עבור לתוכן

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by redead,

ניסיתי ב3 מחשבים שונים, שולשתם מבוססים ויסטה הכי מעודכן שיש ואקספולרר 7 ומה שקורה זה שההורדה פשוט תוקעת את האקספלורר והוא מבקש לעשות ריסטרט לתוכנה.. עוד מישהו נתקל בבעיה המוזרה הזאת?

• 3 תגובות
    • 617 צפיות
  2. Started by Wingedbull,

גירסא 8.5, לא 9 החדשה. למעשה ניסיתי להתקין את 9, ואז זה ביקש ממני להסיר את הגרסא הישנה, אין לי אותה בהסרת תוכנות, אני לא מצליח להתקין עכשיו אף גירסא, זה רושם שיש לי גרסא כבר מותקנת על המחשב, ולמעשה אין לי, ובדקתי גם בהוספה\הסרת תוכנות. HELP. :s05:

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. Started by x-boy_24,

שלום לכולם . יש לי בעיה נוראה מעצבנת במחשב . מקווה שתבינו. כל כמה דקות המחשב עושה פעולה כאילו שהוא מפעיל משהו . למשל עם אני משחק במשחק אז כל כמה דקות המחשב יוצא לי מהמשחק (ממזהר אותו) . וככה זה גם באינטרנט . אני יסביר את זה ככה . כשאתה גולשים באינטרנט אז תלחצו עם העכבר על הסרגל של ההתחל . ותראו שהחלון של האינטרנט משנה את הצבע שלו (לבהיר יותר ) . ואז בשביל להמשיך לגלוש צריך שוב ללחוץ על החלון . אז ככה זה תמיד קורה אצלי . איך אפשר לסדר את זה ? תודה מראש (ומקווה שהבנתם) .

• 2 תגובות
    • 533 צפיות
  4. Started by MTSVI,

שלום לכולם יש לי כרטיס PCI עם יציאות FIREWIRE שעבד מצוין על מחשב ישן עם XP התקנתי את הכרטיס במחשב חדש עם VISTA והוא לא עובד "‏‏אין אפשרות להפעיל התקן זה. (קוד 10)‏‏" מה יכולה להיות הבעיה ? צבי [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 457 צפיות
  5. איך אוכל להצמיד את התמונה התחתונה ברשימה לכלל השירים ככה שכשאפתח אותם אראה את התמונה? [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 725 צפיות
  6. יש לי שיר שאני מעוניין להעלות ל-YouTube על מנת שיהיה מעניין ולא רק סאונד עם תמונה שחורה, חשבתי לצלם וידאו של המבצעים בזמן שמתנגן הפלייבק ברקע כך שזה יראה לייב בהנחה שעשיתי זאת, עם איזו תוכנה אני יכול לשלב בניהם ואם יהיה מעט חוסר דיוק אוכל להקדים או לאחר את הסאונד/וידאו? אני מעוניין להעלות ל-YouTube אז אשמח גם להמלצה באיזה פורמט לשמור את הוידאו כדי שיהיה באיכות מקסימלית (מצלמה דיגיטלית Fuji S6500 אם זה משנה, והיא מצלמת וידאו באיכות לא רעה בכלל) תודה מראש לעוזרים. עריכה: דרך אגב, הסאונד הוא באיכות גבוהה וחשוב לי שלאחר ההעלאה ל-YouTube שהסאונד ישמע כמה שיותר טוב אפילו אם זה על חשבון איכות הוידאו. (שכן זו מהות הדבר, מוזיקה ולא קטע וידאו..)

• 0 תגובות
    • 821 צפיות
  7. היי אני משתמש בד"כ ב daemon tools,שמעלה בלי בעיות קבצי NRG. לאחרונה התחלתי לעבוד גם עם windows 7,ושם אי-אפשר להשתמש ב daemon tools,אז התקנתי את virtual clone drive,שהומלצה בפורום וינדוס. הבעיה שהיא אינה מעלה לי קבצי NRG (השתמשתי ב nero 6 כדי ליצור אותם אם זה משנה),לא ב- XP,ולא ב windows 7. אני יוצר בד"כ קבצי NRG כדי לגבות כל מיני דרייברים שיש לי על דיסקים. האם אפשר להתשמש ב NERO כדי ליצור קובץ אימג' מסוג אחר,כזה,ש VCD תוכל להעלות אותו? או יש תוכנה אחרת במקום VCD שיכולה לקרוא קבצי NRG גם על windows 7?....

• 0 תגובות
    • 785 צפיות
  8. בספק האינטרנט נאמר לי שזה כנראה וירוס או תולעת שיושבת לי על האינקרדיבל ...מה שקורה זה דבר כזה כאשר אני מפעיל את התוכנה אני מקבל בין 50 - 150 הודעות במכה של "MAIL DELIVERY SYSTEM" מישהו נתקל ? [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 474 צפיות
  9. מסנג'ר גרסא 8.5.1302 כל יוזר שאני מנסה ללחוץ על תקיית השיתוף זה לא עובד מה עושים ? WIN XP תודה [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 508 צפיות
  10. Started by Vaz,

זה נורמלי שהפיירפוקס תוקע את כל השימוש במחשב ומאט אותו ? כשאני מגיע ל mem usage הוא מגיע ל 360,760k ומספרים ממש גבוהים וכל המחשב נתקע ואין מה לעשות חוץ מלסיים את הפעולה שלו בכח. אולי זה קשור לזה שלא עדכנתי את הגרסה הכי חדשה שלו ? או שהפעלתי אפליקצית רשת חזקה מידי עבורו ? קורה בעיקר בפייסבוק בתוכנות שם ובפורומים של תפוז לעדכן לגרסה הכי חדשה ? שלי זו גרסה 2 שאני אוהב אותה

• 5 תגובות
    • 797 צפיות
  11. יש לי פוטושופ 11 מורחב. הבעיה היא שהוא עובד איטי רצח.. הוא לרוב נתקע והוא עובד מממממממש עיטי? רעיונות?

• 4 תגובות
    • 738 צפיות
  12. אני רוצה לדחוס סרטונים שצילמתי במצלמה הסרטונים בפורמט AVI בסרטונים יש "רעש" ו - "שלג" איך אני יכול להוריד את הרמה? תודה

• 5 תגובות
    • 756 צפיות
  13. יש אופציה כזאת שמובנת במסנג'ר או שדרושה תוכנה נוספת לשם כך ?

• 1 תגובה
    • 604 צפיות
  14. איך אני יכול לשמור את המועדפים שלי ככה שמחשב הבא אני אוכל להעיבר אותם?

• 2 תגובות
    • 691 צפיות
  15. Started by omri123,

שלום יש לי כרטיס TV עם התוכנה WINPVR הבעיה היא שבהתקנה של התוכנה הוא רושם לי ERROR האם ניתן להוריד תוכנה אחרת או שלכל כרטיס TV יש את התוכנה שלו? ישנו קובץ מצורף עם התמונה של הERROR [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 487 צפיות
  16. Started by benos1,

טוב חברס יש לי מחשב HTPC חדש עם XP וזה לא כולל בתוכו לצערי את התוכנה של ה MEDIA CENTER...... אני צריך תוכנה עם ממשק נוח וחינמי ל HTPC אם אתם יכולים להמליץ לי על אחת אני אשמח. תודה על הזמן ועל העזרה [br]פורסם בתאריך: 18.02.2009 בשעה 18:34:22 ועוד שאלה אחת קטנה האם אפשר לחבר לו שלט? כי זה מציק לקום כל פעם

• 5 תגובות
    • 661 צפיות
  17. בכל תוכנה הכתוביות מופיעות בג'יבריש לא רק בbs player בכל תוכנה גם בmedia Player מישהו יכול לעזור לי?

18. Started by orninyo,

שלום אם יש לי אייקון ממספר צבעים ואני מעוניין לסמן רק את כל האיזורים שצבועים בכחול ולשנות אותם לאדום האם אני צריך לסמן אחד אחד )magic wand) או שיש דרך יעודית לעשות זאת על כל צבע מסויים? אותה שאלה גם לגבי מספר אייקונים על אותו שולחן עבודה. תודה.

• 0 תגובות
    • 550 צפיות
  19. Started by jackok111,

יש לי תיבת טקסט בפלאש AS3. אני רוצה שאיך שהפריים עולה - שהפוקוס יהיה על תיבת הטקסט והסמן יהבהב (כאילו לחצתי על התיבת טקסט עם העכבר - רק בלי ללחוץ...). ניסיתי מספר דברים שלא עבדו לי: txtBox.setFocus() stage.focus = txtBox תודה.

• 2 תגובות
    • 803 צפיות
  20. Started by mgm90210,

שלום אני מעוניין בתוכנת אודיו שעובדת עם כרטיס קול מובנה שאני יוכל לברור איזה ערוצי אודיו יופעל בתוכנת סקייפ

• 5 תגובות
    • 622 צפיות
  21. Started by orninyo,

שלום מה הדרך הכי טובה ליצור משבצת עם מסגרת שתתן אשליה כאילו היא בועה/בולטת בדיוק כמו בתמונה שצירפתי (בכתום)? תודה. למקרה שהתמונה לא יצאה ברורה/לא נפתחת צירפתי את האתר ממנו היא נלקחה כן, המשבצת של הRSS http://michaelsync.net/2007/09/09/firebug-tutorial-logging-profiling-and-commandline-part-i [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 666 צפיות
  22. Started by Rafi921,

שלום במחש יש לי 4 כוננים קשיחים 1 - מערכת הפעלה ותוכנות 2 - משחקים והורדות 3 - קבצי מדיה 4 - כונן גיבוי המחשב מחובר למחשב אחר בבית (שדרכו יש גישה לאינטרנט) שלאותו מחשב מחובר גם מחשב ה - HTPC שאלתי: האם יש צורך לסרוק את כל הכוננים הקשיחים או שאפשר להסתפק בסריקת כונן (1) וכונן (2) ואת הכונן של המחשב שדרכו יש את הגישה לאינטרנט? תודה

23. אם לא ,אולי משהו שרץ ישירות מDISK ON KEY?

• 2 תגובות
    • 806 צפיות
  24. Started by adiel016,

הלוח אם שלי הוא Intel bad axe 2 d975xbx2 עכשיו אני צריך עזרה מפורטת.. ועכשיו רשום לי בביוס עצמו למעלה pheonix .. נכנסתי לאתר אינטל והורדתי את הדרייבר הנכון נראה לי.. BX2838P.BIO ואת BX2507P.BIO עכשיו מה אני אמור לעשות עם הקבצים האלה.. איך אני פותח אותם.. ד"א אני רוצה לעדכן את הביוס בשביל לעשות usb boot.. ועשיתי בדיקה באינטרנט לביוס והוא רשם לי שהוא טוב ב94% שהוא מעודכן.. אבל אין את האופציה לusb בוט..

25. Started by meravg,

קניתי מצלמת אינטרנט וכשאני מדברת שיחת וידאו עם קול לא שומעים אותי ולא רואים אותי המקרופון מכוון לפול עוצמה, אני רואה את עצמי במצלמה ואת מי שאני מדברת איתו אבל לא אותי מה לעשות? תודה מראש

• 5 תגובות
    • 615 צפיות

דיונים חדשים בפורומים