תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,194 דיונים בפורום זה
-
איך אני לוכד את הלינק לפלאש מסוג מסויים וצופה בו בתוכנה חיצונית כגון B.S PLAYER ? דוגמא לפלאש המסויים http://yes.walla.co.il/?w=1/7011/1292160 אנא התמקדו בדוגמא! יש לציין שאני צופה בהרבה סוגי קבצי פלאש דרך B.S וכמובן לוכד אותם לפני כן בתוכנה IDM . הערה:כבר ניסיתי ללכוד את הפלאש שבדוגמא בעזרת flash capture / SaveFlash / IDM ולצפות בו ב B.S ללא הצלחה. אז תנסו ללכוד פלאש זה לפני שתגיבו!
-
- 0 תגובות
- 959 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מחפש תוכנה חינמית שאני יוכל להעביר דרכה שיעור,כלומר שיראו את המסך שלי ויכלול צ'אט או משהו דומה. אני ישמח להצעות, תודה וסופש נעים 8)
-
- 1 תגובה
- 958 צפיות
-
-
-
שלום לכם! מערכת ההפעלה שמותקנת אצלי במחשב היא Windows 7 Unlimate 32 Bit. אני לא שומע כלום במחשב...(וכן מותקן לי Driver של RealTek) לוח האם שלי הוא- GA-MA 770 UD3 Rev 2.0 תודה ערן
-
- 9 תגובות
- 958 צפיות
-
-
אחותי עומדת לטוס לכמה שנים בחו"ל בקרוב במסגרת העבודה. כדי לאפשר לאבא שלי לשמור על קשר עם הנכדים, קניתי לו מצלמת רשת, שידרגתי את החיבור ל- 2.5Mb (בדקתי, זה באמת מה שהוא מקבל) והתקנתי את הגרסה האחרונה של סקייפ. ניסינו שיחת וידאו עם אחותי, עדיין בארץ וגם מחוברת ב- 2.5Mb. התוצאה: הוידאו מתעדכן מאוד לאט והאודיו שהיא מקבלת מאיתנו מקוטע. ביטלנו את הוידאו ונשארנו רק עם אודיו. אנחנו שומעים אותה מצויין, היא שומעת אותנו מקוטע. זו לא מהירות החיבור, בשני הצדדים יש את אותו קצב upstream. זה לא המיקרופון - הקלטנו במשך כמה דקות אודיו מקומית עם ה- sound recorder ולא היו קיטועים. זה לא הקצה של אחותי - היא עושה שיחות אודיו ווידאו בסקייפ עם אנשים אחרים ללא בעיות. אולי זה המחשב שלו? סקייפ לוקח…
-
- 4 תגובות
- 958 צפיות
-
-
אני צריך חבילת מקודדים שלמה לסרטים שיצליח להפעיל את כול סוגי הקבצים אם אפשר קישור תודה רבה
-
- 3 תגובות
- 958 צפיות
-
-
היום שמתי לב שפרצו לי למחשב יש לי כמה קבצים מוזרים כמו 1.bat שבפנים יש משהו כזה open xx.xx.xx.xx 28630 user Ax Ax get Winserv.exe quit ויש מלא קבצים של FTP יענו שפתחו לי FTP על המחשב וניסיתי למחוק אבל הם חזרו. שאלה 2 והיא בעצם הכי חשובה - האיפי המצונזר למעלה, הוא ישראלי, של ברק, אני מעוניין לדווח להם על זה, לאן לפנות?
-
- 9 תגובות
- 958 צפיות
-
-
שלום. קרה לכם פעם שרציתם לראות איזה סרט ישן (או חדש) במחשב אבל לא היו לכם כתוביות בשבילו? ועד שמצאתם את הכתוביות בעיברית גיליתם שהם לא מסונכרנים? ובכן לי זה כבר קורה יותר מידי פעמים בזמן האחרון, השיא היה פעמיים באותו היום. יש לי כמה סרטים שיש להם תירגום אבל הוא כניראה לא מסונכרן לגירסה הספיציפית שלי והוא ממאר או מאחר בכמה שניות (מדובר על משהו כמו 20 שניות.. כך שזה בילתי אפשרי ליקרוא כך) האם ישנה איזו תוכנת פלא אשר תיהיה קלה ונוחה שתסנכרן את הכתוביות כך שהם יתאימו לסרט? או אולי שילוב של כמה תוכנות? אשמח לכל פיסת מידע שהיא בנושא. Thanks
-
- 4 תגובות
- 958 צפיות
-
-
-
תגידו יש תוכנה כזאת שהופכת סרטי vcd וגם svcd ל avi או משהו כזה? אם יש תביאו בבקשה קישור וכמה שורות הסבר עליה אם אתם יכולים... תודה מראש לכל העוזרים !!! ;D
-
- 7 תגובות
- 958 צפיות
-
-
אני חייב תוכנה כזאת כדי להתמש בה עם DextopX אם אני לא טועה אלה קבצי PNG
-
- 0 תגובות
- 958 צפיות
-
-
אני רוצה לשנות רזולוציה של סרט מסוים כדי לאחד אותו עם סרט אחר לקובץ אחד. ניסיתי להשתמש בפילטר של VDub הresize, אבל משום מה שאני שומר הוא שומר את הסרט הישן פשוט עוד פעם ולא את הסרט המפולטר לרזולציה הרצוייה מה צריך לעשות? חיפשתי בגוגל ולא מצאתי תשובה לזה. עריכה: יש לי עוד שאלה קטנה, האם ניתן לצרוב בפורמט SVCD על DVD (ושיראו אותו נורמלי, עם תפריטים והכל)
-
- 13 תגובות
- 958 צפיות
-
-
שלום שלחו באי סי קיו קישור לאתר ונכנסתי אליו ואחרי חמש דקות האי סי קיו יצא לי לבד ומאז אני לא מצליח להתחבר השגיאה היא the password you entered is not valid please make sure that your caps lock and language selector ara correctly set בתודה מראש..
-
- 10 תגובות
- 958 צפיות
-
-
שלום אני מוריד סרטים למחשב בכל האכויות ואני רוצה להדביק אליהם תרגום....חיפשתי תוכנה המון זמן אבל התכנות לא היו יעילות לכן אם משהו יכול לשים לי פה קישור לתכנה קלה לשימוש להדבקת תרגום לסרטים למחשב, אנא שישלח לי לפה במהירות האפשרית בתודה יקיר
-
- 1 תגובה
- 958 צפיות
-
-
יש לי קובץ MDF וקובץ MDS אני רוצה לצרוב אותם על דיסק DVD (כי זה קובץ גדול של דיסק DVD) בתוכנה אלוכוהול 120%. איך אני עושה את זה? כבר ביזבזתי שתי דיסקים של DVD ואני די נואש. איך אני עושה את זה? תודה מראש לעוזרים
-
- 3 תגובות
- 958 צפיות
-
-
אני רוצה לצרוב פרקים של סדרה מסויימת, כל פרק בערך 350 מ"ב, כ data. זה יוצא בערך שני פרקים לדיסק (של 700), וזה יוצא לי הרבה דיסקים. רציתי לדעת אם יש שיטות כיווץ דרך תוכנות כמו winzip ודומות, שאני יוכל להכניס יותר משני פרקים על דיסק..? אם יש ואפשר לעשות את זה גם ב vcd זה יהיה מצויין! תודה מראש
-
- 8 תגובות
- 958 צפיות
-
-
-
מישהו מכירתוכנה המקליטה, עם מצלמת רשת רגילנ וגם קול.
-
- 3 תגובות
- 958 צפיות
-
-
בעיה בליצור את הכונן עצמו לא ל עשות M [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 958 צפיות
-
-
הרישיון המקורי שהיה לי של ACDSEE פג תוקף, וכעת אני מחפש תוכנה חדשה שתעזור לי בדברים די פושטיים - CROP ו RESIZE. לא יותר מזה. חשוב, שתעלה מהר. יש לכם המלצות? בבקשה לא IFRANVIEW.
-
- 2 תגובות
- 958 צפיות
-
-
אשמח לקבל המלצה לתוכנת RIP חינמית. המטרה העיקרית - העברת מוסיקה מתקליטורים שיש לי , להעלות אותם על דיסק און קי לשמיעה ברכב. הורדתי וניסיתי את winamp, אבל מצאתי את השימוש בה מאד לא נוח. תודה.
-
- 2 תגובות
- 958 צפיות
- 2 followers
-
-
שלום החלטתי להשתמש במכונה הוירטואלית לכל הצרכים חוץ ממשחקים איפה מומלץ להתקין תוכנות נגד מזיקים וירוסים וכדומה? בהוסט או ב GUEST ? או בשניהם אני מעדיף לחסוך מקום בהארדיסק וזמן לכן השאלה במקום תודה
-
- 1 תגובה
- 958 צפיות
-
-
אז הורדתי כמה סרטים מהתוכנה ואני רוצה לסדר אותם בתיקייה אחרת.הבעייה היא שאם אני מזיז אותם מהתיקיה הנוכחית אז uTorrent כבר לא מזהה אותם.איך לעדכן את התוכנה עם המיקום החדש? אם אני עובר כאן על איזשהוא חוק אז לנעול את הדיון במיידית. למרות שמדובר כאן רק על התמצאות בתוכנה-אז אולי זה גבולי
-
- 6 תגובות
- 958 צפיות
-
-
סתם בשביל הכיף עשיתי עיצוב. רוצה חוות דעת, יש לזה\לי עתיד? https://www.dropbox.com/s/5y1zzzefnzdui96/cell7.jpg
-
- 1 תגובה
- 958 צפיות
-
-
טופיק קודם בנושא: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=421178.msg3619854#msg3619854 הבעיה שהייתה אז הסתדרה בעקיפין, השתמשתי בתוכנה שנקראת Virtual CloneDrive שהיא באותה קטגוריה כמו DAEMON TOOLS אם קראתם בטופיק הנ"ל אתם יודעים במה מדובר, אבל אני אספר בכל מקרה התקנתי היום Windows 7 (חוקי למען האמת) וההתקנה עברה חלק. ניסיתי להתקין משחק מדיסק - קוד4, דיסק גיבוי מכיוון שהדיסק המקורי שחוק עד מוות אני מכניס את הדיסק, יש לי AUTORUN ואני בוחר SETUP אני מכניס סידיקי מעביר הכל NEXT NEXT ההתקנה מתחילה אחרי כמה דקות ההתקנה נפסקת ואני מקבל שגיאה Please Insert The Call of Duty Modern Warfare Disc to the drive - מיותר לציין שהדיסק בפנים. עשיתי CANCEL וניסיתי להתקין מחדש שוב אותה …
-
- 0 תגובות
- 958 צפיות
-