עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by shaithebest,

שלום חברים שאלה לא לשימושי שלי...חברה שלי מעצבת גרפית משתמשת באילוסטרייטור adobe illustrator cs3 me הקיצ התוכנה נדפקה ואני רוצה להסיר ולהתקין מחדש זה ויסטה הום פרמיום אנגלית על לפטופ LG בחלון הוספה או הסרה הוא עוצר את ההסרה של מותקן לי התוכנה 3 פעמים משום מה ונותן לי שגיאה כזו: critical errors were found in setup session ha dependencies that cannot be satisfied please see the setup log file for details מה זה?מאיפה זה בא?כי שאר התוכנות של אדובי רצות חופשי מדובר על דיסק מקורי עם רשיון חוקי אשמח לעזרה קצת דחופה כי היא צריכה להגיש עבודות גמר תודה

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  2. Started by adiri86,

ניסיתי להתקין vmware על וינדוס 7 ואחרי ההתקנה כאשר אני מנסה להפעיל זה רושם לי הודעת שגיאה: could not initializing logging מה הסיבה?? תודה לעוזרים

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  3. אתה רק יודע את מספר האיסיקיו שלו. אגב, אם מישהו שולח לך SMS מאיסיקיו לסלולרי, תוכל להגיב אליו רק בכמה שעות הקרובות. אם תנסה להגיב אחרי כמה ימים מהסלולרי שלך, הוא לא יקבל את תגובתך על איסיקיו במחשב שלו.

• 12 תגובות
    • 1k צפיות
  4. Started by HumanFly,

אני יודע שזה לא פורום אומנות, אבל מכיוון שאיור ממוחשב נעשה בתוכנה גרפית, וציירתי את זה ב PS.. פורטרט עצמי.. לא מזמן עשיתי כבר קרחת =] אבל... נו

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  5. Started by Alexkmr,

כתבתי בטבלה מילים באנגלית ותירגום שלהם. איך אני עושה שהמילים יסתדרו על פי ה-ABC אוטומטית.

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  6. Started by snircohen,

אני צריך תוכנה למצוא משחקים סרטים ...

7. אני בא להתקין דירקטאיקס 9 C פתאום הוא אורמ לי הוא כבר קיים... אבל אני נכנס להתחל הפעלה וכותב שם DXDIAG וזה מראה לי שמותקן שם 9B ואני רוצה את C המערכת הפעלה שמותקנת אצלי היא WINDOWS XP SERVICE PACK 2 .. עכשיו השאלה שלי כזאת ... איך נאי יכול למחוק את הישן ולהתקין את החדש? או סתם להתקין את החדש על הישן

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  8. יש לי קובץ וידאו קצת שאני מעוניין להפריד ממנו את הסאונד..... אשמח לקבל תוכנה והסבר איך לעשות את זה תודה

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  9. Started by kyyle,

איך אני משתמש ב-AD AWARE6? יש לי פרסומות שקופצות איך שאני פותח את האינטרנט,איך אני נזהר שלא למחוק דברים חיוניים?

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  10. Started by zip master,

יש לי כרטיס טלוויזיה ואני רוצה לדעת אם יש תוכנה שבעזרתה אני יכול: אם אני רואה נגיד משהו בmtv ואני רוצה להקליט את לקובץ של mp3 רק סאונד באיכות גבוהה ובלי תמונה אז יש תוכנה לדבר כזה?

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  11. לא יודע למה או מה עשיתי אבל אני לא יכול לראות שום סרט במדיה פלייר על מסך מלא! למה זה קורה? איך מסדרים את זה?

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  12. אם יש דיון קיים אשמח אם תפנו אותי אליו, חיפשתי ולא מצאתי תוצאות רלוונטיות. בכל מקרה, כרגע אני עם מחשב שלא פורמט כמעט 3 שנים, עכשיו יצאתי לחופשת שחרור ויש לי זמן אז החלטתי שאני עושה הכל מסודר... מבחינת אנטי ווירוס ופיירוואל כרגע אני משתמש בAVG וCOMODO. מבחינת תוכנות לרגיסטרי, ספייוואר, נקיונות וכו' יש לי המון תוכנות מותקנות על המחשב לא יודע עד כמה אפקטיביות הן... איזה מהם להשאיר? CCleaner AdvancedWindows Live Care - תוכנה לניקוי ספייוואר, רגיסטרי, וניוקוי כללי. AdAware PrivacyGuardian RegisteryMachine RegisteryBooster Spybot - Search & Destroy Spy Eraser Spyware Doctor ועוד משהו ששכחתי לשאול... יש תחליף לAcrobat ? קורא קבצי PDF אחר? תוכנה שפותחת יותר סוגי קבצים מWINRAR…

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  13. Started by Spiritus,

לא רואה עברית ב Winamp 3. איך לסדר? אני מתשמש ב Win XP Pro . תודה מראש

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  14. שלום לחברי הפורום לאחר מעמצים רבים שהצחשב זורק אותי ממשחקים ניראה לי שהבעיה היא בדרייברים של כרטיס הכל המובנה פשוט הורדתי את הדריברים שהגיעו עם הדיסק והתקנתי אותם עוד פעם (ביגלל שגיע של מסך כחול שהיתיחס לתאימות דריברים של כרטיס קול) ולהפתעתי הרבה היתה לי הודעת שלדריברים אלה אין חותמת דיגיטלית של microsoft דבר שעסוי ליפגוע בביצועי המערכת . כמו ילד טוב הלכתי לעדכן דרייברים מהעטר של asus אך..... דריברים אלו(ויש רק קובץ אחד) עם אותה בעיה של תעימות המיפרט שלי מופיע בצד לכל המעוניין לדעת פרטים על לוח אם בבקשה תעזרו לי

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  15. אלוהה ! אני לא יודע אם אתם יכולים לעזור לי , אך אני מחפש בימים האחרונים תוכנה אשר כל המטרה שלה היא להסיר שאריות של דריברים שהוסרו מהמערכת כגון : Registery entries , וכד' , שמעתי שיש משהו בסגנון : Driver swipper , או משהו כזה , אני לא זוכר , כל מה שהתוכנה עושה זה למחווק דריברים ( לא משנה איזה ) מהמחשב בצורה יסודית בלי להשאיר "עקבות" אם מישהו יוכל לעזור לי זה יהיה נפלא , תודה לכל העוזרים ולא תודה לכל המתחכמים !

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  16. Started by cleric,

מעניין שאין תראד כזה עדיין.. שלי: AdBlock - Version: 1.2.8 AdBlock for Chrome! Removes Facebook ads, Flash animations, and ads from all over the web. Disable - Uninstall Options Chromed Bird - Version: 1.2.0 Chromed Bird is a Twitter extension that allows you to follow your timelines and interact with your Twitter account. Disable - Uninstall Options Feedly - Version: 2.9.178 Feedly organizes your favorite sources in a magazine-like start page. Disable - Uninstall Options Google Mail Checker Plus - Version: 1.1.3 Displays the number of unread messages in your Gmail and Google Apps inbox. Preview mail, read, delete, archive and mark as spam! Disable - Uninstall O…

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  17. Started by rotman,

שלום לכולם , יש לי לפטופ של לנובו , מערכת ההפעלה היא ויסטה home basic לפעמים אני נתקל במצב שבו ה HD שלי טוחן ללא הפסקה , אין לי מושג מה גורם לו לטחון ככה. יש איזושהי דרך שאוכל לגלות איזה פרוסס אחראי לטחינה שלו? תודה רבה על העזרה.

• 11 תגובות
    • 1k צפיות
  18. כי נכון לעכשיו אני יכול להגדיר שמקור ספציפי לא יגיע לדואר נכנס. אבל אני רוצה שתיבת המייל תקבל מיילים ממקור אחד ספציפי וכל השאר יגיעו לאשפה. זה אפשרי? מדובר על ג'ימייל.

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  19. MSE מוגדר להתעדכן אוטומטית לפני ביצוע סריקה בזמן אמת. כאשר הפעלתי לאחרונה סריקה, במקום ש-MSE עדכן את הגדרות הוירוסים, Windows Update הודיע על עדכונים זמינים, וכאשר נכנסתי לשם, ראיתי כי ה-Virus definition מופיע ברשימת העדכונים. ה-MSE, החל את הסריקה מיד מבלי להתעדכן כפי שהוא מוגדר (Windows Update אצלי לא מוגדר להתקין עדכונים אוטומטית). השאלה שלי, היא האם עדכונים אוטומטיים ב-MSE בכללי מתבצעים ע"י Windows Update ולא ישירות מהתוכנה? אם כן, האם יש דרך לגרום לאנטי וירוס לעדכן את עצמו אוטומטית ללא Windows Update מבלי שהוא יכפה עלי להגדיר את Windows Update להתקין עדכונים אוטומטית? תודה מראש. נ.ב. זה צאנ'ס אחרון שאני נותן ל-MSE לפני שאני חוזר ל-Avast.

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  20. Started by borg,

Ad-Watch עולה לי ב-Boot של ה-Windows, אבל צריך למזער אותו ידנית ל-System Tray. איך אפשר לגרום לכך שה-Ad-Watch יעלה באופן אוטומאטי ממוזער ב-System Tray?

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  21. אם כן - כיצד? איזו תוכנה? אפשר על ידי WIN XP PRO?

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  22. אז ככה ההרמקולים שלי נדפקו והם תמיד על העוצמה הכי גבוהה שיש ועכשיו כל הזמן בשביל להנמיך ולהגביר אני צריך להיכנס לבקרת עוצמה הזאת אתם יודעים האייקון הזה בסרגל הכלים ומשם אני כל הזמן מגביה ומנמיך.. זה ממש מעבן. למשל במשחקים אם הוויליום נמוך מדי אני צריך למזער תמשחק בשביל להגביר.. יש איזה תוכנה שתעשה לי תחיים יותר קלים? תודה רבה!!

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  23. יש לי 2 ג'יגה של RAM - וגם אם אני רוצה, אני לא יכולה להוסיף עוד (לוח אם שתומך בכרטיסים רק מצד אחד) פנטיום 4 3.0 ג'יגה עם מעבד 64BIT יש לי המון מקום פנוי על המחשב (דיסק שלם של 250 מגה רק לגרפיקה - חוץ מעוד 160 לכל שאר הדברים) אני עובדת על רזולוציה גבוהה (300 DPI) ועל דפים גדולים - בס"מ 30X80 - כי אני עובדת מול בית דפוס אני חושבת על לעבור ולנסות את הCS3 אבל אני מפחדת שזה יהיה אפילו יותר איטי מהCS2 לפי כל מה שמצאתי באינטרנט - כל ההגדרות של הפוטושופ מוגדרות בצורה הכי טובה (כל הסקראצ דיסק ואלו...) אני כבר אובדת עצות... דיי קריטי לי להבין אם בכלל יש עוד מה לעשות (או שיותר טוב מזה יביא לי רק מקינטוש) מקווה שפניתי לפורום הנכון, המון תודה מראש...

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  24. Started by Bingo,

שאני מנסה להתחבר לאייסיקיו זה נתקע לי בקטע של "טוען רשימת קשר" וככה זה נשאר...חיכיתי 20 דקות ועדיין זה נשאר למישהו יש מושג מה הבעיה???

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  25. אני לא מוצא את זה הכל פה שונה

• 1 תגובה
    • 1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים