תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,194 דיונים בפורום זה
-
במחיצה של ווינדוס או במחיצה השנייה? או שזה לא משנה בכלל לביצועים של המחשב? תודה מראש
-
- 13 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי... אני מכין סרט ונתקעתי בבעיה. אני צריך לעשות אפקט כזה שתמונה קטנה נדבקת לתמונה יותר גדולה כמו בחותמת (נגיד כמו בכוכב נולד כשהם נכשלים או עוברים). איך אפשר לעשות את זה? תודה!
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
שלום חברים...יש לי עבודה להגיש ורציתי לדעת בבקשה איך אני יכול להקטין או להגדיל אובייקט מסויים שסימנתי אותו עם Marqee... תודה רבה מראש!!
-
- 4 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום לכם. יש לי כרטיס קול קצת ישן הדגם שלו הוא: creative es1371, אני לא מצליח למצוא לו דריבר כל אתר מבקש ממני להרשם בשביל לשלם כסף. מישהו יודע איפה אני יכול להוריד את הדריבר הזה? אם יש לכם לינק להורדה ישירה אשמח מאוד... בתודה מראש בר לוי!!!
-
- 1 תגובה
- 628 צפיות
-
-
מחפש דרייבר ללוח אם ABIT NF7 NFORCE2 כל הדריברים לXP SP2 תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 762 צפיות
-
-
שלום. אני משתמש בpowerpoint של office2003 עכשיו עשיתי כמה מצגות ושילבתי קבצי מוזיקה.. כולם עובדים חוץ מקובץ אחד שהמצגת עולה הוא לא משמיע אותו לעומת זאת בwinamp שמנסים לשמוע את השיר סתם ככה הוא משמיע.. מה צריך לעשות...? אני חייב את זה ממש דחוף! (זה לאירוע)
-
- 6 תגובות
- 618 צפיות
-
-
שלום לפורום. נתקלתי בבעיה בפתיחת קבצי word ששמורים בתיקיות מסוימות. מיד לאחר שהקובץ נפתח קופצת הודעה (שצירפתי העתק שלה להלן) ואז התוכנה נסגרת מעצמה. בכל מקרה ניתן לעבוד על מסמכים חדשים אחרים ואז התוכנה תקינה. איך ניתן לתפעל את הבעיה? אני לא מצליח לפתוח את הקבצים הללו... תודה על כל תשובה ועזרה. [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 803 צפיות
-
-
אני רוצה לשים את אחד מסרגלי הכיילים הנפוצים לצורך שמיעת רדיו בעבודה. לצערי מנהל הרשת חוסם הורדות מהאינטרנט. האם יש דרך פשוטה להתקין את הסרגל ולעקוף את החסימה תודה
-
- 1 תגובה
- 1.8k צפיות
-
-
אחרי כמה שבועות שיש לי את KASPERSKY החדש בלי בעיות, פתאום אני נכנס לעמוד הבית שלי בגוגל והופ תראו מה הוא מציג לי: רק כשאני סוגר את האנטי וירוס אפשר להכנס שוב. לא הבנתי למה זה עושה את זה, אין שום PARENTAL CONTROL בקספרסקי אנטי וירוס ולא יודע למה הוא פתאום פתאום חוסם לי את גוגל, עד עכשיו הכל היה בסדר. למישהו יש מושג ? אם לא, איך BitDefender ? אני יכול להשיג רשיון במחיר ממש טוב בשבילו.
-
- 0 תגובות
- 499 צפיות
-
-
אני מחפש תוכנה טובה להורדת קבצי TORRENT.. שהיא מהירה ..ושומרת את ההורדה אם האינטרנט מתנקת או משהו... תודה לעוזרים
-
- 3 תגובות
- 779 צפיות
-
-
מה אתם מעדיפים? אני משתמש ב FF3.
-
- 15 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
לפני מספר ימים ביצעתי פימוט למחשבי החביב ולאחר שהתקנתי לי WIN והכל הלך חלק. סידרתי רשת ואז התחלתי להוריד בקצב וכנראה שלא שמתי לב ועל הדרך קצת פלשו לי וירוסים וחיות אחרות.. אצתי רצתי וחיפשתי מהר אנטי וירוס כי החומש אש של הוינדוס צעקה לי- "וירוס וירוס" אז מהר לחצתי כמו משוגע על אנטיוירוסים ש-מייקרושיט מציעה ומהר הורדתי "אנטיוירוס 2009" שלהם ואחרי כמה זמן קלטתי שאכלתי אותה- זה לא שווה כלום כי זה לא חינמי כמו שרציתי בכלל! עכשיו אני נתקעתי עם זה על המחשב ואני ניסיתי למחוק את זה מכל כיוון ומכל שאריות והיא עדיין מאיפה שהוא צצה ומציקה לי על החלון "ומוצאת" לי מלא וירוסים אבל כשאני מנסה למחוק אותם דרך התוכנה- סיריאל קוד והכל.. ואין לי מין הסתם, הרי אין לי כוונה לקנות את התוכנה. ס…
-
- 1 תגובה
- 517 צפיות
-
-
שלום לכולם, כבר זמן רב שאני מוריד קבצי טורנט מהרשת. לאחרונה התחלתי לחוש בירידה משמעותית במהירות של ההורדות, אבל רק בהורדות של קבצים גדולים (כמה GB). יש לציין כי יש לי ראוטר והפורטים פתוחים. למשל במשחק ששוקל בסביבות ה 7 ג'יגה.. בתוכנה רשום כמה משתמשים מעלים את הקובץ וכמה משתמשים מעלים רק בשבילך ואלה הם שבעצם נותנים לך את המהירות. בתוכנה (כמו UTORRENT למשל ובשאר רוב התוכנות) זה מופיע תחת הכותרת SEEDS (מספר המשתמשים שמעלים בכללי) מספר המשתמשים שמעלים בשבילך. וכמו שאני מאמין שאתם יודעים ככל שמספר המשתמשים שמחוץ לסוגריים יותר גבוה ככה המהירות כביכול תהיה יותר גבוהה. לאחרונה מספר המשתמשים שמחוץ לסוגריים פשוט כמעט ולא עולה.. פעם הוא היה מגיע ל 30-40 או אפילו יותר. עכשיו הוא…
-
- 0 תגובות
- 607 צפיות
-
-
משום מה כל פעם שיהיה רשום משהו באנגלית או עם מספרים הפונטים האלו יהפכו לבולטים. הנה דוגמא. למישהו יש פיתרון? [attachment deleted by admin]
-
- 4 תגובות
- 595 צפיות
-
-
אני מחפש דרייבר למחשב נייד: Toshiba Satellite A215-S4697 למערכת הפעלה XP SP3 הורדתי חבילת דרייברים והוא לא מתקין את הWifi, את הרשת והכ. מסך... ניסיתי כבר באתר של טושיבה וגם באתרים ידועים יותר ולא מצאתי משהו עובד.. אם מישהו יכול להפנות אותי או להדריך זה ממש יציל אותי.. תודה מראש!
-
- 3 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
מחפש תוכנה לקידוד סרט MKV 720P X264 לפורמט שיכנס בדיסק של 700 מ''ג ושאני יוכל להכניס בפנים תרגום. [br]פורסם בתאריך: 13.11.2008 בשעה 17:52:42 מישהו?
-
- 4 תגובות
- 817 צפיות
-
-
איך עושים דיאלי ומתאימים תרגום לא מסונכרן עם MPC HC? תודה[br]פורסם בתאריך: 26.11.2008 בשעה 12:08:06 מישהו?
-
- 3 תגובות
- 811 צפיות
-
-
יש עכשיו ברשת גרסאות סרטים שנקרעו מבלוריי בדקתי את הרזולוציה והיא 720X400 סביר להניח שDVD רגיל יקרא את זה (תקנו אותי אם אני טועה לגבי זה) דבר שני מי שיודע קצת הדבקת כתוביות בוירטואל דאב אם אני מדביק את הכתוביות ובוחר מקודד לסרט לפני ההדבקה , זה יהרוס לי את איכות הסרט? אין לי בעיה להגדיל את הסרט מבחינת הנפח שלו גם ל-4.5 ג'יגה ולא לדחוס אותו בתהליך ההדבקה , השאלה אם ניתן לעשות את זה או שאפילו יש אפשרות לא לגעת באיכות הסרט ופשוט להדביק (לגבי הסאונד אני יודע שיש לגבי התמונה תמיד הייתי בוחר מקודד שזה DIVX לדחיסת הסרט)
-
- 0 תגובות
- 510 צפיות
-
-
לחברי הפורום שלום ! רציתי לשאול האם מישהו מכיר תוכנה שיודעת לזהות פנים בזמן ה LOGON ולאבטח לי את המשתמש? לא ידעתי בדיוק איך לנסח זאת אבל אני מתכוון כמו זיהוי טביעת אצבע אבל לפנים. אני ישמח אם מישהו מכיר תוכנה טובה ואמינה.
-
- 3 תגובות
- 482 צפיות
-
-
הדגם TM-900 BU העכבר מגיע בלי דיסק התקנה, כלומר ההתקנה היחידה שמתבצעת היא בעזרת הווינדוס. על העכבר יש לחצנים של הורדה והגברה של הווליום והשתקה והם לא מגיבים וגם אם לוחצים על הגלגלת זה בכלל פותח לי את התיקיה של המסמכים שלי השאלה שלי היא איך אני יכול לשלוט על התפקוד של הכפתורים בעכבר ?
-
- 5 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
פירמטתי את המחשב שלי,איבדתי את דיסק ההתקנה, ועכשיו אני צריך להתקין דריברים עבור החומרה שעל הלוח אם. כיצד אני עושה זאת? כיצד אני משיג את סוג הלוח אם בכדי להוריד את הדריברים שלו?
-
- 4 תגובות
- 875 צפיות
-
-
-
תוכנת הנוד 32 שלי מתריעה על וירוס אולם כל ניסיונותי למוחקו עלו בתוהו. יש לציין כי ניסיתי להריץ גם את הזון אלרם והסיסי קלינר, ספיי בוט, אולם לשווא יש לציין כי המחשב מגיב בקושי עובד באיטיות וכל רגע נתקע דבר שמעולם לא היה. ניסיתי לעקוב אחרי ההוראת של הנוד 32 כולל ריסט וכד' אולם ללא הצלחה זה תוכן הודעת הנוד 32 FILE C:\windows\SYSTEM32\GoMghGXO/dll THREAT Win32\adware.Virtumonde application Comment he file can be deleted. It is strongly recommended that you back up any crucial data before you proceed. Event occurred at an attempt to access the file by the application: \??\C:\WINDOWS\system32\winlogon.exe. אנא עזרת המומחים ??? תודה
-
- 2 תגובות
- 652 צפיות
-
-
התחדשתי היום במקלדת (WAVE) ועכבר (MX518) מבאג. בסוף ההתקנה שמתי לב שאין לי אפשרות לשנות שום דבר בקיצורי הדרך ושאר הפיצ'רים גם במקלדת וגם בעכבר. בקיצור, הדרייבר כנראה לא מזהה את שניהם. ניסיתי להוריד פעמיים מהאתר של לוג'יטק את הSETPOINT החדש, אפס. אותו דבר. עריכה: הבעיה נפתרה עם הורדה של SETPOINT חדש יותר כנראה (גרסה 4.6). [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 639 צפיות
-
-
שלום. אני מחפש אנטי וירוס שיהיה קל על המערכת, ויהיה יעיל בפני ורוסים וסוסים טרויאניים. לפני 3 שבועות פירמטתי את המחשב וכבר הוא עובד אצלי ממש לאט. מותקן אצלי ZONE ALARM 4 אבל האפשרות של האנטי וירוס שלא לא משהו לדעתי. אשמח לקבל המלצות לאנטי וירוסים.
-
- 3 תגובות
- 589 צפיות
-