עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. אז ככה לוקח לי יותר מדיי זמן לקודד לSVCD משהו באיזור ה6 שעות...לסרט באורך מלא...שעה וחצי... יש איזה תוכנה שאני יעשה איתה את זה יותר מהיר??..(עם כתוביות)..

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  2. אצל כל החברים שלי האימיול הרבה יותר מהיר והחצים למטה שנייהם בצבע ירוק ואצלי אחד צהוב אחד ירוק יכול להיות זה משפיעה האימיול מוריד לי מקסימום 2.5Kb/s לקובץ הורחב פס לי הוא 1.5 מגה איך אפשר לסדר את הבעיה או לעשות שהאימיול יהיה יותר מהיר ?

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  3. שלום אתמול לאחר שהפעלתי תוכנת אנטי וירוס במחשב,הרבה דברים נמחקו לי,ויש דברים שהפסיקו לפעול. ניסיתי לעשות שחזור מערכת,אבל השחזור תמיד מודיע לי,שזה בלתי הפיך להחזיר את מה שהיה לפני הפעלת האנטי וירוס. השאלה היא האם יש תוכנת שחזור מערכת יותר טובה ממייקרוספט שיכולה לשחזר את המערכת למצבה הקודם? אני מדבר גם על תוכנה בתשלום.זה מאוד חשוב. בתודה שי

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  4. Started by junkam,

קראתי שנתגלה כשל אבטחה חמור ב-Winamp האם זאת אומרת שצריך להפסיק להשתמש בתוכנה הזאת? ואם כן יש לכם המלצות לנגן מדיה טוב כמו Winamp?

• 12 תגובות
    • 1k צפיות
  5. Started by ledan1991,

יש לי איזו בעיה בזכרון הראם שלי. המחשב לא זז, נתקע, מרגיש כאילו הפעלתי עליו המון וזה ממש לא ככה. מהרגע שהמחשב שלי עולה, (לוקח לו איזה רבע שעה לעלות בגלל הבעיה), המחשב תקוע ולוקח לו מלא זמן עד שהוא מצליח להפעיל את הדפדפן אינטרנט אפילו. אני מצרף לפה צילומי מסך של מצב הזכרון והמעבד במנהל המשימות וגם את רשימת התהליכים שכרגע פועלים. Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us מה ניתן לעשות כדי לפתור את הבעיה??? אנא עזרו לי בדחיפות. תודה מראש!

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  6. נניח שיש לי רשימה של אימיילים וחלקם משובשים. האם יש תוכנה שיודעת לסמן לי איזה כתובות לא יעבדו?

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  7. שלום , אני מחפש תוכנה שמנטרת את כמות הGB שהורדה-הועלתה אל/מן המחשב בפרק זמן של עד עכשיו/היום/חודש וכו' תודה מראש נ.ב. אני לא מחפש תוכנה שמראה כמה באותו רגע נתון , את זה כבר יש לי , אבל אם התוכנה עושה גם את זה , מה טוב,

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  8. Started by thebenjamin,

המסך שקט אבל כשאני פותח את uTorrent למסך מלא הוא עושה מן צפצוף רציף וגבוה (תדר גבוה שכנראה רוב האנשים לא שומעים, בינתיים מבדיקות שלי 2 שמעו אותו ו2 לא) השאלה אם יש משהו לעשות בשביל למנוע אותו.. כי הוא די מציק בעיקר בסביבה שקטה

• 11 תגובות
    • 1k צפיות
  9. הורדתי אותו, ואני לא רואה שום דבר מיוחד שלא ראיתי ב IE. (כרגע יש לי Maxthon שהוא הרבה יותר משוכלל מהשועל) עוד משהו, אתם יכולים להגיד לי מאיפה אפשר להוריד תוספים לשועל, ואיזה להוריד, כי שמעתי שיש כזה דבר...

10. קודם כל אני רוצה להבהיר בלי ווראז בבקשה. אני לא אתייחס כאן למשחק מסויים, אלה לצריבה, ובליל הזכיר שמות. אז ככה משחק מסויים שיש לי במחשב, כשאני צורב אותו כ ISO הוא הופך לי אותו מ 3.6 גיגה ל 1.28... למה זה? ואז זה לא עולה בפלייסטיישן . :-\ איך צורבים משחקים לפי אס 2 ו.. באיזו תוכנה אתם ממליצים להישתמש.

11. Started by +Eliran+,

מישהו מכיר אולי איזה מדריך שמלמד איך לעבוד עם האאוטלוק? אפילו משהו בסיסי ובעיקר איך אני מסנכרן איתו דברים. תודה רבה.

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  12. Started by גל פרידמן,

אני מחפש תוכנה שיכולה לשנות נתונים של סרטי MPEG גודל קובץ בעיקר

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  13. Started by CTDesign,

למי שלא יודע דויאנט ארט זה מעין גלריה אתם מוזמנים להכנס: http://creativetodesign.deviantart.com/ =]

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  14. Started by pro,

מאיפה אפשר להוריד אותה בגירסה לווינדוס XP?

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  15. שלום שמי רן רציתי לדעת מה יכולה להיות הבעיה : אז ככה: 1. הסימן של העכבר מהבהב בצורה מוזרה מאוד .... 2. מידי פעם המחשב נתקע בלי להגיב ללחיצות העכבר אך אם אני עושה CTRL+ALT+DEL זה מגיב משהו מוזר מאוד.... Intel® core2 Duo CPU E6750 @ 2.66GHz Memory: 2048MB RAM (DDR2) System Model:asus- P5k Device Name:HD 4850 Total Memory:512.0MB אני חושב שזה הלוח אם .... יכול להיות...??

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  16. http://www.euro-nokia.co.il/Data/ForumFiles/nokiamusicproblem.jpg למישהו יש E65 וניסה להעביר שירים לאחרונה לפלאפון עם PC Suite החדש? התוכנה החדשה nokia music בכלל לא תומכת את המכשיר הזה. ועכשיו אי אפשר להעביר מוסיקה שלחתי מייל לנוקיה, פרסמתי הודעה בפורום שם.. אבל ברור שלא תהיה שום תגובה. חשבתי אולי מישהו נתקע גם בבעיה ;D

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  17. Started by ניר.,

שלום רב !! יש לי בעיה בבקר קול אשר הוא לא מזוהה (מופיע לי במנהל ההתקנים הסימן שאלה הצהוב)אשר הוא מובנה על לוח אם מסוג ACPI Multiprocessor PC מה הבעיה ? האם זה רק דריבר? אם כן , מאיפה ניתן להוריד אותו וכיצד מתקינים אותו ? נ.ב : אבד לי הדיסק של הלוח אם לכן לא ניתן להתקין אותו מחדש דרך הדיסק..

• 19 תגובות
    • 1k צפיות
  18. Started by moo2004,

יש לי קובץ ISO שאני רוצה לערוך... אני רוצה להחליף שם כמה קבצים... עם איזו תוכנה אני יכול לעשות את זה??

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  19. Started by LiranUdi,

לפני כמה דקות עשיתי ריסטארט למחשב והופיע לי מסך תכלת Windows XP BOOT CLEANER ואיזה קובץ שהיה וירוס מזה? זה היה קובץ שמחקתי כי הוא סומן כוירוס/קילוגר .

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  20. Started by cousinIT,

קניתי R9800SE קיבלתי איתו דיסק של ATI באמצע התקנת הדריברים מופיעה ההודעה: "error extracting support files: the file or directory is corrupted and unreadable"

• 11 תגובות
    • 1k צפיות
  21. Started by sapartil,

איך מורידים סרטון מאתר חדשות ?

22. שלום. לאחרונה שמתי לב לזה: לוח האם שברשותי הוא P5LD2 SE של Asus. ביקרתי בדף הזה כדי להוריד דרייבר עדכני ללוח האם עבור האודיו. בקישור הנ"ל ישנם שני לינקים לאודיו, התקנתי רק את הראשון מביניהם כיוון שלא הייתי בטוח לגבי נחיצותו של השני, מה גם שחששתי לגרום נזק למחשב ע"י התקנת שניהם. אציין גם שיש לי אודיו במחשב. למישהו יש רעיונות מהם שני ההתקנים הללו, ומה עליי להתקין כדי לבטל את סימני השאלה? תודה רבה מראש לכל מי שנחלץ לעזרה!

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  23. איזה תוכנות מייל (POP3) מומלצות פרט לאוטלוק ?

• 4 תגובות
    • 1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.