תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,194 דיונים בפורום זה
-
שלום, יש לי את התוכנת צריבה נרו 7. אני רוצה לצרוב שירים על דיסק של 4.7 גיגה לאוטו. איך זה אפשרי?אפשרי שם רק על דיסק של 700 מ"ב. אם אפשר עם תמונות הסברה אני אודה מאוד. תודה לעזורים!
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום, היום נפתחת לי משום מה אין לי מושג מאיפה , הודעת שגיאה שלא הבנתי, שאני לוחץ על אישור, ההודעה חוזרת אחרי כמה שניות. אני רוצה להפטר ממנה איכשהו, או שתגידו לי מה השגיאה הזאת עושה, או מהי בכלל.. תמונה: http://www.siz.co.il/my.php?i=ytinnkmvmjwa.jpg תודה לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 578 צפיות
-
-
פתאום ללא הודעה מוקדמת לא ניתן לגלוש באקספלורר, כאילו הוא לא מחובר לרשת. מה יכולה להיות הסיבה?
-
- 1 תגובה
- 2k צפיות
-
-
מישהו יודע איך אני יכול לקבץ קובץ בצורה משמעותית? יש לי תקיה של 860 מגה והWINRAR מכווץ לי אותו הכי הרבה ל780 מגה ואני רוצה לצרוב אותו על דיסק איך אני יכול לקבץ יותר? (ההגדרות של הכיווץ בתוכנה הם על "בסט")
-
- 1 תגובה
- 586 צפיות
-
-
שלום רב, רציתי בבקשה לשאול, האם יש אפשרות להקליט שידור ממצלמה של מסנג'ר? כלומר, אם נניח אני משוחח עם מישהו במסנג'ר, ורואה אותו במצלמה, האם יש לי דרך לשמור אצלי את התוכן הוויזואלי? במידה וכן, כיצד עושים זאת? תודה רבה
-
- 6 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
hideip לא עובדת במתכונת בדיקה בישראל למה ? ותחליף איפה ? התקנתי את התוכנה ונכתב לא פעיל בישראל לצורך התרשמות למה ? מה עושים ? http://www.hide-ip-soft.com/
-
- 6 תגובות
- 630 צפיות
-
-
חברי הפורום היקרים שלום, לאחרונה נתקלתי בתופעה קצת מוזרה שאותה פירסמתי בפורום לא מזמן. לאחר כל הניסיונות לאתר את מקור התקלה(לבטל התקני מערכת דרך Device Manager, ניתוק דיסקים קשיחים , ניתוק כרטיס הקול וכדומה) כמובן שהכול ללא הצלחה. החלטתי לפרמט ועכשיו התופעה איננה אך עדיין ישנו משהו שמטריד אותי ופה עזרתכם נדרשת. ישנה תוכנה שנקראת DPC Latency ר"ת Deferred Procedure Calls התוכנה בודקת האם המערכת יכולה להתמודד עם קידוד / השמעה וכדומה בזמ"א. כרגע מה ששונה בין לפני הפירמוט לעכשיו זה שאין "ספיקים" גדולים מספיק אשר יכולים להשפיע את תצורת העבודה בזמ"א(כגון לשמוע מוזיקה). אך עדיין אני רוצה לבדוק בהשוואה לשאר המערכות איך התוכנה מתמודדת עם מערכת ההפעלה Vista, אני ישמח האם תוכלו ל…
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אז כך יש לי מסנג'ר על אימייל של הוטמייל CO.IL האם אני יכול להחליף אותו ב COM ושהחשבון מסנג'ר יעבוד רגיל בלי בעיות? ניסיתי להחליף לאימייל של גוגל וזה עשה לי בעיות כאילו כל האנשים שהיו אצלי ברשימה אני לא מאושר אצליהם. וכששיניתי חזרה אני עכשיו צריך לאשר את האימייל הזה שוב אבל הוא לא עובד. ניסיתי גם לעשות כשאני יקבל את ההודעות מהאימייל הזה לגוגל אבל הוא לא מזהה את ה POP
-
- 5 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
התקנתי את הגרסה החדשה של התוכנה ועכשיו בכל הכפתורים בכל התפריטים מופיעים סימני שאלה במקום טקסט... גם אחרי הסרה והתקנה מחודשת של גרסה זאת וגם של גרסאות אחרות זה קורה. יש לציין שבעבר זה היה בסדר. מה קרה פתאום? אשמח לעזרה!
-
- 1 תגובה
- 665 צפיות
-
-
לוח האם שלי הוא: foxconn s775 661fx7mf-s vga+agp+l ניסתי דרך גוגל ולא הצלחתי למצא
-
- 18 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
יש לי כרטיס גרפיוATI Radeon HD4850 512MB PCIeוGigabyte היי לכולם אני מחפש קישור לדריבר עדכני לכרטיס מסך הזה אם אני לא במקום הנכון סליחה אשמח לקישור ישיר יש לי xp sp 3 ניסיתי להוריד מהאינטרנט ושהתקנתי מופיע לי שגיאה יש לי מעבד אינטל אם זה משנה אשמח לעזר נ.ב יש לי directx 9זה לא אמור להיות גירסה 10 תודה
-
- 1 תגובה
- 514 צפיות
-
-
משום מה, האקספלורר לא פותח חלונות חדשים אלא חדש על חשבון הישן. ניתן לפתוח חלונות חדשים רק בטאבים. בעברית פשוטה - לא ניתן לפתוח חלונות אינטרנט נפרדים.....
-
- 3 תגובות
- 653 צפיות
-
-
ברשותי מחשב נייד עם מע' הפעלה ויסטה ו-4 גיגה זכרון. האם יש לכם המלצה לתוכנה חינמית, בעלת ממשק נהיר ופשוט לבדיקת כרטיסי הזכרון? תודה
-
- 2 תגובות
- 549 צפיות
-
-
שלום, בזמן האחרון כאשר המחשב עולה הוא מעלה service של sqlserver ולא ברור לי למה? אני "הורגת" אותו וזה לא מפריע לשום דבר. איך אפשר לדעת מה/מי גורם לו לעלות כדי שלא יעלה יותר? תודה, מיכל
-
- 2 תגובות
- 506 צפיות
-
-
פרמטיתי אתמול והסי די רום לא עבד לי אז את הדרייברים ללוח אם +כרטיס קול הורדתי מאתר היצרן (gigabyte) חיברתי אוזניות ללוח האחורי ורמקולים ללוח הקדמי כמו שתמיד היה ועבד לי, לפתע רק האוזניות עבדו וזאת לאחר שכמובן בהגדרות העברתי את הזהוי גם ללוח הקדמי כמו שתמיד עשיתי. מעתה הלוח הקדמי לא פעל אז הוצאתי הכנסתי הוצאתי הכסנתי בדקתי בהגדרות במחשב אולי הבעיה בלוח הקדמי - הוא תקין הוא הצליח להגיב לרמקול בשלב מסוים אבל לאחרן מכן שוב פעם התוכנה חסמה אותו אין לי מושג כיצד לפתור הבעיה הלוח אם משולב סאונד אצלי ga-945p-s3 [glow=red,2,300]1.הייתי לוחץ על מנת להפעיל את הרמקולים 2. הייתי מחזיר לאותה נקודה ממנה הורדתי את הוי על מנת שגם האוזניות יפעלו אבל הייתי משאיר אותן כבויות.[/glow]
-
- 0 תגובות
- 449 צפיות
-
-
אבל אחת שתומכת בעיברית או שיש לה לפחות SKIN בעיברית. תודה
-
- 4 תגובות
- 877 צפיות
-
-
שלום . אני מנסה ליצור IMAGE של HD שלי עם התוכנה הנ"ל אבל משום מה הוא לא יוצא BOOTABLE .האם יש צורך לשנות משהו בהגדרות לפני שאני יוצר את הIMAGE? גם אם יש לכם המלצה על תוכנה אחרת שתעשה את העבודה אני פתוח להצעות. אני פשוט רוצה ליצור IMAGE מהתקנה נקייה של המחשב, שפעם הבאה אני יחסוך את כל הכאב ראש הזה. תודה. אני חייב לציין שהDVD עושה BOOT לדיסק של WIN בלי שום בעיה
-
- 4 תגובות
- 821 צפיות
-
-
היי כהקדמה אומר שקראתי(ובטוח שלא הבנתי כלום) את כל המדריכים שקיימים ברשת. ברשותי קובץ ERD Commander 2008.iso שאמור להיות BOOTABLE אבל מסתבר שהוא לא. ניסיתי דרך הנרו לצרוב BOOTABLE דיסק שיאסוף קבצים מC:\Program Files\Ahead\nero\DosBootimage.IMA לבוט, האופציה האחרת מתייחסת לפלופי A: שלא קיים אצלי במחשב. המטריף הוא שדרך הVIRTUAL PC של MS הדיסק הפיזי הצרוב עולה כמו גדול ומראה את השולחן עבודה של הERD ולא רק זה! אלא גם אם אני טוען אותו כדיסק וירטואלי בדימון טולס הוא עולה. הכי רחוק שהצלחתי להגיע באינספור נסיונות ליצור דיסק שיעלה אוטו' את הERD ,זה שהדיסק מכניס אותי למצב DR-DOS שאין לי מושג מה זה, ושם אין אפשרות להפעיל כלום שיתן רמז אפילו לתוכנה. מה אני מפספס חברים? קראתי המון מד…
-
- 7 תגובות
- 3.3k צפיות
-
-
חברים, אני מנסה להוריד כבר המון זמן flash player, אך גם דרך הפיירפוקס וגם דרך האספלורר ההורדה נעצרת בסוף ורשום: "הקשר עם השרת אותחל" או משהו כזה. תודה מראש לכל העונים.
-
- 1 תגובה
- 513 צפיות
-
-
שלום! רציתי עזרה באיך אפשר להמיר ווידאו שהורד מיוטיוב,ולהעביר אותו למכשיר. תודה.
-
- 0 תגובות
- 558 צפיות
-
-
אני רוצה להעביר מסדי נתונים של SQL Server ממחשב אחד לאחר. איך אני עושה את זה? בעזרת backup ו- restore? לא צריך כלי שנקרא DTS Wizard? בבקשה תעשו לי סדר בבלאגן.
-
- 3 תגובות
- 582 צפיות
-
-
יש לי אייפוד טא'ץ דור 2 ואני מחפש דרך חלופית להעביר שירים/קבצים לנגן. יש חיה כזו?
-
- 29 תגובות
- 2k צפיות
-
-
כאשר אני לוחץ על קיצור הדרך של אנשי קשר אני רואה את כל רשימות התפוצה למינהם כולל יכולת לשלוח דוא"ל לנמענים מתוך רשימות התפוצה. אבל כאשר אני נכנס למייל חדש ולוחץ על "אל" בשביל לבחור נמען מספר הכתובות אני מקבל רק רשימה ענקית של אנשי קשר ללא רשימות התפוצה. זה קרה לי לאחר שגיביתי את קובץ הPST לצורך פירמוט והדבקתי אותו מחדש במיקומו בפרופיל שלי . מה אני מפספס כאן? אשמח לעזרה דחופה!
-
- 3 תגובות
- 958 צפיות
-
-
מאז הפירמוט שעשיתי יש לי כמה בעיות שצצו, אחת מהם זה בכול פעם שאני מכבה את המחשב כרגיל דרך התחל, המחשב כאילו נכבה ואז נעצר על דף שחור, כמו הדף התחלה של win xp רק שבמקום לטעון, כתוב: "לחץ על כיבוי, על מנת לכבות את המחשב", ואז אני צריך ללחוץ על כפתור הכיבוי, ורק אז המחשב כובה. איך אני מחזיר את זה להגדרות הרגילות, שברגע שאני לוחץ כיבוי דרך התחל, המחשב נכבה בלי עוד שאלות ? תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 646 צפיות
-
-
הי לכולם, כשאני מנסה לפתוח אתר אינטרנט מסוים, מתקבלת ההודעה שבקובץ המצורף. יש לי vista האם תוכלו בבקשה לומר לי מה אני צריכה לעשות כדי לאפשר את עליית האתר? תודה, מיכל [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 600 צפיות
-