תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,194 דיונים בפורום זה
-
שאני לוחץ על הכפתור בMESSENGER שפותח את הINBOX של ההוטמייל שלי העמוד לא עולה אבל שאני נכנס לHOTMAIL.COM רגיל הוא מכניס אותי אוטומטי אפילו בלי מייל וסיסמא חשבתי שזה העוגיות וההיסטוריה אז מחקתי הכל אבל עדיין לא נכנס מישהו יודע מה הולך? תודה
-
- 0 תגובות
- 580 צפיות
-
-
היי, אני מתעסק בעריכת וידאו ברמת בינונית פלוס מינוס ושאלה אחת מטרידה אותי כבר הרבה זמן.. סאונד. איך בסרטים ובסדרות מנהלים את כל העסק של הסאונד? יש סאונד כל כך מפורט , מדריכת כפות רגליים על הדשא, ועד צליל של נגיעת יד במתכת (צליל שמין הסתם נוסף בעריכה לאחר הצילום..ולא בזמן אמת) אז: א) מאיפה הם מביאים את כל הצלילים האלה ? ב) איזו תוכנה נחשבת למקצועית בתחום ניהול הסאונד ? ג) בסרטים וסדרות, באיזה מיקרופונים משתמשים בד"כ? והאם רק במיקרופון שטח בודד , או שלכל שחקן יש גם מיקרופון על הבגדים , ומיקרופונים מפוזרים באיזור וכו' ? אם יש פה מישהו שמבין בדברים האלה, אשמח אם ישפוך קצת אור על הסוגיה
-
- 3 תגובות
- 863 צפיות
-
-
צילמתי עם המצלמה מלא תמונות באיכות גבוה, ואני רוצה להוריד את הרזולוציה של כל התמונות באופן גורף. איך אני יכול לעשות את זה ? תודה רבה לעוזרים !
-
- 2 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
פירמטטי את המחשב, ומאז יש לי בעיה... א. כאשר אני רואה סרטים במסך מלא, התמונה מרצדת, תמונה אחר תמונה, ולא זורמת כסאט בטלוויזיה. [ועברתי בהגדרות של המסך ל - 16 צבעים] ב. התקנתי את FIREFOX ושניסיתי להתקין את PLUG IN מיוחד שיש להוסיף למדיה פלייר,בדפדפן זה, המחשב לא נתן לי. אשמח לעזרה...
-
- 1 תגובה
- 573 צפיות
-
-
שלום לכם תקופת הניסיון בתוכנה הסתימה ומשום מה אני לא מצליח להתקין את הקראק רציתי לדעת איך אני מוחק את העקבות שלה במחשב שלי שבכלל אי פעם מבחינתה השתמשתי בתוכנה
-
- 1 תגובה
- 559 צפיות
-
-
שלום לכולם, השתמשתי בVirtual Dub כדי לכווץ ולהעלות את הקטע הבא לyoutube באיכות גבוהה(תלחצו על Watch in HD) הבעיה היא כשאשר הוידאו מנוגן בשיטה הזו בYoutube יש Frame skip מעצבן שגורע מהאיכות של הוידאו וזה קריטי מאחר והוידאו הזה מיועד להיות חלק מביקורת שאני מפרסם מדי פעם באתר שלי. בשביל הקידוד השתמשתי ב "XviD ISO MPEG-4" השאלה היא האם יש מקודד אחר שיתן לי להעלות את הקטעים האלו באיכות גבוהה בלי הקפיצות הללו?
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
איך אפשר לשחזר קבצים שמחקתי מהארדיסק ?
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם אני משתמש בתוכנה ACDSEE PRO 2.5 להצגת ובחירת תמונות. כאשר אני במצב של הצגת תמונות מוקטנות (thumbanils) ואני רוצה לבחור תמונות מסויימות, אני משתמש במקש הקונטרול לחוץ ואז מסמן את התמונות שאני רוצה בעזרת העכבר. האם ישנה אפשרות בתוכנה שתאפשר לי בחירה שכזו ללא החזקת מקש הקונטרול אלא רק עם העכבר? במידה ואין בתוכנה אפשרות שכזו, האם יש תוכנה אחרת מומלצת שכן יכולה לענות לי על דרישה זו?
-
- 2 תגובות
- 745 צפיות
-
-
יש לי בעיה עם המדיה פלייר גירסה 11, שידרגתי לאחרונה אותו מגירסה 9 ל 11 והכל עבד כמו שצריך ופתאום היום הוא נפתח בצורה ממוזערת וא"א להגדיל אותו ולא רואים כלום (גם לא הודעת שגיאה) אשמח לתגובות נ.ב: זה רק בגירסה 11 כי כשאני חוזר ל 9 הכל עובד כמו שצריך.
-
- 1 תגובה
- 617 צפיות
-
-
עד שנגמר הסרט... זה קורה אחרי התקנה מחדש שעשו לי ל-XP Pro 2002 SP 3 זה קורה בכל אתר שיש בו וידאו להצגה, כגון אתרי חדשות ו-Skype (אך לא ב-Youtube שעובד כרגיל) ובקבצי סרטים שאני מפעיל. הוא פותח אוטומטית על כל המסך ואי אפשר לעשות כלום (למעט לפעמים סגירת החלון עם alt+f4) עד סיום הוידאו. אם מנסים ללחוץ על המסך אז או שהוא לא עושה כלום או שהוא נתקע ויש לבצע Restart. היכן אפשר לראות מהי התוכנה הדיפולטית שהוא מפעיל עבור וידאו ולשנות אותה למשהו נורמלי כמו Windows Media Player? (זה ב-File Types? - אם כן אז איזה Extensions?) המון תודה כי לי אין כבר מושג, ערן
-
- 1 תגובה
- 600 צפיות
-
-
שלום חברה אחי שלי התקין את התוכנה ותמיד כשהוא מתקין אותה יש לי בעיות. יוצא לי ממשחקים, נותן שגיאות כשאני גולש וכדו' ומבקש DEBUG איך אפשר למנוע מהתוכנה לבדוק לי כל דבר ולהפסיק להציק לי כשאני משחק קרייסיס? תודה
-
- 6 תגובות
- 616 צפיות
-
-
קבעתי את גודל הכתוביות בBSPLAYER על 55, אבל כמעט כל פעם שאני מפעיל את התוכנה מחדש גודל הכתוביות משתנה בצורה רנדומלית למספר אחר. ניסיתי הסרה והתקנה מחדש של התוכנה, אינספור גרסאות ואפילו בדקתי במחשב אחר, והבעיה נשארת. האם מדובר בבאג ידוע או שמדובר במקרה פרטי? יש פתרון?
-
- 2 תגובות
- 692 צפיות
-
-
ניסיסתי לשלוח למשהו SMS מה- ICQ טזה נראה לי את ההודעה הבאה: Failed to send the SMS message. Please try again later. Info Number 165 For more help, go to www.icq.com/help.: אתה בבית ? The Cellular network is currently unable to send your message to the recipient. Please try again later. משהו יודע אך מסדרים את זה ? יש לי ICQ 5.1 BUILD9000
-
- 0 תגובות
- 648 צפיות
-
-
לפני כחודשיים רכשתי מחשב חדש. התקנתי את מערכת ההפעלה, הדרייברים, אנטי וירוס מעודכן+תוכנות יד שלישית למיניהם לבדיקת רוגלות למיניהם או לניקוי רג'יסטרי וכ'ו. עכשיו אני חווה בעיה כאשר אני גולש באתרים(יש לי אקספלורר גירסה 6) הדפדפן פשוט קופא לי(זה קורה פעמיים ביום כמעט), הוא פשוט נתקע לגמרי ואז אני צריך לסגור אותו דרך הTASK MANAGER או דרך סגור באמצעות END TASK, ואז הוא רושם שהבעיה היא כמובן בIEXPLORE.EXE וסוג השגיאה של HUNGAPP ולפי מה שבדקתי WINDOWS ERROR REPOTING מספר השגיאה היא 6.0.2900.5512 ניסיתי לחפש בגוגל אולי יש פתרון של הורדת תיקון של ווינדוס עשיתי גם כל מיני דברים מומלצים לאנשים שם כמו רישום מחדש ברג'יסטרי, וגם פירמטתי פעם אחת, אבל הבעיה לא הסתדרה אני די אובד עצות, מי…
-
- 5 תגובות
- 722 צפיות
-
-
כאמור יש לי adobe premiere, ואני מנסה לעשות Export לוידיאו שיצרתי. הוא מגיע בערך ל20% (לא תמיד, לפעמים יותר, לפעמים פחות, לפעמים על האחוז הראשון) ומביא לי שגיאה בלי תוכן, פשוט חלון שגיאה. מה יכולה להיות הבעיה? אשמח אם מישהו יוכל לרנדר לי את הוידיאו אצלו, אולי זה יעבוד (כל הקבצים שוקלים ביחד 7 מגה, לא רציני) תודה
-
- 6 תגובות
- 811 צפיות
-
-
שלום. התקנתי את ה pidgin וכל אנשי הקשר שלי הם בג'יבריש (חוץ מאלו שרשומים באנגלית כמובן). באפשרויות לא מצאתי משהו מיוחד והן נראות לי אפשרויות מאוד מינימליסטיות. אפשר לקבל עזרה בעניין? תודה רבה
-
- 14 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
הורדתי את התוכנה Macrium Reflect FREE -ועשיתי גיבוי IMAGE למחיצה C -הבעיה שקובץ הIMAG שנוצר בגודל של 9.5 ג'יגה בערך. ה USED SPACE בכונן C הוא 15.9 ג'יגה . איזו תוכנה חינמית יכולה לעשות IMAGE יותר קטן (כמו באקרוניקס ) ? תודה לכם
-
- 1 תגובה
- 646 צפיות
-
-
הבעיה קרתה כששיחקתי בGTA IV והיא קרתה לי כבר 3 פעמים,זה מה שאני מקבל אחרי שהחשב עולה: האם הבעיה של החומרה או בעיה של הוינדוס או המשחק?
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
תודה
-
- 0 תגובות
- 566 צפיות
-
-
שלום . במקרה פתחתי את פתיחת תוכניות "הפעלה" ומצאתי את הקובץ הזה . C:\WINDOWS\system32\mslatest_updt.exe מסומן ב-V מה זה ומה תפקידו? תודה למסייעים.
-
- 1 תגובה
- 2.1k צפיות
-
-
הורדתי את התוכנה Macrium Reflect FREE -ועשיתי גיבוי IMAGE למחיצה C -הבעיה שקובץ הIMAG שנוצר בגודל של 9.5 ג'יגה בערך. ה USED SPACE בכונן C הוא 15.9 ג'יגה . איזו תוכנה חינמית יכולה לעשות IMAGE יותר קטן (כמו באקרוניקס ) ? תודה לכם
-
- 1 תגובה
- 807 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מחפש תוכנה שתעזור בייעול העבודה שלי ושל עובדיי. אתן קצת פרטים, אולי זה יעזור להבין מה בדיוק אני צריך: אני עצמאי שעובד מול המון (עשרות רבות) של חברות בארץ ובחו"ל. בכל חברה יש את אנשי הקשר השונים, מיילים, טלפונים ועוד פרטים שצריך לדעת עליהם. כרגע הכל מרוכז במחברת גדולה ומבולגנת. הייתי רוצה כמובן תוכנה שאליה אכניס את כל המידע הזה באופן מסודר. יש לי גם מספר עובדים שמבצעים בשבילי משימות. כרגע אני מתקשר אליהם פעם בכמה ימים, בודק מה הספיקו לעשות ובהתאם לכך נותן להם משימות חדשות. הייתי רוצה שכולם יוכלו להתחבר אליי בתוכנה, לקבל ממני משימות ולעדכן בזמן אמת את התקדמותם. כמו כן הייתי רוצה שתהיה להם גישה לחלקים מספר הכתובות. מבחינת עומס, לפעמים כשיש 20 משימות לבצע בו ז…
-
- 7 תגובות
- 548 צפיות
-
-
בדקתי ביקורות שונות ברשת אך כולן לא עודכנו מאז 2007. מהי תוכנת הצריבה הטובה ביותר נכון להיום - תחילת 2009, כלומר בעלת מגוון הפונקציות הרחב ביותר והנוחה ביותר לשימוש?
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
כמו שרשום בכותרת, אין לי את ה MENU BAR יותר (למרות שהוא מסומן כדלוק), לא סתם ככה ולא כשאני לוחץ על ALT.
-
- 2 תגובות
- 635 צפיות
-
-
היי ח'ברה, אני כרגע מתקן מחשב אצל ידידה, בעית התקלה במס' היא 88780078. מדובר בבעיית דרייברים ככל הנראה. ופה הבעיה הרצינית, הדרייברים שאני צריך הם: nVIDIA MCP04 Windows XP. תודה רבה לכל העוזרים !
-
- 1 תגובה
- 532 צפיות
-