהו יש רעיון? עריכה - הבעיה היא כנראה או בffdshow או בAC3filter. בדקתי בGSPOT איזה קודקים בשימוש בסרט שלא עבד טוב
-
- 4 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום. האם יש דבר כזה תוכנה לניטור ובדיקה של רכיבי המחשב (טמפרטורות, ביצועים, סקטורים פגומים וכו'...) שעולה מCD גם אם אין לי HD? ואל תגידו לי BIOS. תוכנה כמו MEMTEST - שבודקת טמפרטורות וכו'... תודה
-
- 1 תגובה
- 755 צפיות
-
-
ההתכתבות מופיעה כאשר ההודעה הראשונה למטה והאחרונה למעלה. על מנת להדפיס את ההתכתבות שתהיה נוחה לקריאה יש להפוך את הסדר. יש דרך אלגנטית לעשות את זה? (העתק-הדבק לכל הודעה לWORD היא לא דרך אלגנטית) תודה.
-
- 1 תגובה
- 576 צפיות
-
-
שלום רציתי להתקין את התוכנה והלכתי לאתר היצרן.נסיתי להתקין את גרסא 8 ואת גרסא 7 וקיבלתי הודעת שגיאה כזו : unicode system are corrently not sppurted אני עובד עם XP 32 ביט באנגלית עם 1.5 גיגה זיכרון ומעבד אתלון XP 1.8
-
- 1 תגובה
- 666 צפיות
-
-
שהגודל יהיה זהה מבחינת נפח. האם זה אפשרי, או שVOB שומר על איכות וידאו טובה יותר בנפח זהה? ואם כבר אז על הדרך אשמח לתוכנה שיודעת להמיר/לפצל/לחבר ולעשות כמה שיותר פעולות עם כמה שיותר פורמטים של וידאו
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אם אני מתקין את הגירסה האנגלית הזו, האם יש לה חבילת עברית שאפשר להוריד בנפרד ולהתקין? האם זה ישנה את התפריטים לעברית? אם התשובה חיובית לשתי השאלות הקודמות, מאיפה אני מוריד? תודה.
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם, הורדתי לא מזמן חבילה של מקודדים שגם התקינה לי את הmedia player classic ניסיתי להעלות כתוביות וזה נתן לי הודעת שגיאה. "to load subtitles you have to change the video renderer type and reopen the file" עשיתי חיפוש קצת על ההודעת שגיאה הזאת ומצאתי שזה פשוט הוראות מה צריך לשנות כדי להעלות כתוביות. אמרו שצריך להכנס לoptions >playback>outpath ומשם לשנות לvmr9 renderless עשיתי כך ואני ממשיך לקבל את אותה הודעה. אם מישהו יוכל לעזור לי עם הבעיה הזאת אני מאוד אשמח תודה רבה
-
- 1 תגובה
- 657 צפיות
-
-
אם סתם פותחים את הקובץ אז נפתח רק העמוד הראשון. איך ניתן לראות את השאר? תודה.
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אז ככה מגזין מחשבים פולני הביא קוד שנותן חצי שנה התנסות לקספרסקי 2009,אז צריך להכנס ל http://www.kaspersky.pl/mag/pcwk/kav2009.html זה כתוב בפולנית אז הנה תמונה עם הסבר מה למלא איפה: ה promotion code הוא kav2009-999513 שם,כתובת תמלאו מה שאתם רוצים, מייל תמלאו משהו אמיתי כי לשם תקבלו את הקוד את קוד פשוט מכניסים לתוכנה שניתן להוריד מפה http://www.kaspersky.com/kav_latest_versions זהו מקווה שתהנו
-
- 1 תגובה
- 922 צפיות
-
-
שלום. לאחרונה אני לא מצליח לראות את הסרטונים ב YNET הורדתי והתקנתי מחדש את ה K LITE CODAC PACK וגם התקנתי DIVX וזה עדין לא עוזר... מה עושים?? בתודה...
-
- 2 תגובות
- 785 צפיות
-