תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,194 דיונים בפורום זה
-
תוכנה חינמית מעודכנת וטובה שמתאימה למחשב (הכי חשוב שלא תעמיס עליו)
-
- 2 תגובות
- 590 צפיות
-
-
1. אני לא מצליח להתקין דרייברים של Nvidia, ניסיתי הכל, אני מסיר את הדרייבר הקודם דרך הוספה והסרה של תוכניות ודרך מנהל ההתקנים, אני מוחק כל זכר לדרייבר הקודם, רג'יסטרי, תיקיה של nvidia, מפעיל את ההתקנה החדשה (ניסיתי את 180.84 שהוא בטא וגם את 180.48), מחכה 2 דקות ואז מופיעה הודעה שהמערכת לא השתנתה, ניסיתי בערך 5 פעמים, גם עם Safe mode, גם עם תוכנה להסרת דרייברים קודמים, ופשוט תמיד מופיעה ההודעה הזאת. מישהו יודע מה הבעיה? 2. איכשהו, למרות ששיניתי את מיקום ההורדה של google chrome לתיקית הורדות של ויסטה, הוא תמיד פותח של תיקיה הורדות בתוך מסמכים משום מה, מישהו יודע מה הבעיה גם פה? תודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 661 צפיות
-
-
אחרי שפירמטתי והתקנתי מחדש את המחשב הוא עבוד ממש אבל ממש ממש לאט בלי סיבה שאני גולש באינטרנט רק אז הcpu מגיע לבין 60 ל80 אחוז בשימוש, עשיתי איחוי סרקית וירוסים וכל העניין הזה ולא מצא כלום. למישהו יש עוד רעיונות?
-
- 10 תגובות
- 911 צפיות
-
-
-
יש לי מחשב אצל בן דוד שלי, יש לו בעיות במחשב בערך פעם בשבוע.. ונמאס לי כבר לקפוץ אליו ולסדר לו... אז רציתי לדעת אם יש תוכנה שתוכל לאפשר לי השתלטות מלאה + נעילת מקשים למשתמש על המחשב שלו...
-
- 1 תגובה
- 974 צפיות
-
-
שלום התקנתי לפני חצי את פנדה אנטי וירוס 2004 ואני מנשא להסיר אותה וזה לא נותן לי תודה מראש
-
- 8 תגובות
- 871 צפיות
-
-
נסיתי לפתוח את הפורטים לבד אבל אני לא מצליח ...התקשרתי לספקית האינטנט כדי שיפתחו לי את הפורטים והם רצו שאני אתן להם מספר של איזה פורטים לפתוח כאילו של איזה תוכנה ... איך אני יודע איזה מספר או מה שזה לא יהיה שייך לתוכנה שאני רוצה איפה זה רשום ? חפשתי בתוכנה אבל לא מצאתי ואני לא יודע איפה לחפש שם .. אני רוצה לפתוח את הפורטים של האימיול utrronrt bitrronet תודה מראש לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 649 צפיות
-
-
שלום לכולם... השארתי אתמול בלילה את המחשב דלוק וכשקמתי ראיתי שהוא עשה ריסט על דעת עצמו .. מה יכולה להיות הסיבה ואיך אני מתקן את זה ? אין מצב של הפסקת חשמל ואז המחשב עלה שוב כי יש לו מנגנון שאחרי הפסקת חשמל המחשב לא עולה שוב ..
-
- 1 תגובה
- 569 צפיות
-
-
שלום, הורדתי אימיול בוסטר 0.8V וזה מוריד לי 10ק"ב לשניה, וזה איטי רצחח!! מה ניתן לעשות כדי להאיץ את האימיול ואיך?! תודה מראש לעוזרים.
-
- 5 תגובות
- 951 צפיות
-
-
כשאני גולש באינטרנט פתאום נפתחים לי מלא מלא מלא מלא טאבים ריקים (BLANK) וזה לא מפסיק וצריך לצאת מהאינטרנט עם מנהל המשימות. זה כבר ניהיה מעצבן, עד אתמול זה היה פעם ביום , עכשיו זה לפעמים כמה פעמים ב10 דק' זה כבר מעצבן... http://up38.siz.co.il/up1/xkt1tmymz4oo.jpg זה מה שקורה... למישהו יש פיתרון? (חוץ משחזור) - התקנתי מחדש את האקספלורר - התקנתי את כל העידכונים האחרונים. - הווינדוס חוקי, עם רישיון חוקי. - סרקתי מלא פעמים קבצים מרגלים,וירוסים,וכל הג'אנק שמסביב.
-
- 1 תגובה
- 523 צפיות
-
-
1 אם אני מנוי פרימיום כמה אני יכול להוריד בחודש ? 2 מה זה בדיוק TrafficShare ?
-
- 2 תגובות
- 693 צפיות
-
-
זה בעיה ממושכת לפני חודשיים זה קרה לי כבר.. הוא קורס כל פעם שאני גולש הרבה... פתאום קורס... מה אפשר לעשות ? הסרתי פרופיל מחקתי אותו לגמריה מחקתי FLASH והתקנתי מחדש... מה זה יכול להיות???
-
- 0 תגובות
- 558 צפיות
-
-
יש לי את המעבד E8400@3Ghz, והמחשב רץ פשוט איטי! אני נכנס לתיקייה וכשאני יורד למטה זה מקרטע. במשחקים גם הביצועים לא מרשימים. מה הסיבה לכך? ולא נעשה בו אוברקלוק.
-
- 10 תגובות
- 900 צפיות
-
-
שלום... אז ככה..יש לי שני תחנות XP שמותקנות על VirtualBox ורציתי לדעת איך אפשר להתחבר ממחשב אחד לשני ... זה פשוט כאילו אין תקשורת ביניהם גם אם אני מקצה כתובות IP לשניהם... ברגיל אני יודע לעשות את זה רק שבתוכנה בין שני המחשבים אני לא מצליח... אשמח לקצת עזרה בעניין או אפילו לאיזה מדריך טוב... כי בינתיים לא מצאתי דרך לעשות את זה.. תודה.
-
- 8 תגובות
- 742 צפיות
-
-
שלום. אני משתמש בתוכנת BurnAware Free Edition יש לי בעייה קטנה: מאז שאני משתמש בה, יש לי יותר דיסקים/ סרטים שאני לא יכול לנגן על באמצעות הDVD (לא המחשב- הרגיל...) וגם התוכנה הזו משום מה מסרבת לצרוב לי קבצים עם עברית... יש דרך לפתור את הבעיות האלה או שאני צריך לעבור לתוכנה אחרת? אני רוצה להמנע מנירו כי היא כבדה מאוד ויחסית איטית (ככה לפחות אני מרגיש...) תודה לעוזרים.
-
- 14 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני מתקין כרגע את הדרייבר של הלוח שלי (P5B DELUXE) ומופיע לי המסך הזה עם 5 אופציות: 2 של INTEL ICH8 ו - 2 של JMICRON בגרסאות 32/64BIT ואחת של FREE DOS COMMAND PROMT. על מה מדובר פה בעצם ומה לבחור ?
-
- 0 תגובות
- 728 צפיות
-
-
יש לי בעיות לצפות בטלויזיה בmedia center(דרך כרטיס טלויזיה)אני מקבל מריחות ואיכות ירודה ו"גווסטינג" אבל שמתי לב שגם תכנים שהקלטתי לפניי התחלת התופעה נמרחים כשאני צופה בהם...יכול ליהיות שהבעיה היא בתוכנה?
-
- 0 תגובות
- 557 צפיות
-
-
היי ניסיתי לשמור את המיילים אבל לא מצאתי שום דרך , אשמח לקבל עזרה תודה
-
- 2 תגובות
- 620 צפיות
-
-
במחשב שלי יש USB2. אני יודע את זה כי תוכנות כמו EVERST אומרות לי את זה... אבל משום מה כשאני מכניס USB כלשהוא, הוא מזהה אותו כUSB1.1 ואומר לי שהUSB הזה יכול לפעות במהירות גבוהה יותר, אבל אצלי פשוט "USB1.1" ובגלל זה הוא יעבוד ב USB 1.1... איך אני גורם לUSB 2 שלי לעבוד כUSB 2!??!?!
-
- 13 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום התקנתי לאחרונה kaspersky internet security 2009. התוכנה כוללת מעקב אחרי מידע שעובר ברשת וניתן לראות כמה מידע כל תוכנה במחשב מורידה/שולחת. הקובץ javaw.exe מופיע מספר פעמים במקביל ושולח/מוריד הרבה מידע יחסית. למשל רשום לי שאתמול הוא הוריד 30 מגה והעלה 70 מגה. עניין ההעלאה בכלל לא נשמע הגיוני. אני מקבל מספרים דומים כל יום. האם מדובר ברוגלה כלשהי? תודה לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3637440,00.html דניאל.
-
- 0 תגובות
- 601 צפיות
-
-
יש תוכנה שמגבירה את הרמקולים ב-v6!! פעם היית לי אותה ועכשיו אני לא מוצא אתץ זה בשום מקום... משהו יכול להביא לי את התוכנה עם הסבר
-
- 0 תגובות
- 689 צפיות
-
-
אהלן, עקרונית השאלה בכותרת, מישהו מכיר תוכנה שכזו? בתודה מראש
-
- 0 תגובות
- 504 צפיות
-
-
שלום לכולם! רכשתי אתמול כרטיס מסך חדש 4850 ואני די מבסוט ממנו אבל יש בעייה אחת. התקנתי את כל סוגי ה3DMARK וכולן פשוט מסרבות לפעול, הן קופאות בקטע של הלוגו בהתחלה, מזה יכול להיות? הכל עובד לי חלק, קרייסיס GTA 4 עובד פיקס, וכו'... וכו'...... אני מודה מראש על כל עזרה כי כבר התייאשתי ???
-
- 0 תגובות
- 466 צפיות
-
-
האם יש תוכנה שיכולה להתלבש על כל התשתית של הMY COMPUTER הקלאסי של ווינדוס, כמו דפדפן של המחשב... וכל לחיצה על תקייה תפתח את אותו דפדפן במקום הEXPLORER הרגיל ? לא שאני בבעיה עם מה שיש היום אבל ככה גם הייתי לפני שגיליתי את FIREFOX ופתאום אתה לא מבין מה עשית קודם עם IE. למישהו יש המלצות ? תודה.
-
- 10 תגובות
- 964 צפיות
-