עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. שלום יש לי שגיאה כזאת כל פעם שאני מנסה להפעיל קבצים מסויימים כמו טקסט או MSI(חבילת windows installer)לקבצי הטקסט אני פשוט צריך לעשות פתח באמצעות פנקס רשומות אבל לקובץ הMSI אני לא יכול לעשות את זה כי זה קובץ התקנה של תוכנה מסויימת. הינה השגיאה שקופצת מתי שאני מנסה לפתוח את סוגי הקבצים האלו: אין לי וירוסים ספיוורים טרויינים וכדומה

• 0 תגובות
    • 511 צפיות
  2. Started by IMT,

החלטתי שמספיק לתת לבלגאן לחגוג, ולהתחיל לסדר את אוסף השירים על המחשב. הורדתי תוכנה בשם Mp3tag שהיא ממש טובה, חוץ מחיסרון אחד - היא לא תומכת בעברית כשמחפשים את שמות השירים ב FreeDB. רציתי לדעת אם מישהו מכיר תוכנה טובה שתומכת בעברית.

• 0 תגובות
    • 744 צפיות
  3. השבוע אחי התקשר אלי וסיפר לי שנעלם לו ככה פתאום כונן D מהמחשב, שמכיל בעקרון את כל מה שיש לנו על המחשב. אחרי כמה בירורים, הסתבר לי שהוא ניתק את המחשב מהחשמל בגלל שנתקע לו המחשב , יותר מפעם אחת... אני דיי מעריך שזאת הסיבה העיקרית לכך שנעלם הכונן. אני לא רואה סיבה שכונן יחסית חדש (שנה ~) יעשה בעיות כאלו. כוננים C,D יושבים על אותו כונן פיסי. לכונן C שלום. בכל מקרה, מותקן לי partition magic על המחשב, והנתונים שם הם : Drive C : size:233,319 used MB:23,158 unused MB:50,154 כלומר, גודל הכונן הפיסי הוא 233 GB אבל מתוכו רק כ70GB מוגדרים לכונן C. שאלתי היא, אם אצור פרטישן חדש על המקום הריק, האם יהיה אפשר איכשהוא לשחזר לתוכו את המידע או שדווקא הפעולה הזאת תמחק את מה שאולי ני…

• 1 תגובה
    • 1.9k צפיות
  4. שלום לכולם! אני מחפש תוכנה לשיתוף משאבי המחשב בזמן המתנה למחקר על מחלת הסרטן, בסגנון seti אם אני זוכר נכון התוכנה פורסמה והתבצע מעקב באתר ישראלי http://www.pc-spot.co.il/ או http://www.pcarena.org/. תודה רבה מראש לכל העוזרים...

• 2 תגובות
    • 579 צפיות
  5. אהלן יש לי חשבון EXCHANGE - ללא PST . הכל מנוהל על השרת. אני מעוניין ליצור סיסמא בעת הכניסה לחשבון. קיימת איזה אופציה בעת כניסה להגדרות חשבון>אבטחה>סיסמא אבל היא לא ניתנת לשינוי (צבועה באפור) למישהו יש רעיונות או למה זה מסומן באפור? תודה מראש

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  6. יש לי מצגת בפאוור פוינט ואני רוצה לצרוב אותה על דיסק ככה שיוכלו לראות אותה במכשיר ה DVD איך אפשק לעשות זאת תודה רן!

• 4 תגובות
    • 2.3k צפיות
  7. Started by The Dom,

אין לי בעיה עם הפרוטי לופ.. הסתדרתי (אחרי שאף אחד לא עזר לי כאן אז הסתדרתי לבד) אבל עכשיו השגתי דיסק עם סמפלים של כול מיני צלילים אבל אין לי מושג באיזו תיקיה לשים אותם. (יש לי פרוטי מלא) תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 612 צפיות
  8. Started by etz,

זה ממש מוזר, פתאום היום נעלמה לי רשמית הפלייליסט במדיה פלייר, לא יודע למה ואיך כי אני בטח שלא סגרתי את זה או משהו וגם אף אחד אחר לא נגע לי במחשב. זה פשוט נעלם. עברתי על כל התכנה והאופציות ואני פשוט לא מוצא איך להחזיר את זה... מישהו יודע אולי איך?

• 2 תגובות
    • 686 צפיות
  9. השאלה בכותרת, ברצוני להתקין extension כלשהו אך מנגד FF3 לא מאפשר משום שזהו לא extension רשמי ואינו מספק secure update, יש דרך לעקוף זאת?

• 3 תגובות
    • 569 צפיות
  10. Started by tzolerguy,

אני מחפש תוכנה שיכולה לקרוא את הטמפ של הכרטיס מסך שלי ולהציג אותו על מסך LCD שמחובר דרך LPT

• 1 תגובה
    • 573 צפיות
  11. שלום לכולם, הגרסא היא 6.0.0.303 : האם תוכלו לעזור לי בבקשה? כשהאנטי-האקר של הקספרסקי על traning mode (שזה נדמה לי ה-deafult\recomended אבל זה לא משנה לצורך העניין) כל פעם שאני מנסה להתחבר לאיסיקיו הוא מבקש שאני יאשר את זה . כשאני על low security אין את הבעיה הזאת,כי זה אומר לאפשר גישה לאינטרנט לכל תוכנה(חוץ מיוצאות דופן ...משהו כזה) ברצוני להישאר את traning mode ולעשות שהוא לא יבקש אישור שלי כל פעם שאני מפעיל את האיסיקיו והמסנג'ר . ניסיתי להכניס את שניהם לtrasted zone ולא עבד,אז ביטלתי. ( setting>protection>trasted zone) מישהו יוכל לעזור לי בבקשה ולהסביר לי כיצד לעשות זאת? תודה מראש.

• 2 תגובות
    • 505 צפיות
  12. אני מחפש תוכנה שתקריא משפטים בעברית באופן מדויק(אפילו עד 10-20 משפטים רצוף) כמו שיש בווינדוס.. בלוח בקרה, ה"דיבור" עם הקול של סטיבן הוקינג(microsoft sam הזה מה שמו, מעין רובוט כזה, שבאנגלית אמנם עושה את העבודה לא רעה). יש תוכנה כזאת?

• 0 תגובות
    • 702 צפיות
  13. יש לי ויסטה 64 מה שקורה כל הזמן אני מפנה מקום , ואחרי כמה זמן הוא מחזיר את הקבצים שאני מנקה מהTUNEUP אחרי כמה שעות או יום תראו איך מבטלים את זה שזה לא יחזור ?

• 3 תגובות
    • 575 צפיות
  14. -------------------------------------------------------------------------------- יש לי : emule V0.49a אני מפעיל אותו ''והחמור'' ניהיה כתום-הוא מתחבר כמו שצריך אבל שאני פותח אותו כל ההורדות בצבע אדום ולא זזות,כלום לא יורד וזה ככה כבר שבוע. לפניכן שהוא כן עבד היו יורדים דברים (גם לא בקצב כמו שאני רוצה ממש איטי לצערי) מה יכולה להיות הבעיה שהאימיול מחובר אבל לא יורדים שירים?? (הכל על מצב ממתין מהבוקר עד הלילה) באיזה אימיול אתם משתמשים?? יש איזה אימיול שאתם יכולים להמליץ לי (אני רוצה שהוא יעבוד טוב ושירדו לי דברים מהר ולא אחרי חודש) השמח לעזרה מאנשים שמבינים בתוכנה וניתקלו בבעיה הזאת. תודה לעוזרים (אני כבר שבוע תקוע בלי הורדות)

• 3 תגובות
    • 2k צפיות
  15. יש לבן דוד שלי בעיה עם התוכנה CATALYST של ATI בכל משחק שהוא משחק הוא יוצא ממנו עם הודעת שגיאה של CCC נתקע והמשחק נסגר פשוט תוקע לו את המחשב. ניסיתי לעדכן את הדרייבר ולהוריד את החדשה 7.5 אבל שוב ממשיכה הבעיה אני לא יודע אם יש לו כ.מסך 1600 או 1650 וניסיתי אחרי פירמוט להתקין את התוכנה אבל שוב קרתה אותה הבעיה מה כדאי לי לעשות? ובאיזו תוכנה אני יכול לזהות את המעבד הגרפי שלי מבלי להתקין דרייבר עדכני (ב-EVEREST זה זיהה לי לפי הדרייבר שהיה מותקן) ויכול להיות גם שזו בעיה עם הכ.מסך? [br]פורסם בתאריך: 26.06.2007 בשעה 16:07:49 לגבי הכרטיס מסך זה 1600PRO 512MB וזו קורה לנו את אותה בעיה עם הודעת שגיאה CCC.EXE קרס והיא נסגרתאין לאף אחד איזה רעיון מה אני יכול לעשות אולי זה מהכרטיס ע…

• 0 תגובות
    • 572 צפיות
  16. Started by ff10,

יש לי קובץ במחשב שאני רוצה למחוק, אבל אני לא יכול כי המחשב אומר לי שהוא נמצא בשימוש :-\ חיפשתי בPROCESSES אבל לא מצאתי אותו אתם יכולים להמליץ לי על תוכנה שיכולה להסיר את הקובץ ? תודה לעוזרים

• 3 תגובות
    • 547 צפיות
  17. אם מישהו יוכל לתת לי תשובה אני ישמח תודה מראש

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  18. Started by Holy,

יש לי שני קבצי pdf שבכל אחד מהם עמוד אחד אני מחפש דרך ליצור משניהם קובץ אחד עם עמוד אחד כאשר שניהם יופיעו אחד על השני (והלבן יהיה שקוף) יש לי abode acrobat 7.0 pro מישהו יודע איך לעשות כזה דבר?

• 0 תגובות
    • 620 צפיות
  19. Started by IlanF,

בזמן האחרון avast התחיל לחרפן אותי. הוא החליט שהוא חוסם לי את הגישה לאינטרנט, מקפיץ לי הודעות כל כמה דקות שמתבצע חיבור לאינטרנט בחיבור מאובטח מתוכנת האימייל שלי (כמובן שכן, אבל למה להתריאה כל כמה דקות על זה??), ובכלל מרגיש יותר כבד לעומת הגרסאות הקודמות שלו. חשבתי על החלופה של MSE, התקנתי אותה על מחשב שני שלי והוא לא עושה יותר מידי בעיות ולא ממש מורגש. אבל איך הוא לעומת avast בזיהוי וירוסים ורוגלות שונות? עד עכשיו אווסט היתה תוכנת האנטי וירוס שהכי המלצתי עליה, והכי אהבתי אותה, אבל עכשיו אני מתחיל לחזור בי...

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  20. ב task manager מה המשמעות של ה image name שנקרא system (בלי exe) והוא יושב כמובן תחת system ב user name? באופן מוזר, כשאני משאיר את המחשב דלוק יותר מיום אחד רצוף, הusage עולה ומה שמשפיע זה בעיקר קפיצות וחוסר יציבות של הsystem הזה.. זה גורם לכך שאני אפילו לא יכול להריץ קבצי מוסיקה בלי שהם יתקעו כל הזמן..חוץ מאימיול אני לא מריץ ישומים רציניים. המעבד הוא e6600 ו2G זכרון תודה!

• 0 תגובות
    • 521 צפיות
  21. Started by xfwind,

האם אפשר לקבל המלצה על תוכנה (או דרך אחרת) לחלץ ו/או לשחזר קבצי DBX של INBOX? יש לי קובץ כזה של 2 ג'יגה עם חומרים (האחרונים שבהם) חשובים. רצוי חינמית.... תודה ההמשך הוא שקניתי את DBXTRACT שפרק את הקובץ לכמה אלפי קבצי *.EML ואותם אני ממין |(בעיקר מוחק). תודה

• 3 תגובות
    • 2.4k צפיות
  22. אורח Si-Nom
    Started by אורח Si-Nom,

היי אני מתכנן מודינג ואני צריך תוכנה שאוכל לסרטט איתה מידות את המחשב מיקום של מאוורים אורות וכדומה...

• 4 תגובות
    • 636 צפיות
  23. כשאני פותח קובץ PSD שקיבלתי מהמעצב\ת, אני מקבל הודעה כזאת: "פרופיל הצבע המוטמע במסמך אינו תואם את מרחב הצבע הנוכחי RGB. הפרופיל המוטמע ישמש במקום מרחב העבודה." אני ירוק בנושא, מה זה אומר בשפה פשוטה ולמה זה גורם? אפשר לתקן שהוא לא יציג לי זאת ? נ.ב. התקנתי גירסה עיברית

• 15 תגובות
    • 1.9k צפיות
  24. Started by cogomelo,

אוקיי אז ככה , קניתי כרטיס טלוויזיה של AverMedia וחיברתי אותו לממיר של Hot דרך חיבור S-video , ניסיתי להשתמש בתוכנה christv אבל יש בעיות עם הפריצה שלה .. מישהו יכול להביא לי תוכנה אחרת ?

• 1 תגובה
    • 790 צפיות
  25. Started by Gamer4Life,

מהי הדרך הטובה ביותר למצוא TROJAN? במחשב?

• 0 תגובות
    • 627 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

חיפוש

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.