עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. האם מישהוא מכיר אתר אליו ניתן להעלות תמונות מפורמט מסויים ושהוא ימיר אותם לפורמט אחר ?

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  2. מה בגדרת POP וכל זה? איך מוסיפים שאני יוכל לפתוח מייל ולראות עם יש דואר במסנג'ר?

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  3. Started by shabis,

הרכבתי מחשב שני לבית מבוסס על לוח אם של אינטל כרשום לעיל התקנתי ויסטה אולטימט והוא עובד נפלא פרט לסאונד. באתר אינטל אין דרייברים לויסטה. האם ניתן למצא במקום אחר? האם יש כרטיס קול חיצוני הנתמך ע"י ויסטה? פשוט אין לי חשק לחזור לXP

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  4. Started by WarMachine,

יש לי את התוכנה אבל אין לי מושג מאיפה לקחת את הסאמפלים של הסאונד...מישהו יודע מאיפה ?

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  5. Started by MATTAN,

היי מה המצב אני מחפש תוכנה טובה מהירה מאובטחת וחינמית לפתיחת שרת ftp על מחשב פנטיום 2 עם 192 מגה זיכרון תודה לכל העוזרים ;D

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  6. Started by IlanF,

553 Sorry, that domain isn't in my list of allowed rcpthosts. מה זה אומר בעצם? איך אני פותר את הבעיה? המייל עובד, השרתים נכונים. האייפון שולח מיילים מהמייל הזה בלי בעיות.

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  7. Started by slimshady21,

שלום. רציתי לדעת איך יוצרים דיסקט הפעלה, שיביא אותי לMSDOS (אני צריך למחוק כמה קבצים שלא נמחקים לי בוינדוס) וגם את האמת אני לא מבין את ההבדל בין כל הדרכים האלה- למה אני לא יכול פשוט לעשות אתחול לדיסקט עם האפשרות "צור דיסקט הפעלה של ms-dos ? או כשאני יוצר דיסקט הפעלה דרך האתר הזה: http://www.bootdisk.com/ זה גם מתקין את הMS DOS ? קראתי גם שאפשר להשתמש בתוכנה NTFSPRO, אז התקנתי אותה וזה התחיל להעתיק קבצים אל הדיסקט, אבל אז הוא ביקש דיסקט שני. אז מה זה מה אני עושה עם זה? יש לי מערכת NTFS .

8. Started by The Father Simon,

עשיתי הרבה בירורים בנושא ולא מצאתי מישהו שמבין בזה.. יש מחשב יחסית חדש, ובו התקנתי Windows 7 ומאז נתקלתי בבעיות תאימות שונות: * התקנה של חברתphotoshop ,Acrobat Reader) Adobe) בכללי לא מצליחות להסתיים ומציגות הודעות שגיאה מוזרות "Error 1935. An error occured during the installation of assembly component" (שגיאה בהתקנה reader) * התקנה גם של תוכנת מדפסת HP * התקנה של Visual Studio 2010 גם כן מסיימת בשגיאה בחלק של התקנה ה-VC Runtime למי שמכיר בשגיאה: "VC 9.0 Runtime (x86): [2] Error: Installation failed for component VC 9.0 Runtime (x86). MSI returned error code 1603" עד עכשיו הדבר האחרון שניסיתי הוא להתקין Framework של .NET 3.5 וזה לא עזר, נראה שמשהו לא עובד במסגרת תוכנית …

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  9. אני יודע פחות או יותר אבל ישמח לקבל פירוט מעמיק מה עדיף לדעתכם fdisk או pq magic ?

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  10. יש כאן רשימה אבל אני לא יודע מה עובד טוב עם עברית. https://www.makeuseof.com/tag/time-management-gets-easier-8-google-calendar-alternatives/

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  11. שלום לכולם ותודה מראש לעוזרים. התקנתי solidworks+solidcam 2012 64 bit. בעת ניסיון סימולציה עם solidcam בכדי לראות איך החלק מכורסם התוכנה קורסת. מישהו בעבודה שעובד עם התוכנות הנ״ל אמר לי שצריך להגדיר את הכרטיס מסך לעבודה ספציפית עם סוליד ולהוריד מה- accelerator כמו שהוא עשה בעבודה בכמה מחשבים. השאלה אם זה נכון והיכן אני מוצא את זה בcatalist? הכרטיס שלי הוא hd 7970 מישהו יכול לעזור בבקשה?

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  12. Started by yotaman,

הפורטים שאני צריך לפתוח לפתוח הם 6881 עד 6889 בשביל שהביטורנט יוריד במהירות נורמאלית. צירפתי פה תמונה של המסך שבו אני פותח פורטים, אין לי שום אפשרות לפתוח פורטים בסגנון הזה! אני צריך פשוט כל פעם לפתוח פורט אחר (6881, 6882, 6883...) או שיש שיטה אחרת? [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 13 תגובות
    • 1k צפיות
  13. יום טוב לכולם אני עוד מעט מתחיל ללמוד אנימציה ותלת מימד ואני הולך לעבוד ב3D STUDIO MAX ויותר מאוחר (אני מדבר על בערך שנה) אני אלמד את התוכנה MAYA במיכללת סלע. עכשיו יש לי מספר שאלות: 1. יש לי במחשב כרטיס מסך ATI HD3780 עם זיכרון של 512 מגה אז רציתי לדעת אם הכרטיס המסך הזה יספיק לי לבינתיים לעבודה עם 3D STUDIO כי אני יודע שכאשר אני אלמד את MAYA אז אני מאמין שאני אחליף את הכרטיס המסך. 2. במיכללה אמרו לי שהם יוכלו לכוון אותי למקום שיוכלו לספק לי כרטיסי מסך מיקצועיים בהנחה של בערך 20% ולכן רציתי להיתיעץ איתכם איזה כרטיס מסך אתם ממליצים או FireGL לדוגמא- v7350 או Quadro לדוגמא- pny fx4600 לעבודה עם MAYA אז רציתי לדעת אם יש דגמים מומלצים לכל כרטיס. וגם כמה זיכרון אתם ממליצים ל…

14. שלום, יש לי נטבוק מבוסס 945/N270. חיברתי אותו לצג חיצוני ב"שולחן עבודה מורחב" ללא קושי. היום צצה פתאם בעיה: אני רואה את הרקע על הצג הנוסף אבל כשאני מזיז את העכבר (הוא יוצא כמובן משדה הראייה בצג של הנטבוק) הוא לא נראה בשום אופן בצג המחובר. כנ"ל לחלון שנגרר - הכל עובד כמו שצריך בצג של הנטבוק אבל לא מופיע דבר מלבד הרקע בצג הנוסף. ניסיתי להסיר את כל התוכניות שהתקנתי מאז, להתקין מחדש את מנהל ההתקן של כרטיס המסך ולעשות system restore (מה שלא עבד בגלל האנטי וירוס, אפילו אם הקפאתי את הפעולה שלו. לא מתחשק לי להסיר אותו עכשיו רק בשביל לבדוק אם זה יעזור). זה ממש מתסכל כי נורא רציתי לראות סרט עכשיו. מה עושים? :-\ תודה. עריכה: בסוף שיניתי כניסה בצג הנוסף והחזרתי לכניסה של המחשב …

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  15. גליונות שיצרתי בחוברת העבודה ע"י הקשת הסיסמה פעם אחת במקום 12 פעמים עבור כל גליון בנפרד?

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  16. Started by arik100,

שלום , אני מנסה להסיר את התוכנה הנ"ל , וזה לא נותן לי , זה פשוט אומר שקובץ מסויים תחת PROGRAMDATA/ESET הוא בשימוש ואינו יכול להימחק ניסיתי להריץ מצב בטוח , אי אפשר להסיר דרך מצב בטוח אני משתמש בWIN 7 ULTIMATE למישהו יש רעיונות? ניסיתי דרך האתר , זה אומר להסיר דרך START-ESET-REMOVE , גם לא עובד

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  17. Started by matrix66,

מצאתי קובץ שמסתיים ב PGF בכונן העיקרי שלי שעליו ווינדוס מותקן (בסיפרייה הראשית- c בגודל של גיג'ה בדיוק אין לי מושג למה הוא ואם אפשר למחוק אותו.. למישהו יש מושג בעניין? תודה

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  18. Started by avibl,

שלום רב קיבלתי מסך 19 PROVIEW ועכשיו אני יודע למה קיבלתי אותו התצוגה יותר גדולה מהמסך [ בכיוון של המסך אי אפשר יותר להקטין אותה] האם ישנו פתרון לעניין הזה ?

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  19. Started by ofir1367,

אני משחק פיפא 11 דרך התוכנה gameranger , עכשיו כשאני פותח חדר בתוכנה זה מנתק לי את האינטרנט בכל המחשבים בבית. מה לעשות אז ? תודה לעוזרים

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  20. Started by MeTaLhAmMeR,

אני משתמש כיום אולי בחמש תוכנות להעפת ספיי ווארים ובד"כ אני תמיד מצליח להעיף אותם אבל הפעם ניכנס לי אחד ממש ממש קשה!! כשאני פותח דף אינטרנט דף הבית שלי לא מספיק לעלות אפילו ושניה אחרי שפתחתי את הדף עולה לי אתר חיפוש מעצבן!!!! הבעיה היא שהוא השתלט לי על דף הבית בצורה אכזרית כזאת עד ששום תוכנה לא מוצאת את הספיי וואר הזה שהשתלט לי על דף הבית!!! אני משתמש ב Ad-aware 6.0 מעודכן Spy Sweeper מעודכן CWShredder HijackThis Advanced Uninstaller PRO 2004 אה, וגם כשאני רוצה לערוך חיפוש בווינדווס החיפוש פיתאום ניתקע ואיתו כל הווינדווס!! מה אני עושה?!?!?!?!? >:(0

• 10 תגובות
    • 1k צפיות
  21. היי אני לא מצליח לראוות את הפרקים המלאים של האח הגדול וגם לא את הדוח היומי במחשב.יש לי k lite האחרון מותקן ןגם פלש 10 האחרון. גם במחשב הנייד וגם במחב הנייח אותה בעייה. מה עושים בבקשה? את השידור של ה 24 שעות החי אני כן מצליח לראות וגם יו טיוב. מה הבעייה?אני לוחץ על פליי ונהייה לי ארור

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  22. Started by Or94,

אני מחפש תוכנה לצילום של המסך אבל לא למסך מלא אלא קטעים חתוכים מהתמונה. יש כזאת תוכנה?

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  23. Started by yot,

אני משתמש ב-IE6 (תחסכו את הערות ה-FF, הוא אחלה אבל לא הצלחתי להתרגל) ולאחרונה הופיעה בעיה מוזרה: אם אני סוגר חלון IE בזמן שהוא טוען דף אינטרנט (לא תמיד, רק במקרים מסויימים) פתאום מתחילים להפתח עשרות דפי IE אחד אחרי השני שתוקעים את המחשב עד שאני מצליח לסגור את הפעולה של IE דרך Processes ב-Task Manager (מה שגורר סגירה של כל החלונות שאני צופה בהם..) אני עובד על XP SP2 מעודכן לחלוטין - למישהו יש רעיון מה הבעיה?

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  24. Started by RAZIEL98,

שלום מישהו יכול לתת לי הורדה של anti popup לאינטרנט אקספלורר כי חיפשתי באינטרנט ולא מצאתי תודה לעוזרים עריכה: הסתדרתי אפשר לנעול

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  25. Started by RefUser,

שלום לכולם, ברשותי קובץ PDF סורר, ובו יש 6 שקופיות POWERPOINT בכל עמוד. הבעיה בשקופיות היא שהן ברקע שחור והטקסט שבהן בצבע לבן (רקע העמוד כולו הוא לבן). מיותר לציין שלהדפיס עמוד כזה יחסל לי את מחסניות הדיו. אשמח אם תעזרו בנושא. תודה.

• 2 תגובות
    • 1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

חיפוש

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.