עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by DivarX,

ממצב? טוב שמעו אני צריך תוכנה כלשהי שצורבת סרטי DVD, הורדתי NERO6 ושם אין את האפשרות הזאת, מישהו יכול להביא לי לתוכנה שיש בה אפשרות לצריבת סרטי DVD? הבקשה השניה שלי היא, מישהו יודע כיצד אני מעביר סרט כלשהו מפורמט כלשהו לפורמט אחר? לדוגמא מפורמט DVD ל-VCD או SVCD? מקווה שתעזור. =]

• 5 תגובות
    • 764 צפיות
  2. שלום אשמח אם תוכלו לעזור. מחשב נייח חדש, I3, עם 8 גיגה זכרון. המחשב מהיר ועובד מצוין, תוכנת אוטוקד 2012 עובדת היטב אבל כשיש קובץ מעל 5 מגה - לוקח לה 5 דקות להפתח! לקחתי למעבדה, הוספנו גם כרטיס גרפי נפרד - לא עזר. אציין גם - ווינדוס 7 64 ביט. אולי תוכלו לתת עצה? תודה רבה.

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. Started by borg,

מהי התוכנה הכי טובה והכי ידידותית למשתמש ל'קידוד סרטי DVD לפורמט DivX/XviD? אני מעוניין בתוכנה שעושה שימוש ב-SSE3, ומותאמת במיוחד לעבודה עם מעבד כפול ליבות, לצורך ניצול מקסימלי של יכולת העיבוד של שתי הליבות במעבד.

• 5 תגובות
    • 2k צפיות
  4. אני רוצה להעתיק את המחשב של סבא שלי לדיסק ולהעביר הכל להארד יותר קטן ואת ההארד שלו לקחת לעצמי ........יש איזשהי תוכנה שמבצעת פעולה זו ?

• 5 תגובות
    • 769 צפיות
  5. אורח Si-Nom
    Started by אורח Si-Nom,

יש לי דיסקים מקוריים של RED ALERT ואני רוצה להעביר אותם לISO או BIN איזה תוכנה מסוגלת לעשות זאת?

• 5 תגובות
    • 770 צפיות
  6. אהלן. כשהתקנתי בפעם הראשונה את ה windows עשיתי קבצי גיבוי של גוסט. כשאני מנסה לאתחל אותם דרך התוכנה הוא לא מוצא שום קובץ גיבוי והם קיימים במחשב, והוא לא מוצא אותם בחיפוש אחרי קבצי גיבוי. מישהו יש לו פיתרון אולי? תודה מראש..

• 5 תגובות
    • 722 צפיות
  7. Started by ofer_mat,

אני רוצה המלצה למקודדי SVCD מ AVI ועוד כמה פרטים ( המלצות ל 1. BITE RATE ? 2. רזולוציה ?

• 5 תגובות
    • 969 צפיות
  8. Started by i-kramba,

1. אחרי מחיקת תיקייה שנקראת :Dc54 עם התוכנה unlocker כל פעם שאני מנסה למחוק קבצים מסל המחזור אני מקבל את השגיאה בתמונה . Uploaded with ImageShack.us 2.אחרי שימוש ב-combofix יש לי צללית ירוקה מתחת לאייקונים .כבר ניסיתי ללכת לביצועים במאפייני המערכת ולהוריד את הוי וזה לא עזר . Uploaded with ImageShack.us

• 5 תגובות
    • 1.6k צפיות
  9. Started by Dante_9,

הרבה פעמים אני מוריד מ- deviantART אייקונים ואז אני נוכח לדעת שהם בפורמט PNG. לא מצאתי אף תוכנה שיודעת לעבוד עם הקבצים האלו. BTW שמתי לב שבדרך כלל האייקונים שבקבצי ה- PNG יותר יפים ואיכותיים.

• 5 תגובות
    • 863 צפיות
  10. שלום אני מחפש תוכנה טובה ללחידת וידיאו וגם שדוחסת ישר ב mpeg 2 ועטד שאלה מה זה frames dropped?

• 5 תגובות
    • 761 צפיות
  11. היי, אני מחפש תוכנת מיילים (למחשב) מומלצת . לניהול מספר מיילים ואפשרויות פתיחת תיקיות משנה לכל שולח. (שיהיה אפשר לעשות לתיקיות כללים..). אני עכשיו עם לייב מייל של מיקרוסופט .. תודה.

• 5 תגובות
    • 2.9k צפיות
  12. אני מתכוון לפרמט את המחשב ואין לי את דיסק ההתקנה של כרטיס הטלויזיה שמותקן במחשב. מצאתי באינטרנט תוכנה שנקראת DriverMax. תוכנה זו מייצאת את כל הדרייברים ונותנת אפשרות לייבא אותם חזרה. לפני שפירמטתי את המחשב עשיתי ניסיון כדי לראות שהתוכנה עובדת.ייצאתי את הדרייבר של כרטיס הטלויזיה. הסרתי את התוכנה של כרטיס הטלויזיה ולאחר מכן ייבאתי חזרה את הדרייבר ששמרתי אולם לא ראיתי לאחר מכן את האייקון של כרטיס הטלויזיה על שולחן העבודה וגם לא מצאתי אותו לאחר שהלכתי להתחל--->תוכניות. השאלות שלי הם: האם דרייבר וקובץ התקנה הם לא אותו דבר? כלומר ברגע שאני מקבל עם חומרה מסויימת את הדיסק האם זה קןבץ התקנה או דרייבר? או שניהם יחד? אם אלו שני דברים שונים האם אפשר לקבל הסבר מה ההבדל בין קובץ התק…

• 5 תגובות
    • 947 צפיות
  13. Started by gogober,

שלום משהו מכיר את התוכנה peer2mail צריך הסבר, הגדרות וכו' בעברית

• 5 תגובות
    • 898 צפיות
  14. השאלה בכותרת. סרטים מסוימים מקרטעים למרות שהם לא אמורים, ואני רוצה לבדוק את זה.

• 5 תגובות
    • 896 צפיות
  15. Started by rjjb7,

שלום, התקנתי את התוכנה VIA_USB2_V270p1-L-M כדי שהמחשב יזהה לי את ההתקן של הUSB לMP4. משום מה, אחרי ההתקנה הפעלתי מחדש את המחשב, ומאז בכל הדלקה הוא נותן לי מסך כחול עם ההודעה שצריך להסיר את התוכנה (כנראה בגלל התנגשות תוכנה וכד') כיצד אני מוחק את התוכנה בלי להכנס לוינדוס?? (המחשב נתקע ומראה בלו-סקרין מסך אחד אחרי המסך של האקספי עם התולעת שרצה..) נ.ב. ניסיתי להכנס למחשב דרך מצב-בטוח אבל במסך של האופציות start windows normally, safe mode, last known configuration(אחרי שלוחצים F8 הרבה פעמים...) הוא לא נותן לי לעבור בין האופציות ונשאר על normally.. האם ישנה דרך למחוק את התוכנה הבעייתית הזאת דרך הביוס או משהו???

• 5 תגובות
    • 754 צפיות
  16. Started by thatsmyname,

נכון כולם רוצים עכשיו FF3 אבל שום תוסף לא עובד? אז... יש לי פתרון מורידים את הXPI למחשב, כפתור ימני Open with.. בוחרים Winrar עכשיו דאבל קליק על הקובץ Install.rdf מוצאים: maxVersion= או <maxVersion> ולרשום שם 3.0 (כתבתי את המדריך הזה בפורום אחר והעתקתי לפה אז שלא יגידו שזה מועתק.) עובד מ-ע-ו-ל-ה!

• 5 תגובות
    • 739 צפיות
  17. Started by shayh,

שלום לכולם, יש בעיה במחשב החדש של אחותי.. אין גישה לכונן C (משני היוזרים של המחשב, שניהם מוגדרים כמנהלי המחשב) וגם אני לא מצליח למחוק קבצים משולחן העבודה של המחשב ככה זה מכשהתקינו את המחשב בפעם הראשונה.. אבל מערכת ההפעלה (win 7) מותקנת על כונן C ככל הנראה (הכונן השני ריק) והיא עובדת בלי שום בעיה כשעושים פעולות בסיסיות, כשאני מנסה להיכנס ללוח הבקרה זה מעלה הודעת שגיאה ("הפונצקיה הזאת לא נתמכת במערכת הזאת" ) צילום מסך כשמנסים להיכנס לכונן C http://img526.imageshack.us/i/123abgo.jpg/ יש למישהו רעיון לפיתרון הבעיה חוץ מפרמוט המחשב? תודה

• 5 תגובות
    • 2k צפיות
  18. היי! עריכה: מאחר והשאלה לא הובנה כראוי, אני אספר את כל הסיפור: יש לי מחשב נייד של TOSHIBA, שבא עם תוכנה שמסוגלת לצרוב 2 DVD-ים עם CLONE של המחשב כפי שהגיע מהמפעל. התוכנה יודעת רק לצרוב, לא ליצור קובץ ISO וכו'. מכיוון שכל הצריבות שניסיתי לעשות בינתיים נכשלו, אני מעוניין בתוכנת צד ג' שתדמה את הצורב. כלומר: אני מחפש תוכנה שתוכל לדמות צורב DVD, כך שתוכנת צריבה "תראה מולה" צורב DVD עם דיסק DVD ריק. האמולטור ידאג שה"צריבה" תתבצע לתוך קובץ ISO או תיקייה שתוגדר מראש. מישהו מכיר תוכנה כזו? תודה!

• 5 תגובות
    • 595 צפיות
  19. התוכנות צריכות להתאים ל98SE.

• 5 תגובות
    • 893 צפיות
  20. Started by 1_Nike_1,

אני יודע שזאת שאלה דיי newbit, אבל האמת שאף פעם לא ניסיתי ולכן אני לא יודע. אז איך עושים את זה? לצורך העניין אני רוצה לדעת גם לגבי CD ולא רק לגבי DVD. ואם צריך גם תרגום אז עוד מידע לגבי זה.

• 5 תגובות
    • 1.6k צפיות
  21. Started by tomy669,

עדכנתי את המחשב שלי לאחרונה והמחשב התקין תוכנה שאני לא מעוניין בה. העדכון המדובר הוא עדכון לאופיס OFFICE 2007. שם העדכון הוא Office Genuine Advantage Notifications (KB949810) רציתי לדעת אם ניתן למחוק את העידכון הנ"ל מהמחשב? תודה לעוזרים!

• 5 תגובות
    • 750 צפיות
  22. מה לדעתכם עדיף ולמה? תודה.

• 5 תגובות
    • 847 צפיות
  23. Started by rjjb7,

הרצתי everest והפירוט שקיבלתי לגבי הכרטיס מסך שלי הוא : SiS 315 Integrated נכנסתי לאתר של SiS והורדתי את הדרייבר ובמהלך ההתקנה קיבלתי את ההודעה הבאה: The setup program cannot find suitable driver. The setup program will terminate. האם יש למישהו רעיון מה הבעייה? או שיש למישהו את הדרייבר המבוקש בגרסה שונה או משהו בסגנון? שבת שלום.

• 5 תגובות
    • 788 צפיות
  24. Started by LILIT,

:jump: שלום! הורדתי את הסרט ספיידרמן ולדאבוני אין תרגום.... ??? ??? ??? בבקשה תעזרו לי למצוא איפה יש תרגום לסרטים ואם אפשר בבקשה גם הסבר קצרצר איך להתקין את התרגום...בץודה מראש לילית :smoke:

• 5 תגובות
    • 927 צפיות
  25. Started by kira,

כמו שרשום בכותרת בעייה בעולם הפלש כיום חייל אשר עובד ב FLASH (יותר תיכנות מאשר עיצוב ) ורציתי קצת לעבוד מהבית אך הבעייה יותר גדולה ממה שחשבתי אין לי ידע בעיצוב ובגרפיקה (הנדסאי תוכנה) והדבר הכי מציק שרוציםזה תיק עבודות וכל העבודות שלי מסווגות ואי אפשר להוציא אותם מחוץ לצבא וזהוא "המעגל" כמו כן חיפשתי חברות / אנשים רציניים /עסקים אשר מעוניינים בעבודות בתחום הפלאש ללא הצלחה (כן כן אפילו בחינם או סכום סמלי ) וללא הצלחה האם שוק הפלאש באמת כל כך סגור כלפי מתכנתים ללא ידע בעיצוב או שכיום אותו תחום הולך ונעלם ?

• 5 תגובות
    • 905 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.