תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,194 דיונים בפורום זה
-
-
חייב דחוף דחוף דחוף את הMUI שהופך את הOFFICE 2003 SP3 לעיברית אתם לא יודעים עד כמה אני אודה לבחור שיביא לי את זה!!! תודה עצומה מראש!
-
- 1 תגובה
- 531 צפיות
-
-
איזה תוכנות צריך? בינתיים יש: - אופיס 2003 (מחשב לא חזק כ"כ) - AVG Anti Virus - Burn Aware (לקחתי מהנושא תוכנות מומלצות, מקווה שהיא טובה..) איזה עוד תוכנות כדאי להתקין?
-
- 8 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אני מנסה להגדיל את הכתוביות וזה לא משנה אם פעם אחת המרתי והגודל של הכתוביות היה 30 ופעם אחרת המרתי והגודל היה 40 זה מראה לי את הכתוביות באותו גודל... (אני ממיר ואז משתמש בנרו לצור קובץ ISO מהפלט של התוכנה שהוא AUDIO_TS וVIDEO_TS ואז מריץ את זה עם דמון טולס)
-
- 0 תגובות
- 594 צפיות
-
-
שלום, קניתי לאחורנה פלאג PARALLEL למחשב שמתחבר כPCI לאחר שהONBOARD כשל. חיברת והתקנתי דרייבים, הכל טוב ויפה, חוץ מהבעיה - אי אפשר להדפיס דרך LPT1. אני מריץ חשבשבת בVIRTUAL PC 2004, והVPC לא מזהה PHYSICAL LPT1, ככה שגם את בפלאג של החשבשבת אי אפשר להשתמש. אם אני מגדיר את זה בתור LPT2 זה עובד ומדפיס, אבל אני חייב שזה יהיה LPT1 - גם בגלל הVPC וגם בגלל שיש לי עוד תוכנה ישנה שמשתמשת בזה. אשמח לעזרה.. תודה רבה נ.ב, אני מריץ WIN 2000
-
- 2 תגובות
- 615 צפיות
-
-
אני חושב שיש לי קילוגר , פרצו לי לסטים סתם ככה היום סטים Steam מי שיודע זה תוכנה של משחקים והיה לי שם משחקים בשווי 250 שקל+ אפשר תוכנה טובה שתנקה?
-
- 0 תגובות
- 597 צפיות
-
-
מישהו יודע היכן ניתן להוריד דרייבר לכרטיס הרשת המובנה Realtek RTL8168/8111 לויסטה 64 ביט ? (לוח האם Giga Byte GA-MA74GM-S2N) ניסיתי באתר של realtek אבל פשוט אי אפשר להוריד, התקשורת מתנתקת כל הזמן (רק מול האתר שלהם)
-
- 3 תגובות
- 691 צפיות
-
-
שלום לכולם זו הפעם השנייה שאני כותב את ההודעה הזו מפני שהIE7 קפא כשבאתי לשלוח את ההודעה בפעם הקודמת אז הנה זה שוב... הIE7 נתקע מדי פעם ואני צריך לכבות אותו דרך מנהל המשימות... הרצתי מספר סריקות לתוכנות זדוניות בשימוש התוכנות הבאות: Spybot, SUPERAntiSpyware, Malwarebytes' Anti-Malware וכן סריקת ווירוסים עם AVG. בכל הסריקות לא נמצא דבר ... חשוב לי לציין שאת הIE7 התקנתי לפני שהסרתי דפדפן מקסטון. אני משמתמש במע' הפעלה XP PRO. אנא עיזרו לי.
-
- 10 תגובות
- 900 צפיות
-
-
שלום לכולם.! היה לי XP על Lenovo 3000 n100 והכל פעל נהדר. התקנתי ויסטה ופתאום הקול לא עובד והמצלמה המובנת לא מזוהה.. הורדתי מהאתר של לנובו את הדרייברים וזה עדיין לא עובד, המצב הוא כזה שזה מראה כאילו הכל תקין והדרייברים מותקנים היטב ורואים במיקסר את הסאונד עולה ויורד אבל אין בפעול קול מהרמקולים.. מה עושים?
-
- 0 תגובות
- 607 צפיות
-
-
למה האימיול שלי לא מתחבר לשרת?!, הסמל של החמור למטה נשאר אפור ולא הופך לחום, איך פותרים את זה?! ואם בבקשה גם מדריך להאצת האימיול אני אשמח
-
- 8 תגובות
- 5.3k צפיות
-
-
יש לי חלונות ויסטה על המחשב עם IE7 ולפעמים (לא תמיד) כשאני לוחץ על קישור כלשהו (באופן אקראי) ה IE7 ניתקע. מה יכולה להיות הבעיה?
-
- 2 תגובות
- 571 צפיות
-
-
פעם הייתי משתמש ב THE ALL SEEING EYE שלמרות שבוטלה הייתה עובד עד לאחרונה עכשיו אני מחפש משהו חדש, עדיף תוכנה קלילה שמאפשרת למצוא שרתים כל שאר הפיצרים זה מיותר מבחינתי.
-
- 1 תגובה
- 620 צפיות
-
-
שלום ! לא מצליח לפתוח פורטים בשביל אימיול , אין לי ראוטר וגם כיביתי את הפירוול הפנימי של וינדוס , עדין הפורטים סגורים , עברתי על מלא מלא מדריכים שמצאתי באינטרנט , ושום דבר לא עזר , אני כבר נואש. תודה !
-
- 1 תגובה
- 531 צפיות
-
-
שלום לכולם. תהליך הגרעין של האנטיוירוס המוצלח NOD32, שאמור להיות אחד הקלים, לוקח לי כרגע 118 מגה ניצול בראם, ו 113 מגה ניצול ב VM. הוא גרסא 3.0.621 המחשב דלוק כ 24 שעות, אבל לדעתי הניצול הזה מאוד מופרח.. האם אצלכם יש משהו דומה? תודה לעונים.
-
- 0 תגובות
- 846 צפיות
-
-
שלום לכולם. צצה לי בעיה ממש מתסכלת. כשאני מנסה להכניס ל USB מאחורה ואפילו מקדימה הוא לא מצליח לזהות לי את העכבר או המקלדת. וכשהוא מנסה להתקין את הדרייבר. והוא רושם את זה: זה גם ככה כשאני מנסה להכניס את העכבר וגם את המקדלת. ולפעמים בכלל העכבר לא מגיב כי הוא לא מצליח לזהות אותו ב USB עכשיו בלילה אני חיברתי את העכבר ל PS2 והוא עובד. וגם ניסיתי להתקין את הדרייברים העדכניים ואין תוצאה. מה יכולה להיות הבעיה? תוטדה מראש
-
- 1 תגובה
- 489 צפיות
-
-
הווירוס גורם למחשב לעבוד בצורה איטית וב2 שניות הראשונות ולאחר מכן מפסיק לגמרי לתפקד. חוץ מאת העכבר אי אפשר להזיז כלום. ניסיתי להיכנס ממצב בטוח, אבל משום מה המקלדת לא עובדת ואי אפשר לבחור באופציה safe mode. יש איזשהו פיתרון מלבד פירמוט? שמעתי שיש איזו תוכנה שאפשר להיכנס דרכה למחשב או משהו כזה..
-
- 4 תגובות
- 569 צפיות
-
-
שלום לכולם , אני מנסה להתקין FIFA 2009 , אך רושם לי - '' לא היתה אפשרות גישה אל שירות WINDOWS INSTALLER . זה עלול להתרחש כאשר המחשב שלך פועל במצב בטוח או WINDOWS INSTALLER אינו מותקן כראוי. אבקש את עזרתכם בבעיה הנ"ל. תודה לעוזרים \ עונים .
-
- 1 תגובה
- 472 צפיות
-
-
מה ההבדל בין winrar גירסה חינמית לגירסה שעולה כסף?
-
- 3 תגובות
- 717 צפיות
-
-
1) כשאני פותח את רשימת ה- bookmarks, בוחר אחד ואז לוחץ open in a new tab, כל הרשימה נסגרת לי. יש דרך שהיא תשאר פתוחה? 2) ניסיתי להשתמש בתוסף GMail Manager, אבל בגלל שאני משתמש ב- master password, כל פעם שאני פותח את פיירפוקס, הוא מבקש ססמא לג'ימייל. בכלל, יש איזושהי דרך לבטל את בקשת ה- master password בכל פעם שהשלמת ססמאות אוטומטית נדרשת? תודה
-
- 5 תגובות
- 602 צפיות
-
-
לדגומא 10=X+5 תודה
-
- 1 תגובה
- 786 צפיות
-
-
שאנימנסה להוריד הורדות בIE7 הוא פותח את חלון הורדות.. אני אומר לו שמור ואז הוא ישר נעלם.. ביצעתי איפוס להגדרות של הדפדפן אבל שום דבר לא עובד.. מה יכול להיות ?
-
- 1 תגובה
- 469 צפיות
-
-
או קי אז ככה אני מדליק תמחשב.. הוא עולה מגיע לשולחן עבודה ואז אחרי שניה ישר יש מסך שחור ואז כזה מסך לבן מרצדד ממש מלא .. עשיתי סירקת וירוסים דרך ה מצב בטוח לא עזר.. מה אפשר לעשות ? אני לא ב OC ולא כלום כיאלו יום אחד החליט להידפק המחשב.
-
- 4 תגובות
- 620 צפיות
-
-
הנגן מראה לי את חלק מקבצי הוידאו בסגול, כמו כן יש לציין שהדבר לא חל באתרי וידאו דוגמת youtube. בתודה מראש
-
- 5 תגובות
- 566 צפיות
-
-
בעקבות המבצע של באג קניתי את הקופסה הכתומה. מקורי חדש נקנה לפני חצי שעה, אבל המחשב מסרב לזהות שיש דיסק בכונן. כול דיסק אחר עובד. מה לעשות?
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
כאשר אני מקבל דואר עם קישור לאתר מסויים ומנסה להתחבר דרך הקישור מופיע לי eror שלא מאפשר לי להתחבר
-
- 3 תגובות
- 475 צפיות
-