תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,195 דיונים בפורום זה
-
ניסיתי לטעון את התוכנה בקובץ מסוג AVI וקיבלתי הודעה שיש בקובץ הזה אודיו עם קצב סיביות משתנה וכו' ההודעה מצורפת פה: http://www.f2h.co.il/1710280479 האם מישהו מכיר את פשר ההודעה הזו ומה עושים עם זה?
-
- 4 תגובות
- 612 צפיות
-
-
1. כשאני בא להפעיל קובץ סאונד לפעמים מוצא לי ERROR שאומר שSOUND DEVICE IS NOT INSTALLED, למרות שכמה שעות לפני זה הפעלתי קובץ סאונד וזה פעל בלי בעיה, אני מפעיל את המחשב מחדש וזה מסתדר. 2. בעת הפעלת המחשב מופיעה הודעת ERROR מוזרה ( מצורפת תמונה), מדי פעם לאחר שאני חוזר ממצב המתנה מופיע לי ERROR מוזר JUSCHED.EXE( מצורפת תמונה) 3. צירפתי תמונה של הTASK MANAGER, מישהו יכול להגיד לי אם מותקן במחשב SPYWARE, והאם יש דברים שאפשר לסגור תמידית ? [attachment deleted by admin]
-
- 4 תגובות
- 653 צפיות
-
-
יש לי תמונה שהיא קטנה...יש איזה דרך להגדיל אותה אבל לשמור על האיכות?או לפחות שהיא לא תרד הרבה בשביל שלא יראו פיקסלים כאלה שלא מיבנים כלום?? תודה
-
- 4 תגובות
- 880 צפיות
-
-
לא יודע למה אבל כל פעם שאני מעלה משחק זה מעלה אותו ואז מתחיל את המשחק עצמו מהתחלה מישהו יודע אולי למה ?! .. לעזעזל זה עושה את זה .. תודה . הטמפ לא גבוהות בדקתי
-
- 4 תגובות
- 642 צפיות
-
-
יש לי מחשב (לא שלי) עם מחיצת Windows ו- Linux (והוא משתמש בשניהם), ואני צריך בלי לפרמט להעביר קצת מקום מהמחיצה של לינוקס (משהו כמו ג'יגה אולי יותר) אל המחיצה של Windows. האם אפשר לעשות את זה עם Partition Magic? אם לא, זה אפשרי בכלל? תודה!
-
- 4 תגובות
- 648 צפיות
-
-
שלום רב 1) יש לי מספר חשבונות ב oulook expres ואני רוצאה לשנות שאחד מהם יסנחרן (יוריד את ה MAIL) לתקית INBOX והשאר לתוח תקיה בתוח הINBOX 2) מישהוא יודע את הכתובת של שרת הדואר היוצאה והנחנס של וואלה? EDIT: hapy?
-
- 4 תגובות
- 753 צפיות
-
-
שלום. יש לי אופיס אקס פי (Office XP) והכל שם באנגלית, כלומר ממשק המשתמש הוא האנגלית. הייתי רוצה להחליף אותו לעברית, משהו יודע איך עושים את זה?
-
- 4 תגובות
- 604 צפיות
-
-
יש לי מספר מחשבים מחוברים אלחוטית לראוטר מעפן של tplink. אני מעוניין להגביל את רוב המחשבים ל20K מקסימום. הראוטר לא תומך בqos כך שאני מחפש תוכנה שתעשה זאת מקומית מהמחשב שבו היא מותקנת. אין חשש שהמשתמש יבטל את התוכנה. אשמח להמלצות.
-
- 4 תגובות
- 689 צפיות
-
-
את הצורב הראשון שלי קניתי לפני יותר מ5 שנים, בתקופה ההיא נאלצתי לשלם 2500 שקלים :-\ ממיטב כספי כדי להנות מהיכולת לצרוב דיסקים (דבר שלא היה להרבה אנשים אחרים לפני 5 שנים), כמובן שעם הצורב קיבלתי את התוכנה adeptec easy cd creator בגירסה 3.5. עם הזמן למדתי להשתמש בתוכנה וגם למדתי להשלים עם הבאגים שהיו בה. :'( עברו חודשים ואחריהם שנים וroxio קנתה את זכיות הפצת המוצר שנקרא easy cd creator. בגירסה 5.0 של המוצר התוכנה הרחיקה לכת עם הפצה של תוכנה עם כל כך הרבה באגים, שגררה אחריה תיקונים רבים שיצאו למוצר עד שהגיעו לבסוף לגירסה 5.3 שבה התוכנה כבר היתה יציבה והצליחה סוף סוף לעבוד טוב עם מערכת ההפעלה XP. במשך הזמן כבר קניתי צורב חדש (שעם הזמן הפך גם הוא לישן ) וחיפשתי אלטרנט…
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש לי firefox 1.06 וכל פעם שאני מנסה לשמור קובץ בתיקייה בעלת שם בעברית, אז הקובץ לא נשמר שם, פשוט לא קורה כלום. למשל יש לי תיקייה בשם "מילי אביטל" ואם אני מנסה לשמור בה קובץ(גם קבצים בעלי שם באנגלית), אז הקובץ לא נשמר שם. את התיקייה אני מצליח לראות בעברית בחלון השמירה של firefox. יש למישהו מושג מה הבעיה, ומה צריך לעשות כדי לפתור אותה? נ.ב. ב - Internet Explorer אין בעיה עם זה. שני הדפדפנים הם באנגלית, אך מסוגלים לכתוב ולהראות עברית כמו שצריך.
-
- 4 תגובות
- 586 צפיות
-
-
יש באתרים מסוימים פירסומות שמספיק רק להעביר את העכבר עליהם הם מתנגנים אוטומטי זה בעיקר פירסמות של רינגטונים וזה מעצבןןןןןןןןןןןןןן יש תוכנה לאקספלורר שמישהוא מכיר שמבטלת את הצליל או הפירסומת....תודה לעוזרים!
-
- 4 תגובות
- 685 צפיות
-
-
אני עדכנתי את הIE לגרסה האחרונה 9 . מאז מופיע בחלק מהאתרים (כולל זה ) דבר מוזר של כיתוב על כיתוב . כלומר בלאגן קל אבל די מעצבן בחלק מהאתר. אני מוסיף תמונות לדוגמה. אודה לכם אם תעזרו לי לסדר את הבעיה, תודה. [attachment deleted by admin]
-
- 4 תגובות
- 712 צפיות
-
-
-
אני רוצה לגבות את ההרדדיסק אבל לא את כולו אלא את כל מה שקשור לוינדוס והתקנות. כלומר אני רוצה לגבות הכל חוץ מכמה תיקיות עם אינפורמציה שאני יודע לשחזר ממילא (תמונות, סרטים וכו' שמגובים במקום אחר). צריך המלצה לתוכנה כזאת גם ל WIN7 ללפטופ וגם ל XP ל PC. אני מעדיף שהתוצאה תירשם להרד דיסק, אותו אני אשמור אחר כך.
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני צריך תוכנה שתדליק לי תוכנה אחרת בזמן שאני אני יגיד לה! נגיד אני אומר נותן לה קישור לתוכנה אימיול ואומר שידלק בעוד 4 שעות נגיד! יש כזאת?
-
אני צריך לינק ל-Office XP... ועוד שאלה...יש Front Page בנפרד? תודה מראש לעוזרים
-
- 4 תגובות
- 497 צפיות
-
-
שלום, יש לי כמה קבצי PNG שהם INTERLACED. איך אני יכול להפוך אותם ללא INTERLACED? בנוסף יש לי עוד קבצים כאלה בהרבה ספריות שונות. האם קיימת תוכנה שיכולה לחפש בכל הספריות ולהפוך את כל הקבצים ללא INTERLACED? תודה
-
- 4 תגובות
- 764 צפיות
-
-
שלום חברים, אודה לעזרתכם לאיתור מקורות בהם ניתן למצוא מאגרי סרטונים ותמונות חינמיים ככל הניתן, נכנסתי לSHUTTERSHOCK ויש שם דברים מדהימים! רק הנושא של התשלום אינו מובן לי עדיין, כמובן שחלק בלתי נפרד מיצירת קליפים הוא סרטונים ותמונות, לכן אודה לעזרתכם... תודה מראש לכולם
-
- 4 תגובות
- 3.7k צפיות
-
-
אוקיי אז ככה אני פונה אלייכם בקשר לשניי בקשות... הראשונה היא שהמירנדה לא עובדת לי בויסטה שום גרסא, בהתחלה עבדה לי הכל טוב ויפה פתאום הפסיקה לעבוד לי... והדבר השני הוא כל פעם שאני מפרמט את המחשב או משהו נמחקים לי המון המון אנשים מהאיי סי קיו ולא רק זה אני לא יכול בכלל להוסיף עכשיו לאיי סיקיו אנשיי קשר כי נגמר המקום יש איזה משהו שאפשרלהוסיף עוד אנשיי קשר לאיי סי קיו? תודה לכל מי שעוזר!
-
- 4 תגובות
- 520 צפיות
-
-
אני משתמש בפיירפוקס 3.6.6 כאשר אני מפעיל אותו במצב בטוח (כל התוספות מנוטרלות) ופותח כ8 טאבים הוא גוזל כ100K זכרון לאחר יממה זה מגיע ל500K! כאשר הוא לא במצב בטוח (ויש לי מספר יחסית מועט של תוספות בסיסיות מוכרות) המצב גרוע הרבה יותר : כ1.5G זכרון לאחר יממה!! האם זה קורה גם אצלכם? אם לא, מה יכולה להיות הבעיה לדליפה הזאת במצב בטוח? תודה!
-
- 4 תגובות
- 751 צפיות
-
-
תשמעו יש לי בעיה באי מיול יש לי כבר highID אבל זה לא מספיק .. עדיין ההורדות שלי איטיות מאוד..! למישהו יש רעיון איך אני יוכל להעיץ את האימיול??? נ.ב אם יש לכם זמן אתם יכולים בקשה לדבר איתי באי סי קיו ולהסביר לי?? 270840777
-
- 4 תגובות
- 847 צפיות
-
-
שלום לכולם, ברשותי מס' סרטים בפורמט רחב, שכאשר אני צופה בהם על מסך המחשב (או הטלוויזיה) נוצרים שני הפסים השחורים "המפורסמים" מלמעלה ומלמטה. כיצד ניתן להציג את הכתוביות לסרטים על השטח המת הזה? אני משתמש במקודדים של k-lite, וכאשר אני נכנס להגדרות של Direct VobSub ומנסה "להוריד" את הכתוביות למטה, הן נעלמות כאשר אני מגיע לאיזור הפסים השחורים. מה ניתן לעשות? תודה מראש.
-
- 4 תגובות
- 956 צפיות
-
-
אתמול כשניסיתי לפתוח את המחשב הוא עלה וישר אחרי 2 דקות נכבה לבד בלי להתריע כלום. הנוד32 לא מזהה כלום. מה אני עושה?
-
- 4 תגובות
- 543 צפיות
-
-
שלום אני צריך דרייבר ללוח אם הבא ל win7 דרייבר שכולל כרטיס קול הכל כל מה שצריך .הדגם הוא 43 neo-f 7.1 GLAN MSI אם אין עדיין אז שיצא תתנוו לי.תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 881 צפיות
-
-
עשיתי עידכון לדפדפן כמו שהמליץ לי החלון שנפתח לי ועכשיו יש לי פיירפוקס 5 וIDM יותר לא עובד יחד איתו .... משהו יכול לעזור ? איך מחזירים את הIDM כדי שיוריד לי מסודר גם מהדפדפן המחודש הזה?
-
- 4 תגובות
- 977 צפיות
-