עבור לתוכן

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by ronitav,

מישהו יכול להסביר לי את הנתונים בעמודה הזו? מה הם אומרים בעצם תודה [attachment deleted by admin]

• 5 תגובות
    • 608 צפיות
  2. Started by Oranili,

שלום לכולם יש לי בעיה עם הLIST לפני שפירמטתי שמרתי LIST של השירים .... ועכשיו עברתי לXP והוא לא עובד לי.... מה עושים??

• 10 תגובות
    • 929 צפיות
  3. Started by agapi51,

שלום רב אני משתמשת בתוכנת Outlook Express גירסה 6 אינני מצליחה לקבל מיילים (מצליחה לשלוח בלבד). הודעת השגיאה שמתקבלת אצל הנימענים שלי: This report relates to a message you sent with the following header fields: Your message cannot be delivered to the following recipients: Reason: Over quota כיצד אוכל לטפל בבעיה זו? בתודה מראש א.א.

• 4 תגובות
    • 614 צפיות
  4. לאחרונה שמתי לב שהביטורנט שלי מוריד במהירויות מאוד גבוהות (מגה וחצי- 2), אבל הוא מסרב לעבור את ה25 ק"ב בהעלאה. הוא פעם היה מעלה 500-700 כמו כלום,ולא שיניתי שומדבר מבחינת החיבור. לטורנטים יש הרבה ליצרים. מישהו יודע מה יכולה להיות הבעיה? החיבור הוא 15 הורדה על 5 העלאה (לא בארץ). תודה

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  5. Started by Tamy,

שלום :-\ מישהו מכיר במקרה תוכנה (אמינה) שיכולה לתקן קבצי תמונה פגומים מסוג JPEG או אולי תוכנה שכן יכולה במקרה לפתוח אותם? ניסיתי כל תוכנה אפשרית שהייתה לי על המחשב לתצוגה ועריכת תמונות כולל photoshop כדי לצפות באותם קבצים פגומים וכל פעם קבלתי הודעה בנוסח - למשל כשניסיתי להשתמש בphoto gallery של live messenger "photo gallery can't open this photo or video. the file may be unsupported, damaged or corrupted" או בצייר - "קובץ זה אינו קובץ מפת סיביות חוקי או שהתבנית שלו אינה נתמכת כעת". או בפוטושופ - "could not complete your request because an unknown or invalid JPEG marker type is found" היו עוד מספר תוכנות נוספות לצפייה בתמונות שהורדתי וניסיתי שלא עבדו. ניסיתי גם תוכנה שנקר…

• 0 תגובות
    • 3.7k צפיות
  6. שלום , הייתי רוצה לדעת באיזו תוספות אתם משתמשים לתוכנת ה XBMC עבור ה WINDWOS וכן שוחררה גרסה למערכת ההפעלה... לינקים, שמות לתוספות יתקבלו בברכה. תודה!

7. Started by galr52,

שלום, קודם כל אני מתנצל אם זה לא המקום.... דבר שני, הורדתי תוכנה שמורידה קבצים מFILEFLYER : http://www.upfile4u.net/Files/1o7s2g.rar ועכשיו יש לי בעיה מחשב, אין לי סאונד כלומר אני לא שומע כלום, לא שירים לא סרטים, לא משחקים, לא באינטרנט ולא בכלום... איך אני מחזיר את הסאונד במחשב שלי? בברכה, גל

• 0 תגובות
    • 494 צפיות
  8. אני מנסה לראות פלאש בפיירפוקס ולא מצליח..הורדתי כבר את הפלאש פלייר אקביאיקס ופלאש פלייר פלאגאין ובכל זאת הוא לא נותן לי לראות בפיירפוקס דברים באתר nrg לגבי האינטרנט אקספלורר הוא גם לא נותן לי ומציע לי להתקין פקד אקטיבאיקס ואני אומר לו להתקין וכלום לא משתנה..באקספלורר זה בכל האתרים , לא רק בnrg מה עושים??

• 0 תגובות
    • 491 צפיות
  9. Started by Adielion,

לאחר שפירמטתי את הלפטופ והוא נשאר כחודש עומד ללא שימוש, כי לא היה לי זמן להתעסק איתו ,אז לא התקנתי בו דרייברים. באתי להתקין את הדרייברים שהגיעו עם הבאנדל אתמול ובכל פעם הוא נתקע מחדש ומאתחל את עצמו. יש לציין שאישית אני מרגיש שהארד דיסק בעייתי, כי בכל פעם שהדלקתי אותו בעבר היה לוקח לו לפחות 7-8 דק' רק לעלות לווינדוס. וגם אז בכל פעולה הוא היה משתהה במקרה הטוב 5 דק' בלבד. אין לי מושג למה הוא תמיד נתקע, גם לאחר הפירמוט כשהוא הרי ריק... עכשיו הוא בכלל מסרב לעלות לווינדוס,אז ניסיתי לפרמט אותו פעם נוספת וגם במהלך הפירמוט הוא נתקע פשוט נתקע. אם למישהו יש פיתרון הוא מוזמן להגיב. תודה ויום טוב.[br]פורסם בתאריך: 17.02.2009 בשעה 14:18:00 סורי על הדאבל פוסט, באמצע הפירמוט המחשב מציג "…

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  10. היי, הורדתי איזה שהוא קובץ שהוא GIF, אני מעוניין לעשות אותו בסיומת JPEG או כל דבר אחר שאפשר למשל להעלות כ SPRAY במשחקים או סתם שטויות כאלו... למשל ב CS:S אני רוצה לשים ספריי שירוץ כששמים אותו ולא יתקע על תמונה מקובעת כבדרך כלל... ראיתי כמה שעשו את זה ואין לי מושג איך אפשר עזרה בנושא?

• 5 תגובות
    • 797 צפיות
  11. Started by arik_bulldog,

אני מחפש תוכנה לעריכת תמונות, משהו בסגנון פוטושופ, רק יותר פשוט ונוח. אם יש בעברית אז עוד יותר טב. מישהו יכול להמליץ?

12. Started by dan79,

היי הורדתי קבצי RAR שלא היו אמורים להיות מוגנים מ-RAPIDSHARE אולם בזמן שאני מנסה לפתוח את קבצי ה-RAR הדחוסים ,אני נידרש להכניס קוד. אולם לא מצאתי שום אזכור לדרישה כזו טרם שהתחלתי להוריד את הקבצים. האם יש דרך כלשהיא שתאפשר בכל זאת לפתוח את הקבצים הללו

• 3 תגובות
    • 830 צפיות
  13. כותרת.

• 2 תגובות
    • 561 צפיות
  14. Started by Shay17,

אני מנסה לבנות עם UBCD4Win והיא לא יוצרת לי קןבץ ISO למרות שה create iso image מסומן. אני מקבל תקייה עם כל הקבצים. איך אני יוצר ISO ?

• 4 תגובות
    • 533 צפיות
  15. Started by naoriko,

שלום יש לי מחשב נייד דגם DELL VOSTRO 500 ואני מחפש את הדרייברים שלו במיוחד של הכרטיס רשת אלחוטי ושל הקול בבקשה תעזרו!

• 1 תגובה
    • 652 צפיות
  16. אני מכין לעצמי DOK עם MULTIBOOT (כ7 מחיצות הפעלה שונות) ונתקל במספר בעיות. היות שלהפעיל את המחשב כל פעם מחדש בתהליך הגדרת הGRUB לא כל כך ישים מבחינתי, אני מחפש תוכנה שתדמה תהליך בוט ותטען מDOK. אין לי צורך בזיהוי החומרה כולה, דרייברים וכו'. אשמח להמלצה על תוכנה כזו.

• 0 תגובות
    • 549 צפיות
  17. Started by prvv,

כותרת ^^ תודה רבה לעונים

• 1 תגובה
    • 690 צפיות
  18. Started by jfkk,

ערב טוב אנני מצליח לשמוע שירים דרך האינטרנט -המדיה פלייר נפתח אבל את השירים אנני מצליח לשמוע . אם אני שם דיסק בכונן אין לי בעיה לשמוע הבעיה קיימת רק באינטרנט .. בצעתי גם את זה -http://support.microsoft.com/kb/925704/he הפעתי מחדש עדיין אנני מצליח לשמוע תודה [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 623 צפיות
  19. Started by Burned,

הבנתי שאין עדיין תופסים רשמיים לכרום, אבל אני צריך לגלוש באתר שעובד רק באקספלורר. יש אפשרות לעשות משהו כמו IE TAB בכרום? עוד משהו- יש חוסם פרסומות גם? עד שהתרגלתי לדפים לבנים מהפיירפוקס חח

• 1 תגובה
    • 537 צפיות
  20. Started by Absurd,

היי! לאחרונה התחלתי להשתמש ב-Outlook והוא מאוד נוח. ביצעתי סינכרון עם תיבת הדואר שלי ב"בזק בינלאומי" ועכשיו אני מושך דואר משרתי "בזק בינלאומי" ל-Outlook. עכשיו, יש לי כמה שאלות לגבי כמה דברים. קודם כל, האם יש אפשרות למשוך דואר אלקטרוני ל-Outlook תוך שמירת הדואר גם בשרתי בזק בינלאומי? בכל פעם שאני מושך דואר בעזרת ה"שלח\קבל", הדואר שלי נמחק מהשרתים שלהם, ואני רוצה שיישאר שם עותק עבור כל מה שאני מושך ל-Outlook. מקווה שהסברתי את עצמי טוב והבנתם את כוונתי. שאלה נוספת שיש לי, איפה נמצא, פיזית, על המחשב שלי, כל הדואר שמוצג ב-Outlook? תודה רבה לכל מי שעוזר!

• 2 תגובות
    • 595 צפיות
  21. Started by miki891,

אני משתמש בדפדפן אקספלורר 7+חלונות XP.האתר ברירת מחדל היא www.ynet.co.il אני פותח אקספלוורר,ניפתח חלון ופתאום אני רוצה לכתוב כתובת או לילחוץ קישור לאתר אחר או ללכת במועדפים וזה לא מגיב,אקספלוורר ניתקע.לוקח זמן 40 שניות חוזר לי שליטה באקספלורר תקין. אני סרקתי וירוסים ונימצא נקי אין וירוס.עשיתי אחוי דיסק , בדיקה שגיאות דיסק קשיח נימצאים תקינים. ניקויי קבצי זמנים.ניגשתי למאפיינים אינטרנט נקיתי היסטוריה כולם.וגם ניגשתי למתקדם--איפוס מחדש. ועדיין אותו דבר ניתקע וחוזר שליטה. משהו מוזר בדפדפן אקספלורר.אני לא יודע מה עוד צריך ליבדוק.מישהו מכיר תופעה מוזרה הזאת? מה עושים? טל

22. Started by davidreznic,

היי. יש אפשרות שהמדיה סנטר יציג כתוביות מקובץ SRT (הכתוביות פועלות אם אני מנגן את הסרט עם MEDIA PLAYER CLASSIC או BSPLAYER החינמי)

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. וגם את ההסיטוריה ב start->run וגם כל מיני כניסות שעשיתי לאתרים ועשיתי שמור סיסמה, וכעת אני צריך להכנס מחדש וזה כל פעם אחרי שאני עושה איתה סריקה ומוחק כל מה שהיא מוצאת מה ניתן לעשות נגד זה?

• 3 תגובות
    • 603 צפיות
  24. Started by בזיק,

אם אני לוחץ על החץ שליד שורת הכתובות מופיעות כתובות שהייתי בהן בעבר אם אני רושם כתובת חלקית אז הfirefox מציע להשלים מתוך רשימה של כתובות שהייתי בהן איפה הכתובות האלו שמורות? האם אפשרות הclear private data לא אמורה לנקות כתובות אלו? בנוסף יש לי גם תוכנת ccleaner אני מפעיל אותה לניקוי כללי של temp, registry וגם של כל האפשרויות של הfirefox. לא עוזר. חוץ מזה לפי מה הfirefox מחליט מה לשמור. כי נראה לי שהוא שומר אתרים שהייתי בהם לפני המון זמן אבל לא שומר סתם אתרים שהייתי בהם לא מזמן. ההתנהגות הזו לא טובה לפרנויה שלי.

• 6 תגובות
    • 685 צפיות
  25. Started by eladh16,

שלום יש לי שאלה. כשאר אני מעלה משהו בבטיכומט לאחרים, אז למטה בלשונית peers בתוכנה, אני יכול לראות את כל המחוברים להורדה. וב up rate אני יכול לראות כמה קילו בייט אני מעלה לכל מחובר. אז יש כאלה שאני מעלה יותר, ויש פחות. למה זה ככה? ואיך דווקה למישהו אחר אני מעלה יותר ולשני פחות? תודה

• 0 תגובות
    • 590 צפיות

דיונים חדשים בפורומים