תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,195 דיונים בפורום זה
-
עכשיו גיליתי את נושא התוכנות וקטוריאליות למשל יש את האילוסטרייטר ופריהנד.. פוטושופ שזה דבר שאני יותר מכיר זה שייך לתוכנות ה..ממ.. לאן זה משתייך בדיוק? ועוד דבר, אני רוצה לדעת אם קיימים עוד סגנונות של תוכנות חוץ מהתוכנות הנ"ל? ואיזה מן תוכנות אלה 3dmax ןmaya וpremiere? בכלל..תזרקו כל מיני שמות של תוכנות שהן מוכרות יחסית ותגידו בבקשה לאן הן משתייכות? וקטוריאלי או לא ויקטוריאלי?[br]פורסם בתאריך: 10.03.2007 בשעה 16:12:25 מישהו? :
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
עדיף שתהיה חינמית האם בתוכנת ה-OCR שבאה עם המדפסת של זירוקס(PE120) יש עברית?
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני מנסה לשחזר כמה תמונות שמחקו לי מהמכשיר. התמונות נשמרו על המכשיר עצמו, ולא על הכ. זיכרון, אז כל תוכנות היחזור השונות התבררו כלא מועילות. בעיר בגל שאין לי אפשרות להציג את זיכרון הטלפון ככונן פיזי / נשלף, וכך התוכנה תוכל לגשת אליו. יש חיה כזאת ? או אולי מישהו שמע על אפליקציה כלשהי שרצה מתוך המכשיר ויכולה לשחזר מידע ? [br]פורסם בתאריך: 12.12.2009 בשעה 13:34:04
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
שלום לכולם עשיתי סרט בפרימייר וכל פעם שאני עושה EXPORT הסאונד יוצא באיכות נוראיתתתתת. אני צריך להשתמש באיזה מוקדד או משהו? אם כן באיזה? ואיך מתקינים? חח תודה [= נ.ב אני צריך את זה למחר
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי. לא מצאתי בסטיקי אז אני שואל כאן, ובאופן כללי מעדיף המלצות מחבר'ה שעשו שימוש בתוכנות כאלה. תודה מראש.
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מישהו שמע על תחליף חינמי לתוכנת בבילון ? (כמובן שמדובר על תחליף בסיסי ולא משהו שיתן את כל התכונות של בבילון) מבירור קצר ברשת ראיתי רק תוכנה בשם "תירגומית" ולא נראה שהיא מתוחזקת באופן שוטף ורציני והיא ללינוקס... לא מצאתי נגזרת שלה לחלונות, ומה לעשות, בעבודה יש חלונות. בקיצור אשמח לשמוע על תוכנה כזו. ולא, אני לא מדבר על התוספים שיש לפיירפוקס, כי הם עובדים רק ב.. פיירפוקס [וגם לא משהו])
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
לאחר הגבלת ה-Upload בתוכנה, הבחנתי שזה לא ממש קורה, בזכות הפינגים הגבוהים בתוכנת Ventrilo. לדוגמא : ברשותי 6 טורנטים פתוחים, כולם מוגבלים ל-1KB העלאה, אך תוכנת BitDefender מציגה מהירות חזור של 17KB. כנראה שמעבר להעלאת מידע (המוגבל ל-1KB*6) התוכנה מבצעת עוד משהו מעבר לזה שאוכל פס חזור? אם מישהו נתקל בבעיה ומצא פיתרון, הודה לו מאוד
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי,הדפדפן קרס לי ומאז הוא לא טוען לי דפים. מחקתי אותו מהמחשב ,התקנתי מחדש ועדיין הוא לא טוען לי... הוא פשוט טוען לי אותם בלי סוף. למישהו יש פתרון? נכנסתי עכשיו לתוכנה וזה טען לי את האתר. אז פתאום הוא קרס שוב. שוב הבעיה של הטעינה האינסופית. תודה. הפתרון הוא:http://www.google.com/support/chrome/bin/answer.py?answer=142059 לצאת מכל התהליכים של Chrome ואז...
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני מחפש תוכנה שאני יוכל להטמיע את התרגום לקובץ AVI וכל שאר סוגי קבצי סרטים מבלי שלאחר ההטמעה אני יצטרך לצרוב את הסרט יותר פשוט אני רוצה להטמיע לכל הסרטים שלי שעל המחשב תרגום לצמיתות
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
טוף אתם אולי לא יודעים אבל אני יספר לכם, אני מקודד סרטים ל-DVD והייתי צריך לצייר איזה לוגו לקבוצה שלי...והנה זה מה שיצא בפוטושופ (: הקבוצה נקראת Tara Production. על שם הכלבה הכי חמודה בעולם של חבר שלי! טרה (: http://grm.m.walla.co.il/briefcase/00f3/a/y/f/o/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/r/200508191905309426/200508191938437007/Tara_Production.gif תגובות יתקבלו בברכה...
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
Pro זה קיצור של Professional? כי מישהו אמר לי שיש חוץ מוינדווס אקספיי הום ופרופשיונאל גם פרו.
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני עובד עם התוכנה myphoneexplorer ויוצר גיבויים מדי מספר ימים. היום לראשונה ניסיתי לשחזר גיבוי - הכוונה היא גם להודעות, גם לאנשי קשר ובעיקר ליומן. לאחר זמן ממושך של עבודה, הוא כביכול סיים בהצלחה, אך בפועל- היומן שלי נעלם ואין לו זכר. אינני מצליח לשחזר את היומן, ועשיתי נסיונות נוספים, הדלקתי וכיביתי את הנייד, חפרתי באינטרנט וכלום- אין לי יומן. בבקשה תעזרו.
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מחפש תוכנות לצפייה דרך כרטיס הטלוויזיה שברשותי סוג הכרטיס: pctv studio אני כרגע משתמש בתוכנת dscaler שהיא חופשית ... ומסוגלת לעבוד עם כרטיס הטלוויזיה שלי השאלה היא האם יש עוד תוכנות בשוק המאפשרות צפייה דרך כרטיס הטלווזיה ומאפשרות צפייה טובה יותר או איכות קליטה טובה יותר...? תודה מראש!!
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
אני מרכז כאן מספר שאלות (כי אני לא רוצה לתפוס הרבה מקום על דף הראשון של פורום תוכנה) 1. העפתי את ה NIS של נורטון (נגמר התקופת עדכונים) ורוצה לנסות משהו אחר (הייתי מרוצה מביצוע ואבל לא ממשאבים), בכל זאת נשארו לי רכיבים וקבצים ותקיות של החלקים השונים של קבוצת התכנות הזאת איך מעיפים אותם בדרך קלה (בלי חפש כל קוץ וקובץ)? 2. האם NOD32 שהתקנתי ל 30 יום ניסיון זהה לתוכנה שרוכשים (פרט למגבלה של הזמן?) אני לא רוצה לסכן את מחשב אם היא פחות טובה ממקורית. (בעוד חודש אני כבר יחליט אם לקחת את התכונה שאינה ניסיון!) 3. מה עושה ה IMON של ה NOD32? (הםא זה מחליף פיירוול? ואם לא אז האם כשיש פיירוול אפשר לכבות את השירות בשקט?) 4. כשעולה ה NOD32 כשמערכת הפעלה עולה ומופיע המסך שלו האם זה …
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי.. יצא לי לראות לא מזמן קליפ מושקע ואיך עשו אותו מאחורי הקלעים.. ראיתי שחצי מהקליפ (מה שלא שמתי לב בכלל) עשו אותו ב-AE ובתוכנות תלת מימד אני משער שמאיה אבל אין לי מושג בכל מקרה רציתי לשאול משהו שמעניין אותי המעצבים האלה נמצאים על הסט בזמן הצילומים?? אני מדבר על צילומים של סרט (בסצינות שצריך אותו) או בצילומים של פרסומות..? או שהם יושבים בבית ואחרי הצילומים והכל הם יושבים עם איזה מישהו מההפקה ומדריכים אותו מה לעשות וזה.. אני מתאר לעצמי שהוא לא יושב ומעצב שנייה אחרי שצילמו כן אבל אני זוכר שגם פעם ראיתי מאחורי הקלעים של איזה סרט (עם חייזרים משו) ואז האפטריסט אני זוכר בוודאות שהוא ישב בסט אשכרה עם כל השחקנים וזה וישר אחרי שצילמו העבירו אתזה למחשב שלו (שהיה בסט) והוא …
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
ה snap.do ירד לי עם איזה תוכנה ועכשיו בכל פעם שאני מחפש משהו בשורת כתובת בלי www.___.com או כל סיומת אחרת זה מחפש אוטומטית ב snap.do. רציתי לדעת איך אפשר להסיר את האופציה הזו או להפוך אותה לחיפוש בגוגל וגם לדעת אם אני יכול להקליד מילה וזה יכנס אוטומטית לאתר למשל אני אקליד "ויקיפדיה" וזה יכנס אוטומטית לאתר (רק לאתרים שאני מגדיר מראש כדי לא ליצור בלבול. תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אחרי מעמאץ ניכבד של בניית אתר, העלעת תמונות, הורדת תמונות למכשיר( סמסונג 944) אי יכולת צפיה בתמונות, כיווך תמונות, העלה והורדה של התמונות מחדש, סוף סוף הצלחתי להעביר תמונה מהמחשב למכשיר :yelclap: בכל מקרה - בגלל התעריף המוגזם של אורנג אין לי שום כוונה להוריד משם אנימציות - או מכל חברה אחרת - רוב האנמציות הם חרא בכל מקרה. והשאלה, האם מישהו יודע איך בניות האנימציות - שומרי מסך במכשירים, הם בסך הכל כמה תמונות שרצות ברצף, והאם ישנה תוכנה לבניית האנימציות האלה - שכמובן יעבדו במכשיר?
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
מישהו יכול לתת לי בבקשה שם של תוכנה (ומאיפה אני יכול להוריד אותה) שמאחדת סרטים. אני מוריד סרטים מהקזה בשני חלקים(700 מגה כל חלק) הסרטים הם בד"כ DIVX וגם רשום לפעמים MPG4 ן-V3 מה זה? ???
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
אני מחפש תוכנה שחותכת סרטי AVI שתהיה פשוטה כמוAVICHOP (ז"א להגדיר קובץ כניסה וקבצי יציאה ואת הגודל הרצוי) ותפעל על WIN2K
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
נראה לי שהכותרת מובנת... הורדתי סרט, זה בא ב4 חלקים, ואני רוצה לחבר את זה לקובץ אחד, type- mpg תודה יונתן
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
לגבי הכתבה בראשי: http://hwzone.co.il/news/1237648025/74086 אני לא יודע מה יתכם אבל נראה לי שהבדיקה הנ"ל קצת מוטה ולא משקפת את חווית הגלישה של המשתמש. מה אתם חושבים ומה הנתונים שאתם קיבלתם?
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום! שמתי לב שיש הרבה תוכנות שמציאות לך סריקה של המחשב ועדכון של דרייבירים , משהו פה משתמש בתוכנה כזאתי ויכול להמליץ על אחת טובה? עדיף כמובן שתהיה חינמית. תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
שלום, יש לי סרטון בפורמט של QuickTime ואני רוצה להפוך אותו לDIVX או AVI משהו בסגנון, יש למישהו תוכנה כזאת?
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-