תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,194 דיונים בפורום זה
-
אהלן! יש לי העיה כשאני נכנס לכוננים C או D, זה מראה לי הערה! הנה תמונה: מה אפשר לעשות כדי שזה יעלם ויכנס לי נורמלי? תודה לעוזרים! ~~~~ עריכה ~~~~ עשיתי סריקת וירוסים, וזה מצא לי כמה וירוסים. אח"כ הדלקתי מחדש את המחשב, וזה נכנס לי עכשיו בלי בעיות רק לכונן C. אך עדיין לא נכנס לי לכונן D, ועדיין מראה לי את ההערה הזאת כשאני נכנס ל-D. מה לעשות? תודה לעוזרים!
-
- 1 תגובה
- 460 צפיות
-
-
asusprobe 1 לא עובד בויסטה asusprobe 2 לא תומך בלוח שלי. אופיר
-
- 12 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי מחשב נייד שמותקן עליו VISTA . הוא די חדש של גיגבייט עם מעבד T7250 2GHZ ו 2 גיגה זכרון . התקנתי לו מזמן שוב את כל המערכת אבל הוא לא הכי מהיר, נראה לי באמת שבגלל הויסטה הוא לא מנצל את כל היכולות שלו. ובכלל אם אני עובד על הסוללה במצב "חיסכון בצריכת חשמל" יש האטה משמעותית. השאלה אם אני יתקין תוכנה כמו Advanced System Optimizer זה יעזור? האם תוכנות כאלה מומלצות ? והאם יש משהו חשוב שכדאי לדעת לפני שמתקינים כזאת תוכנה? אשמח לעזרה תודה מראש.
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני מחפש את הדריבר של function באתר של סוני איפה הוא נמצא שם-מצורף לינק של סוני http://esupport.sony.com/US/perl/swu-list.pl?mdl=VGN-FZ430E®ion_id=1 תודה !! http://img518.imageshack.us/my.php?image=73090917ru3.jpg
-
- 8 תגובות
- 697 צפיות
-
-
אני לא יכול לפרט בכותרת שכן אין לי מושג מה הבעיה בכל מקרה, לאחר חיפוש על קוד הבעיה, הבנתי ממקום מסויים, לפחות על פיו שהבעיה היא ברג'סטרי, על כן הורדתי את התוכנה שאותו אתר המליץ [RegCure] והוא כלל לא עזר לי, הבעיה עדיין קימת. בעקבות כך אינני יכול להתקין מסנג'ר במחשב :-\ הלינק אגב מוביל אותי לפה - http://help.live.com/help.aspx?market=en-us&project=wlinstallerv3&querytype=keyword&query=wli8000ffff&ec=0x80072ee6 לא רלוונטי בעליל. [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 568 צפיות
-
-
יש לי מצלמה דיגטלית PANASONIC TZ5 שמצלמת בHD אבל כל דקת צילום זה 300MB אני צריך תוכנה שיכולה לקבץ את הסרטונים בליפגיעה באיכות. תודה אריאל
-
- 3 תגובות
- 702 צפיות
-
-
http://img78.imageshack.us/img78/4853/89122048me8.jpg
-
- 0 תגובות
- 519 צפיות
-
-
-
שלום הזכרון הפיזי שלי כל הזמן יורד יש לי גיגה זיכרון ובדקתי ששום תוכנה א לוקחת לי יותר מידי זכרון וגם אין לי וירוסים או ספי והזכרונות שלי תקינים אבל יתכן שבגלל שיש לי פיצול בדיסק של 64 אחוז אז זאת הבעיה?
-
- 13 תגובות
- 739 צפיות
-
-
מחפש פתרון לבעיה מציקה: בעת כתיבה בסרגל הכתובות של הדפדפן אני מעוניין שהקלדה שגויה של עברית תוחלף אוטומטית לאנגלית (אין צורך להפך כמובן). למשל אם התכוונתי להקליד rnn ובמצב עברית מתקבל רממ שאוטומטית ובלי לחיצה על מקש כלשהו העברית תשתנה לאנגלית בסרגל הכתובות או שכבר בזמן ההקלדה כל אות עברית תהפוך למקבילה האנגלית. האם מישהו מכיר תוכנה או תוסף שעושים זאת? תודה.
-
- 0 תגובות
- 482 צפיות
-
-
סתם תוכנה שתאמץ את המעבד עד צאת נשמתו. אני רוצה למדוד חום במאמץ תודה
-
- 4 תגובות
- 693 צפיות
-
-
שלום לכולם . אז ככה המחשב שלי זוחל כבר המון זמן . אני רוצה לפרמט אותו אבל יש לי בעיה . אני לא מצליח להיכנס לכוננים (C ו D ׂ ) . כשאני נכנס זה תמיד רושם לי שגיאות . הבעיה התחילה לפני כמה ימים . כשהייתי נכנס למחשב שלי הייתי לוחץ למעלה על השורה הלבנה (איפה שרושמים את כתובת האינטרנט) ומשם נכנס לאיזה כונן שאני רוצה . אבל היום איכשהו השורה הזאת נעלמה . איך אני יכול להחזיר אותה ? תודה מראש. עריכה: אפשר לנעול הסתדרתי.
-
- 1 תגובה
- 528 צפיות
-
-
הקיצר הבנתי שאני צריך הורדות של כמה דברים הנה יש תמונה אני חייב את ההורדות תודה אני צריך את כל האלה של הסאונד
-
- 2 תגובות
- 552 צפיות
-
-
היי, אני יודע שזאת תוכנה, אבל חשבתי שפה יהיו יותר שיידעו לענות על השאלה הבאה: איך אני עושה תיוג דינמי כך שאני פשוט אשכפל את כל המבנה המקורי של תיקיית המוסיקה שלי עם כל תתי התיקיות למקום אחר תוך שינוי הקובץ מWAV לFLAC [בלי שינוי הסדר שלל התיקיות ותתיהן]??? C:\Program Files\Illustrate\dBpoweramp\Help\dMC\Naming.htm C:\Program Files\Illustrate\dBpoweramp\Help\dMC\FileSelector.htm אלה אתרים שאמורים להסביר, אבל אני לא הבנתי כלום. אם תרשמו בדיוק את מה שאני אצטרך לרשום לביצוע רצונותי אשמח מאוד מאוד מאוד. בתודה מראש![br]פורסם בתאריך: 22.12.2008 בשעה 20:29:42 אני ממש אשמח אם מישהו יענה
-
- 3 תגובות
- 578 צפיות
-
-
מחפש תוכנה חינמית להמרת קבצי powerpoint עם פסקול לקבצים שניתן להציגם ב- dvd . ניסיתי את E.M. ppt converter והצלחתי להמיר את הקובץ אך ללא הפסקול בתודה מראש
-
- 0 תגובות
- 649 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי מספר פונטים של guttman שככלהנראה הגיעו עם תוכנת אדובי אילוסטרייטור CS3 המותקנת אצלי במחשב. חיפשתי את הפונטים הנ"ל במחשב ע"מ להעביר אותם לספריית הפונטים הכללית של תוכנות אדובי כך שאוכל להשתמש איתם גם בתוכנות הנוספות שיש לי (פוטושופ פלאש וכו') אולם ללא הצלחה. האם מישהו יכול לעזור לי למצוא את הגוטמן האבוד? אשמח לעזתרכם
-
- 4 תגובות
- 944 צפיות
-
-
הדגם של המצלמה הוא PD1100 כבר שעה אני בגוגל ולא מוצא הורדה בחינם, יש איזה אתר שרוצה כסף...איזה מצחיק זה...איבדתי את הדיסק ובאתר של קריאטיב אין תמיכה למוצר הזה...איזה תסכול תודה על העזרה
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מישהו יודע האם אפשר לבטל את התמונות של האתרים האחרונים שנכנסת אליהם כשאתה נכנס לתוכנה ? ועוד משהו האם אפשר לעשות כך שזה לא יזכור בשורת הכתובות את מה שכבר כתבתי תודה
-
- 3 תגובות
- 760 צפיות
-
-
ניסיתי לראות ב FAQ באתר שלהם ...יש דרך לשים ב "Xfire.ini" את השורה : PingInterval=180 - לא עזר מישהו ? תודה
-
- 1 תגובה
- 501 צפיות
-
-
זה קורה לרוב בGTA 4 יש רעשים מעצבנים במקום הסטונד במשחק נראה לי זה בגללל שאני צריך לעדכן או להתקין שוב את הכרטיס קול(אני לא מבין חח נראה לי) אז אם אפשר תגידו לי מה הבעיה ואם צריך הורדה תביאו לי בבקשה Field Value Audio Adapter Intel 82801GB ICH7 - High Definition Audio Controller [A-1] זה נראה לי הכרטיס קול שלי
-
- 0 תגובות
- 597 צפיות
-
-
איזה מוזר התקנתי הכל זה בא לעלות את התוכנה והיא לא עולה יש רק את הריבוע הקטן שרשום 3dmark ורשום לא מגיבבבבב מה אני עושה?
-
- 4 תגובות
- 518 צפיות
-
-
שלום לכם....... יש לי חומר חשוב בהארדיסק אני צריך תוכנה שתנעל לי אותו עם סיסמא שלכל מחשב שאני יבוא יופיע לי Enter the password ואז אני יוכל להיכנס לדיסק קשיח. תודה רבה
-
- 0 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
היי, יש לי מספר בעיות/חוסר הבנות עם התוכנה ואשמח אם תוכלו לעזור לי עם הסיטואציה הבאה: איך אני עושה תיוג דינמי כך שאני פשוט אשכפל את כל המבנה המקורי של תיקיית המוסיקה שלי עם כל תתי התיקיות למקום אחר תוך שינוי הקובץ מWAV לFLAC [בלי שינוי הסדר שלל התיקיות ותתיהן] C:\Program Files\Illustrate\dBpoweramp\Help\dMC\Naming.htm C:\Program Files\Illustrate\dBpoweramp\Help\dMC\FileSelector.htm אלה אתרים שאמורים להסביר, אבל אני לא הבנתי כלום. אם תרשמו בדיוק את מה שאני אצטרך לרשום לביצוע רצונותי אשמח מאוד מאוד מאוד. בתודה מראש! [br]פורסם בתאריך: 22.12.2008 בשעה 21:35:24 אני ממש אשמח אם משהו יענה....
-
- 0 תגובות
- 593 צפיות
-
-
-
יש לי בעיה כזאת המכשיר די וי די שלי לא מתוכנן לשפה העברית ניסיתי תוכנה שתלחים את הכתוביות לסרט בשם POCKETDIVXENCODER לפעמים זה מצליח אבל לפעמים זה לא עושה כלום בכל מקרה בשביל לראות את הסרט אני חייב לצרוב את הדיסק כדיסק וידאו ואז הוא מקודד את הקובץ מחדש והכתוביות נעלמות... עצה מישהו?
-
- 0 תגובות
- 556 צפיות
-