עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. מה 5 התוכנות הכי מומלצות שייש במחשב? איזה תוכנות חייב שייה במחשב? ומאיפה מורידים 3dmark04?

• 5 תגובות
    • 801 צפיות
  2. אני אוהב את MV2player אני משתמש בה כרגע, אבל אני מחפש תוכנה שיודעת למתוח את הסרט על כל המסך כמו שב VLC אתה יכול לקבוע (16:10)ASPECT RATIO, ב MV2 אני צריך את הקטע של האפשריות סינכרון כתוביות שיש שמה עם ctrl + אחד החיצים, ניתן בקלות לסנכרן תרגומים. תודה

• 5 תגובות
    • 898 צפיות
  3. Started by Dr. Evil,

שלום לכולם, אני משתמש ב vlc בכדי לצפות בסרטים שהם HDTV אשר הם בפורמט mkv ורציתי לדעת איזה עוד נגנים תומכים בפורמט הנל. תודה ולילה טוב

4. Started by lidorosh,

חברה אני צריך תוכנה שאפשר להכין איתה פאב! בתודה לידור

• 5 תגובות
    • 663 צפיות
  5. Started by Tapeworm,

ניתן להוריד מכאן: http://www.mozilla.org/products/firefox/ ביקורת קצרה: http://arstechnica.com/news.ars/post/20050225-4655.html

• 5 תגובות
    • 755 צפיות
  6. Started by omer-m,

שלום, אני שוקל לעבור לאופיס 2007, האם ידוע למישהו מה הם הדרישות של תוכנה זו מהמחשב על מנת שתעבוד כמו שצריך?

• 5 תגובות
    • 607 צפיות
  7. אני רוצה להתחיל ללמוד את פוטושופ,אז חשבתי שהדבר הראשון אני צריך ספר כדי ללמוד ,לא? אז מה אתם אומרים

• 5 תגובות
    • 948 צפיות
  8. שלום, יש לי בעיה להעתיק קבצי ISO וכונן נייד והודעת השגיאה שהוא רושם לי היא "שאין מספיק מקום לאחסון" וזה מוזר נורא כי הוא חדש ואין עליו כלום מותקן (חוץ מתוכנות הגיבוי שמגיעים איתו),נפחו 320G ובגודל 2.5". עם קבצים אחרים אין לו שום בעיה. יש לציין כי לא ניסיתי לגבות עם התוכנה שמגיעה עם הHDD ואם אפשר פיתרון או דרך לעניין אודה לכם. מדובר בכונן SAMSUNG 320G חיצוני.

• 5 תגובות
    • 599 צפיות
  9. Started by or_azu,

אהלן לפני כמה ימים פירמטתי את המחשב שלי והתקנתי את התוכנה Driver Genius שהתקינה לי את הדריברים.. היא התקינה את הדרייבר של הקול והוא עובד והכל טוב רק שיש בעיה אחת נראה כאילו באותה עוצמה של קול הרמקולים לא מוציאים את אותו הכוח.. חיברתי את הרמקולים למקור אחר והם עובדים מעולה.. למישהו יש רעיון מה הבעיה? ד"א הלוח אם שלי זה P5N-D תודה מראש

• 5 תגובות
    • 739 צפיות
  10. Started by STRENGTH,

אני רוצה תוכנה טובה יותר מ MEDIA PLAYER איזה אתם ממליצים לי? ???

• 5 תגובות
    • 762 צפיות
  11. Started by FireFlash,

שלום עד לפני כמה זמן כאשר היתי נכנס לתיבות דואר שונות או פורומים, פיירפוקס היה מופיע פס למעלה שבו כתוב אם לזכור את הססמא או לא כרגע או אל תשאל יותר. משהו שישב על המחשב לחץ על אל תשאל יותר. ומאז הוא לא שואל יותר אם לשמור ססמאות. השאלה שלי היא כיצד ניתן להחזיר את המצב שישאל אותי שוב אם לשמור או לא. חיפשתי בכל ההגדרות ולא מצאת איך.... אני מאמין שזה נמצא בתוך About Config אולי יש אחד שיודע איך לתקן את המצב?? אני אודה לו FireFlash

• 5 תגובות
    • 942 צפיות
  12. Started by HeroesCut,

שלום, יש לי אוזניות שקניתי לא מזמן ב60 שקל, אוזניות סבבה שעובדות וגם בחר שלי קנה והכול טוב ויפה. שאני משחק או שומע שירים הכול סבבה עובד חלק ורגיל, אבל שאני נכנס לונט אחרי מספר שניות פתאו אני שומע מין קטיעה כזאת ומאותו הרגע לא שומע יותר כלום, המשחקים גם לא עובדים, ושירים רק נטענים ולא רצים.. שמתי לב שהבעיה קוראת רק שנאי מפעיל את הונטרילו אבל הונטרילו הורד מהאתר המקורי שלהם www.ventrilo.com מה גם שאני מריץ את זה על ויסטה 64BIT, יכול להיות שהבעיה היא בויסטה עם הונט? ורק לאחר שאני מתחיל את המחשב מחדש הכול עובד יפה עד שאני פותח את הונט ואז הכול שוב נדפק.. אני כבר משתגע, תודה לעוזרים

• 5 תגובות
    • 695 צפיות
  13. שלום לכולם, יש ברשותי את התוכנות:VOBSUB WINAVI CONVERTER וגם את SUBTITLE WORKSHOP. לשאלתי איך אני מלביש עליהם כתוביות כי כשאני מלביש עליהם עם VOBSUB ועושה MUX הוא מראה לי את הכתוביות יפה מאוד בWMP אך כשאני צורב הוא לא צורב ביחד עם הכתוביות. האם צריך עוד תוכנה כדי להלביש??אנא עזרו לי להגיע לתוצאה של צריבת סרט +כתוביות שמולבשות עליו.תודה.

• 5 תגובות
    • 844 צפיות
  14. Started by Rhx,

שלום , יש לי דיוידי בבית , ושצרבו לי הביאו לי סרט זה לא קרא אותו , הייתי רוצה לדעת מהן הסיבות.. אני רוצה לדעת , מה זה DVDSCR ו DVDRIP .. ו DVDR יכול להיות שבגלל שהדיוידי שלי לא תומך ב SCR זה לא עלה ? אין קשר ל XVID נכון ..? או DIVX .. אולי בגלל שDVD שלי תומך ב AVI , MPEG אני יודע מה זה קשור?

• 5 תגובות
    • 757 צפיות
  15. אני מחפש ITunes 64 Bit ולא מוצא חיפשתי גם באתר של אפל ומצאתי רק נפט.יש מצב לעזרה

• 5 תגובות
    • 668 צפיות
  16. Started by The Ball,

אני מחפש תוכנה לסגירת מעגל האבטחה שלי.. (nod 32 and webroot spysweeper) אני מחפש תוכנה פשוטה לתפעול, שלא זוללת משאבים ושעושה הכל אוטומטית. עם זאת שתיהיה מצויינת (אם אפשר) ברמת האבטחה שלה. ההבנה שלי בתוכנות האלה שואפת ל 0 ואני לא רוצה להתחיל עם פתיחה של פורטים כשאני מוריד מתוכנות שיתוף שונות. כרגע אני משתמש ב kaspersky anti hacker ואני מאוד מרוצה. התוכנה לא עושה בעיות והיא אוטומטית ופשוטה. האם יש תוכנה יותר טובה או שעדיף להשאר עם ה anti hacker? תודה לממליצים !

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. Started by big foot,

אני צריך תוכנה לסינכרון כתוביות שניתן להזיז את כל הכתוביות ביחד ולא אחד אחד וגם אני לא מצליח לראות כתוביות בWMP למרות שהוא מוגדר להציג אותם אם יש וקובץ הכתוביות נמצא באותה תיקיה ועם אותו שם רק בסיומת SUB מה עושים תודה מראש BIG FOOT

• 5 תגובות
    • 765 צפיות
  18. Started by Koko Ben Hamin,

שלום לכולם. יש לי במחשב גם פיירפוקס וגם IE7,והעיקרי שלי הוא IE7 פתאום הוא לא עובד וכל הזמן נתקע,בעוד שהפיירפוקס זז ואפילו יותר מהר,יש סיבה כלשהי? תודה לכולם.

• 5 תגובות
    • 518 צפיות
  19. Started by pure perfection,

מה קורה ?? יש לי קובץ קול שאני מעוניין לעוות / לשנות את הקול של מי שמדבר , איך אפשר לעשות זאת?? תודה

20. Started by Chura,

http://www.xtremesystems.org/forums/showpost.php?p=1737373&postcount=83 איך קוראים לתוכנה שיש לו למעלה ? שמראה מתחים וכדומה... ?

• 5 תגובות
    • 707 צפיות
  21. Started by ilaysk,

תיתנו לי את האימיול הכי טוב ומהיר שאתם מכירים תוודה מראש!

• 5 תגובות
    • 848 צפיות
  22. שלום, האם קיים כזה דבר? כי אני קניתי דיסקים לצריבה ואני רוצה לראות עם הם בסדר.

• 5 תגובות
    • 873 צפיות
  23. Started by naor56,

חשבתי להכניס את הבעיה לבעיות תוכנה אבל לדעתי זה בעית חומרה. אני מנסה לצרוב שירים AUDIO CD זה מגיע ל-5 אחוז או 18 אחוז ושם נתקע , נראה כאילו מעביר נתונים אבל האחוזים לא עולים ואז פתאום או שהצריבה נכשלת והנרו כותב את זה או שאפילו פעם אחת המחשב עשה לעצמו ריסטרט מחדש מה שמצחיק שזה רק בצריבת AUDIO CD ואין לי מושג למה אני צורב קבצים כבדים וזה לא ככה. מה לעשות?? נ.ב ניסיתי 2 מדיות שונות ושירים שונים כל פעם וזה לא עזר[br]פורסם בתאריך: 7.12.2008 בשעה 14:11:29 ניסיתי עכשיו תוכנה אחרת לצריבת שירים נטו ולא הצלחתי המחשב שוב נפל ועשה RESTART.הנה קובץ DUMP http://www.fileflyer.com/view/HBmOKAZ אשמח אם מישהו יוכל להגיד לי מה הבעיה

• 5 תגובות
    • 870 צפיות
  24. מהו הדפדפן הקל ביותר שלא מעמיס על המעבד וצורך מינימום זיכרון עם תמיכה בהצגה תקינה של עברית ושלא סובל מבעיות אבטחה ,באגים וקריסות? אני משתמש במעבד חלש יחסית -2500xp , זיכרון-512mb אם אני פותח יותר מ-8 חלונות\ טאבים ב-ie7 אני מגיע ל-100 אחוז cpu usage וצריכת הזיכרון עוברת את כמות הזיכרון הפיזית והמערכת מתחילה להשתמש בדיסק הקשיח בתור זיכרון הווירטואלי והמחשב הופך איטי ובלתי נסבל לשימוש. אין לי כוונה לשדרג לעת עתה את המחשב הישן הזה ולכן אני מחפש דפדפן חילופי שפחות דורש משאבי מערכת

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  25. ל- Media Player יש אופציה לחפש על פי שם הקובץ מידע על השיר (אלבום, זמר, שנת יציאה וכו'). האם יש עוד תוכנות שיכולות לעשות זאת? האם יש תוכנות שעושות רק את זה (מין ID Taggers שמסתנכרנים עם מסד נתונים און ליין)? תודה.

• 5 תגובות
    • 910 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.