תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,195 דיונים בפורום זה
-
-
גולש דרך המחשב עם פיירפוקס (מעודכן) חייב לציין שהגלישה באתר עצמו הגלילה חלקה וללא בעיות
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
מהפעם האחרונה שחיברתי את המכשיר שלי למחשב אחר אני לא מצליחה להפעיל אותו. כשאני מחברת אותו למחשב שלי, אני רואה את כל השירים ב ITUNES אבל אני לא מצליחה לשמוע אותם (בלתי לחיץ). בנוסף, גם במכשיר עצמו אני לא מצליחה לשמוע את השירים. אשמח לקבל עזרה. תודה.
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
קניתי SSD OCZ VERTEX 3 התקנתי עליו וינדוס והוא לא מהיר בהרבא מהדיסק קשיח הרגיל מהעתקה מSSD לSSD הוא מעתיק לי על 120 140 מגה לשניה וגם בהפעלה של המחשב לוקח לי 40 שניות עד שהמחשב עולה
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אהלן אנשים, יש לי בעיה בתוכנה Outlook Express, היא פשוט מסרבת לזכור את הססמאות של חשבונות המייל שלי. ניסיתי להגדיר חשבונות חדשים, לעשות זהות חדשה ושום דבר לא עזר. מן הסתם שמסומן לזכור את הססמא, ובאמת אחרי שאני מקיש אותה אז הוא זוכר אותה, אך אם אני מכבה את התוכנה ומדליק אותה שוב אחרי כמה דקות, היא מבקשת את הססמאות שוב - לכל החשבונות. אני משתמש ב-Windows XP. תודה לכל העוזרים.
-
- 10 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש לי מצלמת אינטרנט שעליה כתוב KAS זו מצלמה שמובנה עליה מיקרופון הבעיה היא שאיבדתי את הדיסק עם הדרייברים ואני לא מוצא, באינטרנט את הדרייבר המתאים. מי יכול/ה לעזור לי ?
-
- 12 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני חייב ממש תוכנה חזקה להורדת ספיי. ניסיתי את כל התוכנות שכאן וגם עוד תוכנה בשם ג'איינט אנטי ספייוור ואף אחד לא עזר.. זה ספיי שפועל מתי שנכנסים לדפדפן והוא פותח פופ אפ שמראה לך פרסומות הקשורות לאתר (לדוגמה: אם אתה באתר סקס הוא מראה לך פרסומות כאלו גם), הכותרת של הפופ אפ היא The Best On TV וזה ממש מעצבן.. חייב עזרה! תודה מראש
-
יש לי 2 מספרי איסיקיו ישנים. הקטע הוא שאני רוצה להכנס ולשנות את השם ואת השם משפחה בהם כי אנשים שמחפשים אותי בחיפוש של האיסיקיו נכנסים אליהם וחושבים שזה אני ושאני פשוט לא מתחבר לאיסיקיו. מישהו יכול לעזור לי? ניסיתי את כל הסיסמאות שאני זוכר בשניהם וכבר הפרח הפך לצהוב כמה פעמים ונמאס לי... במיוחד כשבחשבון אחד בפרטים שלי רשמתי שאני "שולט" [החשבון מכיתה ד' ואפילו פחות] וזה יוצר מצב דיי מביך. אנשים עלולים לחשוב שרשמתי את זה בפרטים שלי ושאני עדיין משתמש בחשבון הזה. מה אפשר לעשות? תודה מראש. ד"א, חשבון אחד בעל 8 מספרים והשני בעל 9 מספרים.
-
- 14 תגובות
- 1k צפיות
-
-
חלקתי את הזכרון לשתי מחיצות... כנראה שנתתי מאט מדי זכרון , עכשיו אני רוצה להוסיף להקטין מחיצה אחת כדי להגדיל את השנייה בלי לפרמט או למחוק קבצים. איך אני משנה את הגודל של המחיצות?
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
כשאני מנגן את הMKV בMPC אז הוא עובד מעולה חוץ מזה שאני לא מצליח לשים כתוביות. כשאני מנגן בBSPLAYER אז אפשר לשים כתוביות אבל משום מה אין סאונד. הקודקים היחידים שיש לי הם CoreAVC DIVX מה אפשר לעשות?
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני מעוניין להתקין תכנת internet security. על מה אתם ממליצים? איך Mcafee?
-
- 14 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היי, פתאום מופיעה לי השגיאה הנ"ל בדפדפן כרום: הבנתי כבר,ששגיאה זו קשורה להרצת הFlash והJava בדפדפן כרום,אך בכל זאת - לאחר הסרה והתקנה מחדש של הדפדפן,גם של הפלאש + גם של הג'אווה=השגיאה ממשיכה. בהגדרות הדפדפן,בתוך הגדרות מתקדמות;הגדרות תוכן:כל ההגדרות על "מומלץ". איך מתקנים בעיה זו? תודה רבה מאוד מראש .
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
http://planet.nana.co.il/cp3/Untitled-1%20copy.jpg מישהו יודע איך לפתור את זה?
-
- 14 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שמעתי על תוכנה שאפשר בעזרת 2 מסכים ומקרן להקרין וידאו קליפים (MPEG) שכאשר יש מסך בקרה עם PREVIEW של הקליפ והמסך השני מחובר יחד עם מקרן ומראים את הקליפ בFULLVIEW מישהו יכול להגיד את השם??
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
השאלה בכותרת. המחשב שלי נכבה כי הסוללה דפוקה (נייד), ודף אינטרנט שהיה פתוח להדפסה פשוט נעלם ועכשיו אני לא יכול לשחזר. יש אפשרות או שהלך? |:
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש בו: AMON DMON IMON EMON הבנתי בערך מה התפקיד שלהם אבל איך אני משתמש בהם? או שהם מפעילים את עצמם במקרה הצוך. תודה מראש.
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני אמור לקבל מחר מחשב חדש (נייד ליתר דיוק). אני לא מבין גדול בתחום התוכנה, אבל ניסיתי לצבור קצת ידע בסיסי מקריאה של נושאי סטיקי וכדו' פה בפורום.. יש לי התלבטות בנוגע לתוכנות ההגנה על המחשב. הדבר היחיד שהחלטתי עליו בלב מלא הוא האנטיוירוס NOD.. בנוגע לשאר הדברים עדיין יש לי התלבטויות: האם עדיף להתקין את חבילת האבטחה ESS, או שעדיף להתקין פיירוול חיצוני (ואם כן איזה)? האם אפשר להסתפק באנטיוירוס הנ"ל (או בחבילת האבטחה המלאה) נגד ספייוורס? ומה לגבי טרויאנים? גם אם עדיף להתקין תוכנה נפרדת נגד ספייוורס, עדיין אני אובד עצות, כיוון שהמגוון די רחב.. בין אם זה AD-Aware, Spyware Doctor, Spybot S&D... בקיצור, אני מחפש את השילוב הטוב ביותר של אנטיוירוס NOD (או חבילת האבטחה המלאה ש…
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
לאחרונה נתקלתי בבעיה כאשר אני מפעיל את המחשב, ולפתע באמצע העבודה קופץ חלון המודיע ש- RPC service was terminated unexpectedly ויחד עם זאת מראה לי שעון בן דקה עד לריסטרט של המחשב. יחד איתו קופץ חלון השגיאה הידוע של Windows xp עם ההודעה - Generic Host Process for Win32 Services has encountered a problem and needs to be close. We are sorry for the inconvenience. בינתיים דאגתי לשינוי ב Services כך שבמקרה שהשירות הזה יסגר הפעולה תהיה הפעלה מחדש שלו בלבד ולא ריסטרט של כל המחשב. אבל איך אני יכול לפתור את זה?
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש לי בעיה עם כל בבילון שאני מתקין מישהו יכול להביא לי בבילון פרוץ וטוב? (הוא רושם לי פג תוקף)
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
נתקלתי בבעיה מוזרה. כל פעם שאני נכנס לאתר עם אפליקצית Java וה zonealarm פועל המחשב מתרסק לי ברגע שהאפליקציה מסיימת להיטען. ניסיתי לבטל לגמרי את ה privacy settings אבל ללא הועיל. כשאני מכבה את ה zonealarm הכל תקין. מישהו נתקל בבעיה הזו? מישהו משתמש ב personal firewall אחר שהוא טוב, בעל ממשק נוח ולא מתרסק עם אפליקציות java? תודה.
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
התוכנה גילתה וירוס ונתנה לי 4 אפשרויות [br]פורסם בתאריך: 28.06.2008 בשעה 23:25:11 התוכנה מצאה וירוס ונתנה לי 4 אפשרויות:info ignore heal move to voult איזה אופציה לבחור?
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני משתמשת בתוכנת אקרוניס בגירסת HOME 2009.בזמנו כאשר הורדתי את התוכנה היתה אופציה ליצור מהקובץ דיסק. התוכנה צרבה לי דיסק ומאז אני מבצעת IMAGE ו-RESTORE בעזרת הדיסק.אני מבינה שאני יכולה לעשות את זה גם עם הדיסק און קי במקום הדיסק שצרבתי. השאלה שלי היא איך אני עושה את זה?
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש לי מחשב בן חודשיים ואני משחק כמה משחקים כמו Bf2,crysis וכו', עד לפני שבוע בערך היה לוקח לי לטעון מפה נניח ב BF2 בערך 10 שניות, עכשיו לוקח 20 פתאום, לא יודע מה קרה. מישהוא יכול להגיד לי ממה זה נובע ?
-
- 11 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם. יש לי בעיה טכנית נורא מוזרה בכול הקשור להתקנת פוטושופ 4. אז ככה: הורדתי את פוטושופ 4 וברגע שניסיתי להתקין אותו על מחשב נייד (מערכת הפעלה XP) הכול הלך חלק וההתקנה הושלמה כראוי והוא עובד מעולה. עכשיו ברגע שהעברתי את תקיית ההתקנה למחשב הPC החדש שרכשתי (בעל win 7 64 bit) והתחלתי את ההתקנה הופיעה לי כותרת מסוג: "please insert photoshop cs4 into drive c" עכשיו במחשב מותקן לי דיסק קשיח יחיד לבנתיים ועדיין לא חילקתי אותו לC,D יש לי רק את C. עכשיו נסיתי אין ספור פעמים ואין ספור שיטות להתקין אותו. רשמתי את ה"EROR" בגוגל ומסתבר שלעוד מספר אנשים הייתה את אותה הבעיה ונסיתי להיעזר בפתרונות שלהם.. את חלקם לא הבנתי וחלקם פשוט לא עבדו. אז אשמח לכול עזרה בנידון... ועוד עיניין …
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
שלום לפני זמן מה קיבלתי הארד דיסק חדש וגדול והתקנתי עליו את כל התוכנות שהיו לי קודם כבר, אך את קאזה לייט שהייתה מותקנת אצלי לא התקנתי עדיין. אני מעוניין להתקין ולכן הוקדתי את הגרסה הכי חדשה, ואני לא מרוצה במיוחד... רציתי לדעת מה הגרסה המומלצת ביותר לתכנה kazaa lite ++k ? ומאיפה אפשר להורידה...?
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-