תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,194 דיונים בפורום זה
-
בזמן האחרון אני נכנס לכונן C ואני רואה 10 GB פנוי אחרי כמה זמן אני נכנס אני רואה 700MB פנוי אני מוריד שירים של 12 MG פתאום הם שוקלים 45 מגה האם הפתרון היחידי הוא להחליף ארד דיסק? הכונן זה samsung 320GB
-
- 4 תגובות
- 646 צפיות
-
-
בגירסה האנגלית של GOOGLE TOOLBAR יש לחצן שממלא טפסים אוטומטית. האם הוא קיים בגרסה העברית? אם כן - איך מוסיפים אותו? (חיפשתי והתייאשתי)
-
- 0 תגובות
- 667 צפיות
-
-
לא יודע למה אבל כל הזכרון תפוס שאני מתקין משחק או תוכנה -המחשב נחנק המחשב יציב , OC 4.1 8500 4GB זכרון , לוח אסוס P45 RAID 0 640WD 9800 GTX [attachment deleted by admin]
-
- 15 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי את Intel burn test v1.8 ואיך שאני מפעיל אותה אני מקבל הודעת נחשל מישהו יודע למה ומה צריך לעשות.
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
טוב התלבטתי אם לשים את הבעיה פה.. בקיצור, אתמול נכנס לי Trojan למחשב ושיגע לי את הווינדוס. נכנסתי לSafe Mode ובאמצעות Spybot הסרתי אותו ואת ההדברים שפגעו בווינדוס. עשיתי ריסטרט בצורה רגילה למחשב, אך כל פעם שהמחשב עולה מחדש נפתח לי דפדפן עם כל מיני אתרים. הרצתי סריקות וחיפושים ולפי הSpybot הוא הסיר אותם והמיקום שלהם הוא בFavorites או משהו כזה. אך כל פעם שאני נכנס למחשב זה עדיין כאן.. איך אפשר לסדר את זה ?
-
- 1 תגובה
- 493 צפיות
-
-
היי זאת פעם ראשונה שאני נתקל בבעייה בהתקנה של quicktime !! הורדתי את הגרסה האחרונה, וכשאני מנסה להתקין אני נתקל בהודעה הזאת: "A newer version of quicktime is already installed. this installation cannot procced while the newer version of quciktime is installed" וכאמור לא מותקנת לי שום גרסה של quicktime במחשב!! מה עושים?? אגב יש לי ווינדוס ויסטה.. תודה.. רז..
-
- 1 תגובה
- 520 צפיות
-
-
הדיסק עם הדרייבר הלך קפוט, ומה שהורדתי מהאתר שלהם לא עושה את העבודה... מה לעשות?
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי יש לי בעיה בהתקנת הדריברים של ציפסט של INTEL במחשב שלי כרטיס האם הוא מסוג GIGABYTE GA-P35-DS3L הורדתי את הגירסא העדכנית מהאתר של INTEL וגם המהאתר של GIGABYTE. ההתקנה נתקעת בשלב ההתקנה של Intel ICH9 family 2 port Serial ATA storage controller 2 2926 ואינה ממשיכה לרוץ. הודעה שווינדוס מצא Standrat Dual Channel PCI IDE controller קופצת ולא נעלמת. במידה ואני לוחץ על Finish אני מקבל הודעה שההתקנה נכשלה. בדקתי את device manager ורואים שהוא לא מזהה התקן בשם SM bus controller . מצורפים תמונות של ההתקנה ושל device manager תודה על עזרה [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 510 צפיות
-
-
תודה קיבלתי עם הכרטיס שלי תוכנה שרק עם תואר חמישי בפיסיקה מבינים איך מקליטים ;D בחיי שעות בזבזתי עליה ולא הצלחתי להקליט אם מישהו מכיר תוכנה כזאת אשמח מאוד
-
- 0 תגובות
- 582 צפיות
-
-
אני מחפש תכנה להמרת ווידאו, מAVI ל WMV (או כל פורמט אחר שנתמך ע"י הzune). מה שאני מחפש זה משהו כמה שיותר נוח וקל לשימוש, לדוגמא כמו שעובד הכלי של מיקרוסופט להקטנת תמונות: בקליק ימני על הקובץ. או לכל הפחות בגרירה לאיזה חלון של התכנה כי כרגע אני עם winavi ושם צריך כל פעם למצוא את הקבצים עם סייר. אשמח לעזרה והמלצות תודה רום
-
- 2 תגובות
- 668 צפיות
-
-
שלום לכולם. אני מנסה למחוק את אופיס 2003 דרך הוספה/הסרה אבל הוא לא נמחק גם במצב בטוח הוא לא נמחק אני מקבל את השגיאה הבאה: לא הייתה אפשרות לפתוח חבילת תיקונים וודא כי חבילת תיקונים קיימת ויש לך גישה אליה. מה אני אמור לעשות ? תודה מראש.
-
- 4 תגובות
- 560 צפיות
-
-
היי, יש לי כמות עצומה של מוסיקה על המחשב בקובצי WAV לא דחוסים שהם מאווווווד כבדים ורציתי להמיר אותם לFLAC בשביל שאוכל להכניס את הכל לנגן. כמוכן רציתי לשמור על הקבצים הקודמים רק פשוט לקחת ולשכפל אותם בFLAC תוך כדי שמירת כל המבנה של התיקיות. [נ.ב. - ניסיתי את ה-BATCH CONVERT ב-DBPOWERAMP, אך משום מה זה העתיק ללא התיקיות והיה בלגאן אחד עצום. בתודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 476 צפיות
-
-
אני משתמש בויסטה ויש לי הרבה תהליכים שאני מעוניין לסיים ולא מצליח לי. אני לוחץ על סיים תהליך ואז המערכת הפעלה מנסה במשך יותר מכנה שעות לכבות את התהליך. מדובר בתהליכים פשוטים כמו פיירפוקס ואימיול שכנראה לא עובדים ממש טוב עם ויסטה. אני מחפש תוכנה שתחסל את התהליכים האלו. השתמשתי בkill process אבל זה לא עובד במקרה הנ"ל ולא מספק לי פיתרון. תודה
-
- 3 תגובות
- 562 צפיות
-
-
מדובר במחשב די ישן (3 שנים) עם כרטיס מסך Onboard קניתי מסך LCD רחב וב DIsplay Settings אין לי אפשרות לבחור ברזולוציה מתאימה למסך רחב מה אפשר לעשות? תודה
-
- 4 תגובות
- 671 צפיות
-
-
היי אני עובד עם Hiren's BootCD קרה דבר מוזר, לאחר שהתקנתי לוח אם של אסוס P5Q PRO ה Hiren's BootCD לא מבצע איתחול. בדקתי בביוס את סדר האיתחול והכל תקין. שאני מנסה לאתחל עם ה Hiren's BootCD במחשב אחר זה עובד ! האם יש בעיה מסויימת או צריך לשנות הגדרות מסויימות בביוס של האסוס ? תודה
-
- 3 תגובות
- 545 צפיות
-
-
-
אני מחפש תוכנה לסינון אתרי סקס למערכת הפעלה XP מישהו מכיר תונה כזו שם משהו
-
- 4 תגובות
- 588 צפיות
-
-
שלום יש לי תוכנה שאני לא מצליח להריץ אותה כמה פעמים במקביל שם התוכנה זה RSLOAD יש לי מערכת הפעלה ויסטה אם ישנה תוכנה כזואת אני אודה לכם מאוד יואב
-
- 1 תגובה
- 841 צפיות
-
-
שלום, לפני יומיים וירוסים תקפו את המחשב שלי כתוצאה מתוכנה שהורדתי מהאינטרנט שהייתה אמורה להיות תוכנה לצפייה בוידאו...להערכתי הצלחתי למחוק את אותם וירוסים מרגלים וכו'(שהגיעו בכמויות ענקיות אגב) , אבל אני מחפש תוכנה או משהו שיעזור לי להתגונן בפני הדברים האלו למשל בעבר הייתה לי תוכנה שאינני זוכר את שמה שעל כל אתר שהייתי מחפש הייתה עושה לי מבחוץ סימון של אתר בטוח לכניסה, אתר לא בטוח, ואתר לא ידוע..בכול מקרה אני מחפש אפילו משהו יותר חזק שלא ייתן לי בכלל להכנס לאתרים מסוכנים גם אם אני ארצה אז אני אשמח אם תוכלו לתת לי המלצות... תודה.
-
- 3 תגובות
- 681 צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות מחשב חדש ולעבוד עם התוכנות פוטושופ ופרימייר. איזה דרישות חומרה מינימליות אני צריך, מבחינת מעבד וכרטיס-מסך?
-
- 5 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אני צריך ליצור סרטון באורך 3-5 דקות. ויש לי קובץ ששוקל 600mb שיש בו את כל החומרים בשביל הסרטון + חלקים שאני רוצה לקצץ. השאלה היא אם אפשר לעשות import של הוידאו ל-premiere ולהעתיק אותו כל פעם ל-timeline או שזה יעשה בעיות? אוקיי בגלל שבטח לא הבנתם כלום הבאתי תמונה:
-
- 3 תגובות
- 748 צפיות
-
-
למערכת הפעלה xp נ"ב המחשב היה ויסטה אנא עזרה zion_v@walla.co.il תודה ציון
-
- 4 תגובות
- 773 צפיות
-
-
מחפש תוכנה שיהיה אפשר לעשות איתה מספר בלתי מוגבל של סקרין שוט על ידיי לחיצה על hot key נגיד ושישמור הכל לתיקייה שאני יגיד לו ואם אפשר שגם יצלם סירטונים....fraps כנראה עושה את זה רק כאיזו אפליקציה פתוחה(כמו משחק)יש הצעות?
-
- 0 תגובות
- 770 צפיות
-
-
(מקווה שזה הפורום הנכון) יש לי GMAIL, אבל למרות שמאז שדרוג הפיצ'רים באתר, יש צ'ט מובנה עכשיו לכל גולש, לי ספציפית בבית, אין! הכוונה היא שאם אפתח את החשבון שלי בכל מחשב אחר, עם השם והסיסמה שלי- הצ'ט יופיע והכל טוב ויפה. מאידך- במחשב הביתי שלי אין אפילו קולות של צ'ט! איך זה? למה? בנוסף, ראיתי אצל חבר שהרקע של הג'ימייל שלו שונה (יש תמונת רקע), למרות שלדבריו הוא לא שינה בעצמו כלום, אלא פתאום גילה את זה. יש למישהו מושג מה זו ה"אפליה הזו"?
-
- 3 תגובות
- 679 צפיות
-
-
שלום...התקנתי ווינדוס אקס פי...אחרי ויסטה שבכלל לא הייתי מרוצה ממנו ואני מסתכל ומנהל התקנים ורואה 2 התקנים שלא מוכרים לי בכלל וזרים לי...מישו יכול להגיד לי מהם ומיהם? http://www.siz.co.il/my.php?i=jyizdmyt2kym.jpg אמרו לי שבקר אפיק SM זה משו של דרייבר של הלוח איזה דרייבר בדיוק? אין לי את הדיסק...אבל נכנסתי לאתר ויש שם מלא דריברים אגב הלוח שלי הוא של DFI תודה לעוזרים
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-