עבור לתוכן

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by orelzion,

יש הרבה דוקים לוינדוס, אבל זה היחיד שמחקה בצורה מושלמת את זה של אפל, וגם נוח יותר. ניתן להוריד מכאן http://www.aqua-soft.org/board/showthread.php?t=50179 סקינים, דוקלטים וקובץ עברית ניתן להוריד מכאן http://www.aqua-soft.org/board/showthread.php?t=50543 אני נורא אוהב אותו, מקווה שגם אתם. והנה הדגמת וידאו קצרה בHD http://www.youtube.com/watch?v=tkLahzY1gaM והנה סקרין שוט מהמחשב שלי [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 753 צפיות
  2. שלום לכולם, מדובר בנושא שנפתח בפורום חומרה, אבל אחרי שחקרתי קצת, אני מניח שזה קשור לפורום הזה. יש לי מחשב חדש (קניתי לפני חודש). לפני כמה שעות התקנתי אימיול והפעלתי אותו. אחרי קצת זמן,המחשב נכבה ונדלק בפתאומיות (לא בצורה מסודרת)- ללא כל התראה. בהתחלה חשבתי שמדובר בחומרה, אבל אחרי שזה קרה לי עוד פעם, אני כמעט בטוח שזה אימיול. מדובר במחשב חדש(מעבד AMD 4850E). הספק בא יחד עם המארז HEC והוא אמנם יחסית קטן 300W אבל אין לי כרטיס מסך, ולכן זה מספיק. אלו המסקנות שלי: 1. לא היה עומס על המחשב: היו כמה לשוניות פתוחות במקביל- אבל לא יותר מ 7-8. רק אינטרנט. 2. לא בעיית חשמל חיצוני - כי לא קפץ החשמל בבית. 3. לדעתי לא בעיה של ספק: ספק אמנם יחסית קטן- אבל אמור לעשות את העבודה. המעבד עצמ…

• 5 תגובות
    • 792 צפיות
  3. קורה הרבה פעמים שאמא שלי קוראת לי מהחדר רק בשביל לעזור לה עם דברים שטותיים כמו קובץ שהיא לא מצליחה לפתוח, או הודעת אזהרה לא חשובה. אני מחפש תוכנה (או לחלופין המלצה לתוכנה שבאה עם וינדוס) שבקלות תיתן לי להשתלט המחשב האחר ברשת הביתית, ותהיה בטיחותית. ז"א שגורמים אחרים לא יוכלו לנצל איזושהי פירצה ולהשתלט על המחשב הקליינט. אני מדגיש שהמחשב השני ברשת הפנימית, כך שאם יש תוכנה שעובדת דרך הרשת הפנימית ולא האינטרנט אני אעדיף אותה כנראה (זה פשוט נשמע יותר מאובטח, וגם בטח יותר מהיר בהעברת קבצים וכו'). תודה מראש.

• 4 תגובות
    • 894 צפיות
  4. Started by You,

אהלן, יש לי Word 2007 ואני רוצה להדפיס מסמך שעשיתי. איפה הבעיה ? אוקיי אז עשיתי פס ירוק לצורך העניין לרוחב כל הדף בחלק הכי עליון ובתוכנה עצמה רואים שזה מכסה את כל הדף אבל כאשר אני מדפיס אותו יש רווחים והפס הירוק שעשיתי לא צמוד לקצוות הדף אלא יש רווח. השאלה איך ניתן לשנות ולעשות כך שהפס הזה יגיע ממש לקצה העליון של הדף אותו אני מדיף וגם לקצה ימין ושמאל. יש לי מדפסת Lexmark C510 והלכתי לאתר הבית שלהם וקראתי שיש רווח אותו המדפסת מייצרת באופן אוטומטי ואי אפשר לשנותו דרך הגדרות מדפסת אלא רק בהגדרות התוכנה עצמה שעליה אני עובד, כלומר Word 2007. אשמח לתשובה מועילה. תודה

• 4 תגובות
    • 662 צפיות
  5. Started by amir85,

מחפש תוסף מילים לשירים ל WMP 64BIT עד היום אני תמיד השתמשתי בתוסף http://lyricsplugin.com אבל הוא לא עובד לי בגרסאת ה64BIT. תודה

• 1 תגובה
    • 797 צפיות
  6. Dreamscenes כן אני יודע שם מטומם לסרטון רקע אבל בכל מקרה... במילים אחרות אני מחפש סרטוני MPG, WMV לשים ברקע. אני מחפש סרטונים בסגנון של מה שמוצע באתר הזה (מצד ימין) סגנון שקט כרגע יש לי נוף מרהבי עם נהר זורם פשוט עושה טוב על הלב ... מישהו מכיר אתרים שמכילים סרטונים קצרים באיכות טובה בפורמט הנ"ל בחינם?

• 1 תגובה
    • 639 צפיות
  7. Started by bbbbbb,

מחפש תוכנת איחוי שמאחה רק תיקיות או קבצים ראיתי את DISKEEPER אבל שם הוא נותן אופציה רק מה לא לאחות וזה מסבך ת'עסק חוץ מזה שהיא מסורבלת ממשק הכי נוח אם היה תוכנה שבמקש עכבר ימני על תיקיה היא תאחה אותה יש המלצות נוספות לתוכנות כאלו. איכותיות?

• 1 תגובה
    • 675 צפיות
  8. כמו שרשמתי בכותרת הבעיה היא שאני לא מצליח לקבל תמונה עם דרייברים מעודכנים רק עם גירסה ישנה97.94 וגירסאות ישנות גורמות לי למסכים כחולים האם ישנו פיתרון

• 4 תגובות
    • 557 צפיות
  9. Started by ybe,

כשאני מנסה לצפות בסרט DVD בwindows 64 ultimate sp1 באמצעות תוכנת windows media player 11 אין סאונד, אם אני משתמש בnero show time 4 אז יש סאונד. למעט סרטי DVD אני מצליח לשמוע בmedia player את כל מה שאני מנסה(MKK,DIVX,MP3 וכו'). יש רעיונות לפתרון?

• 2 תגובות
    • 682 צפיות
  10. נדבקתי מאיזה מייל כנראה..וירוס tanatos.m הוא מתפשט לכל קובץ EXE שרץ. נועל TASK MANAGER ועוד המון דברים.. יש לי AVG והAVG כל כמה זמן מתריע על קבצים נגועים אך הוא לא מצליח לנקות אותם... בנוסף ניסיתי להכנס לSAFEMODE ומשם לבצע סריקה אך הSAFEMODE לא עולה...בזמן שהוא טוען את הקבצים הוא נתקע ומאתחל.. רציתי לדעת אם למישהו יש ניסיון עם הוירוס, חיפשתי בגוגל ומצאתי שם כמה דפים אבל שום דבר משם לא עוזר.. יש איזשהי דרך לעשות BOOT עם אנטיוירוס לפני שהווינדוס עולה? מישהו מכיר איזה תוכנה כזאת? תודה מראש

11. (דרך היומן של גוגל)

• 0 תגובות
    • 524 צפיות
  12. שלום... אני מחפש תוכנה שיכולה להקליט וידאו ממצלמת האינטרנט שלי, ואודיו מחומרה חיצונית שאני מחבר למחשב (פדל של גיטרה). עכשיו באותו זמן אני צריך לייבא לתוכנה קובץ MP3 ואני צריך שמתי שאני לוחץ RECORD שכל הקבצים יתחילו להתנגן בבת אחת (כלומר מצלמת הוידאו תתחיל להקליט, ערוץ הוידאו שחיברתי למחשב יתחיל להקליט וגם השיר שייבאתי יתחיל לנגן). הבעיה היא כזאת: שאני מנסה להקליט את הוידאו והאודיו בנפרד זה אף פעם לא יוצא לי מסונכרן... ואני לא מצליח לסנכרן בין ה2, לכן תוכנה שתקליט את כולם באותו זמן תהיה מושלמת כי אז לא יהיה צורך לסנכרן בין וידאו לאודיו. אמרו לי שADOBE PREMIERE PRO 7 עונה על הדרישות האלה אבל לא הצלחתי לגרום לתוכנה לזהות את מצלמת האינטרנט שלי מישהו יכול לעזור לי בבקשה?

• 2 תגובות
    • 726 צפיות
  13. Started by pirate123,

לפני שבוע החלפתי את המחשב הנייח שלי במחשב נייד. במחשב החדש יש רק שתי כניסות לכרטיס הקול - רמקולים ומיקרופון, לי יש מערכת של 5.1. כרגע אני משתמש באפשרות המטריקס במערכת אבל היא עובדת רק על הרמקולים הקדמיים הסנטר והסאב. בכרטיס קול הקודם שלי הייתה לי אפשרות לבחור את היעוד של הכניסה - רמקולים ומה המיקום שלהם או מיקרופון. נכון לעכשיו לא מצאתי דרך להשתמש בחיבור הנוסף בכרטיס הקול ככניסה נוספת לרמקולים, השאלה שלי היא אם יש לי דרך לשנות את היעוד שלה? המחשב הגיע עם realtek hd audio manager כמנהל התקני הסאונד.

• 3 תגובות
    • 510 צפיות
  14. פירמטתי לאחרונה את המחשב, קודם היה ניתן לצפות ועכשיו לא. אני מניח שחסרה תוכנה כזו או אחרת - אבל איזו בדיוק?

• 0 תגובות
    • 768 צפיות
  15. מחפש תוכנה שתוריד לי אתר שלם עם כל הקישורים והדפים ניסיתי את WinHTTrack , Getleft , Web The Ripper וזה לא הולך איתם מישהו יכול להמליץ על תוכנה טובה ? כרגע אני מנסה עם BlackWidow עשיתי scan לאתר, אני רואה את כל הלינקים בתיקיות ב structure, אבל לא מצליח לשמור את כל הדפים למחשב תודה לעונים .

• 0 תגובות
    • 556 צפיות
  16. שלום כולם.. יש ברשותי מצלמת רשת של לוג'יטק דגם pto 9000 רציתי לשאול אם יש תוכנה שדרכה אוכל להקליט וידאו לפי שעות וכמובן לבחור את איכות הוידאו.. תודה מראש

• 0 תגובות
    • 639 צפיות
  17. Started by Wiz20,

שלום רב, לאחר הזנת המשתמש והסיסמא באתר והקלקה על התחברות אני מועבר לדף "לא ניתן להציג דף זה". כך גם בסיום רישום חשבון חדש. אני מופנה לדף הנ"ל ולא מצליח להתחבר. התקנתי את פקד ה ActiveX הדרוש, אם זה קשור. כשאני לוחץ על לחצן ההתחברות אני מופנה לכתובת שתחילתה: https://auth.bay.livefilestore.com (סתם ככה גם במיקרוסופט ישראל יש לי בעיה דומה כשאני לוחץ על הבאנר בפינה למטה שמפרסם הורדות של תוכנות וכו'. זה מפנה אותי ל g.microsoft.com.... וגם זה לא מציג שום דף אינטרנט) תודה מראש.

• 3 תגובות
    • 709 צפיות
  18. Started by TzV-EyE-GeR,

אני מחפש תוכנה לגיבוי של תיקייה מסויימת בכונן אחר בצורת "מראה", כל שינוי שיתקיים בתיקייה המקורית, שיתעדכן בתיקיית הגיבוי בכונן האחר. קיימת כזאת תוכנה? אודה לעזרתכם...

• 0 תגובות
    • 489 צפיות
  19. Started by w1p,

שלום.. יש לי כמה וכמה תוכנות במחשב שלא מזהות אינטרנט. למשל שאני רוצה להכנס למסנג'ר אז מופיע לי ERROR שאומר בעצם "דרוש חיבור אינטרנט". זה לא רק במסנג'ר זה גם במשחק שנקרא dekaron ובGTA.(בdekaron הוא מנסה להתחבר שעות על גבי שעות) מה שניסיתי לעשות כדי לפתור את הבעיה זה להריץ SCAN בעזרת הNOD32 ולראות אם יש וירוס כלשהו.. אבל לא מצאתי כלום. אשמח לתשובה מועילה תודה

• 7 תגובות
    • 666 צפיות
  20. אפשר לעשות את זה עם הניהול דיסקים של ויסטה? אני רוצה להעביר איזה 20 ג'יגה מכונן מסוים לכונן הראשי של ווינדואס..

• 3 תגובות
    • 885 צפיות
  21. Started by Ben N,

כבר פעם שנייה שאני מנסה להתקין דרייבר חדש יותר ממה שיש לי והוא אומר לי שההתקנה נכשלת.. אני תקוע עם דרייבר ישן בגרסאת 175.19 במקום להתעדכן ואני כבר לאדע מה לעשות... זה עשה את הבעיה עם ה178 ועכשיו אותו דבר עם ה180... שלפי דברי nVidia מציג שיפורי ביצועים משמעותיים... ניסיתי להסיר את הדרייבר הקיים ואז להתקין את החדש וזה עדיין לא עוזר.. מישהו יודע אולי ממה נגרמת הבעיה?.. זה קרה לעוד מישהו?.. תודה

• 6 תגובות
    • 556 צפיות
  22. כמה UPLOAD KBPS SYKPE לוקח בשימוש רגיל ? או שיש איזה נוסחה לפי כמות אנשים? אם אני מעוניין להשתמש בטלפון SKYPE , הוא כאילו זולל לי את האינטרנט ? יש איזה פתרון שאפשר לעשות ?

• 2 תגובות
    • 609 צפיות
  23. שלום, כשאני לוחץ על מקש ה1 בלוח המקשים שבצד המקלדת הוורד נפתח, וכשאני לוחץ על 3 הצייר נפתח. אם אני לוחץ על המספרים שמעל האותיות הכל בסדר ושום תוכנה לא נפתחת. הרצתי אנטיוירוס מעודכן, ספייבוט וגם ComboFix. שומדבר. הרצתי HiJackThis ולא מצאתי משהו חריג. הנה הלוג. אני אשמח לעזרה, תודה. [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 708 צפיות
  24. Started by Burkey,

שאלה קטנה לי אליכם, האם ניתן להתקין אנטי וירוס על זכרון נייד ( disk on key ) במטרה למנוע ממנו להידבק בוירוסים כאשר מחברים אותו למחשבים במקומות ציבוריים כגון אוניברסיטה. האם יש פתרון אחר ?

• 1 תגובה
    • 596 צפיות
  25. Started by orninyo,

שלום לפעמים קורה שאני רואה סרט והכתוביות מגיעות בDELAY או להיפך וכנל לקבי הפס קול האם יש תוכנה שמאפשרת לתקן את הDELAY הזה?

• 4 תגובות
    • 734 צפיות

דיונים חדשים בפורומים