עבור לתוכן

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. אז ככה יש לי כמה בקשות: 1. יש דרך לעשות כמו באקספלורר פשוט לפתוח רשימה של אתרים (לא מועדפים) ? (כי לא מופיע הוא פשוט מצפה שנרשום אתר והא ישלים אותנו). 2. יש לי רשימת מועדפים מאד מסודרת באקספלורר והא בעצם ייבא אותה אבל היא לא מסודרת הוא רק נותן לי גישה לסימניות אחרונות ואין לי אפשרות לראות רשימה מסודרת של ממש כמו באקספלורר, יש דרך להגדיר זאת שיציג בצורה נוחה יותר? תודה רן

• 2 תגובות
    • 644 צפיות
  2. Started by eladbu,

שלום לכולם אחר כבוד הורדתי את ULEAD VIDEO STUDIO PLUS בתשלום כל נסיון להצמיד את קבצי ה HD עולים בתוהו ונראה כי התוכנה לא תומכת בפורמט ה AVCHD למרות הנאמר כאן http://www.camcorderinfo.com/content/Real-Time-AVCHD-Editing-Is-Here.htm

• 0 תגובות
    • 699 צפיות
  3. הUninstall נדפק אז מחקתי ידני וזה הקובץ האחרון שנשאר מה אפשר לעשות? [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 590 צפיות
  4. Started by DarkAvenger,

התקנתי את התוכנה והיא באה עם קובץ טקסט כזה שרשום שם SERIAL NUMBER AND ACTIVATION NUMBER ואתמול בערב זה הפעיל אבל אחרי שהפעלתי וכיביתי את התוכנה מספר פעמים זה כתב לי ש TRIAL PERIOD נגמר ועכשיו הוא לא מוכן לקבל את הסיריאל שנתתי לו קודם בבקשה תעזרו לי תביאו לי SERIAL ו ACTIVATION NUMBER אחרים --------- נערך ע"י multicore

• 1 תגובה
    • 465 צפיות
  5. Started by viper_sb,

האם ניתן לשלב בין תוכנות SKYPE וMESSENGER ?

• 2 תגובות
    • 620 צפיות
  6. שלום. כמו שהכותרת מציינת אני מחשב תוכנה שיודעת לפעול באופן עצמאי ללא מערכת הפעלה. תוכנה שבודקת תקינות חומרה על ידי מאמץ המחשב, אם אפשר תוכנה אחת שמכילה בתוכה את כל הבדיקות אבל אם לא אז גם כמה תוכנות נפרדות יעשו את העבודה. חיפשתי בפורום ולא מצאתי משהו עדכני / רלונטי. כמו כן, אני לא מבקש שתחפשו בגוגל ותראו לי מה אתם מוצאים אלא תוכנה שאיתה יש לכם ניסיון ואתם יודעים שהיא תקינה ועושה את העבודה כמו שצריך בלי פשלות. תודה רבה לעוזרים.

• 1 תגובה
    • 1.6k צפיות
  7. Started by מוקיון1,

שלום לפני כחצי שנה שידרגתי את המחשב כי נשרף לי הלוח אם שדרגתי ל -INTEL CORPORATION 865GLC ועכשיו פירמטתי היו חסרים לי דרייברים אז הלכתי לחנות והביאו את הדיסק של הלוח אם , אבל עכשיו אני לא מצליח להתקין את הדרייבר של הקול ,האם הדרייבר הוא בדיסק נפרד שקשור ללוח אם חשוב לציין כי הכרטיס קול יושב על הלוח אם

• 3 תגובות
    • 693 צפיות
  8. Started by djgoose,

שלום לכולם. אני מחפש כבר זמן רב תוכנה (עדיפות לחינמית אבל לא חובה) שתאפשר לי לגבות ספרייה גדולה במיוחד בסביבות ה-50 ג'יגה. משהו בסיגנון iso אבל רק לנפחים יותר הרבה יותר גדולים. לא מצאתי עד כה משהו שעונה להגדרה ואני ממש לא רוצה להשתמש ב-zip או 7z. האם קיימת תוכנה כזו או שהדרישות שלי גבוהות מידי.... ??? תודה רבה ושבוע טוב לכולם.

• 5 תגובות
    • 600 צפיות
  9. אני מחפש שירות, אתר, או תוכנה שמבצעת גיבוי ע"ג הרשת לקובץ מסוים כל זמן מסוים...יש לכם הצעות בבקשה..?

• 1 תגובה
    • 998 צפיות
  10. Started by amitey,

יש לי הרבה דיסקים של משחקים וסרטים של הילדים (קומפי לקטנים ולגדול כל מיני משחקים וסרטים). אחד הקטנים שבר את דיסק ההתקנה של הקומפי ולקח לי איזה שבוע להשיג חדש. - השאלה היא אם יש איזו תוכנה שמאפשרת לגבות את הדיסקים ע"ג המחשב או לעשות עותק נוסף? אני רוצה צוכנה טובה(גם אם עולה כסף) שאני אוכל לגבות את כל האוסף -אני לא רוצה לקנות לכל ילד מחדש את כל הספריה. תודה מראש.

• 3 תגובות
    • 701 צפיות
  11. מחפש תוכנה לגזור חלק מסרטי HD בפורמט MKV בקידוד 264 ניסיתי כמה שעות לחפש בגוגל וניסיתי כל מיני תוכנות אבל אף אחת לא יודעת לגזור חלק מהסרט ולשמור אותו באותו הפורמט וקידוד בלי ירידה באיכות, אשמח לשמוע את אתם מכירים תוכנה שתעשה את העבודה.

• 1 תגובה
    • 776 צפיות
  12. מדובר במאוורר Antec TriColl fan 120mm לוח האם ASUS P5Q תודה.

• 0 תגובות
    • 569 צפיות
  13. ניסיתי לייצא כקובץ פאוורפוינט ולא מצאתי את האפשרות חוץ משליחה במייל, אין אפשרות לשמור את הקובץ כPOT ? עריכה: הצלחתי בעזרת שמירה בשם.

• 0 תגובות
    • 546 צפיות
  14. Started by udist,

אני בקרוב (מחר!!) נוסע לטיול לדרום אמריקה ולפי מה שהבנתי לא בכל המחשבים שם מותקנת סקייפ. לא רק זה, במקומות מסויימים גם לא ניתן להוריד ולהתקין אותה... לפני יומיים נתקלתי במקרה בU3 וראיתי שאפשר להפעיל דרכו כל מיני תוכנות, סקייפ בין היתר. ניסיתי למצוא מקום להורדת U3 ולהתקין על הDOK שלי של LEXAR אך לא מצאתי... חיפשתי התקנת ספציפית של סקייפ על התקן נייד ומצאתי רק את זה: http://www.portablefreeware.com/?q=skype&u=0 יש דרך אחרת להתקין את סקייפ על התקן נייד? או לחילופין להתקין את U3 על DOK של לקסר? תודה דחופה לעוזרים!

• 6 תגובות
    • 578 צפיות
  15. ככה שאני מפעיל bsplayer הוא עובד אבל שאני רוצה להוסיף כתוביות הוא נתקע מה עושים?

16. מחפש כלי רציני וחינמי שאוכל לנפות סוף סוף את מה שלא צריך והחשוב ביותר אוכל לישלוט על סדר ההופעה - מה ראשון ומה שני בסרגל ה LINK באקספלורר מישהו מכיר כזו ? עבור IE7 ?

• 0 תגובות
    • 514 צפיות
  17. Started by pure perfection,

שלום אני צריך עזרה עם התוכנה הזאת הורדתי אותה והתקנתי , אחרי זה הוספתי את חבר שלי עכשיו איך אני אמורים לשחק?? זה ב COD5 אם אפשר הסבר. תודהה

• 11 תגובות
    • 1.7k צפיות
  18. אהלן, רציתי לדעת האם יש תוכנה לכיבוי של המסך ע"י לחיצה עם העכבר על משהו, זה נהיה מעצבן כשאני במיטה וכדי לכבות את המסך צריך לקום עד אליו. אני ידוע בלפעמים לשאול שאלות מטופשות, אבל זה יקל עלי מאוד אם יש תוכנה כזו תודה!

• 2 תגובות
    • 708 צפיות
  19. Started by NTT,

שלום, אני לא מצליח למצוא באתר של אינטל עדכון לRAID CONTROLLER, יש לי ICH9R,עם לוח מצ'יפסט X38 ודגם P5E של אסוס. אם אפשר שמישהו ינסה למצוא לי באתר את העדכון אודה לו מאוד, תודה רבה! *בבקשה,לא לתת לי לינק לחיפוש או משהו,שעות חיפשתי אחרי הדבר הזה ומצאתי רק את הRAID MANAGER שבתוך הווינדוס, אני צריך עדכון לשבב RAID עצמו!

• 3 תגובות
    • 602 צפיות
  20. שלום אנשים. מישהו ביקש שאני יתקין לו XP במקום הויסטה שהוא קיבל עם המחשב הנייד שלו. מחשב של HP. כמו שאתם יודעים האתר של HP לא ממש מספק דרייברים כמו שצריך לXP יותר. את הדרייברים לקורא טביעת אצבע הצלחתי להשיג, השאלה היא איזו תוכנה אני אמור להתקין שעובדת על XP???

• 3 תגובות
    • 2k צפיות
  21. Started by yh992,

שלום לכם פרמטתי את המחשב, מחשש של וירוס מסוים שהיה. פרמטתי התקנתי את WINDOWS XP SP3 . משום מה כל פעם שאני נכנס למחשב, אני רואה רק את הרקע של השולחן עבודה לא מצליח לראות את הפריטים שעליו. מה שאני עושה זה דרך עקיפה כזו, דרך מנהל המשימות מוחק את EXPLORER ואז שוב כותב הפעלת תוכנית EXPLORER ואז אני רואה שוב הכל כתיקנו. שאלתי היא מאוד חשובה, כי פרמטתי והתקנתי כמה פעמים והבעיה חוזרת לי. אני רוצה לדעת אם זה וירוס שהספיק להכנס מקובץ מסוים. למרות שזה מאוד מהיר חח, ונדיר וקשה להאמין. או שזהו אופציה או לא יודע מה בהגדרות חלונות שעלי לתקן. תודה מראש. יניב

• 1 תגובה
    • 723 צפיות
  22. Started by FastJack,

כפי שנאמר בכותרת...

• 39 תגובות
    • 5.2k צפיות
  23. Started by elior021,

שלום לכולם אז ככה בן דוד שלי הקטן רוצה להיכנס לצאט של נענע אבל משום מה מקבל את ה3 שגיאות הבאות אחת אחרי השניה couldnt create directory c progrem files nana even though it does not exist error5 couldnt copy c:\users\7cff 1\appdata\local\temp\low\chat.dll c:progrem files\nana\chet.dll from the following reson3 get temp file name failed with error267. parameters c: progrem files \nana אלו שלושת השגיאות הוא משתמש בוינדוס ויסטה מה אני צריך לעשות כדי לתקן את זה ?

• 0 תגובות
    • 659 צפיות
  24. Started by MachoMan,

אוקי אחרי שהתקנתי את הדריבר של : Realtek הכל פועל לי חוץ מהמיקרופון ניסיתי הכל כדי לתקן את זה כלום לא עוזר אז יאללה חבר'ה עזרה...

• 4 תגובות
    • 622 צפיות
  25. Started by I7210I,

שלום יש לי את האנטי וירוס NOD 32 גירסה 3 ואני רוצה להתקין אותו במחשב אחר בלא אינטרנט ואני רוצה להעביר את המסד נתונים (העידכונים בעצם) שמהמחשב שלי עם האינטרנט למחשב השני בלי האינטרנט..איך אני מעביר רק את המסד נתונים ..שיהיה הכי מעודכן בעצם במחשב השני בלא האינטרנט? תודה

• 6 תגובות
    • 693 צפיות

דיונים חדשים בפורומים