תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,194 דיונים בפורום זה
-
ברשותי VISTA ULTIMATE חוקי בהתקנה קודמת של המערכת הייתה לי אפשרות שאני לוחץ על כפתור הPLAY המיוחד על המקלדת MICROSOFT KEYBOARD 4000 אז נפתח לי הWINDOWS MEDIA PLAYER וישר זה מריץ שיר כל שהוא. אני לא זוכר איך עשיתי את זה, כל מה שאני מצליח עכשיו זה להכנס לWMP עם כפתור מיוחד אחר וכפתור הPLAY לא עובד עד שאני מריץ שיר ידנית. מה אפשר לעשות ? תודה.
-
- 7 תגובות
- 684 צפיות
-
-
שלום לכולם. יש לי את הגרסא האחרונה של פיירפוקס. ברגע שאני נכנס לחשבון שלי ב GMAIL, היישום של פיירפוקס מתחיל לחרפן את המעבד. הוא לוקח ממנו 50%+ שימוש וזה לא מפסיק אפילו לא אחרי שעה, והגודל זכרון של פיירפוקס עולה לכמה מאות מגה, דליפת זכרון. זה קורה רק באתר של ג'ימייל, ראיתי באינטרנט שלעוד אנשים יש את הבעיה הזאת, ולא ממש מצליחים לפתור את זה. באינטרנט אקספלורר אין שום בעיה, רק בפיירפוקס. גם לכם יש את הבעיה?
-
- 13 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
1. יש באמת הבדל גדול בין 9 ל 10? 2.אם אין לי ווינדוס מקורי אני לא יכול להתקין DX10?(יש לי ויסטה) תודה
-
- 2 תגובות
- 597 צפיות
-
-
-
המנהל הורדות של ראפידשייר (RapidShare Manager) עושה לי בעיות....אני מחפש מנהל הורדות שיתאים לראפיד שייר יש המלצות?
-
- 1 תגובה
- 922 צפיות
-
-
יש לי VISTA והתקנתי חבילת מקודדים עבורה VISTA, כך ש בWMP11 הכול עובד מושלם (וכמובן ב VLC הכול עובד מצוין ) אבל הMEDIA CENTER עדין לא מצליח להתמודד עם כמעט אף קובץ... מה אני צריך לעשות ?
-
- 7 תגובות
- 709 צפיות
-
-
לפני הכל אני שוכח לציין כמה אני מרוצה מהאתר הזה אני לומד פה המון תודה רבה. שלום לכולם יש לי בעיה כשאני מפעיל את המחשב הוא מגיע ל windows ואז מופיע לי ההודעה הזאת אין אפשרות לאתר את C WINDOWS WINLOGON EXE ודא שהקלדת את השם נכון לאר מכן נסה שוב. קראתי בגוגל הבנתי שזה וירוס אז הרצתי אנטי וירוס ואדואר במצב בטוח זה לא עזר בדקתי את הריג'סטרי עם registry boost זה גם לא עזר אין לי עוד רעיונות העלתי תמונה של השגיאה כדי שיהיה יותר ברור תודה מראש. [attachment deleted by admin]
-
- 38 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
אתמול פתחתי וניקיתי את המחשב (ולא בפעם הראשונה), ומאז אין לי סאונד במחשב. המוזיקה "מתנגנת" לה בכיף, כל החיבורים בסדר, הווינדוס (XP, SP3) לא מוצא שום בעיה והכל נראה טוב ויפה. הרמקולים עובדים (בדקתי) וחוץ מזה אמור להיות סאונד גם מהמסך, אבל אין קול ואין עונה! אני לא יודעת כבר מה לחשוב - חומרה או תוכנה? פתחתי את המארז ובדקתי שהכל מחובר, והכל נראה בסדר, וגם אין מצב שניתקתי משהו. מה לעשות???
-
- 1 תגובה
- 519 צפיות
-
-
נתקלתי בבעייה מוזרה אצל מישהו, יש לו כרטיס FX ישן כלשהו על AGP, עם חיבור AGP וDVI, הוא חיבר אחד לפלזמה ואחד למסך וכשהדרייבר לא מותקן יש CLONE DISPLAY בשניהם והכל טוב ויפה (2 המסכים מציגים באותו הזמן את אותו דבר) כשהתקנתי את הדרייבר החדש ביותר לדגם מהאתר של NVIDIA, כמובן איכות התצוגה השתפרה אבל אז יכלתי לבחור בין המסך לפלזמה (בהגדרות דרייבר) ולא הצלחתי לגרום לשניהם לפעול... מישהו יודע מה הגורמים שיכולים להשפיע על זה, ומה התהליך המדוייק שצריך לעשות בדרייבר האחרון של FX SERIES כדי לקבל CLONE DISPLAY ? תודה מראש !
-
- 1 תגובה
- 597 צפיות
-
-
שלום. ברשותי מחשב חדש עם מערכת הפעלה Windows Vista. על המחשב התקנתי את תוכנת הפיירוול ZoneAlarm Pro בגרסה 8. מדי פעם כאשר התוכנה רוצה לעשות עדכון (לא שדרוג) היא תוקעת את האינטרנט ואיני יכול לגלוש עוד, ושום פעולה פרט לריסטרט לא עוזרת (כולל כיבוי התוכנה, הפעלתה מחדש או ניתוק וחיבור מחדש לרשת). אני משוכנע למדי שמקור הבעיה הוא בפיירוול כיוון שכאשר הוא לא היה מותקן לא נתקלתי בבעיה הזו, וגם בכל פעם שאני מוצא שהאינטרנט תקוע, אני מגלה שהזון אלארם מנסה לבצע עדכון. מדי פעם אני כן יכול לחזור לגלוש באינטרנט אחרי זמן מה, ולפעמים כל האינטרנט תקוע פרט למסנג'ר למשל שממשיך לעבוד כרגיל. אתמול קיבלתי מין הודעה מה ZA שבגלל משהו שקשור ל NetBIOS הוא חוסם לי את הרשת בפורט מסויים - "Blocked" (לא…
-
- 2 תגובות
- 771 צפיות
-
-
מה זה ? זה מופיע לי כל הזמן ... ומסך כחול פעם ב ... אבל מופיע ... אני משתגע !!!!!!
-
- 3 תגובות
- 821 צפיות
-
-
קיבלתי מחשב ישן בלי דריברים ובלי כלום במחשב יש לוח אם של IBM -PN89p7942 מעבד של אינטל הבעיה היא כזו-לא מצליח להוריד את הדריברים מהאתר של IBM אני רוצה להוריד את הדריברים של המחשב הזה הקרטיס רשת לא מותקן בגלל שהמודם לא בבקשה עזרה ותמיכה
-
- 5 תגובות
- 705 צפיות
-
-
היי, יש לי NERO 7 וצורב ASUS 1814BLT ורציתי לצרוב דיסקים של מוסיקה. אבל כאשני מנסה לנגן את הדיסקים על חלק מהמערכות בבית/ברכב יש קפיצות בטראקים הראשונים לאחר מכן זה מסתדר. אז חשבתי אולי זה קשור באיכות הצריבה, אז איך אני משפר את איכות הצריבה בNERO 7? או שיש אולי תוכנת צריבה אחרת שעליה הייתם ממליצים יותר? בתודה מראש.
-
- 3 תגובות
- 599 צפיות
-
-
היי במחשב הנייד שלי מותקן WIN VISTA ויש להרד דיסק מחיצה אחת ואני רוצה ליצור עוד אחת , הבנתי שעם תוכנת PARTION MAGIC של סימנטיק זה בעייתי לעשות על ויסטה ? מה עם התוכנה של חברת אקרוניס ?acronis_disk_director , על מה אתם ממליצים? לי אישית יש ניסיון טוב עם סימנטיק אבל לא יודע אם זה יעשה עבודה טובה על ויסטה בקשר לאייפוד שלי ]-יש לי איפוד נאנו ואני רוצה להשתמש בתוכנת סיכרון אחרת מITUNES, האם קיימת כזאת ? שגם תעביר את המפי3 כך שיעבדו במכשיר? תודה
-
- 1 תגובה
- 587 צפיות
-
-
שלום, אני רוצה להסיר את הרישיון של AutoCad 2009 מהמחשב, למרות הסקת ההתקנה וניקוי Registery עדיין הרישיון נשאר. איך אני יכול להסיר אותו? תודה רבה.
-
- 1 תגובה
- 907 צפיות
-
-
שלום, הPF במחשב של אחי עלה ל800 למה זה קורה והמחשב זז לאט אז אני מניח שזה מזה! תודה רבה!!
-
- 1 תגובה
- 608 צפיות
-
-
יש לי במחשב 2 מחיצות C וD שחילקתי אותם חצי חצי בדיסק הקשיח ,עכשיו אני מעדיף להגדיל את D שבמקרי פרמוט הכל יהיה על D וC יהיה רק תוכנות למשל. האם יש אפשרות לשנות גודל של מחיצות בעזרת תוכנה בלי לסכן את הדיסק הקשיח?
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום. היום גלשתי לי וחיפשתי בגוגל דבר מסוים (פאצ' לרד אלרט 3) והגעתי לאתר מוזר, תוך כמה שניות קפצה לי הודעה של הוינדוס שהsvchost.exe רוצה לעשות unlock בfirewall, כבר חשדתי ועשיתי block, יצאתי מיד מהאתר, וכעבור 30 שניות בערך AVAST קפץ עם ההודעה שהוא גילה סוס טרייני בשם jllpkghk.exe מסוג WIN32:FakeAlert-AJ TRG, הAVAST נעל אותו וחשבתי שכאן נגמר הסיפור, טעיתי. כעבור בערך חצי שעה פתאום התמזהר לי משחק בגלל הודעת שלח אל תשלח של googleupdate.exe שקרס (אין לי שום דבר של גוגל מותקן אגב) עשיתי ריסט וההודעה קפצה שוב ישר שהוינדוס עלה, כבר הבנתי שהודבקתי. בstartup config מצאתי את הגוגל אפדייט הזה והפסקתי אותו, ההודעה לא קפצה מאז אבל אני עדיין בצרות, עכשיו כל דבר שאני מחפש בגוגל שקשור ל…
-
- 5 תגובות
- 890 צפיות
-
-
לא יודע אם זה המקום המתאים,מקסימום יעבירו אם מישהו מכיר חבילה טובה אני צריך שיהיה בה גם VOBSUB תודה לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
איך שאני מפעיל את המחשב זה כותב לי שזה מנצל 40-60cpu זה לא הגיוני לא פועלות אצלי הרבה תוכנות השארתי רק את האנטי ווירוס.. מה אני צריך לעשות..? המחשב שלי עובד ממש לאט
-
- 5 תגובות
- 597 צפיות
-
-
יש לנו OFFICE 2007 בגרסאה האנגלית, קצת מאוחר מידי אבא שלי נזכר שהוא מעדיף אותו בעברית מצאתי PROOFING TOOLS אבל זה לא משנה את שפת הממשק ... יש דרך להפוך אותו לעיברית? ואם לא, אז אם אני אוריד גרסאה עיברית של ה OFFICE ואנסה להקיש את ה CDKEY שלי מהגרסאה האנגלית הוא יקבל אותו?
-
- 9 תגובות
- 978 צפיות
-
-
אני צריך את 3 הדרייברים הבאים להורדה. Intel® ICH9R LPC Interface Controller - 2916 התקן ממשק אנוש (HID) של USB HID-compliant game controller בקשר לאחרון.. יש לי גויסטיק של לוגיטק והוא לא מותקן פשוט מחובר בUSB וזהו.. האחרון אומר שאני צריך להתקין אותו ?
-
- 3 תגובות
- 699 צפיות
-
-
-
אתמול שיטטתי לי באינטרנט עד ששמתי לב שהסמן של זון אלארם שלי כבר לא מופיע אני בא להפעילו והוא נותן לי שגיאה שזה קובץ שלא מתאים לWIN32 (אחרי שהתוכנה עובדת אצלי במחשב למעלה משנה) אני מנסה להפעיל תוכנות אחרות והם נותנות לי אותה שגיאה. ניסיתי להפעיל מצב בטוח והוא רושם שקובץ 323BUS משהו כזה.... חסר. מה עושים?!, זה נורא מפחיד תודה רבה
-
- 2 תגובות
- 519 צפיות
-
-
נכנסתי למשחק [counter strike] עם FRAPS ע"מ לצלם קטע במשחק וה - fps שלי ישר יורד ל 30 ואני כמעט לא מצליח לזוז. לא משנה אם קבעתי ש - FRAPS יצלם על 30 fps או 100 זה תמיד יורד לי ל 30. דרך אגב אני לא יודע אם זה קשור או לא יש לי כ.מסך חזק לא אמורה להיות לי בעיה, גם ביטלתי את ה v.sync כי בפורום אחר אמרו לי שזה יכול להיות הבעיה אבל זה עדין לא עוזר. תודה לעוזרים.
-
- 0 תגובות
- 499 צפיות
-