תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,194 דיונים בפורום זה
-
-
-
-
מן הסתם מוגדר אצלי בתוכנת ההורדות (LEECHGET) שהNAV יסרוק כל קובץ שאני מוריד מהרשת, אבל כל פעם שהסריקה מסתיימת ולא נמצאו ווירוסים (99.9% מהמיקרים)נשאר המסך האידיוטי הזה עם הטבלה האידיוטית הזו ומחכה שאני ילחץ FINISH. ישנה איזו הגדרה שאני מפספס שפשוט תסגור את החלון הזה במקרה שאין ווירוסים?
-
- 2 תגובות
- 979 צפיות
-
-
שלום לכולם רציתי לשאול שתי שאלות לגבי AutoCad: 1) מה הגירסה הכי חדשה שלה? 2) למה משתמשים בה? הבנתי משהו עם שרטוט , אשמח לקבל פירוט יותר מפורט קצת בתודה מראש, יאיר
-
- 6 תגובות
- 979 צפיות
-
-
לאחרונה נתקלתי בבעיה כאשר אני מפעיל את המחשב, ולפתע באמצע העבודה קופץ חלון המודיע ש- RPC service was terminated unexpectedly ויחד עם זאת מראה לי שעון בן דקה עד לריסטרט של המחשב. יחד איתו קופץ חלון השגיאה הידוע של Windows xp עם ההודעה - Generic Host Process for Win32 Services has encountered a problem and needs to be close. We are sorry for the inconvenience. בינתיים דאגתי לשינוי ב Services כך שבמקרה שהשירות הזה יסגר הפעולה תהיה הפעלה מחדש שלו בלבד ולא ריסטרט של כל המחשב. אבל איך אני יכול לפתור את זה?
-
- 8 תגובות
- 979 צפיות
-
-
-
יש לי בעיה מאוד מעצבנת כשאני כותב בפורומים צטים וחולה... המחשב מתחיל ליכתוב לי בשפה כזאת:???ג???????‗?????ט‗??ז?????ג????דה????ג‗ג??‗??ה??]ד???‗ הדרך היחידה שלי לכתוב באינטרנט היא לכתוב ב- word ולעשות העתק והדבק יש לי ווינדוס אקס פי פרסונל. הבעיה היתחלה בערך לפני חודש. תודה מראש. שכחתי לציין שבאנגלית זה כותב לי כרגיל הבעיה רק בעברית.
-
- 3 תגובות
- 979 צפיות
-
-
עד היום השתמaתי בתוכנה המאוד מוצלכת של tgtsoftwear הנקראת style xp היא פגה לפני כמה ימים ורציתי לדעת עם מישהו מכיר תוכנה הדומה לה. (מישהו יודע למה זה אומר לי שהתוכנה לא יכולה לרוץ בwin32?)
-
- 3 תגובות
- 979 צפיות
-
-
שלום! אני מחפש אם משהו יודע אתר או תוכנה שבעזרתם אפשר להסיג תוספים ל winamp כגון: בקרה על מהירות השיר, שינוי הטונים בשי ועוד ! תודה רבה לעונים!
-
- 1 תגובה
- 979 צפיות
-
-
אני רוצה לדעת איך אני אוכל להוריד הכי מהר שאפשר....... לא אכפת לי לעשות UP גבוהה אבל אני רוצה להוריד מהר כל פעם שאני נכנס לאחד הדיונים האלה אני לא מבין כלום ואני שומא על מהירויות הורדה שאני יכול רק לחלום עליהם ;D אז בבקשה תגידו לי מה לעשות כדי שאני יוכל להוריד על המקסימום תודה
-
- 7 תגובות
- 979 צפיות
-
-
ואם אפשר שזה יהיה מינימליסטי ובלי שטויות
-
- 4 תגובות
- 979 צפיות
-
-
אז ככה, נגיד ויש משרד שבו יש שלושה מחשבים, כאשר אחד מהם של המזכירה. לשני המחשבים החרים יש גישה למסמכים של המחשב של המזכירה דרך שיתוף רשת. עכשיו, את המסמכים של המזכירה אני רוצה לגבות על DOK, על כונן נוסף במחשב עצמו ועל מחשב נוסף ברשת. כלומר, העותקים יהיו במחשב של המזכירה, בכונן נוסף, ב DOK ובמחשב נוסף ברשת. יש תוכנה קלילה לגיבוי בקליק אחד שתוכל לעשות את זה + לקבוע עידכונים כמה פעמים ביום, אבל רק למסמכים ששונו ולא לכולם? P.S. על כל המחשבים יש ווינדוס 7.
-
- 2 תגובות
- 979 צפיות
-
-
יש לי איזו בעיה בזכרון הראם שלי. המחשב לא זז, נתקע, מרגיש כאילו הפעלתי עליו המון וזה ממש לא ככה. מהרגע שהמחשב שלי עולה, (לוקח לו איזה רבע שעה לעלות בגלל הבעיה), המחשב תקוע ולוקח לו מלא זמן עד שהוא מצליח להפעיל את הדפדפן אינטרנט אפילו. אני מצרף לפה צילומי מסך של מצב הזכרון והמעבד במנהל המשימות וגם את רשימת התהליכים שכרגע פועלים. Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us מה ניתן לעשות כדי לפתור את הבעיה??? אנא עזרו לי בדחיפות. תודה מראש!
-
- 2 תגובות
- 979 צפיות
-
-
שלום לכם חברים. יש ברשותי דפדפן אקספלורר 6 אני מנסה לכתוב,הודעות בפורום ולא ניתן האם הפורום לא תואם את הדפדפן שיש ברשותי כי בעבר היהניתן ,האםחסמתם את Ie6 להודעות בפורום? הודעה זאת כתובה דרך האייפוד שלי. אשמח לקבל תשובה
-
- 4 תגובות
- 979 צפיות
-
-
היה לי עד לא מזמן XP ושיחקתי בage of empires עכשיו שהחלפתי המחשב הצבעים במשחק לא נראים טוב , כאילו שחסר צבעים והדמויות מפוקסלות. יש לי כרטיס GT220 ודיירקטX 11 )SDK) עוד דבר מוזר זה שכשאני רוצה לעשות PSCREEN ומדביק, אני מקבל תוצאה הרבה יותר גרועה, לעומת זאת אם אני עושה סקרישוט ממקש ייעודי לעניין של המשחק זה נראה סדר גמור. מה יכולה להיות הבעיה?
-
- 2 תגובות
- 978 צפיות
-
-
היי , אני משתמש בגוגל כרום לפני יום התחיל בעיה בפייסבוק כאשר אני מפעיל סרטונים שהעלו לוול אני לא יכול יותר לשלוט בהם לא לעשות pause play לא לשלוט בעוצמת ווליום , בעצם עד שאני לא עושה ריפרש לדף אי אפשר להפסיק את הניגון .. הבעיה מתרחשת רק בכרום .. יש למישהו מושג איך לפתור את הבעיה? תודה
-
- 1 תגובה
- 978 צפיות
-
-
אני מודע שיש הרבה תוכנות שעושות את זה אבל אני מחפש תוכנה שעל ידי לחיצה על שילוב מקשים במקלדת, תתחיל להקליט וידאו מהמצלמה ושכמובן תרוץ ברקע, את זה לא הצלחתי למצוא עדיין. יש לי מצלמה Logitech C270 HD אומנם היא מגיעה עם תוכנה שגם מקליטה אבל אין אפשרות לעשות זאת על ידי שילוב מקשים.
-
- 0 תגובות
- 978 צפיות
-
-
ה avg החינמי שיש לי במחשב קובע שכמעט כל קבצי ה exe במחשב שלי נגועים בוירוס בשם agent.bm. עשיתי סריקה עם avast והוא לא מצא דבר. התראת שווא? משהו אחר? להחליף אנטיוירוס?
-
- 6 תגובות
- 978 צפיות
-
-
בזמן האחרון אני מקבל כל פעם הודעת שגיאה שהאקספלוררר חייב להיסגר (בוצעה פעולה לא חוקית) ואז מה שנישאר לי זה ללחוץ אישור ואז אני רואה שנעלמת לי השורה שלמטה (עם השעון וההתחל) וגם אני לא רואה את האייקונים שעל הדסקטופ (רקע). אני משתמש בווינדוס אקס פי ובתוכנה סטייל אקס פי. זה ממש מרגיז כי כל פעם אני צריך לכבות ולהדליק את המחשב שזה קורה..... מקווה שתעזרו לי כי אני משתגע מעצבים, ואני מפחד שיום אחד אני ישבור את המסך מעצבים......
-
- 8 תגובות
- 978 צפיות
-
-
כיצד אני יכול בעזרת שימוש בתוכנה NERO או כל תוכנה אחרת ליצור סיסמה שתחסום בפני משתמשים בלתי מורשים להשתמש בתוכנו של הדיסק? תודה.
-
- 11 תגובות
- 978 צפיות
-
-
שמעתי על תוכנה שאפשר בעזרת 2 מסכים ומקרן להקרין וידאו קליפים (MPEG) שכאשר יש מסך בקרה עם PREVIEW של הקליפ והמסך השני מחובר יחד עם מקרן ומראים את הקליפ בFULLVIEW מישהו יכול להגיד את השם??
-
- 0 תגובות
- 978 צפיות
-
-
אני מתכוון לקבצים שדורשים סיסמא כדי לפתוח אותם תודה
-
- 2 תגובות
- 978 צפיות
-
-
אני יודע שישנם כאלו לא מעט תוכנות אבל אני מחפש את הכי טובה ופשוטה להבנה: = ממש רוצה לירכוש כזו אחת ולתמיד(ברור שעדיף גם חינמית) 1. מירידה את כל האתר בימלואו 2. החומר משמש כגיבוי כזה - שאפשר אופציונאלית להקים את אותו אתר גם בטכנולוגייה חלופית(רק הבניה) 3. שומר את כל המידע / טקסטים / תמונות / קישורים בין הדפים / קישורים לכפתורים וגם וגם שמות דפים מאטה טאגז וכל העבודה שקיימת במיסגרת הSEO בקיצור קומפלט והכל! האם ישנה כזו תוכנה מצויינת? תודה לעוזרים
-
- 8 תגובות
- 978 צפיות
-
-
אם יש דיון קיים אשמח אם תפנו אותי אליו, חיפשתי ולא מצאתי תוצאות רלוונטיות. בכל מקרה, כרגע אני עם מחשב שלא פורמט כמעט 3 שנים, עכשיו יצאתי לחופשת שחרור ויש לי זמן אז החלטתי שאני עושה הכל מסודר... מבחינת אנטי ווירוס ופיירוואל כרגע אני משתמש בAVG וCOMODO. מבחינת תוכנות לרגיסטרי, ספייוואר, נקיונות וכו' יש לי המון תוכנות מותקנות על המחשב לא יודע עד כמה אפקטיביות הן... איזה מהם להשאיר? CCleaner AdvancedWindows Live Care - תוכנה לניקוי ספייוואר, רגיסטרי, וניוקוי כללי. AdAware PrivacyGuardian RegisteryMachine RegisteryBooster Spybot - Search & Destroy Spy Eraser Spyware Doctor ועוד משהו ששכחתי לשאול... יש תחליף לAcrobat ? קורא קבצי PDF אחר? תוכנה שפותחת יותר סוגי קבצים מWINRAR…
-
- 7 תגובות
- 978 צפיות
-