תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,194 דיונים בפורום זה
-
יש לי את הnod32 והייתי מרוצה ממנו עד שהוא החליט לא להתעדכן יותר זה מה שהוא רושם לי "virus signature database could not be updated" מישהו יודע איך אפשר לפתו את זה?? תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 905 צפיות
-
-
ערב טוב אנשים יקרים אתם חייבים לעזור לי לבעיה מוזרה מאוד שלא נראה לי שהרבה נתקלו בה אבל עם מישהו כן ויש לו פתרון אני מבקש בכול לשון של בקשה את עזרתכם אז ככה . אני לא מצליח לראות וידאו באתר של קשת ערוץ 2 כול וידאו חדשות תכניות אמבטיה האח הגדול מצלמות כלום לא נותו אבל בכול האתרים האחרים אני רואה וידאו בלי שום בעיה כול אתר עם וידאו אני רואה חלק רק באתר של קשת עכשיו דיברתי עם הספק של האינטרנט עלינו מול התשתית גם בזק ובזק בין לאומי עשינו כול בדיקה אפשרית איפוסים למודם כלום לא עוזר מבחינת התקנות על המחשב יש לי הכול מותקן פלאש פלייר פלאש אקטיב קודקים למינהם כול דבר אפשרי וזה עדיין לא עוזר אין וידאו באתר של קשת שאני לוחץ פליי על הוידאו הוא רושם מתחבר למדייה ונשאר ככה תקוע ולא זז …
-
- 6 תגובות
- 5.4k צפיות
-
-
-
עדכנתי וינדוס 7 והדרייבר עושה בעיות מה אני עושה?!
-
- 0 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
אני מתכוון לתוסף של הפיירפוקס. תודה.
-
- 1 תגובה
- 516 צפיות
-
-
שלום לכל העוזרים לדוד שלי יש את ה- N95 ויש לו המון סרטונים של הבת שלו - קבצים מסוג MP4 מעוניין לערוך אותם ע"מ שיהיה אפשר להציג אותם אחד אחרי השני רצוף ולצרוב ל-DVD ואת זה לראות ב-DVD האם יש תוכנה חינמית שאוכל לגרור אליה את כל הקבצים ולהוציא סרט אחד ארוך ? תודה רבה אף אחד לא מכיר/ניסה/משתמש ?
-
- 0 תגובות
- 729 צפיות
-
-
היא רוצה להתקין לי אנטיוירוס 360. עשיתי חיפוש בגוגל ואמרו בשום אופן לא להתקין אותו. הורדתי Malwarebytes' Anti-Malware וניקיתי את המחשב. אבל עדיין כל 2 דקות נפתח לי דף אינטרנט שנחסם ע"י AVAST (אתר ההורדה של האנטיוידוס הנל) ומוצגת הודעת מערכת שאם אני לוחץ OK גם מובילה לאתר הזה. מה אני עושה פה? נמאס לי כבר [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 533 צפיות
-
-
אני מחפש את הגרסא החדשה ביותר של Messenger 9 שעדיין תומכת בSharing Folders. (ויודע בוודאות שגרסא כזאת קיימת) הכי רחוק שהגעתי היה אחת מגרסאות הבטא, אבל לא הצלחתי להתחבר (כנראה כי הבטא נגמרה.. ) מישהו? תודה.
-
- 2 תגובות
- 618 צפיות
-
-
כשאני רואה סרטון באיכות גבוהה כמו לדוגמא ביוטיוב בHD או אתר בו הסרט באיכות גבוהה זה לא רץ רצוף אלא מקוטע לכל אורכו. מה אפשר לעשות?
-
- 3 תגובות
- 487 צפיות
-
-
ברשותי המשחק CALL OF DUTY WORLD AT WAR- מקורי. כשרציתי לעדכן אותו- לגרסא 1.2 גלשתי באתר והופניתי לאתרים שמהם אני יכול להוריד את הקובץ. ניסיתי כבר פעמיים אבל כל פעם שאני מוריד את הקבצים- הם פגומים. פעם אחת הוא לא יכל להשלים את התקנה מסיבה לא ידועה (שגיאה 1689 אני חושב) ופעם אחת הוא לא יכל למצוא קובץ DLL מסוים. לעוד מישהו זה קרה? איך אני פותר את זה? (לא יודע אם זה קשור אבל כל הדרייברים מעודכנים)
-
- 3 תגובות
- 590 צפיות
-
-
יש המון תוכנות סינכרון ויצא לי לעבוד עם כמה על תיקיות רשת קטנות ו-DOKים, אבל כשמדובר על סינכרון בין 2 הרדיסקים בנפח גדול, אני פונה אליכם להמלצה על תוכנה באמת אמינה שתדע לעשות את זה בצורה הכי טובה. אני צריך שההרדיסק מקור יהיה זהה להרדיסק יעד, אם זה מחיקת קבצים שנמחקו, אם זה מחיקת קבצים שבטעות נכתבו על ההרדיסק יעד ולא על המקור וכו'... אין לי צורך בקובץ IMAGE אלא בהעתקה של כל המידע כמו שהוא. עד היום הייתי דיי מרוצה מ-ALLWAY SYNC, אבל אני לא בטוח שהיא באמת *הכי* טובה למטרה הזאת. אשמח לשמוע אם יש איזשהי תוכנה של חברה מוכרת יותר (סימנטק? אקרוניס? פרגון?) שעדיפה על שימוש בתוכנה קטנה (מכל סיבה, אמינות, ניצול משאבים, מה שתחליטו...). תודה רבה!
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
ניסיתי עם כמה תוכנת להקליט את שידורי האח הגדול (hyper cam ועוד במה) ופשוט שצופים בסירטון שהוקלט רואים מה שיש בסירטון עכשיו ולא מתי שהקלטתה. הנה הלינק לשידורים: http://www.mako.co.il/tv-bigbrother/VIP-live/Forum-2ded400a6fcaf11006.htm
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום רב, אני צריך להתקין את : Microsoft .NET Framework Version 2.0 אלא מה, לפי מה שכתוב באתר של מייקרוסופט זה לא מתאים לויסטה: Supported Operating Systems: Windows 2000 Service Pack 3; Windows 98; Windows 98 Second Edition; Windows ME; Windows Server 2003; Windows XP Service Pack 2 לכן השאלה, האם משתמשי ויסטה יכולים להתקין בכל זאת את הגרסה הזו, או שיש צורך בגרסה אחרת? תודה רבה!
-
- 4 תגובות
- 612 צפיות
-
-
יש לי את האנטי וירוס NOD32 גירסה 3.0.684.0 ויש לי בעיה שהיא לא פועלת אוטומטית אם הפעלת המחשב התוכנה לא מופיעה ליד השעון למטה שאני מדליק את המחשב ואני צריך להפעיל אותה לבד דרך האיקון שלה איך אני עושה שהיא תיפתח אם הפעלת המחשב באופן אוטומטי? תודה מראש.
-
- 3 תגובות
- 926 צפיות
-
-
א.מה דעתכם על הפיירוול הזה ? אפשר לסמוך עליו ? ב.איפה אני מוצא את האפשרות לראות את כל התוכנות שחסמתי או אישרתי !? או איפה אני רואה את מה שהתוכנה אמרה שהיא חסמה גישה ממקום כל שהו (חוץ מהחלון הקטן שנפתח למטה ויישר ניסגר) עברתי על כל מילימטר מהתוכנה - לא מוצא את האופציות הללו ??? תודה .
-
- 0 תגובות
- 532 צפיות
-
-
לא משנה מה אני עושה ! תמיד הוא חוזר ופשוט לא נותן לשום תוכנה לעלות ..מסנג'ר סקייפ אימיול CATALIST של הכרטיס מסך ...וכו ' איך מעיפים את זה !!?!? אין לי מושג מאיפה הוא מגיע ! - זה כבר הפעם החמישית שאני עושה RESTORE מהGOST שלי שעשיתי מייד לאחר הפירמוט זה כבר מטריף אותי ! משום גם גם SYSTEM RESTOR שעשיתי ושחזרתי להיום בצהריים 6.3.09 לפני שנכנס ! וגם בדקתי לאחר כמה ריסטארטים ..משום מה לא עזר ! מישהו יכול להושיע ? ? תמונה :[br]פורסם בתאריך: 6.03.2009 בשעה 20:21:53 זה מה שקורה בפועל אחרי כמה דקות .....[attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
בבעיה מעורבים שני מחשבים. במחשב הראשון יש HD של 40GB, עשיתי לו גיבוי מלא עם Acronis. במחשב השני ההארד דיסק ריק לגמרי. העברתי לתוכו את הגיבוי, ו"שחזרתי" אותו עם acronis. עכשיו, כשאני מפעיל את המחשב, אני רואה שאני יכול לבחור להשתמש במערכת ההפעלה שגיביתי, אבל כשאני בוחר בה, לאחר מספר רגעים מקבלים blue screen של windows (לפחות כאשר מונעים ממנו לעשות restart אוטומטית..) מה אני יכול לעשות בשביל שאני אוכל לעבוד עם הגיבוי הזה על המחשב השני? תודה
-
- 1 תגובה
- 523 צפיות
-
-
היי, אני צריך בבקשה דרייבר שמתאים לוויסטה 32ביט לג'ויסטיק הזה: sidewinder precision 2 joystick חיפשתי בגוגל ולא מצאתי, מקווה שתמצאו לי. תודה רבה.
-
- 2 תגובות
- 577 צפיות
-
-
שלום-הכרטיס מסך הישן והתותח שלי 6800 גי טי לאי גי פי הלך לעולמו. הבאתי לבינתיים ראדון 9250 כדי לראות מהמחשב לטלויזיה.כשאני רואה סרט עם תוכנת ה mv2 player יש תרגום במסך של המחשב ורואים את הסרט,במסך של הטלויזיה רואים רק את הסרט ללא התרגום- ממש ממש מוזר... בהגדרות של הכ.מסך זה על clone יש למישהו מושג? בכרטיס הקודם לא היו שום בעיות מסוג זה...אולי זה משהו ב ati ?שצריך להגדיר??
-
- 1 תגובה
- 579 צפיות
-
-
שלום. אני מנסה ליצור דיסק בקטגוריית junkbox cd וכאשר אני מוסיף שירי mp3 שהורדו מאימיול על רובם הוא נותן שגיאה שאומרת שהם פגומים. עכשיו איך יכול להיות שכל כך הרבה שירים פגומים? אולי זאת בעיה כלשהי? או שבאמת אי אפשר לצרוב את הקבצים האלה? תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 472 צפיות
-
-
שלום אין לי קול במחשב וזו לא בעיה של רמקולים המחשב עבר פירמוט כרטיס קול מובנה על לוח אם מבית ASUS מסוג P5K SE/EPU מערכת הפעלה XP ניסיתי להוריד המון דריברים אך ללא הצלחה אנא עיזרו לי... ברשותי הדיסק שקיבלתי עם רכישת המחשב ובו דריברים אך הוא לא מאפשר להתקינם!
-
- 30 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
טוב...נידבקתי לפני כשבוע וחצי :-X (להבא יחסים ברשת - תמיד אקיים רק בצורה בטוחה). : לאחר מאבקים קשים לפני כשבוע וחצי - המחשב הוחזר לפעילות שנראתה לי תקינה. אני משתמש ב NOD32 וורסיה 3.0.684.0 מעודכנת ו COMODO FIREWALL. מדי פעם עדיין ה NOD מוצא לי קבצים נגועים על הדיסק הראשי שכולל את מערכת ההפעלה (למרות שסרקתי אותו - והוא היה נקי לפני שבוע וחצי). מאיפה הממזר הזה מתקין את עצמו מחדש? (לא מצאתי שום דבר חשוד ברשימת האפליקציות הרצות ב TASK MANAGER.) האם ע"מ להפיץ את עצמו הוא צריך להיות מופעל מקובץ EXE מודבק - כשהקובץ הזה מופעל? (או שהוא יכול להפיץ את עצמו מקבצים מודבקים שלא מורצים?)
-
- 0 תגובות
- 515 צפיות
-
-
היי אנשים יש לי מחשב שלא עשיתי בו פורמט הרבה מאוד זמן והוא עובד מצויין אבל מצד אחד שמעתי כשה מנקים רגיסטרי מוסיף טיפה לביצועים מצד שני התוכנות האלו יכולות בקלות לדפוק את המערכת אז מה אתם אומרים יש המלצות?
-
- 2 תגובות
- 673 צפיות
-
-
-
Firefox 3.1 Beta 3 - זמין להורדה, אחרי המון דחיות ועיכובים. להורדה: http://www.mozilla.com/en-US/firefox/all-beta.html [attachment deleted by admin]
-
- 7 תגובות
- 792 צפיות
-