תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,195 דיונים בפורום זה
-
תראו אני מבקש כמה דברים 1.מישהו יכול לתת לי מדריך מפורט מאוד על איך לשלב תמונות עם צבעים שונים או בכלל עם כלי הגרניט משהו כזה... 2.ואני צריך אתה שיש בו כל מיני דריכים לרקעים שונים... תודה באמת לעוזרים כי אני חדש
-
- 3 תגובות
- 563 צפיות
-
-
שלום יש לי מחשב של טושיבה satellite p755 i5 עם מערכת הפעלה ווינדוס 7 בראש המקלדת יש שורה של כפתורי מגע שפתאום לא עובדים לי (היה לי קובץ נגוע שמחקתי בעזרת אנטיוירוס ) איך אני בודק שהדרייברים של המקשים לא נמחקו \ אם אני יתקין אותם שוב יש לי מה להפסיד??? תודה רבה
-
- 7 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
ל-Gmail נוספה כידוע תכונת הכתיבה מימין לשמאל. הבעיה היא שזה מאופשר באופן דינמי לפי מקור החיבור, כאשר עובדים בארץ (Gmail באנגלית) הכפתורים (RTL, LTR) מופיעים על סרגל הכלים. כאשר מתחברים מחו"ל (דרך שרת פרוקסי בעבודה) הכפתורים נעלמים. יש אפשרות לגרום להם להופיע לפי הדרישה.
-
- 0 תגובות
- 602 צפיות
-
-
המהירות הקודמת היתה מגה וחצי ומהירות ההורדה בביטורנט (ABC) היתה 187 הורדה ו 10 העלאה. יש צורך לשנות למשהו אחר?
-
- 4 תגובות
- 860 צפיות
-
-
קניתי מצלמת קסיו דיגיטלית והיא מצלמת סירטונים בפורמט של QUICK TIME שתוכנת העריכה שאני עובדת איתה סטודיו 11 לא תומכת בפורמט זה רק ב AVI מה הפתרון? תודה ע.
-
- 1 תגובה
- 492 צפיות
-
-
למישהו יש מושג ? בד"כ אני פותח את הראשון והוא כבר מחלץ את כל השאר. הפעם לא מצליח לי. תודה מראש לעונים.
-
- 1 תגובה
- 575 צפיות
-
-
שאלה לי אליכם: יש לי BOOTABLE DISK ועליו יש כבר תוכנה שאיתה אני יכול להפעיל את המחשב (Spinrite 6 אם זה מענין מישהו). עכשיו השאלה היא האם אני יכול לצרוב על אותו דיסקCD תוכנה BOOTABLE אחרת (MEMTEST86)? האם אני יכול שיהיה לי BOOTABLE CD אחד ועליו 2 תוכנות הפעלה (SPINRITE וMEMTEST86) והוא יפעל, ואני יוכל לבחור איזה להפעיל? תודה
-
- 10 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אז ככה, נגיד ויש משרד שבו יש שלושה מחשבים, כאשר אחד מהם של המזכירה. לשני המחשבים החרים יש גישה למסמכים של המחשב של המזכירה דרך שיתוף רשת. עכשיו, את המסמכים של המזכירה אני רוצה לגבות על DOK, על כונן נוסף במחשב עצמו ועל מחשב נוסף ברשת. כלומר, העותקים יהיו במחשב של המזכירה, בכונן נוסף, ב DOK ובמחשב נוסף ברשת. יש תוכנה קלילה לגיבוי בקליק אחד שתוכל לעשות את זה + לקבוע עידכונים כמה פעמים ביום, אבל רק למסמכים ששונו ולא לכולם? P.S. על כל המחשבים יש ווינדוס 7.
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
ההתכתבות מופיעה כאשר ההודעה הראשונה למטה והאחרונה למעלה. על מנת להדפיס את ההתכתבות שתהיה נוחה לקריאה יש להפוך את הסדר. יש דרך אלגנטית לעשות את זה? (העתק-הדבק לכל הודעה לWORD היא לא דרך אלגנטית) תודה.
-
- 1 תגובה
- 597 צפיות
-
-
אני צריך תוכנה שתוריד ללי לפי הסדר כל מיני דברים מהרפידשר כי למשל יש 20 חלקים אין לי כוח להתחיל להוריד חלק חלק זה מבאססססס אש!!! תודה לעוזרים בייוש
-
- 0 תגובות
- 495 צפיות
-
-
היי, המטרה, להסיר את כל התמונות המוטבעות בכל קבצי ה MP3 בספריית המוזיקה שלי בבת אחת. מדובר בהמון קבצים. תודה, אופיר
-
- 1 תגובה
- 856 צפיות
-
-
אין לי במחשב כונן דיסקטים ואני רוצה בסה"כ להכין דיסק הפעלה שברגע שאני מכניס אותו לכונן אני אהיה בדוס ושלא יעלה הוינדוס... פשוט שיהיה לי c:\ בבקשה עזרה......
-
- 7 תגובות
- 856 צפיות
-
-
היי, אני מקבל מידי יום מיילים ואני רוצה לדעת איך אני יכול להעביר את כולם בבת אחת לנמען מסויים, או לפחות מיילים שאני בוחר. ביינתים אני מצליח לשלוח כל מייל בנפרד אבל זה סתם ביזבוז זמן, השאלה שלי היא האם אני יכול לשלוח את כל המיילים שאני בוחר בלחיצת כפתור לנמען מסויים, ואם כן איך עושים את זה?
-
- 1 תגובה
- 584 צפיות
-
-
מה אתם אומרים על התוכנה הזו ? אם אני רק משתמש בה רק בלי פיירוול ? המחשב שלי בטוח ? עד עכשיו השתמשתי בפיירפול של קיריו , וקספרסקי רק בתור אנטי וירוס , הקריו גרמה לתקלות במחשב שלי. יש פה מישהו שמתשמש באינטרנט סקיוריטי 6 של קספרסקי ? אפשר להגיד שהמחשב מוגן ככה ולא צריך פייר וול אחר ? ומה בנוגע לגלישה עצמה..? נראה לי שמאז שאני משתמש בה המהירות של ה תוכנות p2p שלי ממש ירדה.
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, ברצוני להפעיל קבצי אנימציה שהועברו למחשב ממצלימת וידאו וןלהם סיומת 3gp. עם איזו תוכנה ניתן לצפות בקטעי האנימציה הללו? בעזרת איזו תוכנה אפשר להמירם ל mp3 ? ל avi? תודה
-
- 3 תגובות
- 760 צפיות
-
-
שלום אני גר במעונות של מכללה ויש פה רשת אלחוטית שאני מתחבר לאימיול אני מקבל LOW ID ורציתי לדעת אם יש משהו לעשות בשביל לקבל HI ID תודה
-
- 5 תגובות
- 713 צפיות
-
-
שלום איזה תוכנות חינמיות יש למילוי אוטומטי של אתרים חוץ מ roboform
-
- 0 תגובות
- 874 צפיות
-
-
איך אפשר להדפיס קובץ PDF בצבע אחר מצבע ברירת המחדל (שחור)?
-
- 4 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
שלום יש לי קבצי מוזיקה על המחשב שאני יכול לשמוע אותם אבל אני לא יכול לצרוב אותם אלא רק על DATA הסוג פורמט שלהם בנרו זה: WMA אבל אם אני הולך ולוחץ עליהם רשום לי: WINAMP MEDIA FILE אז אני צריך תוכנה שתעזור לי להמיר אותם לפומט נורמלי שאני יוכל לצרוב אותו להשמעה כי אם אני צרוב על הפורמט של הDATA זה לא משמיע לי..... בבקשה תעזרו לי זה ממש דחוף...
-
- 9 תגובות
- 986 צפיות
-
-
אני משתמש בZONE ALARM 5.1 ואפשר להגיד שאני מרוצה מהעבודה שלו כי לחסום 10000 האקרים בשבוע זה לא פשוט רק הבעיה היא שהאינטרנט נהיה איטי והוא נתקע יותר פעמים כשZONE ALARM מופעלת מה אני יכול לעשות כדי שהאינטרנט יעבוד יותר מהיר ולא יהיו תקיעות? ועוד דבר הוא חוסם ספיוור מה שהspybot לא מוצא לי למשל כשאני רוצה למחוק ספייור זה לא מוחק לי את זה וזה מופיע כל הפעלה מחדש של המחשב מה אני יכול לעשות? להפעיל במצב בטוח ולמחוק?
-
- 2 תגובות
- 619 צפיות
-
-
היי. אני מחפש תוכנה שתעשה את העבודה כמו שצריך ולא רק ליו-טיוב. היום אני משתמש ב BSR Screen Recorder ולא כ"כ מרוצה. תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 772 צפיות
-
-
נכנסתי לאתר של בבילון.קום והורדתי אחד מהמילונים. מסתבר שזה קובץ BGL. מה זה לעזעזל BGL??? איך אני פותח אותו או מאיפה אני מוריד אחד כזה??? ודבר נוסף- אם נשלחה לי סריקה של דף והיא נפתחת ב TIF IMAGE כתמונה, איך/האם אני יכול להעביר את המסמך הסרוק לWORD או כל תוכנה נורמלית אחרת המאפשרת יכולת שליטה בתוכן המסמך?
-
- 4 תגובות
- 765 צפיות
-
-
מעניין אותי לדעת אם אנשים מתייחסים לזה.. אני אישית לא מעביר..!
-
- 13 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אם אני שם סרט על מסך מלא full screen רואים מסך שחור במקום תמונה...מה עושים ? ניסיתי להסיר להתקין מחדש - ושאני מפעיל הסרטים לא עובדים בכלל יש שגיאה בתוכנה.
-
- 4 תגובות
- 748 צפיות
-
-
שלום לכולם! התקנתי את תוכנת ה-ICQ על הויסטה וקיבלת את ההודעה הבאה מה עליי לעשות? תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 790 צפיות
-