עבור לתוכן

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. יש לי דיסק של 80 גיגה ש(היה) מחולק ל שתי PARTITIONS :C עם וינדוס(ויסטה) ו תוכנות - 15 גיגה : D עם משחקים קבצי מדיה - 65 גיגה הפעלתי את ה תוכנה PARTITION MAGIC 8 וברגע ההפעלה התוכנה אומרת שהיא גילתה בעיה בדיסק ואם אני רוצה לתקן, לחצתי כן (כי אני אדיוט) ואז וינדוס קרס ואחרי הריבוט "נעלם לי PARTITION D . יש הרבה תוכנות שאמורות לעזור אבל אני לא מכיר את התהליכים ו אני לא רוצה , עוד פעם, לעשות משהוא נמהר עידכון, כרגע : D מופיע ככונן CD ROM ואין לי גישה אליו

• 3 תגובות
    • 913 צפיות
  2. Started by aviaderi,

שלום לכולם, יש לי מחשב נייד ופלאפון עם בלוטוס. הצלחתי לחבר בינהם כך שאני יכול לדבר דרך המחשב. כאשר מישהו מחייג אליי, קופצת בועה קטנה (כמו של עדכונים) ובלחיצה עליה אני עונה לשיחה. אני גם מצליח לחייג דרך הטלפון ולדבר דרך המחשב. אני מחפש תוכנה שתציג לי מקלדת של טלפון (1-9/*/#) ושאני אוכל לחייג דרכה בלי להרים את הטלפון. משהו כמו ה-dialer שיש מובנה ב-windows. מישהו מכיר/שמע על פיתרון כזה? המון תודה.

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  3. Started by deking,

אהלן, יש לי בעיה באופיס שכל קובץ שאני מנסה לפתוח(אקסל,וורד, הכל) הוא רושם לי: microsoft office word לא הותקן עבור המשתמש הנוכחי. נא הפעל את תוכנית ההתקנה כדי להתקין את היישום. הסרתי את אופיס מהמחשב עשיתי סריקה של וירוסים והתקנתי מחדש והבעיה עדין ממשיכה.. מה לעשות?!

• 5 תגובות
    • 2.4k צפיות
  4. Started by ofirrjd,

כרגע אני משתמש באתר הזה: http://ed2k.2x4u.de/index.html אבל לא נראה לי שהרשימה שלהם טובה.

• 8 תגובות
    • 3.3k צפיות
  5. שלום, אני רוצה להעביר את המשחק GTA 4 לדיסק און קי, יש לי 16 ג'יגה פנוי, כל חלק שוקל 7 גי'גה, הדיסק און קי אומר לי שאין מקום פנוי בדיסק והוא ריק..איך אני מעביר את המשחק, הוא בקובץ איזו..תודה

• 7 תגובות
    • 1.4k צפיות
  6. עד היום כשאני רוצה לשנות רזולוציה, אני עובר אחת אחת אבל זה די מפרך. מישהו יודע על תוכנה כלשהי שעושה את זה במהירות, ביעילות ובאיכות טובה? וגם אם אתם מכירים תוכנה שיכולה לשלב לוגו על כמות תמונות, יכול להיות שיש תוכנות שעושות את שתי הפעולות וזה יכול להיות הכי טוב

• 6 תגובות
    • 2.4k צפיות
  7. Started by Amit_Alcobi,

ישנו איזה toolbar שמוסיף את תיבת החיפוש של firefox, עם כל המנועי חיפוש שאני הוספתי אישית, לtaskbar של windows xp.

• 0 תגובות
    • 590 צפיות
  8. Started by elior021,

שלום לכולם יש לי אנטי וירוס AVG ויש איתו בעיה הוא לא מעדכן לי את האנטי וירוס ואת האנטי ספייורים ניסיתי להסיר ולהתקין ישוב אני מקבל את השגיאה הזאת למעלה avti virus database is outdate וכנ"ל לגבי אנטי ספייור תודה מראש. [attachment deleted by admin]

• 58 תגובות
    • 3.6k צפיות
  9. Started by Spirit Crusher,

אני מחפש אנטיוירוס שאפשר לאתחל איתו את המחשב לפני שעולה הווינדוס בכדי להסיר וירוס... מישהו מכיר איזה תוכנה?

• 2 תגובות
    • 752 צפיות
  10. Started by adirss,

שלום יש לי emule 0.49d גירסא מעודכנת עם שרתים חדשים לאחרונה יש לי בעיה שהשרתי מתנקתים לי המון ואקדמליה לפעמים נופל גם ולפעמים השרתי עובדים עם חומת אש כאילו החמור עם מסכה יש לי ראוטר אבל פתחתי את הפורטים ככה שלא אמורה להיות בעיה כי הוא לפעמים מתחבר

• 0 תגובות
    • 616 צפיות
  11. היייייי אפשר בבקשה פונט בעברית בסגנון צרפתי כזה.... פליייז זה מזה חשוב לי ודיי דחוף!! תודה רבה מראש לעוזרים!

• 4 תגובות
    • 1.9k צפיות
  12. שלום אני צריך בבקשה, ממי שיכול, שיוסיף מעל כל תחת שפריץ כזה כמו שלוויתן עושה שהוא יוצא מהמים ;D אלה שלושתם ידידות שלי ואני רוצה להציק להם... תודה !! [attachment deleted by admin]

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. Started by סופגי,

חברים יקרים, בימים האחרונים אני עובד על אילוסטרציה של ידידה שלי בשביל להוציא אותה בדפוס ולתת לה ליומולדת, אז בקיצור, הכל טוב ויפה, עד שאני מגיע לעניין השיער, שהוא מאד קופצני, ואני ממש מסתבך עם לעשות את כל הקצוות http://www.zix.co.il/images/z-648037874.jpg גרסה סופית: כאן: http://mrsufgi.deviantart.com/art/Naama-s-Present-106033442 באופן כללי, אני צריך הארות וכל מיני, ואיך לעזאזל אני עושה את השיער הזה שלא יראה תלוש מהמציאות. למרות שנראה לי שסיימתי. בברכה, אורי.

• 1 תגובה
    • 810 צפיות
  14. שלום אני מחפש תוכנה ומדריך להוספת OFFICE לדיסק ההתקנה של XP שבעצם שאני מתקין את הXP הOFFICE כבר יותקן אוטומטית עם הXP תודה אריאל

• 0 תגובות
    • 501 צפיות
  15. יש לי לוח אם lanparty ultra-d ויש בו בעיה עם המאוורר של הלוח אם שמאוד מרעיש ולא מפסיק וזה פשוט משגע את השכל. אני מחפש תוכנה מאוד פשוטה ונוחה שתעלה עם הווינדוס וישר תכוון אוטוטומטית את המאוורר למהירות נמוכה כדי שלא יעשה רעש. יש למישהו המלצה לתוכנה? ולא SPEEDFAN שבחיים לא הצלתי לכוון איתה כלום... תודה!

• 3 תגובות
    • 698 צפיות
  16. שלום לכולם יש לי עכבר LX7 אלחוטי עם WAVE... עכשיו הכל עובד טוב ! עם הקדימה ואחורה בFF .. לפעמים הוא לא רוצה לעבוד פשוט לא עושה כלום... אני צריך לעשות ריסט כדי שיעבוד... מה זה יכול להיות? כל כך מעצבן... תודה לעוזרים.

• 3 תגובות
    • 531 צפיות
  17. Started by asafnn,

שלום לכולם אני בצרות בשבוע האחרון המחשב שלי האט בצורה משמעותית, אבל הסימפטום הכי ברור לבעיה הלא מזוהה הזו הן קפיצות באודיו, גם בניגון קבצי mp3 וגם בניגון סרטי HD, במגוון תוכנות, כולל AIMP2, MV2player, VLC ועוד. אני לא יודע מה, אבל משהו לא בסדר. כמו שאפשר לראות מהמפרט (בפרופיל) המחשב בין חצי שנה בערך ואין סיבה שיעבוד לאט. דבר אחד ששמתי לב אליו הוא שכשהיוטורנט פועל הבעיות מחמירות. הסרתי והתקנתי אותו אבל אני מעריך שהוא פשוט דורש משאבים ולכן מחריף את הבעיה, שקיימת גם בלעדיו. כדאי אולי גם לציין שהייתה לי בעיה של מסכים כחולים כל יום יומיים עד שעברתי מהכרטיס רשת של הלוח אם לאחד חיצוני. מן הסתם הלוח אם יוחלף אבל אני לא יכול להיפרד מהמחשב שלי כרגע בשביל למסור אותו למעבדה בגלל צרכי…

• 0 תגובות
    • 505 צפיות
  18. Started by adi_eldabah,

נכנס לי וירוס בשם טורין והוא הרס לי את הווינדוס אין אפשרות להתחבר זה מראה כאילו זה מתחבר ואז כשאתה לוחץ על המשתמש ע"מ להיכנס לוינדוז זה רושם מתנתק שומר הגדרות מערכת.. מה אפשר לעשות?? בבקשה צריכה את עזרתכם דחוף....תודה..

• 3 תגובות
    • 769 צפיות
  19. Started by IRONMAN153,

התקנתי לידידה שלי ת'מחשב מחדש.. הכל טוב ויפה.. בהתחלה לא מצאתי את הדרייברים שלה באינטרנט אז ניסיתי להתקין חלופיים.. וכשהתקנתי ת'כרטיס קול מובנה REALTEK HD הוא נתקע באמצע ומסמן לי אותו כבעייתי בניהול התקנים (סימן קריאה צהוב) אחרי זה מצאתי באינטרנט את הדרייבר המדוייק שלה.. הורדתי אבל הוא לא נותן לי להתקין.. כל הזמן אומר שיש איזו בעיה.. או שמראה שזה מתקין ואז זה נשאר אותו דבר.. כשעושים הסרה של הדרייבר הוא כל הזמן מתקין מחדש יש את הדריבר הקודם ולא נותן לי להתקין את הדרייבר הטוב... המקורי אני יודע שאני צריך להסיק קובץ INF מאיפהשהו.. אבל אני לא יודע מאיפה ואיזה קובץ בדיוק.. איך אפשר לדעת..??? או בדרך אחרת להסיר לגמרי את הדרייבר.. ולהתקין את החדש....

• 0 תגובות
    • 707 צפיות
  20. Started by ArielBiMBa,

היום אני מנסה להפעיל איזה משחק(COD4 לצורך העניין) והמחשב לא מגיב,לא מקפיץ לא הודעת שגיאה לא כלום,אבל נתקע. עשיתי ריסטרט,ניסיתי להפעיל שוב,שוב נתקע המחשב.ניסיתי COD5,DEAD SPACE,GTA SAN ANDREAS - כל אחד אחד בתורו תקע לי את המחשב ללא שום הודעת שגיאה והייתי צריך להתחיל מחדש. אני לא מבין מה עובר על המחשב,עד היום הם פעלו בסדר גמור,ופתאום אף משחק לא מוכן לעלות. קצת רקע להיום בערב - ניסיתי להתקין GTA4,עשה בעיות ולא עבד,ניסיתי להסיר וגם עשה בעיות,עשיתי שחזור מערכת ללפני התקנה.אותו דבר קרה גם ביום שישי(לא ניסיתי ביום שישי לשחק בדברים אחרים). למישהו יש מושג מה עובר על המחשב שלי?כל השאר פועל בסדר גמור.[br]פורסם בתאריך: 14.12.2008 בשעה 01:27:01 טוב הסרה של הדרייבר האחרון של נוידיה(184…

• 1 תגובה
    • 728 צפיות
  21. Started by ma4351,

רציתי לדעת אם אני יכול להשתמש עם הנוד32 שיש לי מהמחשב הישן גם במחשב החדש על מערכת 64ביט או שאני צריך גרסה אחרת של הנוד?

• 3 תגובות
    • 564 צפיות
  22. Started by elior021,

שלום לכולם יש לי בעיה קטנה כאשר אני נכנס לwalla או לפייסבוק אחר כמה שניות האתר נעלם והמחשב חוזר לשולחן עבודה חייב לציין שאין שום שגיאה זה פשוט קורה וזהו תודה מראש.

23. לוירוס קוראים trojan.zlob.G לא יודע איך נדבקתי אבל אני יודע שאני תמיד נזהר. יש לי תמיד NOD32 עם FIREWALL וANTIAPYWARE והכל מעודכן. בקיצור: נכון להיום אף אנטיוירוס בעולם לא מזהה את הוירוס הזה. אף אנטיוירוס ואף תוכנה לא יודעת להסיר את הוירוס הזה. סוס טרויני או וירוס... בכל מקרה הוא קטלני מאוד. הוא גרסה חדשה שיצאה לאחרונה והיא 2009. הדרך היחידה שאפשר להסירו היא למחוק את כל הקבצים שנמצאים C:\Documents and Settings\ XXX \Application Data\Google - XXX מציין את השם של היוזר שלכם בWINDOWS. בנוסף הוירוס משנה המון דברים בREGISTRY וכו'... גם לאחר הסרה בREGISTRY ומחיקת הקבצים, הוירוס שוב חזר לי! רק לאחר התקנת AD AWARE PRO (כי SPYSWEEPER לא גילה דבר) ראיתי מה הוירוס מנסה לעשות ומחקתי…

• 5 תגובות
    • 759 צפיות
  24. Started by Styx,

אז ככה לאחרונה שאני מנסה לחבר את MP3 למחשב המחשבב מזהה את הMP3(e250(של סנסה) אבל לא מאשפר להעתיק קבצים מ/אל הנגן(לא פתוח תיקיה במחשב שלי שהיא של הנגן ובנוסף זה (שמחברים את הנגן) שאין לי USB 2.0 למרות שיש לי ולאחר בדיקה בDEVICE MANAGER ראיתי שיש לי כמה התקנים שהם לא מותקנים בעצם(והבנתי איך שהו שזה קשור) שהם: Other Pci Bridge Device Pci memory controller Sm Bus Controller מה עושים?? נ.ב לוח אם gigabybe GA-k8n pro sli USB CONTROLLER:USB2 Controller nVIDIA nForce4 SLI (CK8-04) - EHCI USB 2.0 Controller

• 3 תגובות
    • 726 צפיות
  25. Started by I7210I,

שלום יש לי כמה בעיות ואשמח אם תעזרו 1)יש לי מישהו שאני רשום אצלו במסנג'ר אבל הוא לא רשום אצלי עכשיו כל פעם שאני מתחבר למסנג'ר הוא רואה אותי ואני לא רואה אותו בעצם..איך אני יכול לחסום אותו מהמחשב שלי? 2)יש לי אנטי וירוס NOD 32 והתקנתי אותו במחשב אחר שאין לו אינטרנט עכשיו השאלה שלי זה איך אני יכול להוריד למחשב השני את המסד נתונים המעודכן של האנטי וירוס? 3)יש לי עידכון לIE 7 ואני מעדכן דרך האתר של WINDOWS והעידכון נכשל..ודרך העידכונים אוטומטיים גם.. מה עושים בנידון הזה? תודה

• 4 תגובות
    • 689 צפיות

דיונים חדשים בפורומים