תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,194 דיונים בפורום זה
-
אני לא מצליח לצרוב את הסוג קובץ הזה ככה שאני יוכל לראות אותו משהו יכול לעזור לי בקשה! מדובר בהופעה
-
- 2 תגובות
- 866 צפיות
-
-
אנשים יקרים מישהו יכול לעזור במפתחות פעילים חדשים לקספרסקי 2009 ??? כי זה נהייה כמו מלחמה שלהם נגדנו כל שבוע חוסמים הכל ... תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום הורדתי icq 6 ושאני נכנס לרשום משהו זה נתקע לי אני לא יודע מה לעשות אני ישמח עם יעזרו לי תודה
-
- 0 תגובות
- 584 צפיות
-
-
אני משתמש בדפדפן של גוגל וממש נהנה אבל יש דבר אחד שהייתי רוצה להוסיף לו ואני לא מוצא איך. ברגע שאני מקליד לו סיסמאות וכאלה הוא שואל אם לשמור ואני אומר לו כן ואין בעיה, יש בעיה כאשר אני רוצה לעשות השלמה אוטומטית, כלומר אני רוצה להתחיל לרשום את המייל והוא ישלים לי אוטומטית כי אני מוצא עצמי כל שניה כותב את המייל שלי בכל מקום וזה מעצבן ובאקספלורר הייתה לי את האפשרות. האם בכרום היא קיימת ואם כן אז איך מפעילים? תודה רן
-
- 4 תגובות
- 739 צפיות
-
-
לאחרונה התחלתי לעבוד עם פיירפוקס אבל נתקלתי שם בבעייה שלא היתה קיימת כשעבדתי עם האינטרנט אקספלורר. הבעייה שלי היא כזו: כאשר לוחצים על לינק מדף אינטרנט מסויים ועוברים לדף אחר - כאשר רוצים לחזור לדף הקודם יכולות להיות שני אופציות: 1) האופציה "BACK"(מעבר לדף הקודם) פעילה ואז לחיצה על אופציה זו מעבירה אותי לדף הקודם -ופה אין בעייה כי את אותה תוצאה (מעבר לדף הקודם) אני מקבל גם באינטרנט אקספלורר וגם בפיירפוקס 2)האופציה "BACK"אינה פעילה.... ובקטע הזה יש הבדל גדול בין אינרנט אקספלורר לבין פיירפוקס. באינרנט אקספלורר לחיצה על X (סגירת הדף)מעבירה אותיי לדף הקודם כפי שאמור להיות אבל בפייר פוקס לחיצה על X לא מעבירה אותי לדף הקודם אלא סוגרת לי את שני החלונות. תודה מראש לעוזרים.
-
- 5 תגובות
- 634 צפיות
-
-
יש לי מסמך TXT שאני רוצה לבדוק עם יש כפילויות נגיד עם יש שם פעמים מישהו מכיר דרך לעשות את זה תוכנה שעושה את זה
-
- 1 תגובה
- 723 צפיות
-
-
קפץ לי העדכון של ה NET FRAMEWORK 3.5 אז אשרתי לו להוריד ולהתקין אחרי ריסט המחשב עולה ואחרי איזה חצי דקה BSOD יש לי את הקובץ DMP אבל אני לא יודע איך לקרוא אותו? מה עושים איך אני יודע ממה זה נגרם?
-
- 4 תגובות
- 677 צפיות
-
-
עשיתי פירומט למחשב, לפני גיביתי את המועדפים במיקום הזה C:\Documents and Settings\user\Application Data\Mozilla\Firefox\Profiles\0y0kk478.default\bookmarkbackups הדבקתי בחזרה ולא מופיע כלום מה עושים ?
-
- 4 תגובות
- 639 צפיות
-
-
שלום יש לי קובץ video על המחשב, ואני מעונין לצרוב אותו על דיסק DVD ולראות אותו בנגן DVD שלי. יש לי במחשב צורב DVD, ובתוכנת הנרו לא מצאתי אפשרות לצרוב video ל DVD ולראות שם. האם יש אפשרות לבצע את זה בנרו? אם כן איך? ואם לא, איזה תוכנה מומלצת יש? תודה
-
- 5 תגובות
- 704 צפיות
-
-
שלום איך אני מוחק מידע ש אי פעם השתמשתי בתוכנה מסוימת אני מחפש את זה בגלל שנגמרה לי תקופת הניסיון בתוכנה ואני רוצה להתקין את מקרו הוט קי בורד שוב פעם דרך הגב הקראק שלה לא פועל לי משום מה
-
- 1 תגובה
- 571 צפיות
-
-
בזמן האחרון אני מקבל הודעת שגיעה מוזרה באימיול ERROR while saving part file: 011.part.met למרות שאני ADMIN וגם אני מפעיל את האימיול במצב ADMIN PRIVELGE MODE עדיין אני מקבל את ההודעה אני משתמש ב WIN 7 BETA ההודעה לא היתה לאחר ההתקנה של WIN 7 אלא לאחר תקופה מסוימת של בערך חודש לאחר ההתקנה
-
- 0 תגובות
- 586 צפיות
-
-
הבעייה שלי היא כזו: העתקתי סרט די וי די (ע"י יצירת קובץ ISO וצריבתו ע"ג מדיית די וי די ). כאשר אני מכניס את המדייה שצרבתי לכונן המדייה מזוהת ונדלק הלד הירוק בכונן. נגן הדי וי די (WINDVD) מיד עולה אולם הוא לא מצליח לקרוא את הדיסק והלד הירוק נכבה. גם כאשר אני מנסה "לאלץ" את נגן הדי וי די לקרוא את המדייה ע"י הסייר הנג לא מצליח לקרוא את הסרט. כאשר אני נכנס לתוך התיקייה אני מצליח להפעיל את קבצי ה-V.O.B ע"י תוכנת VLC ואני מצליח לראות את הסרט. יש לציין כי בסרט די וי די אחר אין לי את הבעייה הזו. האם יכול להיות שהסרט לא הועתק טוב? ואם כן כיצד אני ממיר קבצי V.O.B לקובץ DATA?
-
- 5 תגובות
- 738 צפיות
-
-
במחשב שלי מותקן WIN XP ו IE7 העלאת דפי האינטרנט איטית- האם תוכנת FIREFOX תשפר את זמן התגובה?
-
- 5 תגובות
- 640 צפיות
-
-
בוקר טוב. אתמול המחשב שלי השתגע סופית . לא נכנס לתיקיות ולא לתוכנות ורושם לי שהאינטרנט לא מחובר (למרות שבדיוק דיברתי עם חברים בסקייפ). אחרי זה המחשב נתקע ולא נדלק שוב. כשמדליקים את המחשב אמור להיות LOADING עם הלוגו של XP , אז המחשב לא מגיע לזה . עכשיו אני רושם את זה דרך המצב בטוח . לפרמט זאת לא בעיה , אבל יש לי דברים נורא חשובים על המחשב (כמו עבודה לבגרות ) . עכשיו אין לי דיסקים של צריבה ואני הולך עוד מאט לקנות . השאלה שלי זה , אם אני צורב דברים דרך ה מצב בטוח אחרי הפירמוט אני יוכל להשתמש בהם ? למשל קבצי וורד או שירים או תמונות . ומאיפה לצרוב את זה דרך היוזר הרגיל או היוזר של האדמין ? תודה מראש.
-
- 3 תגובות
- 784 צפיות
-
-
שלום, כל מייל שמגיע אליי מסומן כאילו שקראתי אותו כבר יש למישהו רעיון למה זה קורה?
-
- 4 תגובות
- 601 צפיות
-
-
קראתי ביקורות באינטרנט וראיתי שאלה שלושת התוכנות הפשוטות המובילות: Sony Vegas 9 Cyberlink PowerDirector 7 Pinnacle Studio אני מחפש לחתוך,לשים טייטלים, אפקטים בסיסיים של תצוגה, אפקטים מתקדמים של תיקון תצוגה, הכנסת קבצי MP3 וכו' והכל בממשק אינטאטיבי ומהיר, אני יכול ללמוד כל ממשק אפילו אם הוא מסובך, העיקר שהוא יהיה חכם ומהיר ולא מטופש (כמו ווינדוס VS מק OS), שה"פשטות" לא תבוא על חשבון פונקציות שאני עלול לרצות כשמשתמש ביתי. בווינדוס צריך להכנס לאמ אמא של המחשב כדי לבצע פעולה פשוטה ובמק זה בד"כ לחיצה או שתיים,למרות שהמק מאוד חכם גם. תודה !
-
- 4 תגובות
- 601 צפיות
-
-
פירמטתי את משחשב בכונן D. החלונות הקודם שלי ישב בכונן C הבעיה שנמחק לי שם כל הרג'סטרי. איך אני יכל להגיעה לקובץ על כל המועדפים שהיו לי בFF בכונן C?
-
- 6 תגובות
- 986 צפיות
-
-
התחילו לי בעיות ב IE7 ...התקנתי FIREFOX - אותה הבעיה אחרי כמה דקות פשוט נתקע הדפדפן ודורש סגירה שלו מ TASK MANAGER ניסיתי להסיר תוכנות אחרות שהותקנו מאתמול שזה רק NOD 4 החדש ....הסרתי אותו לגמרי...אין וירוסים אין טרויינים עשיתי שחזור מערכת מיום חמישי שעבר .. עדיין אותם הבעיות - ממש לא רוצה לפרמט יש איזה משהו אחר לעשות שלא חשבתי עליו ? גם CHROM ניסיתי להתקין ללא הצלחה
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
התקנתי נוד 32 ופתאום כל הסרטונים ביו טיוב לא ניתנים לצפייה אפילו אין אפשרות של ללחוץ על הפעלת הסירטון אלא רק מסך שחור והבעיה קוראת רק בפיירפוקס ובדפדפנים אחרים זה לא קורה תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 523 צפיות
-
-
שלום לכולם. לא מזמן עברתי לפיירפוקס, ויש לי בעיה די מעצבנת. כששלוחים לי לינק, למשל במסנג'ר, אני לא יכול לפתוח אותו בלחיצה. אם אני לוחץ עליו לא קורה כלום, ואני צריך להעתיק אותו לשורת הכתובות כדי להכנס. הפיירפוקס מוגדר כדפדפן ברירת המחדל. מישהו יודע מה הבעיה?
-
- 5 תגובות
- 665 צפיות
-
-
חברים יש לי כרטיס מסך ATI ואחרי שאני מתקין לו את הדרייבר שאני פותח סירטון באינטרנט אני רואה את הסירטון כאילו בנגטיב מישהו מכיר את הנושא איך אני מגדיר את זה שאני יראה רגיל כי שאני רואה סרט בנרו שואו טיים אני רואה רגיל תודה רבה מראש מיקי כהן
-
- 1 תגובה
- 532 צפיות
-
-
התקנתי אימיול lionetwork במחשב של חבר ( מחשב חדש ). האימיול מסרב להתחבר לשרתים והוא רושם על כל שרת שאני מנסה להתחבר Appears To Be Dead . יכול להיות שזה בגלל ה SP2 שהותקן לא מזמן ?! ניסיתי לשחק עם ההגדרות של האימיול אבל לא מצאתי משהו שיכול להשפיע. בדקתי את ההגדרות של הפיירוואל בוינדוס וגם שם אין משהו שמונע ממנו להתחבר כמו שצריך. הסרתי והתקנתי את התוכנה זה גם לא עזר. הורדתי גירסה אחרת של אימיול וגם שם התוצאות די גרועות. תוכנה כמו סולסיק עובדת יחסית בלי בעיות מיוחדות. מה עוד ניתן לעשות ? כמו כן, במחשב לא מותקן פיירוואל . הפיירוואל היחיד שיש זה הפיירוואל של הוינדוס שהגיע עם הSP2. יש אנטיוירוס של נורטון. ותוכנות כמו spybot ו adaware.
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היי לכולם, לפני משהו כמו חודשיים קניתי מחשב חדש, הנה תמונה של המפרט שלי, http://up44.siz.co.il/up3/ow2yz3tguymy.jpg הוא מריץ את כל המשחקים עד עכשיו ברמות הכי גבוהות ומשום מה לפעמים בזמן משחק במיוחד במשחק RED ALERT 3 הוא מרבה להתקע, מה זאת אומרת להתקע? זאת אומרת לעשות מסך שחור וזה משמיע צליל כזה כמו הרבה תיקתוקים בדלת . אשמח לעזרה.. טל.
-
- 5 תגובות
- 638 צפיות
-
-
-
בכל פעם שאני מחליף את השפה מאנגלית לעברית בעזרת הכפתורים SHIFT+ALT הסמן עולה לשורת התפריטים והאות הבאה שאני לוחץ עליה פותחת את האפשרות המתאימה לאותה אות למשל לחצתי על מ' אז המעודפים נפתחים. הדבר הזה מאוד מעצבן , יש למשהו רעיון כיצד אפשר לבטל את האפשרות הזאת כך שהסמן ישאר באותה שורה וההקלדה תהיה רציפה ??? תודה
-
- 0 תגובות
- 2.4k צפיות
-