תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,194 דיונים בפורום זה
-
חברים שלום יוצאים לחו"ל ונתקלים במקום שאין מקלדת בעברית והכל בשפה זרה שמעתי שיש איז תוכנה שמורדים או אתר שמשמם יכולים לכתוב בעברית ולקב ל בעברית אשמח לסיוע בברכה
-
- 2 תגובות
- 728 צפיות
-
-
-
שלום, בשעה טובה קניתי דיסק קשיח חיצוני ואני מחפש תוכנה טובה לגבות את המידע שהצטבר אצלי על המחשב. יש תוכנה שעושה גיבוי אוטומטי למערכת כל כמה זמן? ואני מעוניין שתהיה לי אפשרות לגבות את כל כונן C, שעליו מותקנת מערכת ההפעלה, כך שיהיה ניתן לשחזר את כל המערכת בעזרת פעולה פשוטה מבלי שאצטרך כל פעם להתקין הכל מחדש. תודה
-
- 3 תגובות
- 916 צפיות
-
-
שלום רציתי לדעת אם ישנה דרך להתקין גם אופיס 2007 וגם 2003 בו זמנית אני צריך את ה2007 כי אני אוהב ומעדיף לעבוד עליו, אבל מצד שני אני צריך את ה2003 כי אני לומד עליו קורס אני אשמח אם למישהו יש פיתרון בשבילי
-
- 2 תגובות
- 673 צפיות
-
-
שאני מנסה להוריד תוכנה או לעדכן אני נתקל בהודעת שגיאה לדוגמא בנסיון להוריד adobe reder באמצע ההורדה מופיע לי הודעת השגיאה הזאת
-
- 3 תגובות
- 541 צפיות
-
-
תודה מראש לכל העוזרים לא לצרכים פיראטיים
-
- 3 תגובות
- 511 צפיות
-
-
ב -IE וגם ב- FIREFOX . איך אני מכוון את ההגדרות כך שלא יחסמו לי את הגלישה בלי לבטל את ה-WEEBGAURD ? תודה TANGUSH
-
- 0 תגובות
- 500 צפיות
-
-
שבת שלום פירמטתי אתמול מחשב HP Compaq dx2300 Microtower עכשיו אני לא מצליח להשיג לו את הדרייבר של הכרטיס רשת אני חושב שיש לו אחד מובנה חיפשתי כבר בכל אתר אפשרתי הפכתי את גוגל 100 פעמים לא מצאתי כלום אני משתגע כבר בבקשה תעזרו לי תודה רבה
-
- 3 תגובות
- 491 צפיות
-
-
ניסיתי לפרמט את הXP32 BIT ל-vista 64 bit,הורדתי את ההתקנה צרבתי והכל.. הפעלתי את המחשב מחדש ולחצתי על אינטר הרבה.. ואז זה מראה לי דברים על הויסטה אך רשום שהוא לא מצליח להעלות את הויסטה כי חסרים קבצים.. וניסיתי איזה 3 התקנות שונות.. אפשר הורדה נורמלית לויסטה 64 ומדריך?
-
- 1 תגובה
- 455 צפיות
-
-
שלום רב. אני מחפש זמן רב דרייבר לכרטיס טלוויזיה SAA7130 TV Card Driver של חברת Philips ואני לא מוצא כלום. יש את הדיסק שהגיע עם הכרטיס אבל הדרייבר משום מה לא מתאים (זה מה שמערכת ההפעלה אומרת Windows xp). בעבר במחשב אחר הכרטיס עבד עם הדרייבר שהגיע על הדיסק. במחשב בו אני מנסה להתקין את הכרטיס יש SP3 והכרטיס עבד על Windows XP Professional SP2 אני לא יודע אם זה קשור. אם מישהו יוכל לתת לי קישור להורדת הדרייבר המעודכן או לתת לי פתרון לבעיה אני מודה לו. תודה מראש אורי.
-
- 1 תגובה
- 3.4k צפיות
-
-
אני רואה סרט עם כתוביות בעברית והכתוביות מופיעות לי הפוך , מה הפתרון?
-
- 3 תגובות
- 4.8k צפיות
-
-
איך התוכנה הזאת ? כדאי לי להשתמש בה ? יש בא באגים רציניים בעיות או משהו שיכולות להיגרם למחשב ? תנו חוות דעת תודה, אבי
-
- 3 תגובות
- 737 צפיות
-
-
האם יש תוכנה שיודעת לשים וב קליפס (חלק מסוים באתר כוידגט או משהו בשולחן העבודה כמו ספארי במק. מי שלא מכיר את הפונקציה בבקשה אל תגיבו. http://www.apple.com/macosx/features/safari.html שכחתי לציין אני מחפש דבר כזה ל xp.
-
- 9 תגובות
- 962 צפיות
-
-
צילמתי בפלאפון סירטונים העברתי אותם למחשב עכשיו אני רוצה לצרוב את זה לdvd אבל הבעיה שרואים הפוך רציתי לדעת עם יש איזה תוכנה שיכולה להפוך את הסירטון שיראו כמו שצריך
-
- 6 תגובות
- 618 צפיות
-
-
-
שלום, הורדתי היום את IE8 מהאתר של מיקרוספוט והכל יש לי ויסטה 32 ביט ULTIMATE אז הורדתי את הגרסא המתאימה אבל כשאני בא להתקין יש הרי 4 שלבים בהתקנה אז בשלב השני שזה ההתקנה עצמה זה כותב לי שהוא לא הצליח להתקין את IE8 והפנה אותי לעמוד הזה: http://support.microsoft.com/gp/ie7_browserDetect אבל גם בעמוד הזה אין משהוא שעוזר לי לכן רציתי מה לעשות עלמנת שאני יוכל להתקין את IE 8 תודה רבה מראש !
-
- 0 תגובות
- 414 צפיות
-
-
שלום אני מחפש המון זמן driver למצלמה הזאת ולא מוצא אשמח לעזרה למערכת הפעלה xp
-
- 1 תגובה
- 1.9k צפיות
-
-
שלום , אתמול שידרגתי את הדפדפן אינטרנט אקספלורר לגרסא 8 (יש לי WIN XP PRO) אבל אני מקבל לעיתים תכופות הודעת שגיאה במהלך כניסה לאתרים (במיוחד אתרים שיש בהם JAVA) לדוגמא האתר הבא לא עולה לי בכלל ומציג הודעת שגיאה שציינתי www.anfyteam.com EventType : BEX P1 : iexplore.exe P2 : 8.0.6001.18702 P3 : 49b3ad2e P4 : unknown P5 : 0.0.0.0 P6 : 00000000 P7 : 05950068 P8 : c0000005 P9 : 00000008 ניסיתי להתקין מחדש את האקספלורר אולם ללא הצלחה... מה יכולה להיות הבעיה ? תודה
-
- 2 תגובות
- 905 צפיות
-
-
ברשותי מחשב HTPC 2.4GhZ 512MB עם הארדיסק 80GB של SATA. לאחר כמה קפיצות של החשמל אצלי בבית, המחשב החל לעשות בעיות למיניהם, כמו למשל לא להגיב ללחיצה על כפתור הדלקת המחשב (את זה סידרתי ע"י לחיצות מהירות ללא הפסקה למך דקה-שתיים כדי להפוך את הקוטביות ואכן הצלחתי להדליק אותו לאחר-מכן) בעייה נפוצה אחרת היא שהמחשב לעיתים "נתקע בעלייה" כלומר ממש במסך הפתיחה של הצגת נתוני המחשב עוצר את הטעינה במילה SY (שהיא תחילת המילה SYSTEM), את הבעייה הזו סידרתי ע"י החלפת הסוללה הלוח-אם וכעת המחשב עולה בצורה תקינה (כמעט לחלוטין כי גם כעת הוא ממתין שנייה-שתיים ב-SY אך לא כמו פעם שהיה פשוט נתקע בה..) בעייה אחת נותרה בעינה: לאחר הטעינה של העמוד הראשי - המחשב לא מזהה את ההארדיסק. רק כאשר אני נכנס לב…
-
- 1 תגובה
- 523 צפיות
-
-
יש לי בעייה באתר אליו נרשמתי לפסיכומטרי, אני פשוט לא רואה עברית בחלקים מסויימים.. מצורפת תמונה שמדגימה את זה, בה במקום השם שלי מופיע ג'יבריש, בחלקים אחרים באתר פשוט לא מופיע כלום במקום שבו צריך להיות כיתוב בעברית.. במחשבים אחרים אין את הבעייה הזאת. לי יש ויסטה 64BIT וFLASH PLAYER10. למישהו יש רעיון איך לסדר? [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 936 צפיות
-
-
ניסיתי לתקן . ניסיתי למחוק ולהתקין שוב . זה נותן לי את השגיאה הבאה :
-
- 1 תגובה
- 514 צפיות
-
-
שלום יש לי על המחשב OUTLOOK שמחובר לרשת אינטרנט פנימית אני מעוניין לפרמט את המחשב וברצוני אחרי זה להיתחבר שוב לOUTLOOK שלי אבל אין לי ידע בהגדרת התוכנה... מישהו יכול לכתוב איזה פרמטרים אני צריך לקחת ואיך לעשות את זה?
-
- 1 תגובה
- 458 צפיות
-
-
שלום , יש לי כבר זמן מה בעיה , כשאני גולש מופיעה לי שגיאה השגיאה הבאה : שמונעת מימני להמשיך לגלוש ומצריכה מימני לסגור את הדפדפן ולפתוח מחדש , הבעיה חוזרת על עצמה כל הזמן ואם הזמן השגיעה מתחילה להופיע יותר ויותר עד שלבסוף היא מופיעה כל לחיצה שנייה על אתרים או סתם דפים ברשת . לפני מספר שבועות פירמטתי את המחשב ולמשך שבועיים הכל היה בסדר ואכשיו זה שוב חזר . ניסיתי לסרוק בעזרת האנטיוירוס שיש לי (נוד) ועוד כמה תוכנות ניקיון שיש לי וזה לא עוזר . משהוא יודע איך להיפתר מזה ?
-
- 3 תגובות
- 560 צפיות
-
-
כיצד מגדילים? אני משתמש ב VISTA תודה רבה
-
- 2 תגובות
- 483 צפיות
-
-
נהגתי להוריד תמונות ממצלמה דיג., "קנון" A620 , באמצעות תכנת ADOBE PHOTOSHOP . משהו השתבש בתכנה ( קובץ .psa בתיקיית "קטלוג", לא מזוהה) ,ולכן לא מצליח להוריד תמונות !. גם הסרה והתקנה מחדש של ה- ADOBE PHOTOSHOP - לא עזר. האם יש תכנה אחרת להורדת תמונות? מאיפה ניתנת להורדה?.
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-