תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,195 דיונים בפורום זה
-
-
כמו שאמרתי, במקרה הזה תוכנה שתחפש מילה אחת בקבוצה גדולה של קבצי טקסט קטנים וגדולים.. מישהו מכיר?
-
- 2 תגובות
- 841 צפיות
-
-
יש לי מחשב ישן יחסית(בן 3), כרטיס מסך Radeon X300 מעבד פנטיום 4 3.0 1GB זיכרוןספק 400W ולוח אם שיחסית ישן, עד אתמול יכלתי להפעיל סרטים/סרטונים בלי כל בעיה במחשב אבל היום כל פעם שאני מנסה להפעיל קטע וידיאו הזמן כאילו רץ אבל אני יכול לשמוע ובל לא רואה כלום(הכל שחור). דברים שניסיתי: -להפעיל עם 3 תוכנות שונות. -לנסות קבצים אחרים. -ריסט למחשב. -להפעיל עם תוכנת עריכה. נ.ב סירטונים של יוטיוב עובדים בסדר. בנוסף יש לי עוד שאלה שאשמח אם תענו עליה שלא קשורה לקודמת:אני יודע שספק כוח עם השנים יכול להחלש, האם גם כרטיס מסך יכול עם השנים להחלש או שהוא נשאר אותו הדבר? תודה
-
- 7 תגובות
- 544 צפיות
-
-
שלום! רציתי לדעת כיצד ניתן להוסיף הרבה עמודי בית שכשאפתח את הדפדפן כולם יפתחו יחדיו. לדוגמא, בפיירפוקס, אני שם | בין שלל האתרים והוא נכנס לכולם, באופרה זה לא עובד כך. תודה.
-
- 1 תגובה
- 631 צפיות
-
-
ערב טוב, יש לי תקלה ב IE 8 כאשר אני מנסה להוריד קבצי אופיס או PDF למחשב אני מקבל שגיאה unable to download unable to open this site. the requested site is either unavailable or cannot be found please try again later ניסיתי לאפס את הדפדפן זה לא עזר, מchrom הקובץ יורד בלי בעיה תודה מראש לעוזרים אליאור
-
- 2 תגובות
- 914 צפיות
-
-
-
יש לי את ה- InstallShield , אבל אני לא מוצא שם שום דרך. ה-EXE שאני רוצה להמיר אותו הוא מסוג InstallShield, כך שזה אפשרי. תודה לעוזרים.
-
- 0 תגובות
- 864 צפיות
-
-
התקנתי בעבר את tGo של מורפיקס אבל בסוף התחרטתי ומחקתי אותה מהוספה/הסרה של תוכניות. אבל היא עדיין מופיעה בכל פעם שאני מסמן מילה ולוחץ על קליק ימני בשביל להעתיק לקליפבורד. איך לעזאזל אפשר להיפטר ממנה? מדובר בדפדפן אקספלורר 8 (מה לעשות, חייבים להשתמש בו בשביל אתרים מסויימים :'()
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי מסמך PDF של Acrobat Reader אני רוצה לסובב אותו ולשמור אותו ככה אבל כתוב לי שבגרסא החינמית אי אפשר לשמור מסמכים... התקנתי את הגרסא המלאה ומשום מה גם שם האפשרות SAVE מבוטלת ולא ניתן לשמור מסמכים... בדקתי את אותו מסמך והוא לא "קריאה בלבד"! מה יכולה להיות הבעיה? למה אני לא מצליח לשמור את המסמך?
-
- 3 תגובות
- 781 צפיות
-
-
יש לי תמונה במחשב די מטושטשת... איך אפשר לחדד אותה? יש תוכנה או משהו ?
-
- 0 תגובות
- 537 צפיות
-
-
הכותרת מספרת הכל...
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
אז יש לי 2 מחשבים בבית, אחד שלי ואחד של המשפחה. בגלל שהמשפחה שלי לא מבינה הרבה במחשנים אני מחפש אנטי וירוס שהוא טוב אך פשוט או אנטי וירוס שלא עושה הרבה בעיות ושהוא לא "גומר" את המחשב, תודה
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
כשאני פותח את כונן c:\ (אין עוד מחיצות הכונן נפתח עם acdsee בניגוד לרצוני הדבר קורה רק כאשר אני פותח את כונן c וכשאני משוטט בין תקיות הדבר לא קורה ניסתי הכל והדבר מרגיז מאוד. כמעט שחכתי הacdsee הוא בגירסה 5
-
- 3 תגובות
- 783 צפיות
-
-
אני לא יודע אם להגדיר את זה כ "בעיה". כאשר אני גולש בפיירפוקס (בדפדפן אינטרנט) הכל טוב ויפה.. אך כאשר אני סוגר את הדפדפן ופותח אותו שוב, הוא פותח לי את הלשונית שביקרתי לאחרונה. איך אני מבטל את זה? אני רוצה שזה יפתח לי את דף הבית ולא את הלשונית האחרונה. תודה לעוזרים.
-
- 1 תגובה
- 708 צפיות
-
-
מישהוא עבד פעם אם התוכנה? ראיתי את התוכנה באינטרנט אבל לא הבנתי לגמרי מה היא עושה.
-
- 2 תגובות
- 629 צפיות
-
-
אני משתמש בתוכנה IDM גרסא 5.18 בילד 8. לפני כמה ימים העלתי את מהירות האינטרנט שלי מ-4 מגה ל10 מגה. מאז כל השרתים שאני מנסה להוריד מהם (כמו ׂׂLIZSHARE.NET, ARCHIVE.ORG) שהייתי מוריד מהם כמעט כל יום פתאום לא מפצלים את הקובץ ולכן המהירות של ההורדה יורדת. מישהו יודע מה אני יכול לעשות כדי לסדר את הבעיה הזו?
-
- 0 תגובות
- 895 צפיות
-
-
היייי! מה קורה? שבוע טוב. אני משתמש בדפדפן פיירפוקס ומנוע החיפוש שלי הוא בינג, אני רוצה להחליף את זה חזרה לגוגל. דף הבית שלי הוא גוגל, אבל כשאני פותח כרטיסיה חדשה, הוא עושה לי חיפוש בבינג ואם אני רוצה חיפוש דרך גוגל, אני צריך לחפש דרך שורת החיפוש הקטנה משמאל. תודה מראש לעוזרים, דובי.
-
- 3 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
זה מה שרשום אצלי בימיול בצבע אדום Failed to save creditfile - A sharing violation occurred while accessing D:\emule\config\clients.met.SUQWTv2.met.
-
- 2 תגובות
- 587 צפיות
-
-
כמו ה-image toolbar ל-FF או ב-IE6 יש משהו כזה ל-IE7 ?
-
- 3 תגובות
- 476 צפיות
-
-
קניתי מחשב חדש. במחשב הישן הייתי נכנס למשל לפייסבוק והאימייל שלי היה כבר בשורה של האימייל והייתי צריך רק להכניס את הסיסמה. עכשיו במחשב החדש הוא לא שומר לי את כתובת האימייל שלי בשורה הזאת. אני צריך כל פעם להכניס גם את האימייל וגם את הסיסמה. מה שאני רוצה זה רק להכניס סיסמה. אני לא מעוניין בשמירה אוטומטית שהמחשב יהיה מחובר כל הזמן, משמע ללא שמירה של הנתוני משתמש אוטומטית (לא רק אני משתמש במחשב). מישהו יודע איך גורמים לכתובת להשאר במסך הכניסה לאתרים כמו פייסבוק ושאני אצטרך רק למלא את הסיסמה?
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
-
שלום התקנתי לי וינדוס XP ועידכנתי אותו כמה שאפשר... שמתי לי לו מספר תוכנות שאני רוצה שיהיו לי כל פעם שאני מתקין וינדוס עכשיו אני רוצה ליצור מזה דיסק התקנה BOOTABLE, עםאיזה תוכנה אני יכול לעשות את זה? יש לי נורטון גוסט 12 אבל לא מצאתי שם שום אפשרות שמדברת על זה, הכל שם זה גיבויים שכדי לפתוח אותם אני אצטרך את התוכנה. תודה
-
- 12 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום לכולם, בגלל וירוס התקנו מחדש את הווינדוס XP SP2. אבל האינטרנט לא עובד. לפי מה שהבנתי אני צריך להתקין את הדרייבר של הלוח M, שככל הנראה הכרטיס רשת נמצא בתוכו. זה ממש חשוב כי פשוט המחשב מושבט. אני ממש אשמח אם מישהו יוכל לעזור לי בנושא. מצ"ב תמונות של המפרט. ניסיתי לחפש בכל מיני אתרים אבל פשוט לא הצלחתי. אני אשמח אם מישהו יוכל לתת לי לינק ישיר להורדה, או לינק ישיר לאתר וישלח תמונת מסך שהוא יסמן לי איזה אפשרויות לבחור בדגם וכו'. המון תודה לעוזרים. הינה הפרטים: http://up38.siz.co.il/up3/gmjtnjzz1ikn.jpg http://up47.siz.co.il/up3/iniwmmjjnjjf.jpg תודה מראש, רותם
-
- 7 תגובות
- 705 צפיות
-
-
כל פעם שאני באינטרנט לאחר כמה דקות יש לי תהודעה של אל תשלח ותשלח ולכן הוא יוצא לי מהאינטרנט!!! רציתי לדעת אם יש דרך לתקן את זה. תודה מראש לעוזרים
-
- 11 תגובות
- 595 צפיות
-
-