תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,196 דיונים בפורום זה
-
והאם יש תוכנה שיודעת לשנות את הכתובת הזו?
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
ראית שכולם עם זה רק אני נישארתי עם האקספלורר שאגב סבבה אבל אם כולם אבל כולם עם הFIREFOX הזה שווה לנסות..
-
- 14 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום חבר'ה,אני מחפש תוכנה חינמית לחיתוך קבצי בלו ריי,אשמח להמלצות. תודה.
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, קיבלתי מחשב נייד קטן של חבר (נטבוק) של אסוס, עם מעבד אטום חלש, גיגה זיכרון, כרטיס מסך לא משהו וחלונות XP. המחשב עובד קצת לאט, ורציתי לבצע תחזוקה וניקוי. קראתי באיזשהו מקום שלא מומלץ להשתמש בתוכנות שעושות ניקוי לרג'יסטרי ואופטימיזציות, כי זה יכול להרוס. עד היום השתמשתי בכאלה ולא קרה כלום. רציתי לבקש את עצתכם, באילו כלים (חינימיים אם אפשר) הייתם משתמשים, מה הפעולות שהייתם נוקטים כדי להמהיר את המחשב ? אני חשבתי על תוכנה כמו Advanced System Care, שעושה הכל, אבל אין לי בעיה לעשות את זה "בחלקים" עם Ccleaner, ותוכנה לדיפרג, וכל מה שצריך. מה דעתכם ? תודה !
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לאחר ריקון סל המיחזור יוצאת הודעת שגיעה (מצורפת תמונה) וסל המיחזור לא מיתרוקן, רק אחרי הפעלה מחדש. Windows xp pro sp3 מה ניתן לעשות ? תודה [attachment deleted by admin]
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
שלום, קוראים לי עפר ואני בן 17-לא שזה אמור לעניין מישהו ובניתי אתר בפלאש לצימרים שלנו,זה האתר הראשון שאני בונה בפלאש. אז תנו ביקורת האתר: צימר בראש פינה , בקתות יפות תודה.
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי, כבר הרבה זמן אני שואל את עצמי, מה הקשר בין הביטרייט לגודל הקובץ בMP3 . איך מתקשר ביטרייט של 128 KBPS(זה Bit או Byte?) לגודל של בערך מגה לדקה? יש לי גם בעיה בנרו: היא לא מצליחה לעשות Data Verification אחרי הצריבה למרות שהדיסק עובד בסדר גמור, היא כותבת שאין שום קבצים בדיסק. האם משהו יכול לעזור לי? בתודה מראש, הרכיב.
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אהלן יש ברשותי כרטיס זיכרון SD , מלא מתמונות מטיול בדרום אמריקה. כשביקשתי מחנות צילום בארגנטינה להעביר אותו לCD, הם סירבו לבקשה בטענה שיש בו וירוס. מאז לא נגעתי בכרטיס במחשבה לטפל בזה בארץ כשאחזור. כשחזרתי לארץ, באמת ראיתי שיש בכרטיס וירוס (קפץ גם אצלי במחשב...). מה לעשות ? מוכן לעשות הכל כדיי להציל את התמונות שיש בו. (כולל מעבדות כלשהן , אנשי מקצוע , הכל....) התמונות עצמן קיימות , ויש אפשרות לצפות בהן מהמצלמה. אבל אני צריך את קבצי התמונות נקיות לשימושים מסוימים. (אגב, מאוד יכול להיות שפעולה פשוטה באנטי וירוס, תנקה את הכרטיס מהוירוס ללא מחיקת אף תמונה אך אני אינני מבין בנושא, ומעדיף שלא לעשות שום פעולה שתסכן את התמונות בכרטיס) אנא , בבקשה עזרו לי. תודה!
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הפרמטר היחיד שאני מכיר זה ה-KBPS שככל שהוא יותר גבוה כך האיכות יותר טובה. אני בטוח שיש עוד פרמטרים, שרוב האנשים כמוני לא מכירים. אם מישהו מתמצא ויכול לפרט על מה שהוא מכיר אני אשמח.
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היה לי את הוירוס הזה שלא נותן לפתוח את האנטי וירוס וכל זה ומחקתי אותו עידכנתי וירוס עשיתי סריקה עוד פעם והכל טוב ויפה אבל האנטי וירוס עובד רק במצב בטוח! ניסיתי להתקין מחדש גם פנדה אנטי וירוס וגם נורטון... ושתיהם אותה בעיה... אני רק נכנס וזה יוצא לי... גם שאני נכנס לMSCONFIG זה יוצא אחרי כמה זמן.... מה עושים?
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
FF לוקח לי 20 עד 50 אחוז מCPU בד"כ ומאט את המחשב שלי ממש (התקנתי את גרסה 3 שהורדתי מהאתר של מוזילה) בכמה אמרו ששיפרו את הזיכרון שזה לוקח? נראה לי שקראתי משהו על זה ששיפרו אני בטוח שזה לא אמור להיות ככה, אבל למה זה ככה בכל זאת? תודה איל.
-
- 14 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני פותח את הדפדפן הבטא הזה שהורדתי מאתר מייקרוסופט ועל הגרסה של ה64 ביט אי אפשר להתקין פלאש ואי אפשר לראות פרסומות כי זה לא תומך ב64X מה זה הגיוני שהם עוד לא הוציאו תמיכה ל64 ביט ככה האתר הרשמי של פלאש פלייר כותב בכל מקרה גם אי אפשר עכשיו לחזור לאינטרנט אקספלורר 7 בכל מקרה מישהו יודע על זה משהו וגם אולי איך אני חוזר ל7?
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי מצלמת וידאו מותקנת ועובדת, וגם לצד השני. שיחות מהמחשב שלי למחשב אחר ברשת המקומית עובדות כמו שצריך. שיחות מהצד השני למחשבים אחרים (לא ברשת המקומית) עובדות כמו שצריך. אבל כשאנחנו מנסים לדבר שנינו רואים עיגול מסתובב והוידאו לא מתחיל! מה אפשר לבדוק? אולי צריך לפתוח פורטים בראוטר? יכול להיות שזו הגרסה של סקייפ (במחשב אחד מותקן 4.1 ובשני 2.5)?
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
נושא זה הועבר לפורום [link=http://www.hwzone.co.il/cgi-bin/YaBB/YaBB.pl?board=general_offtopic&action=display&num=1003697058&start=0]כללי[/link] על ידי Enc0der
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי לכולם ותודה מראש לעוזרים... משום מה ה-outlooke בעבודה לא שומר לי שמות של אנשי קשר שנשלח להם כבר מייל..מה עושים? גרסת האופיס היא 2010
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
צריך עזרה פירמטתי מחשב של חבר, מחשב די ישן עים לוח אם (msi g31m3 v2 (ms-7529 אני פשוט לא מצליח למצוא את הדגם של הלוח באינטרנט כדי להוריד את הדריברים הנחוצים. מאיפה אני יכול להוריד את הדריברים כי אני לא מוצא אותם באינטרנט בשום מקום?
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
התוכנה גילתה וירוס ונתנה לי 4 אפשרויות [br]פורסם בתאריך: 28.06.2008 בשעה 23:25:11 התוכנה מצאה וירוס ונתנה לי 4 אפשרויות:info ignore heal move to voult איזה אופציה לבחור?
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי, אני משתמש בשלושה players שונים. 1. subedit גירסה 4040: player מבוסס media player 6.4 אשר יתרונו הוא בטיפול ב- subtitles (המון אופציות כולל שינוי קצב הצגה מ- pal ל- ntsc), מנגן הרבה מאוד סוגי קבצים (לאחר התקנת ה- drivers המתאימים), הרבה מאוד קיצורי דרך, ואופציה חשובה ביותר בשבילי שזה הצגת הסרט בצורה מינימלית במסך מוקטן (רק הסרט ללא שום שורת תפריט). 2. media plater classic: גם הוא plater המבוסס על media player 6.4 וגם הוא מנגן הרבה סוגי קבצים, אפילו real player או קבצי mov. כל אחד משני ה- players הללו לא יותר גדול מ- 1MB, זריזים מאוד, עולים מהר ולא מתחברים לאינטרנט (אלא לחפש drivers שצריך) 3. VLC player: לעשות preview ב- emule ומאחר והוא מכיל את ה- drivers בעצמו, הוא …
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני רוצה לאפשר ל-FF שלי (גירסה 10) שיקבל עוגיות. חיפשתי באפשרויות, שאלתי את גוגל אבל לא מצאתי תשובה. אני בטוח שהתשובה פשוטה מאד אבל פשוט לא מצאתי אותה. אגב, יש לי ב-FF את tab mix plus אבל גם שם לא מצאתי את האופציה הזו.
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני צריך את התוכנה ratiomaker בשביל שהיא תזייף לי רטיו לאתרים שונים תודה מראש
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
אבי קנה מצלמה קטנה, שמקליטה על MINI DVD (דיסק DVD קטן מאוד). נכנס שם רק 21 דקות באיכות גבוהה (ברירת המחדל נמוכה מידי בשבילי, שהיא 30 דקות). אני רוצה לקחת 2 סרטים שצילמתי, להעברי למחשב, ולצרוב על DVD אחד (רגיל). ניסיתי כמה אופציות: לקחת דיסק מספר 2, להעתיק את כל הקבצים שבו שנקראים VTS_01_1 וכו, עם שינוי שם למספר רץ. למשל אם הקובץ האחרון הוא 05, אז כתבתי 06 גם לקבצים הנלווים ל VOB שהם- VTS_01_0.BUP , VTS_01_0.IFO. (חוץ מ VIDEO_TS שזה התפריט) כאמור זה לא עבד וה DVD לא זיהה, פעם אחרת הוא לא ניגן את הסרט ש"הוספתי". אני מתעסק בעריכת וידאו ומכיר טוב את התחום- כמובן שניתן להעביר את הקבצים ולחבר אותם בתוכנת עריכה/קידוד מחדש, אבל לא בזה אני מעוניין. אני מעוניין לקחת 2-3 דיסקים שצול…
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, אבא שלי מתעסק באמצעות תוכנת PREMIERE לערוך סרטים משפחתיים מקסטות ווידאו ישנות שלנו או ממצלמת הDV שיש לו כעת וכרטיס לכידה Compro video mate. המטרה שלו היא בסופו של דבר להציג אותם בDVD ולשמור גיבויי דיגיטלי. עד כה קידדנו גם בלכידה וגם בקידוד בMPEG2 במאפיינים האוטומטיים של התוכנות לDVD. האם זה איכותי מדי\פחות עבור נתונים ממצלמת DV או מכשיר ווידאו? האם כדאי לשמר את התוצרים ע"ב אותו פורמט או כיום עם כל קוראי הDIVX והקידודים האחרים יש שיטה אחרת אפקטיבית יותר? באיזה איכות כדאי לבצע את תהליך הלכידה, ובאיזה לשמר את התוצרים הסופים? תודה
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
מהפעם האחרונה שחיברתי את המכשיר שלי למחשב אחר אני לא מצליחה להפעיל אותו. כשאני מחברת אותו למחשב שלי, אני רואה את כל השירים ב ITUNES אבל אני לא מצליחה לשמוע אותם (בלתי לחיץ). בנוסף, גם במכשיר עצמו אני לא מצליחה לשמוע את השירים. אשמח לקבל עזרה. תודה.
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-