תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,194 דיונים בפורום זה
-
ערב טוב! בטעות מחקתי תיקיה עם תמונות משולחן העבודה. יש אפשרות לשחזר? (נמחק גם מסל המיחזור)
-
- 4 תגובות
- 648 צפיות
-
-
חשבתי להכניס את הבעיה לבעיות תוכנה אבל לדעתי זה בעית חומרה. אני מנסה לצרוב שירים AUDIO CD זה מגיע ל-5 אחוז או 18 אחוז ושם נתקע , נראה כאילו מעביר נתונים אבל האחוזים לא עולים ואז פתאום או שהצריבה נכשלת והנרו כותב את זה או שאפילו פעם אחת המחשב עשה לעצמו ריסטרט מחדש מה שמצחיק שזה רק בצריבת AUDIO CD ואין לי מושג למה אני צורב קבצים כבדים וזה לא ככה. מה לעשות?? נ.ב ניסיתי 2 מדיות שונות ושירים שונים כל פעם וזה לא עזר[br]פורסם בתאריך: 7.12.2008 בשעה 14:11:29 ניסיתי עכשיו תוכנה אחרת לצריבת שירים נטו ולא הצלחתי המחשב שוב נפל ועשה RESTART.הנה קובץ DUMP http://www.fileflyer.com/view/HBmOKAZ אשמח אם מישהו יוכל להגיד לי מה הבעיה
-
- 5 תגובות
- 847 צפיות
-
-
המחשב שלי (מפרט בצד) בזמן האחרון נתקע, זה יכול להיות אפילו בגילגול דף אינטרנט או אפילו בכתיבה בתיבת טקסט. פירמוט היה לפני כמה חודשים, איחוי לפני חודשיים בערך... הטאסק מנג'ר נראה סביר... (אפילו בהעלעת התמונות המחשב נתקע!...) תמונות: מה לעשות?? :s05:
-
- 1 תגובה
- 935 צפיות
-
-
ערב טוב אני חייב את עזרתכם ! יש לי קובץ סקריפט ב PHP ו CONTACT FORM בפלאש אני מתכוון לצור קשר ! אז עשיתי בדיקה קטנה העלית את זה ל lycos.co.uk פתחתי שם חשבון והכל שם עובד מעולה ויפה ושולח אי מיילים לאן שכתבתי שישלח אבל יש 2 בעיות ! אחת מהן זה כשהאי מייל מגיע לי הוא לא כותב ממי הגיע הדואר הוא רק מראה חשבון של אי מייל שכאילו פתחתי בלייקוס שבא בחינם עם החשבון ! ולא מראה את האי מייל שאני כתבתי למשל ! רק פעם אחת זה הראה לי ואחרי זה .זה התחיל להשתגע ופשוט מראה לי אי מייל של לייקוס בעיה שנייה יש לי שרת נוסף ששם כל האתר שלי נמצא והכל ושם אין לי SMTP לפי מה שכתוב בגלל שזה חינמי עכשיו אני עשיתי 1+1 אמרתי את הכל האתר אני יעלה לשרת השני ואת הצור קשר אני יעלה ל LYCOS ובטוח זה יעבוד פעם…
-
- 0 תגובות
- 605 צפיות
-
-
-
רציתי לבדוק מאמץ עם תוכנת PCMARK 5 שנמצאת בקישורים בעמוד הראשי בזמן התקנת התוכנה הוא רשם לי בוצעה שגיאה קטסרופלית WTF ???????
-
- 1 תגובה
- 556 צפיות
-
-
הרכבתי מחשב שני לבית מבוסס על לוח אם של אינטל כרשום לעיל התקנתי ויסטה אולטימט והוא עובד נפלא פרט לסאונד. באתר אינטל אין דרייברים לויסטה. האם ניתן למצא במקום אחר? האם יש כרטיס קול חיצוני הנתמך ע"י ויסטה? פשוט אין לי חשק לחזור לXP
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
אהלן.. יש לי דיסק קשיח פנימי אחד במחשב, אז עשיתי גיבוי דרך נורטון גוסט 2003 לדיסק קשיח חיצוני, והגיבוי נעשה בהצלחה. כשניסיתי לשחזר מהדיסק החיצוני, התוכנה מצאה את הקובץ בדיסק החיצוני, עשתה ריסטרט בכדי לשחזר, ואז המחשב נתקע וכתב שהוא לא מצליח למצוא את הכונן. מה שאני חושב זה, שהוא לא מצליח לזהות את הדיסק קשיח חיצוני כי הוא מחובר ע"י usb, ורק כשהמחשב עלה לגמרי, הוא מזהה usb. רציתי לשאול: 1. יש פיתרון לעניין? להתקין איזה דרייבר שמזהה את ה usb עוד לפני שהמחשב עולה? 2. האם יש אפשרות לחבר את הדיסק הקשיח בחיבור sata? תודה מראש..!
-
- 3 תגובות
- 572 צפיות
-
-
יש לי sandisk 16gb אני רוצה להלביש עליו מסנג'ר..אופיס וכו'..זה אפשרי? או שאלה דברים כבדים מדי? בכל מקרה התחלתי עם משהו פשוט, נסיתי להתקין עליו firefox. עשיתי את זה עם התוכנה Package Factory שיוצרת קובץ מיוחד למערכת U3. אחרי שהתקנתי הדפדפן לא פועל מהDOK, קופצות הודעות שגיאה למיניהן. נראה לי שהתוכנה הזאת Package Factory לא משהו.. יש תוכנות אחרות שעושות את זה? או הוראות מפורטות איך לעשות את זה? תודה
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי בארגון הרבה תכנות שאליהם מותקנים אקסל 2003 והתקנו בהם compatibility pack בתכנה אחת ברגע שהוא מנסה לפתוח קבצי אקסל של 2007 ב2003 האקסל נסגר לא טוב ומודיע על הודעת שגיאה מה ניתן לעשות ?
-
- 2 תגובות
- 869 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש תוכנה שתרוץ ברקע וברגע שמכניסים dok , התוכנה תעתיק את כל תכולתו לסיפריה מסוימת בכונן הקשיח שלי. אני צריך שהתוכנה תעבוד ותעתיק מבלי להפריע לעבודה שוטפת במחשב. תודה לעונים.
-
- 5 תגובות
- 652 צפיות
-
-
שלום לכולם התקנתי את התוכנה של הבי אס פלייר לצפייה בסרטים...BS.Player.Pro.2.32.975 החיבור בין הצג למחשב הוא DVI (דיגיטלי) לא אנלוגי... לפני קניית המחשב החדש יכולתי בחפושיות לשחק עם מיקום הכתוביות למעלה ולמטה בתרגומים שאינם מובנים וכיום כשאני מפעיל סרט אני יכול לשחק עם הכל בכתובית קרי גופן צבע וכדומה כולל משחק עם הכתובית למעלה בלבד... הוא לא נותן לי להוריד את הכתובית מעבר לקו השחור של הסרט.. ניסיתי לשחק שם בהגדרות והתייאשתי.. למישהו שמכיר טוב את התוכנה ויכול לגלות איך מבטלים את הפונקציה שחוסמת מהכתובית לרדת למטה כלומר מתחת לקו השחור של הסרט.. אם תוכלו לעזור לי לפענח את הבעייה... בתודה מראש.. מאיר.. אגב אני חייב להודות שבאתר הנ"ל קיימת התייחסות רבה באשר לבעיותיי השונות.... …
-
- 3 תגובות
- 730 צפיות
-
-
בוקר טוב. אני מקווה שזה קשור לפה. ראיתי הרבה גרסאות שונות לאינטרנט... נדמה לי שלי יש את הגרסא הפשוטה... סרגל הכלים למעלה אפור רגיל והכל נראה מיושן.... ראיתי דברים ממש מעניינים ששם הסרגל כלים עובד אחרת וגם כשזה נטען, הפס למטה עובד שונה וזה נראה ממש טוב. מה אני צריכה לעשות בשביל לשפר את המראה של האינטרנט שלי? תודה וסליחה על הבורות.
-
- 10 תגובות
- 844 צפיות
-
-
אני מחפש שני תוכנות - אחת שתתן לי להוסיף פסקול לסרט קיים ואפשרות לסנכרן אותו אם הוא לא מתאים. (מדובר על קבצי XVID) תוכנה שנייה - שתתן לי אפשרות לקודד מחדש סאונד DTS בסרטי MKV לAC3 כך שגודל הקובץ יקטן. (או תוכנה שתדע לכווץ אוטו' סרטים שהם 6.7 GB לגודל תואם DVD5) מקווה לעזרה מהירה, תודה ענקית מראש!
-
- 1 תגובה
- 524 צפיות
-
-
שלום רב ישנה תוכנה אשר מבצעת סריקה במחשב ומפרטת כמה זיכרון בשימוש על ידי התיקיות. פשוט שמתי לב שבתוך יומיים מבלי להוריד מאומה נעלמו לי מעל 10 גיגה וזה המון. כל רצוני הוא לאתר להיכן זה הוקצה. תודה מקרב לב א.א.
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
במקום עבודתי ישנו מחשב שמותקן בו xp באנגלית כמו כן אדמינסטרטור אף אחד לא יודע מה הסיסמה ולא ניתן להתקין בו תוכנות חדשות. הציעו לי לעשות כך אני מצטט- תלחץ על winkey+r ע"מ לפתוח את שורת ההפעלה. תקליד את הפקודה netplwiz ואנטר. לאחר מכן, תוריד את הV מהאופציה 'משתמשים צריכים להזין שם משתמש וסיסמא כדי להשתמש במחשב זה' ותאשר. הבעיה שהמחשב לא מוצא קובץ כזה . אז מה עושים איך מתקינים תוכנות חדשות? תודה על הנסיון לעזור .
-
- 10 תגובות
- 875 צפיות
-
-
שלום,מחפש תוכנה או שם של תוכנה טובה שמאפשרת לי ללכוד תמונה,כלומר שתהיה לי תמונה ריגלה מתוך סרט שצולם במצלמה דיגיטלית או מצלמת וידאו. מישהו יכול רק להמליץ לי על שמות של תוכנות כאלו שהן טובות?תודה.
-
- 6 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
היי. עד לא מזמן תמיד השתמשתי בתוכנה הזו בלי בעיות. פתאום אני לא מצליח להוריד בעזרתה שום דבר. בדקתי וירוסים וכל דבר אפשרי שיכול לדפוק את המערכת. בדקתי שהיא מאושרת בפיירוול של ווינדוס. מישהו יכול לעזור לי למצוא מה הבעיה? תודה.
-
- 0 תגובות
- 543 צפיות
-
-
יש לי את הכרטיס USB הנ"ל.. דרך התוכנה שבאה איתו אני מצליח לקלוט בלי בעיה.. אבל אני פשוט לא מצליח להגדיר אותו במדיה סנטר! הכוונה היא שפשוט רשום לי LOSS OF SIGNAL מתי שאני מנסה לצפות דרכו. יש למישהו פה את הכרטיס הנ"ל ויוכל לעזור לי לגרום למדיה סנטר לפעול איתו?
-
- 0 תגובות
- 504 צפיות
-
-
איך אפשר להדפיס קובץ PDF בצבע אחר מצבע ברירת המחדל (שחור)?
-
- 4 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
אני מחפש תוכנה שתחפש את השירים שלי ותייבא אליהם Artwork ותשמור את התמונה על הקובץ MP3. iTunes עשה את זה מעולה, אבל הוא לא שומר את התמונה על הקובץ MP3 ועכשיו שאני מעביר את השיר למכשיר/נגן אחר, הArtwork נעלם.. ניסיתי כבר את AlbumArtDownloader אבל הוא לא עובד, לא יודע, הוא מחפש תוך פחות משניה ולא מוצא, ואפילו לא כותב שתמונות לא נמצאו או משהו כזה. [אני משתמש בSongbird אז גם תוסף לתוכנה יהיה בסדר]
-
- 0 תגובות
- 542 צפיות
-
-
תודה
-
- 0 תגובות
- 570 צפיות
-
-
הייף האנטיווירוס חוסם לי קובץ מסויים ושאני אומר לו לא לעשות בקובץ כלום (בחלון שקופץ לי..) הוא לא מתייחס לזה (אני נכנס לרשימה של מה שהוא זיהה וכתוב על הקובץ נמחק..), אני עושה שיחזור לקובץ מהאנטיוירוס אבל אחר כך הוא מקפיץ לי אותה הודעה ואז הוא אומר שהקובץ ימחק סופית אחרי ריסטרט.. איך אני גורם לאנטיווירוס לא לגעת כלל בקובץ הזה? תודה.
-
- 0 תגובות
- 540 צפיות
-
-
אני ישמח אם משהו יעזור לי פשוט צריך תוכנה שמנקה לגמרי את הAVG 8 מהמחשב תודה!
-
- 4 תגובות
- 773 צפיות
-
-
היי.. מישהו בבקשהה יכול להביא לי את הפלאג (PLUG-IN) שהוא השתמש בו כאן: וזאת המקורית: http://i34.tinypic.com/xc3m6g.jpg הוא הפך לציור כזה... את הדמות... אשמח מאוד לקבל את הפלאג הזה תודהה ענקית מראש לעוזרים!!
-
- 0 תגובות
- 511 צפיות
-