תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,194 דיונים בפורום זה
-
הבעייה שלי היא כזו: ניסיתי להעתיק דיסק די וי די בעזרת Magic DVD Copier ולא הצלחתי. ניסיתי ליצור קובץ ISO מהדיסק וגם לא הצלחתי. מכיוון שאני יודע שבדיסק די וי די המידע נמצא בקבצי ה-VOB העתקתי את קבצי ה-VOB להרד דיסק כשהמטרה הסופית שלי היא ליצור דיסק די וי די. ניסיתי בעזרת תוכנת Easy DVD Creator ליצור דיסק די וי די אולם התוכנה הזו לא תומכת בקבצי VOB. ניסיתי להמיר את הקבצים לקבצי AVI (מכיוון ש- Easy DVD Creator תומכת בקבצים מסוג זה) בעזרת Xilisoft 3GP Video Converter 3 (שמומלצת בסטיקי) אבל משום מה הקובץ המומר מתקבל בגודל קטן יותר מאשר הקובץ המקורי. הקובץ המקורי נמרח ע"פ מסך שלם ואילו הקובץ המומר מתקבל בגודל קטן מאוד על המסך. למישהו יש מושג למה?[br]פורסם בתאריך: 28.02.2009 בש…
-
- 1 תגובה
- 682 צפיות
-
-
כשאני עושה קליק ימני על הדף איפה שיש את כל הקישורים ופותח את ה-DownThemAll אני מסמן למטה בפילטר V ליד ARCHIVE ו-RAR אז הוא לא מראה לי את הקישורים של RAPIDSHARE (למרות שכולם בסוף RAR)
-
- 0 תגובות
- 454 צפיות
-
-
כונן C אצלי הוא boot עליו מותקן XP. אמנם הגדרתי לתוכנת partittionMagic 8 להרחיב את C על חשבון D אך תמיד היא נכשלת בהרחבה. אני מנחש בגלל ש-C היא מחיצת BOOT איך ניתן בכל זאת להרחיב את C? (היא primary וגם אקטיב למרות ש PartittionMagic מסמן לי אותה כ NONE ולא active)
-
- 6 תגובות
- 772 צפיות
-
-
-
שלום לכולם! יש לי בעיה עם האינטרנט אקספלורר אחרי גלישה רצופה של בערך 10 דקות (לא משנה כמה חלונות פתוחים אחד או 10) הוא פשוט נתקע עד כדי שצריך לעשות END PROGRAM או לפעמים דרך מנהל המשימות. הגלישה היא לא באתרים כבדים - אתרי מלל בעיקר כמו YNET. תוך כדי שהוא נתקע אני יכול לפתוח חלון אקספלורר חדש ולגלוש, אבל החלון שנתקע נשאר תקוע - ואני מכבה אותו דרך "סיום עבודה". יש לי WINXP ואקספלורר 7. עשיתי לפני שבוע פורמט למחשב, הכל חדש. המחשב אמור להתמודד בלי בעיה עם הגלישה (2G RAM , INTEL PENTIUM 2.6 C2D). זה נורא מעצבן, איפה יכולה להיות הבעיה? תודה!
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
היי, אני מחפש תוכנה לשימוש ביתי כבד של וירטואליזציה למטרת לימודים, העיניין שאני לא מתקין Virtual PC כי הוא מתקין Service שרץ תמיד במערכת ההפעלה ואם סוגרים אותו אין יציאה החוצה לאינטרנט. אז זה, אני מחפש בקיצור תוכנה קלילה שאין לה Services רצים ברקע רק שמפעילים אותה. וכמובן שיהיה לה תאימות ל Server 2003 / 2008 וגם Win7 (לא קריטי) אני יודע שיש את ה Virtual Box אבל אני הרבה זמן לא התקנתי. יש למשהו המלצה ?
-
- 14 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום! חבר שלי שכח את הסיסמא בICQ שלו, והוא לא יודע מה האימייל שאיתו הוא נירשם לICQ. בלי אימייל אי אפשר לשחזר. יש איזה דרך לקבל את הסיסמא בחזרה? יש לי רעיון ואשמח להדרכה אם הוא נכון: הסיסמא שמורה לו כל פעם שהוא פותח את הICQ, לכן היא צריכה ליהיות שמורה איפשהו במחשב, אם זה נכון באיזה קובץ זה נמצא? ואם לא אשמח לפתרונות. תודה אריאל
-
- 6 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אז כך יש לי מסנג'ר על אימייל של הוטמייל CO.IL האם אני יכול להחליף אותו ב COM ושהחשבון מסנג'ר יעבוד רגיל בלי בעיות? ניסיתי להחליף לאימייל של גוגל וזה עשה לי בעיות כאילו כל האנשים שהיו אצלי ברשימה אני לא מאושר אצליהם. וכששיניתי חזרה אני עכשיו צריך לאשר את האימייל הזה שוב אבל הוא לא עובד. ניסיתי גם לעשות כשאני יקבל את ההודעות מהאימייל הזה לגוגל אבל הוא לא מזהה את ה POP
-
- 5 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
היום בבוקר, הדלקתי את המחשב ונתקלתי בבעיה חדשה (אני כבר לא מתרגש, אחת לחודש וחצי המחשב הזה תמיד מוצא לעצמו בעיה חדשה). בהתחלה הפעלתי את האינטרנט הכל הלך חלק, הפעלתי את הWINAMP, מנסה להפעיל שיר - לא עובד, זה פותח חלון ואומר שהוא לא מוצא שגיאה ניסיתי להפעיל דברים אחרים עם סאונד, באינטרנט לא עבד שום דבר עם סאונד, משחקים לא עובדים עם סאונד, מדייה פלייר מריץ שירים עם סאונד. יש צלילים של ווינדוס הכל חוץ מתכנות. אין לי מושג מה הבעיה פה. יש לציין כי: לאחר התקנה חוזרת של הWINAMP בניסיון להפעלת שיר הWINAMP נתקע. כאשר אני מנסה להפעיל סרטונים במחשב, הפרסומת שקודמת את הסרטון עובדת ללא סאונד והסרטון עצמו אינו עובד.
-
- 0 תגובות
- 510 צפיות
-
-
אני משתמש בתוכנה הזו כבר הרבה זמן ולאחרונה פירמטתי את המחשב והתקנתי את הגירסה הכי חדשה (1.96) כשאני מוריד מספר קבצים (RAPIDSHARE) ועושה להם PAUSE או סוגר את התוכנה ופותח אותה מחדש כל ההורדות מתחילות מחדש דבר שלא היה לי בעבר. מה יכולה להיות הסיבה לכך ?
-
- 2 תגובות
- 624 צפיות
-
-
שלום, יש לי ACRONIS TRUE IMAGE HOME 2009 ואני מעוניין לגבות ולדחוס תיקייה מסויימת על המחשב שמכילה מסמכים,סרטים ותוכנות. 1. נאמר והתיקייה שוקלת 20 ג'יגה בייט, ואני בוחר באקרוניס בHIGH COMPRESSION, כמה יצא בערך הIMAGE ? 2. אם אני עושה BACKUP PARTITION להארד דיסק 500 ג'יגה עם 250 ג'יגה תפוסים, כמה מקום הIMAGE יקח ? 3.רק בודק- בשביל לשחזר מערכת שלא עולה, אני צריך לאפשר SECURE ZONE, לאפשר STARTUP MANAGER, ואז לכתוב על הסקיור זון אימג' גיבוי מלא ? 4. האם הגיבוי אימג' של VISTA עדיף להגנה על מערכת מקריסת BOOT ? 5. האם ניתן לקחת אימג' של ACRONIS ולחלק אותו ל5 קבצי RAR עם WINRAR ? יש מניעה ? תודה מראש !
-
- 6 תגובות
- 677 צפיות
-
-
שלום חברים אתמול אחרי שהתקנתי קאונטר סטרייק והפעלתי יותר מאוחר תמחשב מחדש אני שם לב כי הסרגל של האקספלורר השתנה לי (ראו תמונות למטה) למרות שאני משנה אותו ידנית למצב שאני רוצה שהיה עד עכשיו המצב הזה לא נשמר וכל חלון חדש או הפעלת האקספלורר מחדש חוזר למצב המבולגן עידכנתי את הנוד 32 וביצעתי סריקה ,כמו כן התקנתי את AD-AWARE החדש וביצעתי סריקה נמצאו קבצים טרויינים שנראה לי חלקם קשורים לבעיות שנגרמו לי בסרגל כלים הזה סרקתי הכל ומחקתי אך עדיין הבעיה חוזרת לא משנה מה אני עושה תעזרו לי בבקשה מה אני עושה מכאן.... מצב לא תקין: מצב תקין:
-
- 4 תגובות
- 777 צפיות
-
-
שלום קניתי מחשב חדש, עד היום לא היית לי שום בעיה לחבר את המסך הטלוויזה LCD למחשב. יש לי טלווזיה LCD של LG דגם PC51 כרטיס מסך Nvida 9500GT כאשר אני על המסך של המחשב AOC 916 אין שום בעיה והכל עובד ברגע שאני מחבר את הטלוויזה (החיבורים טובים) אני מקבל No Signal נסיתי להפעיל את המחשב מחדש כאשר הטלוויזה מחוברת ואז, אני רואה תמונה כולל טעינה של ה windows xp ואז ברגע שה Desktop צריך לעלות זה חוזר שוב ל No signal למישהו יש פיתרון???
-
- 8 תגובות
- 920 צפיות
-
-
חזרתי אתמול ומצאתי את המחשב מלא רוגלות, מה-HIJACKTHIS מצא כי יש רק בעיה אחת והיא: O7 - HKCU\Software\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Policies\System, DisableRegedit=1 O7 - HKLM\Software\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Policies\System, DisableRegedit=1 מנהל המשימות שלי לא זמין ויש לי אייקון של איקס אדום שכל הזמן מוציא לי your computer is in danger, וגם קופצות לי הודעות מערכת מעצבנות... אז אם מישהו יכול להמליץ לי על תוכנה או משהו שיעזור לי לתקן את הדברים האלה...
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני מנסה להכנס לוונטרילו זאת תוכנה והאנטיוירוס חוסם אותי זה מוחק אותה מה אני עושה? זה דחוף :'(
-
- 4 תגובות
- 744 צפיות
-
-
לא יודע איך זה קרה אבל פתאום הוא לא עולה ,אין אפילו הודעת שגיאה. כשאני לוחץ על הFlashGet דרך הfirefox הוא רושם לי : download manager not properly installed. incorrect function. ניסיתי למחוק ולהתקין מחדש אבל זה לא עזר . מה הבעיה פה ?
-
- 0 תגובות
- 555 צפיות
-
-
למישהו יש מושג איך עושים את זה? לא מצליח למצוא את הפונקצייה... בגירסאות ישנות יותר לא הייתה לי בעיה.. גם ISO לצורך העניין... תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 657 צפיות
-
-
ברירת המחדל של התוכנה היא 192 קילוביט/שניה. באופציית "שנה אפשרויות יש אינספור אופציות.השאלה שלי היא כזו: מה אומר הנתון הזה? האם לשנות את ברירת המחדל הזו? על איזה קצב הכי טוב לבצע "קריעת" דיסק?
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי, אני רוצה לשמור סרטונים מ YOUTUBE ובעיקר מהאינטרנט... זה אפשרי לעשות דבר כזה? כל מה שניסיתי לא הולך..ויש דברים מצחיקים מוות ששולחים לי בפייסבוק וזה שאני רוצה לשמור ולהעביר אל הפלאפון או סתם לשמור על המחשב.... איך?
-
- 8 תגובות
- 3.3k צפיות
-
-
עשיתי סינכרון בין האיימיל שלי ב gmail לתוכנה outlook אני מצליח לקבל הודעות אבל לא מצליח לשלוח....
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, אני מחפש תוכנה לעריכת תמונות פשוטה.(לא רוצה פוטושופ) יש לי שאלה.. האם קיימת תוכנה שיכולה לעשות משהו עם תמונות מטושטשות? פשוט יש לי כמה תמונות במחשב שמי שצילם אותם צילם עם ISO נמוך והתמונה יצאה מטושטשת... מישהו מכיר תוכנה שיודעת איכשהו לתקן את הטישטוש? אם כן אני מחפש תוכנה עם האופציה הזאת שתעשה את זה כמה שיותר טוב ושיהיו לה עוד אופציות חמודות.. תודה.
-
- 3 תגובות
- 785 צפיות
-
-
-
מצורף קובץ תמונה.אני מחפש כלי מיברשת כזה. בפוטושופ CS3 אין לי צורה כזאת.אני מנסה לצייר. הכלי מיברשת בפוטושופ בתפריט Brush presets בצד ימין אני רואה צורות שונות.אבל אני לא מוצא קו צורה כמו בתמונה. איפה אפשר לימצוא הזה.אני לא יודע איפה כזה. מישהו יודע איפה אפשר לימצוא קו צורה לפי שבתמונה שלי דוגמא? אני זקוק לזה חשוב לי... בתודה מראש טל [attachment deleted by admin]
-
- 4 תגובות
- 912 צפיות
-
-
לא מצליח להתקין Adobe לקראתקבצי PDF נוצר קיצור דרך שנקרא Resume Adobe Downloads , אבל הפעלה מחדש שלו נתקעת. תודה מראש על כל עזרה
-
- 4 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-