תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,194 דיונים בפורום זה
-
ערב טוב!!! שגיאה another install is currently in progress press retry when the inslall is finished or cancel to cancel setup האם מישהו נתקל בזה??
-
- 1 תגובה
- 614 צפיות
-
-
-
http://83.149.75.33/info.png?cmp=fkfrt&rid=zdez&affid=173021&mid=an2g&revid=10702&uid=44563274FD6411DDB30D173021CFFFFF&guid=6B062A013D464404A077185C35B7BD09&mrk=1&ver=4052 הכתובת הזאת נפתחת לי בהרבה חלונות ריקים ושמתי לב שגם - זה http://64.151.72.252/brmr/ קופץ לי. זה קורה גם לא בעת הגלישה. מה הפתרון? הרצתי ב-ADWARE מלא סריקות וחשבתי שזה יפתור וזה לא קורה. תודה לעונים.
-
- 1 תגובה
- 695 צפיות
-
-
אוקיי השאלה כבר בכותרת. שמעתי שיש תוכנה לפירוק סרטי DVD אבל מה אם איימג'ים של ISO MDF וכו'??? שמכילים נטו DATA. (אין כוח לשלם פי 4 על דיסק DVD וגם לקנות צורב חדש).
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, יש לי כבר הרבה זמן בעיה עם האתר הזה.. כל סרטון שאני מפעיל מתנגן משהו כמו 10 שניות ואז פשוט נתקע. ניסיתי הרבה דברים כלום לא עוזר.. הורדתי מקודדים , java , adobe הכל מעודכן. ניסתי גם לנגן בפיירפוקס, גם באקספלורר וגם בAVANT ובכולם אותה הבעיה. באף אתר אחר כמו יוטיוב וכאלה אין לי בעיה, רק בFLIX. חשבתי אולי משהו חוסם את זה מהמחשב, אבל הרצתי סריקות נגד ספייווארים ווירוסים ולא מצאתי כלום. למישהו יש רעיון מה הבעיה ומה אפשר לעשות? תודה
-
- 0 תגובות
- 646 צפיות
-
-
פתחתי את הכונן וחיפשתי את שם ההתקן ולא מצאתי אין לי את הדרייבר מה אני יכולה לעשות כדי למצוא את שם ההתקן?
-
- 1 תגובה
- 490 צפיות
-
-
בס"ד שלום לכולם והמשך ש.טוב. אציג בפניכם שני בעיות מוזרות שנתקלתי בשני מחשבים חדשים שונים. הראשון המחשב הנייח, עשיתי לו פירמוט התקנה מחדש. והעכבר היואסבי שהיה מחובר כבר למחשב, הפסיק לפעול עם ההתחלה של המחשב.. כלומר הווינדוס איך שעלה בפעם הראשונה, זיהה את העכבר, זז קצת העכבר, ואז הפסיק לזוז !..הפסיק לפעול כמובן שעשיתי הסרה של העכבר ניתוקו ואז שוב התקנה אז שוב הוא זיהה אותו זז לשניה וחצי, ואז הופ הפסיק לזוז.. חיברתי כל עכבר יואסבי אחר ואותה תקלה. כאילו יש התנגשות שיחקתי הגדרות עם הביוס, הורדתי יואסבי הפעלתי הכל , ולא עזר לא היה מנוס מלפרמט מחדש, לדאוג שהעכבר לא יהיה בפנים, ואז שהווינדוס עלה, רק אז לחבר את היואסבי. במחשב השני המחשב הנייד חדש חדש נקנה לפני יומיים. יש בו ווינ…
-
- 1 תגובה
- 741 צפיות
-
-
כל מה שהתקנתי אחרי פירמוט נקי זה קטליסט 9.1 ודרייברים של הלוח סאונד לאן וצ'יפ - מאז התקנתם , עשיתי כמה וכמה ריסטארטים כבר והכל היה בסדר... עשיתי גיבוי יישר אחרי הפירמוט של גוסט ככה שתמיד אני יכול לשחזר למצב שניה אחרי התקנת הWINDOWS .......אז התקנתי : ICQ SKYPE ומסנג'ר החדש ביותר בלבד ! ישירות מהאתר ! משמע - לא ירוס או טרויין מה גם שבדקתי עם SPYBOT ועוד .. מאז הריסטארט המחשב פשוט עושה מאין LOOP- אני נכנס בLOG ..שם ססמא - נכנס לי לWINDWS ומייד זה מבצע ריסאט (לא פתאומי) כמו כיבוי כאילו מישהו לוחץ כיבוי ואז אתחול !! כנ"ל SAFEMODE ! מה אני עושה ????? ריפרפתי קצ בגוגל הבנתי שזה מאוד יכול להיות מהסרויס של SHAR FOLDERS שהמסנג'ר מתקין אבל הבעיה שאני לא יכול לעלות גם את SA…
-
- 0 תגובות
- 506 צפיות
-
-
בעייה מוזרה מאד. יש למישהו פיתרון?, תודה.
-
- 1 תגובה
- 737 צפיות
-
-
שלום לכולם ... יש לי בעיה עם האימיול בוסטר החדש של ליונטוורק ... כול פעם שאני מתחבר זה מוריד לי בהתחלה על 10 ואז תוך שנייה קופץ ל-30 ואז ל-60 ואז ל- 100 ואז 150 ואז 250 ואז 300 ואז חוזר את אותה הדרך אחורה ... כאילו תוך 6 שניות מגיעה למקסימום של הפס רוחב (2.5) ותוך 6 שניות חוזר שוב לאפס ואז ככה עוד פעם ועוד פעם וכו... מה הבעיה ? ומה אני צריך לעשות שיוריד נורמלי ? כי יש מקורות עובדה הוא מוריד ל-2 שניות על 300 ? חחח תודה מראש
-
- 8 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אז ככה כשאני רושם משהו נגיד בגוגל אז זה שומר לי את זה ואת ההסטוריה של מה שרשמתי קודם.... וזה ממש מציק לעין... אז אם מישהו יכול להגיד לי איך משנים את זה כדי שזה לא יופיע לי יותר? (FIRE FOX)[br]פורסם בתאריך: 3.03.2009 בשעה 18:17:54 לא חשוב...תודה בכל מקרה (: הצלחתי לבד
-
- 1 תגובה
- 469 צפיות
-
-
העניין הוא כזה: הורדתי שיר מהאינטרנט והוא ירד בעוצמה אפסיתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתת. בשביללשמוע את השיר בעוצמה נורמלית אני צריך לשים את כפתור הווליום במערכת על פול ווליום. ניסיתי לשנות את ההגבר עם audcity ולא הצלחתי.
-
- 0 תגובות
- 978 צפיות
-
-
שלום! עיצבתי 2 אתרים, ורוצים לקנות ממני אותם. היות ואין לי מושג במחירים, אשמח אם מישהו מיומן שמתעסק בנושא יוכל להגיד לי כמה עיצוב מלא (להמשיך ולעצב הכל חוץ מהדף המוצג בעיצוב כמובן) כזה שווה? כמה מחיר להציע לקונים? עיצוב 1: http://i42.tinypic.com/1z3uxw1.jpg עיצוב 2: http://i43.tinypic.com/2lurqt4.jpg תודה רבה לעוזרים! אשמח לפירוט קצת אודות הערכת השווי (תוספת מחיר על בקשת שינוי פרטים בעיצוב וכו')
-
- 43 תגובות
- 4.8k צפיות
-
-
היי כוסיות סתם, לא משהו נדיר, אבל בכול זאת, האתר היחיד שבניתי אני רק בן 17 כיתה י"א והשפות היחידות שלמדתי ואני לומד זה C# ואסמבלי. זה אתר סטטי לחלוטין, ללא שום פאנל ניהול, הכל דרך הקוד. עבודה מפרכת. בבקשה לא להעיר הערות מעליבות בכלל ועל הקידודבפרט WWW.D-DESIGNS.CO.IL איך? PS * עדיף להיכנס דרך explorer כי ב-FF יש כזה רווח ריק בצד ימין, משהו השתבש בקוד. * ה-Images נטענים לאט אני יודע אבל זה בגלל שהשרת באמריקה
-
היי הפוטושופ מבקש ממני לעשות את הדבר הבא Turn off Enable OpenGL Drawing כיצד אני עושה זאת בויסטה 64 ביט? תודה רבה איתי.
-
- 2 תגובות
- 866 צפיות
-
-
עד היום השתמשתי ב-TUGZip ומלבד בעיות נקודתיות עם קבצים מסויימים לא נתקלתי בבעיות. יש יתרונות משמעותיים בתוכנות כיווץ חינמיות אחרות?
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
לא הצלחתי להחליט לאיזה קטגוריה זה משתייך אז אם טעות בבקשה להעביר אוקי נתנו לי דיסק DVD שמוקלטת עליו איזו תוכנית אימונים וביקשו שאני ישכפל, אבל רק DVD קורא את זה ומנגן שתי המחשבים לא רואים אלא כדיסק ריק ואם אני מנסה לצרוב זה נותן המון שגיאות מה זה הדיסק הזה ? ואיך רואים במחשב ואיך אפשר לשכפלו
-
- 4 תגובות
- 529 צפיות
-
-
שאני מקודד סרט מסויים בסוף הוא יוצא בלי תרגום אבל הוספתי לו את התרגום כמו שצריך. גם במסך שהוא מראה את הקידוד התרגום לא נמצא שם. אבל במשימות של הקידוד שלו אתה רואה בעצם שהוא מוסיף את התרגום. יש לי את הגירסא האחרונה. מישהו יכול להסביר לי איך הוא מוסיף תרגום?
-
- 0 תגובות
- 442 צפיות
-
-
אני מחפש תוכנה לבדיקת ביצועי המחשב שלי רצוי תוכנה חופשית וכמה שיותר קטנה לא צריך משהו סופר מקצועי תודה
-
- 0 תגובות
- 627 צפיות
-
-
חיברתי 10 קבצי וידאו שגודלם הכולל 4.95G בעזרת תוכנת VirtualDubS והקובץ המחובר שקיבלתי שוקל 19.5G !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! למישהו יש הסבר לתופעה המוזרה הזו?
-
- 1 תגובה
- 570 צפיות
-
-
אני הורדתי icq 6 והוא פשוט שאני נכנס למשתמש לשלוח הודעה זה נתקה ואחרי זה צריך לעשות cntrl alt delete אני ישמח עם תעזרו
-
- 0 תגובות
- 625 צפיות
-
-
שלום... נתקלתי עם בעיה שאני מנסה להתקין את התוכנה של הסינון אתרים שקיבלתי מנטוויזין.. ואני לא מצליח להתקין אותה אני מקבל את ההודעה הזאת? מה זה אומר? [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 655 צפיות
-
-
שלום... נתקלתי עם בעיה שאני מנסה להתקין את התוכנה של הסינון אתרים שקיבלתי מנטוויזין.. ואני לא מצליח להתקין אותה אני מקבל את ההודעה הזאת? מה זה אומר? [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 542 צפיות
-
-
לאחרונה צצה בעיה במחשב שלי, אני לא מצליח לשמוע סאונד מהאינטרנט, כל סאונד. במחשב עצמו אפשר לשמוע, כלומר שירים שיש על המחשב הוא מנגן, מדיה פלייר מנגן אבל מהאינטרנט לא יוצא קול. מישהו יודע מה הבעיה ?
-
- 10 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
זאת כבר הודעה שניה שאני פותח בנושא, כי אף אחד לא מצא פתרון. הבעיה היא שאני לא מצליח לשמוע סאונד מהאינטרנט, לא ממשחקי רשת, כמו למשל Counter strike למי שמכיר, Youtube וכו' . מישהו שבאמת מבין יכול לעזור ?
-
- 1 תגובה
- 650 צפיות
-