תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,195 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם עשיתי סרט בפרימייר וכל פעם שאני עושה EXPORT הסאונד יוצא באיכות נוראיתתתתת. אני צריך להשתמש באיזה מוקדד או משהו? אם כן באיזה? ואיך מתקינים? חח תודה [= נ.ב אני צריך את זה למחר
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, החל מאתמול החלה לי בעיה בברידג אשר כמעט ולא מאפשרת עבודה רציפה. העיניין החל כאשר ה - thumbnails לא חודדו ולא היה ניתן לראות ברור ואילו לא באף משטח עבודה! גם כשניסיתי לאתחל או לנסות לדחוף בכח את פיקוס ה - thumbnail העיניין לא עבד. עכשיו העיניין רק מחמיר, כמעט בכל פעולה התוכנה נתקעת או מעלה חלון שאומר שאין מספיק מקום או זיכרון. אני עובד על ויסטה 64 עם e6850 8 גיגה זכרון מהיר, וכונן raid מהיר מאוד ויעודי לשימושי scrach ועדיין לא מצליח לפתור את הבעייה. צריך סיוע דחוף כי אני באמצע כל מיני עבודות!
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני צריך תוכנת תרגום או קובץ תרגום לסרטים הבאים: אוסטין פאוורס גולדממבר---- והסרט כל הפחדים כולם אם אפשר תסיפו לינק :'(
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
טוב, נתחיל מההתחלה. לא מזמן האינטרנט שלי התחיל לזחול, ותופעות אחרות התווספו (תמונות מסויימות התחלפו בתמונות שדומות לאזהרה של אנטיוירוס על פרצת אבטחה, כביכול, המסנג'ר סירב להתחבר וכאלה). אחרי קצת התייעצות השתמשתי בכמה תוכנות במקביל בשביל להפטר מהטרויאני (והתוכנות מצאו אותו, אז הוא כנראה היה שם.) אחרי הריסט האחרון של ההסרה חזרתי למצב רגיל (לא בטוח), וכמה שניות אחרי שנטען האקספלורר (explorer.exe, לא iexplorer), המחשב כולו נתקע. עשיתי ריסט וניסיתי עוד פעם, קרה מחדש. עברתי חזרה לסייף מוד, נכנסתי לmsconfig והשבתתי את כל מה שעלה בStartup חוץ מהאנטיוירוס. הפעלתי מחדש את המחשב, ובכל זאת נתקע. מה יכול לגרום לזה? יכול ליהיות שזה האנטיוירוס עצמו, וכדאי לכבות גם אותו ולראות אם זה עוזר…
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
בעודי גולש כהרגלי בדפדפן הפיירפוקס המותקן על מחשבי האישי הבחנתי הפינה השמאלית תחתונה של החלון בהתראהה קטנטנה שהמליצה לי להתקדם ולהוריד את פיירפוקס 8 ולאחר שניות ספורות היא נעלמה לפני שהספקתי ללחוץ על הלינק, נכנסתי לאתר של mozilla http://www.mozilla.org/he/firefox/new/ והורדתי את הגרסה החדשה. WTF? איפה 7? מתי הם הספיקו לשחרר את 8? איך לא ראיתי שום כתבה על גירסא 7/8 שאמורה לצאת בזמן הקרוב/יצאה לא מזמן? עוד לא הספקתי להתקין אבל זה קצת מוזר לי... עוד מישהו שם לב לזה או שאני פשוט ממש לא מעודכן? BTW, מצטער אם טעיתי בפורום, לא ידעתי אם זה מתאים לכאן או ל off topic...
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי חברים התוכנה הפסיקה לעבוד כראוי. בפתיחה אני מקבל חלון ובו הודעה שעלי להתקין עידכון שלה, וכשהיא נפתחת אני מקבל את הודעות החלון בג'יבריש. תודה
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
לצערי כבר מספר ימים העדכון זמין אבל לא התקנתי כי גם בפעם הקודמת היו לי בעיות אבל איכשהו הצלחתי להיפטר מהן. עשיתי טעות והתקנתי לפני כמה דקות ועכשיו משום מה אני נתקע עם האינטרנט בצד ימין בכל פעם שאני פותח קובץ וידאו. זה ממש פוגע בצפייה ואני לא יודע מה לעשות. אנא ממכם עזרו לי :embarrassed:
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אהלן עבדו כמה חודשים מהפרסום האחרון שלי פה. רוב העבודות נעשו למטרת הדמו שעתיד לבוא. בנתיים הכול ברמת הסטילס.
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מה צריך להוסיף למדיה פלייר כדי שיוכל להקרין קבצי AVI?? משום מה הוא משמיע רק את הפס קול, בלי תמונה הוא אומר אגב אז איזה "שגיאה ב CODEC" תודה
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
ליפני 3-4 חודשים חיפשתי AV וגיליתי שיש AV חדש שנקרא VIPRE. האמת היא שהשתמשתי ב TRIAL של החודש שלו ומאד מהניתי. הוא באמת מאד קל, ידידותי ולא מפוצץ אותך עם אפשרויות והגדרות. הוא גם קיבל דירוג טוב בכמה אתרים (למרות שקשה להאמין לאתרים שכאלו) הבעיה היא שאני לא באמת יודע עד כמה הוא טוב שזה שמגיע רגע האמת. אני עכשיו מעוניין לרכוש AV לשנה והייתי מאד שמח לדעת אם יש המלצות חמות לגבי VIPRE. אני בגדול די פריק של תוכנות שעשות את העבודה אבל במשאבים נמוכים. זה נותן הרגשה נקייה.. אני לא מודע ל AV שרצים היום. תמיד אני שומע שKASPARSKY בראש ואיתו NOD32. ב NOD32 השתמשתי בגירסה 2.7 ממש אהבתי אותה. היא היתה נקייה, קלה ונוחה אבל מאז כבר יצאו מספר גירסאות ואני קורא גם ביקורות רעות של זליגת זיכרו…
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי זה 6 גיגה וזה לא נכנס בדיסק הקובץ הוא ווינרר איך אני מפצל לשתיים ? תודה
-
- 16 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי לוח ASUS CUV4X מעבד פנטיום 667MH התקנתי את התוכנה MBM 5 ואני לא יודע איך לקבוע את ההגדרות... ? ... ? איך אני משיג דרך התוכנה את הטמפרטורה של המעבד ? כתוב לי טמפרטורה של SENSOR 1 ... וSENSOR 2 אבל לא יותר מזה...
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
מה בעצם הבעיה ? לא רוצה להגיע למצב בו נפתח לי ONEDRIVE עסקי נוסף על הפרטי. רוצה שדרוג. מה עלי לעשות ?
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
ברשותי מס' סרטים שאני מעוניין להפוך ל-SVCD לכן אני רוצה לחלק אותם ל 2 בכדי שיכנסו ל 2 CD'S איזה תוכנה הכי מומלצת? והאם יש תוכנה שעושה את 2 הפעולות (מחלקת ל 2 ומקודדת לפורמט SVCD) ???
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי! למישהו ידוע כיצד ניתן לבצע בחירה של מספר קבצים להורדה בו-זמנית כלומר: כמו שאפשר לבחור מספר קבצים בתיקייה במערכת ההפעלה, ואז לבצע עליהם פעולה מסויימת, כך ניתן יהיה לבחור מספר קבצים בדף WEB ואז להוריד אותם. ידוע למישהו אם זו אופציה מובנית באחד הדפדפנים המובילים (אקספלורר,מוזילה או כרום) או שיש תוסף שמאפשר את זה? תודה!
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום!!!! יש לי בעיה זה לא רוצה להשמיע לי על 5.1 אני ]שוט לא קולט למה .... הקטע שזה משמיע לי רק 2 רמקולים מתוך ה 6..... אבל לאומת זאת במדיה פלייר זה משמיע לי על 5.1 למי שהוא יש איזה שהיא דרך לסדר אתזה?.??....
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם הורדתי לפני מספר ימים קובץ מסוים ושכאשר אני לוחץ אליו הוא מראה לי חלון שחור לאיזה שניה בערך ואז הוא ניסגר ניסתי את כל תוכנות הכיווץ כדי ליפתוח אותו winrar winzip יש אולי עוד תוכנות או עוד דרכים שיש ליפתוח את הקובץ הזה כי זה מוזר אם זה יעזור אז רשום לי ב type of file Application
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
כמו שרשום יש לי כמה סרטים בלי כתוביות. הכתוביות בקובץ נפרד . איך אפשר לצרוב את הסרט + הכתוביות ככה שה DVD יקרא ?
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
אני מעוניין להוסיף מספרי עמודים בכותרת העליונה. יש אפשרות לעשות את זה כך שאוטמוטית כל מספרי העמודים יסתדרו, בלי הצורך לעשות את זה ידנית?
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני בעל ערוץ במירק #fatioN @ Quakenet ורציתי לדעת איך אני מביא קלונים זאת אומרת בוטים בישביל שהערוץ יראה יותר יפה תודה מראש
-
- 15 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
היי, התחלתי לשחק במשחק בשם Cities in motions 2. אחרי כמה דק' של משחק הוא קורס, לפעמים בלי להחזיר כלום ולפעמים עם השגיאה: too many heap sections - fatal error in gc. שמתי לב שזה קורה בעיקר כשהשעון במשחק עובר לשעות הלילה וצריך להראות את העיר בלילה. ניסיתי להוריד את הגרפיקה למינימום אך זה לא עוזר. המפרט שלי: AMD Phenom II X4 940 3Ghz 4GB RAM HD4870 אשמח לעזרה, תודה.
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
דרישות מהתוכנה: קלילה וללא 1000 תוספות בלתי נדרשות (עיצוב דיסקים, עריכת סאונד.. וכו). אם התכנה מסוגלת לבצע רק את המטלה שציינתי בכותרת בצורה טובה ושום דבר אחר לא, גם טוב ואפילו רצוי. יכולת ביצוע נירמול של קבצי ה MP3 כך שבדיסק האודיו יהיה לכל השירים אותו ווליום. רצוי תכנה חינמית אך לא חובה (גם גרסאות ניסיון טובות יתקבלו בברכה). נא לא להמליץ על חבילות ענק כגון נירו ורוקסיו.. כל מה שאני מבקש זו תכנה פשוטה שתעשה את העבודה כמו שצריך. תודה
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
טוף אתם אולי לא יודעים אבל אני יספר לכם, אני מקודד סרטים ל-DVD והייתי צריך לצייר איזה לוגו לקבוצה שלי...והנה זה מה שיצא בפוטושופ (: הקבוצה נקראת Tara Production. על שם הכלבה הכי חמודה בעולם של חבר שלי! טרה (: http://grm.m.walla.co.il/briefcase/00f3/a/y/f/o/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/r/200508191905309426/200508191938437007/Tara_Production.gif תגובות יתקבלו בברכה...
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-