עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by gif,

היי הפעלתי את גוהסט מהבוט ורציתי להכנין גיבוי למחשב שלי...אבל כשאני רוצה לשמור את הקובץ בכונן C אני לא יכול,כי הוא לא מופיע לי שם... הכוננים שמופיעים לי הם: B(אין לי כונן כזה בכלל...) A(יש לי אותו...דיסקטים...) E(הכונן דיסקים שלי....) אבל רק כונן C לא מופיע!אז איפה אני אמור לשמור אותו? תודה.

• 4 תגובות
    • 613 צפיות
  2. Started by elior021,

היי, התקנתי IE 9 ואני רוצה לחזור ל IE 8 כמו שהיה לי לפני זה יש אפשרות פשוט למחוק את השדרוג של ה IE 9 ? שחכתי לציין יש לי WIN 7

• 2 תגובות
    • 931 צפיות
  3. Started by ashkenazone,

איזה תוכנת שיתוף קבצים הכי מהירה? אני מחפש תוכנת שיתוף קבצים בעיקר לסרטים, ממש בעיקר... פעם בOVERNET הייתי מוריד על 100KB\S ועכשיו אני משתמש באזוראוס על טופ 40. אז מה הכי כדאי? זרקו הצעות

• 2 תגובות
    • 627 צפיות
  4. אני משתמש די הרבה זמן בסרגל קיצורי הדרך של Office XP, ועד עכשיו הוא לא עשה לי בעיות. יש בסרגל קיצור דרך לחיבור ADSL, שעד השבוע האחרון פעל בלי בעיה. לפני בערך שבוע הקיצור התחיל לעשות בעיות.... כשאני לוחץ עליו כשאני לא מחובר לאינטרנט הוא לא עושה כלום, ואם אני כן מחובר לאינטרנט - הוא מנתק אותי. הבעיה קיימת רק בסרגל, וכשאני מנסה להשתמש בקיצור דרך רגיל לחיבור אז אין שום בעיה. יש לציין שיש לי עוד חיבור לאינטרנט (dialup), שפועל בלי שום בעיה. מישהו מכיר את הבעיה, או שיש לו הצעות? דרך אגב, הדבר היחיד ששיניתי במחשב בשבוע האחרון הוא שהפעלתי את ה-ICS...

5. Started by roeesnir,

שלום. יש כמה דברים שאני לא מצליח לעשות, ואשמח לקבל עזרה. 1. איך עושים Template באאוטלוק? (ז"א שכשכותבים מייל חדש, כבר יהיה מוגדר שגודל הפונט (למשל) על 20)? 2. יש לי כמה קבוצות של אנשי קשר? אני רוצה שכשלוחצים על הנמען בהודעת דואר חדשה, אגיע ישירות לקבוצה הזו. תודה.

• 1 תגובה
    • 904 צפיות
  6. Started by the red dragon,

אני לוחץ על קישור כדי להוריד מהשו ויש לי אמיול וזה עושה את זה http://img400.imageshack.us/my.php?image=91542727lr5.jpg

• 1 תגובה
    • 958 צפיות
  7. לא מצאתי משהו כזה... movie maker לא מזהה את המצלמה ( תוכנות אחרות כן) מצלמת gpt ישנה

• 0 תגובות
    • 1.5k צפיות
  8. Started by RX7,

דעתכם על אקספלורר 7 האם עוד דפדפן כביכול "מחודש" או משו שראוי לשבח?? הצביעוו והשפיעו

• 3 תגובות
    • 830 צפיות
  9. Started by עמיר שחר,

שלום אני עוניין לצרוב קובץ ששוקל 5.7GB על דיסק DVD DOUBLE LAYER בנפח 8.5 GB בעמצאות התוכנה נרו 6 רק כל נסיון שלי הוא מראה לי כאילו זה דיסק שכבה אחת. איך ניתן לצרוב בשני שכבות? תוסה רבה עמיר

10. Started by ot,

התקנתי נירו ללא התוכנה המתלווה INCD, פשוט לא ניתן להתקין אותה לא מתאימה ל-XP ! לעומת זאת, ניתן לבצע את אותה פעולה מתוך XP, עכשיו משהו מוזר קורה .... אני מעביר לכונן/צורב שבו נמצאת מדיה רב פעמית מפורמטת קבצים, הם מופיעים בכונן, עדיין ללא צריבה. כשאני מבקש לצרוב אותם, הצריבה מתבצעת, אך איני יכול לראות כלום ! קודם הם הופיעו לפני הצריבה כשרק "זרקתי" אותם לשם, אחרי הצריבה אין להם זכר, על אף שבוצעה הצריבה בליווי האשף. מישהו יכול להסביר לי מה קורה כאן? אגב, זו פעם ראשונה שאני עובד עם XP, ומן הסתם גם עם תוכנת הצריבה המובנת בה. עזרה בבקשה... תודה

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  11. שלום. יש לי שאלה לגבי מיון מידע. אני עובד במקום שמקבל תרומות. את הנתונים הללו (שם פרטי, שם משפחה, מדינה, סכום), אנחנו מורידים לטבלת אקסל מהמקורות השונים. השאלה שלי היא יחסית פשוטה: עד כמה אפשר למיין את המידע? לפעמים על פי יותר מפרמטר אחד. למשל - "מי תרם מעל 500 דולר, בשיק". למשל - "מי תרם מהקרן ל X". למשל - "מי תרם באירוע התרמה X, או שהתקיים בתאריך Y" "הראה רק תרומות מעל 200 דולר". איזה תוכנה יכולה לבוא פה לעזר? האם אקסל? האם אקסל "חזק" מספיק? כל עצה תתקבל בברכה. ממש תצילו אותי, לא פחות (: המון תודה!!!

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. פשוט יש המון סרברים , ואני לא יודע למה להתחבר , אני מתחבר לישראליים , קיצר אם מישהו יארגן לי איזה מדריך או משו אני ממש יודה לו , או שמישהו משתמש בתוכנה ויכול לעזור לי .. תודה ..

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  13. Started by ofsher,

אהלן מחפש תוכנה להמיר דיסקים ל - MP3 באיכות מקסימלית ובמהירות אם יש תוכנות חינם אני אשמח... אבל גם אם לא אז לא נורא תודה!!

• 9 תגובות
    • 6k צפיות
  14. Started by Dr Hardware,

אני מתכנן לשים את האימיול על 10 אפלוד ולהגביל בעצם את כל האינטרנט ל1. וככה אני יוריד מהר ויעלה לאט כמובן שלא יהיה לי קרדיט אבל מה לעשות אני לא יכול להעלות כלום אצלי אל תשאלו

• 18 תגובות
    • 1.9k צפיות
  15. ההורים שלי כל הזמן משנים את הרזולוציה כדי שהם יוכלו לקרוא במחשב וזה משגע אותי כל פעם להחזיר את זה ידנית, ולפעמים כשאני נכנס ליוזר שלי עם רזולוציה נמוכה זה דופק לגמרי את האיקונים שלי ואני צריך לסדר אותם מחדש.. מה שאני מחפש זו תוכנה שתשנה לי את הרזולוציה ל 1280x1024 כל פעם שאני נכנס ליוזר שלי (לפני שהאיקונים שלי יתפזרו ואני אצטרך לסדר אותם מחדש). בנוסף אני מחפש קיצורי דרך לכיבוי המחשב, log off ו switch user (גם לויסטה וגם ל XP). תודה לעוזרים.

• 0 תגובות
    • 549 צפיות
  16. Started by chichy,

ב- contact list אני רואה סימני שאלה במקום השמות של האנשים. התופעה חלה רק בשמות בעברית אני משתמש ב- WIN XP PRO תודה איל

• 18 תגובות
    • 2.3k צפיות
  17. יש לי כרטיס טלוויזיה של Leadtek מסוג TV2000. הויסטה מזהה אותו,אבל התוכנה שלו (Winfast PVR) לפחות בגרסא שבאה איתו,לא תומכת בויסטה. יש איזו גרסא עדכנית יותר לתוכנה שתרוץ עם ויסטה?

• 3 תגובות
    • 706 צפיות
  18. Started by kobibo,

מחפש תוכנה פשוטה וטובה לשיחות ועידה. כמו כן האם השתי המקומות צריכה להיות אותה התוכנה ?

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. בדיסק קשיח כמובן. יש אפשרות כזאת? :

• 9 תגובות
    • 978 צפיות
  20. אחרי שחילקתי את ההארדיסקים לכמה כוננים. אני רוצה להוסיף לכונן C עוד כמה ג'יגה, כי נגמר שם המקום..ושם אני מתקין משחקים. איך אני עושה את זה בלי לפגוע במשהו?

• 1 תגובה
    • 798 צפיות
  21. Started by pssheba,

שלום, ניתן לשנות אזור בחירה בעל צבע אחיד למשתנה (gradient). שאלתי היא האם ניתן לשנות תמונה בעלת שלל צבעים ודמויות לצבע משתנה ? נניח שאני רוצה שמצידה הימני, התמונה תהיה בעלת צבעים חזקים ובהירים שילכו ויחלשו לכיוון שמאל עד שבחלקה השמאלי היא תהיה בצבע מתפוגג ודמויות מטושטשות. מישהו יודע כיצד ? תודה

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. Started by sausage,

CDP ו-LLDP הם פרוטוקולים שמאפשרים לגלות פרטים על נתבים או מתגים סמוכים. כלומר, מהמהחשב שלי ניתן לגלות מה הכתובת, פורט ושם הציוד אליו אני מחובר. אני מחפש קליינט חינמי של CDP ו-LLDP עבור windows. חיפשתי ב-sourceforge, גוגל ו-fileforum ולא מצאתי. אשמח לעזרה

• 4 תגובות
    • 3.2k צפיות
  23. אורח Si-Nom
    Started by אורח Si-Nom,

טוב תישמו אני ואחי מחוברים אחד לשני ולמודם עם סוויץ,אבל כול פעם שאני מתקין FireWall [לא משנה איזה],הוא חוסם תגישה למודם לי ולאחי ואנחנו לא יכולים להיכנס גם למחשב של אחד והשני,עכשיו השאלה זה עם יש FireWall שיפעל על המחשב אבל לא יחסום את הגישות בינינו או את האינטרנט,שביכלל לא יתעסק עם זה!

• 0 תגובות
    • 445 צפיות
  24. Started by דור788,

עם איזה תוכנה או איך אפשר לגרום לכך שהמחשב יעלה בשעה מסויימת?

• 2 תגובות
    • 679 צפיות
  25. Started by איתי 241,

שלום כיצד אפשר להשיג אופיס 2007 בחינם? אפשר להעתיק את זה ממחשב אחר? האם זה אפשרי ? ואם לא, כיצד ניתן להשיג את האופיס בחינם.? תודה.

דיונים חדשים בפורומים

חיפוש

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.