עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by Sababa123,

צהריים טובים....חדש פה ))).... עכשיו לשאלה: עד עכשיו המסן פעל לי יופי, אבל כאשר התבקשתי מהתוכנה עצמה לעדכן לגירסה חדשה יותר, המסן לא עבד יותר, כאשר ניסיתי לעדכן המחשב העלה את הבעייה שחסר לי קובץ cabinet.dll ולכן אין לי אפשרות לעדכן, וניסיתי גם להוריד מהאתר הבית את המסנג'ר וגם אין לא נותן לי להתקין פשוט אותה שגיאה! תמונת השגיאה:

• 7 תגובות
    • 982 צפיות
  2. Started by JHONLEV,

למה הוא משמש , ואיך פותחים אותו ?

• 3 תגובות
    • 982 צפיות
  3. Started by kikkler,

באקט מפתיע של גאונות, ואללה! הוסיפו לשורת הקליפים באתר (שמהווה פחות או יותר את ביב השופכין של המוזיקה הישראלית) צילום מהופעה של Third World Love, בערך ההרכב הטוב ביותר שקיים פה. העיניין הוא שהוידאו מתקבל כ- streaming, בעוד שאני מאוד הייתי רוצה לשמור אותו על ההארדיסק לשימוש חוזר. איך אפשר לעשות זאת ? לינק לעמוד המדובר - http://e.walla.co.il/?w=/210/517409

• 3 תגובות
    • 982 צפיות
  4. היי כולם! רציתי להעזר בכם בבעיה שמטרידה אותי... בניתי בבית אולפן הקלטות חדש, והמחשב לא ממש רץ לי טוב עם הקיובייס... ברגע שאני מכניס מעל מספר מסוים של פלאגים (לא משהו גדול... 4-5...) הוא כבר מקרטע והסאונד לא נשמע טוב... ניסיתי לשנות את ה"לייטנסי..." של כרטיס הקול כך שידרוש פחות משאבים מהמעבד על חשבון הלייטנסי, אבל זה לא ממש עוזר... המחשב שלי הוא AMD DUAL 4000+ , יש בו 2GB זיכרון, כרטיס קול של LINE 6 TONEPORT UX2 השקעתי במארז איכותי וספק חזק של 500W REAL .... השאלה האם זה בעיה של מעבד חלש מידי? כי לא נראה לי הגיוני שלפני שנתיים שהיה את אותה תוכנה של קיובייס , ולא היה מעבד כזה חזק, הוא עבד בלי בעיות... אשמח לכל עזרה או כיוון לפתרון! תודה! יניב

• 5 תגובות
    • 981 צפיות
  5. Started by Nihility,

עוד מישהו שם לב שאי אפשר להכנס לשרתי FTP על ידי הכנסת הכתובת שלו ftp://ftp.xxx.com וכו' זה נותן מסך שגיאה. הדרך היחידה לעקוף את זה היא לפתוח את windows commander ולעבוד דרכו. אגב, אם שם משתמש מסויים הוא tehblah@zubii.com יש דרך להכניס אותו ישר לURL לדוגמא: user:pass@ftp.com? זה עושה לי בעיות בגלל ה @

• 12 תגובות
    • 981 צפיות
  6. Started by Orian015,

שלום, אני עושה דו"ח מעבדה בביולוגיה ובוא אני צריך למצוא שיפוע של גרף שהוא לא ממש לינארי (חח) אני עושה פונקציית SLOPE. אבל בגלל שהשיפוע כ"כ קטן יוצא לי 0. איך אני עושה שזה לא יעגל אחרי הספרה השנייה אחרי הנקודה? *מצטער אם זה לא הפורום הנכון.

• 1 תגובה
    • 981 צפיות
  7. Started by JAMOOS GADOL,

אני משתמש בתוכנה DAP) Download Accelerator) כל פעם שאני מוריד משהו דרך התוכנה הזאת המחשב נהיה איטי רצח! (זה אף פעם לא היה ככה- רק בזמן האחרון) אז כשבדקתי ב Task Manager (יש לי XP) ראיתי שהתוכנה מנצלת 100% מה cpu שלי! מישהו יכול לעזור לי? :'(

• 3 תגובות
    • 981 צפיות
  8. אני לא מוצא את זה הכל פה שונה

• 1 תגובה
    • 981 צפיות
  9. Started by mrraz,

מישהו מכיר ? יש תוכנה טובה יותר ?

• 5 תגובות
    • 981 צפיות
  10. Started by WaRez.,

אוקיי חבר שלי רוצה לשלוח לי קובץ של 700 מגה. עכשיו אי אפשר להעלות את זה לשרת או משהו כי אין שרתים מספיק גדולים. אי אפשר בMSN כי זה ניקתעע. אי אפשר לצרוב כי אני לא רואה אותו ( הוא גר רחוק מאוד ) אמרו לי משו טורנט.. אבל לא ממש הבנתי.. עם אפשר בבקשה עזרה- תודה.

• 8 תגובות
    • 981 צפיות
  11. לוינדוס מדיה פלייאר אין אפשרות להפעיל את הדיוידי מכיוון שחל איסור על הפעלת הדיסק באזור שלך בעולם.עלייך להשיג דיסק המיועד לאזור הגאוגרפי שלך...מה זה אומר?

• 6 תגובות
    • 981 צפיות
  12. Started by ybe,

מישהו יכול להסביר בקצרה(אני מעונין לצרוב סרטי וידאו ביתיים לצפיה בDVD)?

• 2 תגובות
    • 981 צפיות
  13. היייי חזרתי לי מגרמניה המדהימה והתרגלתי לקום מוקדם אז היום קמתי לי ב9 בלי שום דבר לעשות אז גלשתי קצת אכלתי בוקר והלכתי לפוטושופ התוצאה מגניבה ביותר תהנו

• 7 תגובות
    • 981 צפיות
  14. יש לי דיסק חיצוני של מקסטור, של 1TB. הכונן בחיבור USB אם זה משנה, מפורמט NTFS. יש איתו בעייה משונה: כשאני מנסה לחלץ מתוך קובץ RAR גדול באופן שמערב באופן כלשהו את הדיסק (כשהארכיון על הדיסק, או כתובת היעד, או שניהם), החילוץ תמיד נתקע בשלב כלשהו, עם הודעות שגיאה משתנות - בד"כ מסוג "אין גישה לתיקייה". לאחר מכן, לעיתים קרובות הכונן עצמו נעלם, ומופיע מחדש רק אחרי ניתוק פיזי וחיבור מחדש. אני לא חושב שמדובר בבעיית חומרה כי מעבר לזה הדיסק מתפקד כרגיל, וכשאני מעתיק קבצים בכל גודל שהוא אין לי בעיות. מישהו יודע מה עושים?

• 6 תגובות
    • 981 צפיות
  15. Started by adiomri,

מעונינת בהמלצה : אני מתלבטת האם כדאי לרכוש תוכנה המאפשרת גיבויים מתוזמנים נניח כל ערב בשעה מסוימת ואשר יודעת לגבות רק מה שהשתנה מהגיבוי הקודם. איזו תוכנה מומלצת גם לגיבוי של מחשב חדש כפי שהיה ביום רכישתו כולל מערכת הפעלה ודרייברים וגם לגיבוי קבצים שוטפים. האפשרות השניה היא לרכוש במקום תוכנה דיסק קשיח חיצוני. ואם כן האם יש איזו המלצה? האם צריך גם תוכנה נוספת או מספיק הדיסק החיצוני. ראיתי בחנות מסוימת את הדבר הבא: WDG1U800E - 80 GB External Drive USB 2.0 -WD My Book Essential Series האם מישהו מכיר? יכול להמליץ? מאד חשוב לי לא לאבד שום מידע אם חלילה מתרחשת קריסה טוטאלית (והיתה לי פעמיים כזו וזו חוויה ממש מפוקפקת..)

• 1 תגובה
    • 981 צפיות
  16. Started by eran131,

שלום לכם! מערכת ההפעלה שמותקנת אצלי במחשב היא Windows 7 Unlimate 32 Bit. אני לא שומע כלום במחשב...(וכן מותקן לי Driver של RealTek) לוח האם שלי הוא- GA-MA 770 UD3 Rev 2.0 תודה ערן

• 9 תגובות
    • 981 צפיות
  17. מישהו מתחיל לעצבן אותי ולהפציץ אותי באימיילים עם וירוסים(אם אני תופס מי זה אני שובר לו את הפנים) עשיתי Block Sender באואטלוק אבל הוא רק שם ישר את ההודעה ב-Deleted items, ואני רוצה שהוא בכלל לא יוריד את ההודעה מהשרת אלה ישר ימחוק אותה מהשרת !!! יש דרך לעשות את זה או שאני צריך להחליף אימייל ?????

• 3 תגובות
    • 981 צפיות
  18. Started by Pc_Ghost,

צריכה מס' סיריאלי ל macromedia flash גירסה 5.0 תודה...

• 2 תגובות
    • 981 צפיות
  19. Started by zip master,

יש לי כרטיס טלוויזיה ואני רוצה לדעת אם יש תוכנה שבעזרתה אני יכול: אם אני רואה נגיד משהו בmtv ואני רוצה להקליט את לקובץ של mp3 רק סאונד באיכות גבוהה ובלי תמונה אז יש תוכנה לדבר כזה?

• 2 תגובות
    • 981 צפיות
  20. Started by yvkr,

התקנתי לאחרונה במחשב אינטרנט מהיר. מאז, בכל פעם שאני מריץ תוכנת שיתוף (emule,kazaa) המחשב נכבה ומופעל מחדש ועם עליית הwindows מוצגת הודעת שגיאה חמורה.(המערכת היא windows xp). מה יכולה להיות הבעייה?(וירוס, התנגשות חומרה/תוכנה....) תודה מראש yvkr

• 8 תגובות
    • 981 צפיות
  21. או שזה יוצא איך שאני ניכנס או שכשאני עוזב אותה היא פשוט נעלמת לי וניכבת...מה עושים לא ניפגשתי בחיים עם תוכנה כזאת בעייתית זאת תוכנה שאמורה להישאר הרבה זמן דולקת משום שזאת תוכנת הורדות... ואני פשוט חייב אותה זאת הגירסא הכי חדשה... :s05:

• 10 תגובות
    • 981 צפיות
  22. יש לי קובץ MDF וקובץ MDS אני רוצה לצרוב אותם על דיסק DVD (כי זה קובץ גדול של דיסק DVD) בתוכנה אלוכוהול 120%. איך אני עושה את זה? כבר ביזבזתי שתי דיסקים של DVD ואני די נואש. איך אני עושה את זה? תודה מראש לעוזרים

• 3 תגובות
    • 981 צפיות
  23. וואי זה היה לפני מלא זמן !!! עוד שידעתי כל מיני פקודות בווינדוס XP שרושמים בדוס בכל אופן חסמתי גישה לתיקיה עם איזו פקודה בדוס שמכניסים עם סיסמא וכ'ו קיצר חסמתי גישה התיקיה ננעלה ולא היה אפשר להיכנס אליה מאז, בלי סיסמא עם סיסמא הגישה חסומה למשתמש ! ( היא ריקה זה לא כזה משנה אבל בכל זאת ) מי שעשה MCSE בטוח יודע את זה ... בדוק! וגם מי שלא (כמוני וסתם מתעניין בווינדוס כמובן ) קיצר אם למישהו יש מושג תודה...

• 2 תגובות
    • 981 צפיות
  24. http://www.evillabs.sk/evillyrics/checknew.php?vid=1.7.139 *התוכנה בגדול, לכל מי שעדיין לא מכיר, מאפשרת הורדת מילות שיר מסוים שמתנגן (ב-Winamp, WMP, Itunes וכו' וכ'ו) לתוך התוכנה מתוך מאגר עצום, ומעקב אחריו באמצעות קריוקי. תבלו

• 11 תגובות
    • 980 צפיות
  25. שלום לכולם, נתקע לי במחשב וירוס בשם Win32:Rootkit-gen [rtk] אשר אינו מעוניין לעזבני.. מה עשיתי? - סריקה עם אנטי וירוס מעודכן (AVAST ניסיתי, KASPERSKY ניסיתי) כמו כן בתוכנה נגד רוגלות (MALEWAREBITS, PC SPYWARE DOCTOR,AD AWARE, SPYBOT). במצב בטוח כמובן.. - מחקתי את נקודות השיחזור הקודמות כי הבנתי שזה מקורו בד"כ.. לא עוזררר! הוא ממשיך להופיע בכל קובץ וקובץ שנפתח במחשב! האנטי וירוס חוסם אותו אבל בכך חוסם פעולתם של אפליקציות במחשב! לדוגמא אני פותח את האינטרנט אז האנטי וירוס מתריע שהקספלורר נגוע ועל כך האתר נחסם! מה עושים מה עושים תודה ויום טוב

• 2 תגובות
    • 980 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.