עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by frh,

אני מבקש המלצה על תוכנה עברית אנגלית לניהול מסמכים תמונות+מסמכים וורד אקסל

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  2. היי, אני עושה משהו לא בסדר? לא מזמן גיביתי ידנית את תקיית הUser Data הייתי בטוח שזה הגיבוי הכי נכון ובטוח שאפשר לבצע . בגיבוי הנ"ל היו טאבים פתוחים ותוספים ופשוט עכשיו החלפתי את תקיית User Data הנוכחית בזאת שגיביתי ופשוט כלום0-0 חוץ מהיסטוריה לא שוחזר כלום. לא תוספים ולא טאבים . בנוסף היה לי גיבוי של כרום נוסף (אחר לגמרי)שאתו הצלחתי לשחזר את ההיסטוריה והטאבים הפתוחים - הופיעה לי בדפדפן "שחזר את כרום " או משהו כזה אבל אף תוסף לא שוחזר הגיבוי נעשה כשהיה לי חלונות 8 ועכשיו יש לי חלונות 10 אשמח לעזרה הצעות בבקשה. כל קישור למאמר בנושא יתקבל בברכה . תוך כדי המתנה לעזרה שלכם אני אמשיך לחפש תשובות ברשת.. תודה…

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  3. Started by dududs,

אני משתמש מרוצה כבר כחצי שנה בavg, אך לאחרונה הוא מציג הודעה שהרישון יסתיים בינואר. על איזה אנטי וירוס חינמי אתם ממליצים ?

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  4. Started by thebestof2005,

טוב, אז ככה, הורדתי אתמול סרט מיליון דולר בייבי מפאב, עכשיו הקובץ, אני לא בטוח אם הוא xvid למרות שבשמו כתוב שהוא כך, אך לא בסוגו (Million Dollar Baby.DVDRip-XViD.001). אני הורדתי את חבילת הקודק של k lite המלאה וזה לא עזר. אין לי dvd. מה שאני מחפש זה תוכנה שתמיר אותו ל avi או ל dvd. תודה H.B.S

5. יש לי מצלמת וידאו מותקנת ועובדת, וגם לצד השני. שיחות מהמחשב שלי למחשב אחר ברשת המקומית עובדות כמו שצריך. שיחות מהצד השני למחשבים אחרים (לא ברשת המקומית) עובדות כמו שצריך. אבל כשאנחנו מנסים לדבר שנינו רואים עיגול מסתובב והוידאו לא מתחיל! מה אפשר לבדוק? אולי צריך לפתוח פורטים בראוטר? יכול להיות שזו הגרסה של סקייפ (במחשב אחד מותקן 4.1 ובשני 2.5)?

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  6. איפה תקיית ה Downloads ? ו An error has occurred! Port 46221 does not appear to be open. פתחתי אותו אבל כלום לא השתנה.

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  7. Started by michl,

יש לי בעיה עם כל בבילון שאני מתקין מישהו יכול להביא לי בבילון פרוץ וטוב? (הוא רושם לי פג תוקף)

8. Started by Funkyzord,

עסיתי ACCOUNT חדש. איך אני מעביר את ה MAIL ACCOUNT של הoutlook אך אני עושה שאני יוריד עם DAP ולא עם הdownloader של וינדוס

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  9. קניתי מחשב חדש ורציתי לדעת מהם התוכנות שישמרו עליו מפני "מזיקים"... תנו את התוכנות הכי חשובות גם אם הם עולות כסף.. לאו דווקא חינמיות תודה לעוזרים מראש

• 20 תגובות
    • 1k צפיות
  10. אני מכיר את 360desktop אבל היא לא תומכת ב64 ביט (יש לי ויסטה 64 ביט) יש תוכנה כזאת שתתאים למערכת ההפעלה שלי? תודה

• 10 תגובות
    • 1k צפיות
  11. Started by omri_ro,

מן הסתם מוגדר אצלי בתוכנת ההורדות (LEECHGET) שהNAV יסרוק כל קובץ שאני מוריד מהרשת, אבל כל פעם שהסריקה מסתיימת ולא נמצאו ווירוסים (99.9% מהמיקרים)נשאר המסך האידיוטי הזה עם הטבלה האידיוטית הזו ומחכה שאני ילחץ FINISH. ישנה איזו הגדרה שאני מפספס שפשוט תסגור את החלון הזה במקרה שאין ווירוסים?

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  12. הורדתי כמה תוכנות אבל הן היו סתם.. מחפש תאחת המושקעת ואם יש בה ערוץ 3 של הכבלים יהיה לי יותר וב ;D

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  13. Started by koboc9,

אני מחפש דריוורים, המחשב לאחר התקנת XO PRO בעברית. לוח האם הוא : IPILB-BL אני זקוק לכל מה שתמצאו, תודה.

• 10 תגובות
    • 1k צפיות
  14. בשני הדפדפנים אני צריך לעשות רענן לפחות 10 פעמים עד שהדף נטען. לעיתים גם כשנטען הוא לא נטען כראוי. בנוסף הכל ממש ממש איטי. תמונות גם לא עובדות הרבה פעמים. מה יכולה להחיות הבעיה?

15. שלום, משום מה אני נחסם בכניסה לאתר - מקבל הודעה בסגנון: 403 Forbidden Request forbidden by administrative rules. זה קורה רק בפיירפוקס, בדפדפנים האחרים אני מצליח להכנס לאתר. אשמח לשמוע כיצד לפתור את הבעיה. תודה, הסתדרתי

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  16. Started by factor,

איך אני משנה את תיקיית ברירת מחדל c:\program files לתיקייה אחרת ?

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  17. יש לי מקלדת פשוטה של קוואנטום חסרת דרייברים ואני רוצה תוכנה שאיתה יהיה אפשר להקצות לכפתורים במקלדת תפקידים כמו הנמכה או הגבהה של הווליום, העברת שירים ועוד. עשיתי חיפוש בפורום לא מצאתי תשובה. תודה!

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  18. יש לי אחת היא עושה את החלק הראשון אבל בשני ניתקעת... עם מישהוא מכיר תוכנה טובה שיתן לי את השם בבקשה....

• 11 תגובות
    • 1k צפיות
  19. Started by Demagh,

אז ככה, נגיד ויש משרד שבו יש שלושה מחשבים, כאשר אחד מהם של המזכירה. לשני המחשבים החרים יש גישה למסמכים של המחשב של המזכירה דרך שיתוף רשת. עכשיו, את המסמכים של המזכירה אני רוצה לגבות על DOK, על כונן נוסף במחשב עצמו ועל מחשב נוסף ברשת. כלומר, העותקים יהיו במחשב של המזכירה, בכונן נוסף, ב DOK ובמחשב נוסף ברשת. יש תוכנה קלילה לגיבוי בקליק אחד שתוכל לעשות את זה + לקבוע עידכונים כמה פעמים ביום, אבל רק למסמכים ששונו ולא לכולם? P.S. על כל המחשבים יש ווינדוס 7.

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  20. מחפש תוכנה שיכולה להוריד סרטון מהאתר http://www.rtve.es/

21. Started by omery000,

אני לא יודע אם זה המקום אבל אני מחפש תוכנה שאני יוכל לקחת תמונות וסרטון ולחבר אותם ולהדביק להם פס קול, הנה דוגמה למה שאני צריך לעשות - וכבר מצאתי שיר שאני רוצה לשים עם הסרטון הזה ( כמובן אם יש לכם שיר בסגנון של מלחמה כמו זה ובאורך של 3 וחצי דקות~ אני ישמח לשמוע! השיר שמצאתי מתאים בול רק שהוא טיפה קצר... תודה רבה!

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  22. Started by torangadojo,

אני לא מקבל סאונד בזמן צפייה בסרטים.הבעיה היא עם קבצי AVI בלבד. התקנתי מקודד DIVX אבל הבעיה לא נפתרה - רעיונות ?

23. מנסה להוריד כתבה כקובץ PDF או WORD אבל זה נשמר כדף אינטרנט - למה זה ? (צריך את הכתבה למצגת powerpoint) תודה !

24. Started by HD,

http://planet.nana.co.il/cp3/Untitled-1%20copy.jpg מישהו יודע איך לפתור את זה?

• 14 תגובות
    • 1k צפיות
  25. Started by daido,

היי ושלום אני מחפש תוכנה להוצאת קול מסרטים בפורמט FLV ניסיתי הרבה תוכנות וברובם אין אפשרות להמיר פורמטים כמו FLV אשמח לקבל המלצות תודה רבה ותודה מראש עדי

• 0 תגובות
    • 1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים