תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,194 דיונים בפורום זה
-
שלום . אני רוצה להעתיק את המועדפים שלי לכוהן גיבוי שלי איך אני עושה את זה בפייר פוקס ? ואם אפשר גם את כל הססמאות.... תודה לעוזרים.
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מעוניין להמיר קטע קול מסוג amr (הקלטה של פלאפון) או mp3 לוידאו כדי להעלות ל youtube. התוצאה הסופית שאני מכוון אליה זה שיהיה קטע קול ותמונה קבועה. מצאתי תוכנה חינמית להמרה OpenShot העניין שבהמרה אני לא יודע לאיזה פורמט ולאיזה איכות להמיר. לצורך דוגמה המרתי קובץ קול ששוקל כ 7 mb פלוס תמונה המיר לי לקובץ mp4 בגודל מעל 500MB.
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכם, קניתי לי מחשב חדש - שחשבתי שיעשה לי נפלאות לעומת הקודם... בינתיים אני מאד מאוכזב. אני עושה רינדורים באוטוקאד וגם Sketch Up. באוטוקאד - התוכנה עולה לאט יותר מהמחשב במכללה שאני לומד בה.. כאשר עובדים עם אובייקטים 3D ישנו עיקוב בתגובה הניראית לעיין, ככל שהקובץ יותר כבד ככה גם ההתנהלות של המחשב. ב Sketch Up - אותו הדבר אבל הרבה יותר קיצוני. בזמן רינדור אני רואה שבמנהל המשימות - תוכנת האוטוקאד צורכת 100% של המעבד. המפרט שלי: Core i7 3770 8GB 1333Mhz H77-DS3H Nvidia Quadro 2000 מה אפשר לעשות ??? נכון... אז אם כבר אני עונה, אז הנה זה בא.:.. התופעות שמפריעות לי במחשב הם: אוטוקד: התוכנה עולה לאט (יותר לאט מהמחשב במכללה) . כאשר עובדים עם אובייקטים 3D ישנו עיקוב בתגובה הני…
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם, שבוע שעבר המחשב הנייד של אחי הפסיק לעבוד באופן תקין לאחר שהבטרייה נגמרה לו בזמן שהוא שהה במצב שינה. כשהדלקנו אותו, אחרי שהופיע הלוגו של HP, הופיע מסך שחור ועליו "operating system not found". הבנתי שהבעיה כנראה ב-HDD וביצעתי את הבדיקה HDD self test באופציות של הביוס והבדיקה החזירה לי "#10009 - Replace Hard Disk". מאז ניסיתי כמה דברים ביניהם שימוש בדיסק ההפעלה על מנת לעשות Repair, כניסה ל-command prompt וביצוע פקודות ה-bootrec ולבסוף התקנתי את Hiren's BootCD שמכיל המון תוכנות בדיקה, שחזור וכו'. הרצתי כמה בדיקות אחרות לHD ובכולם קיבלתי Fail. לאחר הבדיקות המחשב כבר לא הראה יותר את המסך "operating system not found" אלא ישר עשה ריסטרט (אחרי הלוגו של HP). בנוסף רכש…
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
אני צריך תוכנה שתוריד את רעשי הרקע מההקלטות שלי (wav). נחמד עם תוסיפו גם קישור. תודה מראש. ברק.
-
-
? זה די דחוף לי, תודה. הבעיה הייתה בפרוקסי של האקפלורר הדפוק, סודר, לנעול.
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
Logfile of HijackThis v1.99.1 Scan saved at 23:10:33, on 22/04/2006 Platform: Windows XP SP2 (WinNT 5.01.2600) MSIE: Internet Explorer v6.00 SP2 (6.00.2900.2180) Running processes: C:\WINDOWS\System32\smss.exe C:\WINDOWS\system32\winlogon.exe C:\WINDOWS\system32\services.exe C:\WINDOWS\system32\lsass.exe C:\WINDOWS\system32\Ati2evxx.exe C:\WINDOWS\system32\svchost.exe C:\WINDOWS\System32\svchost.exe C:\WINDOWS\system32\LEXBCES.EXE C:\WINDOWS\system32\spoolsv.exe C:\WINDOWS\system32\LEXPPS.EXE C:\Program Files\Norton AntiVirus\navapsvc.exe C:\WINDOWS\system32\Ati2evxx.exe C:\Program Files\Analog Devices\SoundMAX\SMAgent.exe C:\WINDOWS\system32\svchost.exe C:\Program Files\…
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני רוצה ליצור סרטון למוצר, בצורת וידאו עם עריכה, ולהפוך אותו לפלאש, כדי לעלות לאתר. כמו זה: http://www.genius-germany.de/english/schneidgeraete/zwiebelschneider/animation.html אין לי נסיון/ידע בכלל הפלאש. האם יש תוכנה שיודעת להמיר מ AVI (או |MPG) ל FLASH? תודה
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
זה ישן מאוד, עישיתי את זה לפני שנתיים בפוטושופ 7 [attachment deleted by admin]
-
- 10 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אין לי את האפשריות בצד שמאל של יצירת כונן חדש וכו'.. ראו תמונה: [attachment deleted by admin]
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
ניכנסתי ל MSN LIVE והוא לא נותן לי להתחבר לMSN הוא נותן לי קוד שגיאה - 80048820 וקוד שגיאה מורחב - 80048412 ניסיתי למחוק ולהתקין מחדש מחקתי את ה MSN PLUS יש שם פותר בעיות ניכנס ועשיתי כל מה שהוא אמר וכלום לא עוזר... אין לי מוסג מה לעשות וד"א זה קורה לי רק במחשב שמחובר דרך הרשת במחשב השני אני ניכנס ל MSN והכל טוב אין לי פיירוול ( הם מבוטלים גם בווינסוד וגם באנטיווירוס שלי )
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
כל תוכנה או כל פקודה שאני נותן (כולל הוספה/הסרה של תוכנית) לא עולה! עולה המסך של ACD כאילו אמורה להיות תמונה אין לי מושג מה לעשות...מה שגם שהמחשב עולה הדבר היחד שעולה איתו זה הACD בלי האנטיווירוס בקרי שמע... עזרה מישהו? יש לי WIN XP תודה מראש רום
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני מחפש תוכנה שחותכת סרטי AVI שתהיה פשוטה כמוAVICHOP (ז"א להגדיר קובץ כניסה וקבצי יציאה ואת הגודל הרצוי) ותפעל על WIN2K
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
-
חייב דחוף תוכנה שאני יוכל ליכתוב איתה דברים בגיאומטריה יעני להדפיס את כל הצורות האלה...
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
כמו שבכותרת, אני צריך לצרוב סרט על דיסק DVD. איך אני צורב את זה ככה שזה יעבוד על כל נגן DVD רגיל?
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
לאחר הגבלת ה-Upload בתוכנה, הבחנתי שזה לא ממש קורה, בזכות הפינגים הגבוהים בתוכנת Ventrilo. לדוגמא : ברשותי 6 טורנטים פתוחים, כולם מוגבלים ל-1KB העלאה, אך תוכנת BitDefender מציגה מהירות חזור של 17KB. כנראה שמעבר להעלאת מידע (המוגבל ל-1KB*6) התוכנה מבצעת עוד משהו מעבר לזה שאוכל פס חזור? אם מישהו נתקל בבעיה ומצא פיתרון, הודה לו מאוד
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
כבר כ5 שנים אני משתמש בmaxthon בכל הזמן הזה הוא שירת אותי ולא נתקלתי איתו בבעיות מיוחדות. הסיבה היחידה שנשארתי עם הדפדפן עד עכשיו היא רק בגלל האפשרות של לפתוח לינקים על ידי גרירה ושחרור הלינק ע"י הלחצן הימני בעכבר , אני נורא אוהב את האפשרות הזאת והיא נורא נוחה לי , אני יכול לפתוח כך הרבה לינקים בזמן קצר. הבעיה היא שmaxthon 2 הוא כבר דפדפן מיושן , ברמה של explorer 6\7 ואני רוצה להתקדם, התקנתי את maxthon 3 החדש והוא פשוט נוראי, אני לא מצליח למצוא את האפשרות של עריכת הסרגל כלים, אין לו תמיכה בהמון אתרים, האופציה של הפתיחת לינקים האהובה עלי לא עובדת בגוגל , צימצמו את האפשרויות לערוך את הטאבים ועוד. אשמח אם מישהו יוכל להמליץ לי על דפדפן שיש לו תוסף או אופציה של פתיחת לינקים כמ…
-
- 11 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היי התקנתי קילוגר במחשב ומה שקרה הוא שנוסף לי שפה רוסית למקלדת, שאני מנסה להפוך לאנגלית דרך control shift יוצא לי רוסית ואז אני צריך ללחוץ שוב כדי לעבור לאנגלית, בדקתי באפשרויות שפה במקלדת רשום שם רק עברית ואנגלית בלי רוסית. מחקתי את התוכנה אבל גם זה לא עזר
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
הורדתי סרט HD ב4 חלקים עכשיו פתחתי כל חלק בנפרד הכל טוב..לא רשום שהכרך פגום או נפגע... אחרי זה חילצתי את הסרט פתאום זה אומר לי שאחד החלקים פגום... וזה לא הגיוני כי פתחתי כל חלק בנפרד והכל היה טוב... וזה כבר סרט שני שזה קורה לי...האתר טוב אנשים אחרים הורידו ועבד להם מצוין הסרט. מה הבעיה ?
-
- 10 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום! כל הזמן נשאר לי איזה שורה מסרגל הכלים של התוכנה האחרונה שפתחתי ורק עם אני עןשה RESTART זה נעלם אבל חוזר עם התוכנה הבאה שאני מפעיל ראו צילום מסך מצורף בבקשה סימנתי באדום
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היי אני צריך תוכנה להמרת קבצי PDF ל Doc וההפך. יש לי את Nitro Pro 8 אבל הבעיה איתה היא שכשאני הופך מPDF ל DOCX העיברית יוצאת הפוכה ... למישהו יש ניסיון עם זה ? אשמח לעזרה תודה
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
מחפש המלצה לתוכנה שמורידה לינקים אוטו' מאתרים כמו rapidgator.net/ מהאתרים האלה שאחרי שמורידים צריך לחכות כמה שעות, אני מחפש תוכנה טובה שאני יכול להשים בה את כל הליניקים וללכת לישון.
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-