תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,196 דיונים בפורום זה
-
-
עשיתי פירמוט והמערכת הפעלה שאותה התקנתי היא WIN XP PRO SP3 ENGLISH, קודם כל התקנתי את MUI שיעשה לי את המערכת הפעלה לעברית. עכשיו אני לא מרוצה מEXPLORE 7 יש דרך לחזור ל6? ההסרה של זה לא מופיעה לי בהוספה והסרה של תוכנות. הא ועוד שאלה יש לי גם WINDOWS MEDIA PLAYER 11 באנגלית.. יש עידכון בMICROSOFT שישנה את השפה לעברית?
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
לצערי כבר מספר ימים העדכון זמין אבל לא התקנתי כי גם בפעם הקודמת היו לי בעיות אבל איכשהו הצלחתי להיפטר מהן. עשיתי טעות והתקנתי לפני כמה דקות ועכשיו משום מה אני נתקע עם האינטרנט בצד ימין בכל פעם שאני פותח קובץ וידאו. זה ממש פוגע בצפייה ואני לא יודע מה לעשות. אנא ממכם עזרו לי :embarrassed:
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי, אם מישהו יוכל לעזור לי ברעיון לסמינריון לתואר ראשון במחשבים ומערכות מידע זה יהיה מעולה. אני מיואשת כבר לגמרי. כל רעיון שאני שולחת למרצה, הוא מבטל אותו. זה צריך להיות פרויקט ללקוח (פרויקט שיש בו לקוח שמעוניין בו) או פרויקט יזמי שעוסק ברעיון טכנולוגי-עסקי, שיש לו מימוש בתוכנה. בכל מקרה יש לכלול תוכנה שאנו כותבים. לדוגמא רעיון שהוא שלל לי: אפליקציה המאפשרת לסטודנטים לתת משוב למרצים, הסטודנטים יתחברו לאפליקציה המבוססת client – server, יענו על שאלות המוצגות לפניהם ויגישו את הטופס שבסופו יועלה לבסיס הנתונים שיושב בשרת המארח. הוא אמר: "נראה לי שהפרויקט פשוט מידי ואין בו שימוש בשום טכנולגיה "מענינת" כנדרש מפרויקט כזה." אשמח לכל רעיון ועזרה!!! תודה.
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
עד אתמול השתמשתי בסידרת NORTON INTERNET SECURITY 2002/2003, והיה מאטה את ביצועי המחשב באופן משמעותי, מישהו מכיר תוכנת FIREWALL שעובדת ברקע בלי להפריע לביצועים. תודה מראש.
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אוקי כול הודעה שנייה פה זה "תעזרו לי פענח תלוג" וכאלה אז הנה הפתרון כנסו לפה http://www.hijackthis.de ותשימו את הלוג במקום שלו ותלחצו על anlyze יאלה שמישהו יוסיף את זה לסטיקי ולנעול!
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הכי חשוב בתוכנה שאפשר ליגרור תמונות מוזיקה וליצא לקובץ עצמאי שכל אחד יכול ליפתוח בלי להעזר בתוכנה עצמה מה אתם ממליצים ? תודה מראש!
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
נגמר לי המנוי לקספרסקי, ועד שאני אקנה את החדש אני צריך משהו שיגן לי על המחשב (הזונות בKAV סוגרים את הברז לגמרי כשהמנוי נגמר ) תודה
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מה אני צריך לעשות כדי שאני אוכל להעתיק קבצים שגדולים מ4 GB? כשניסיתי הייתה לי את ההודעה הזו: There is not enough space on the disk. ! Write error: only NTFS file system supports files larger than 4 GB מה עלי לעשות?
-
- 15 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי תוכנה חינמית חדשה להשבחת ה clipboard. מדובר בתוכנה בתחילת דרכה כאשר בהמשך יתווספו תכונות חדשות לניהול ואירגון המידע. אשמח לקבל הערות והארות. תודה http://www.aiclipboard.com
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
כותרת
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
תודה על העזרה...
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם! הורדתי מהאינטרנט וידאו חינמי ב HD חיברתי את מסך ה LCD 37 שלי בסלון עם כבל RBG רגיל למסך.ניסיתי לנגן את הקובץ בנגנים הסטנדרטים מדיה פלייר פוואר דיוידי ביאס פלייר וכו שום נגן לא מסוגל לנגן את הקובץ בטענת קובץ לא נתמך. היחיד שמסוגל הוא הנגן של נרו שאומר שהרזולוציה לא מתאימה אבח הוא מנגן בכל זאת מה אתם ממליצים?אולי נגן מיוחד שמסוגל לנגן HD או אולי קודק תומך או להעלות רזולוציה? והאם כבל RGB בכלל מסוגל לעמוד בדרישות?
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
כאשר אני מנסה להפעיל קובץ וידאו בגלישה דרך הכרום אני מקבל הודעה (מצורפת תמונה) שיש צורך ב...(אני מניח שמדובר בתוסף שצריך להתקין. האם אכן מדובר בתוסף שחסר ואם כן איזה תוסף חסר?
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
אני מחפש דיירברים למחשב מאוד ישן (כמה שנים טובות ) יש לי את התוכנה אוורסט יש שם את הקטגוריות: Computer Motherboard Display Multimedia Storage Partitions Input Network Peripherals DMI חשבתי לתת פרינט סקרין של הקטגוריות הנחוצות כדי לתת את השם המלא של הרכיבים הנחוצים מישהו יכול לרשום אילו מהקטגוריות הבאות לעלות?
-
- 13 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם. אני רוצה רק לציין בפני המנהלים שת'רד זה אינו ספאם, אלא המלצה על תוכנה מעולה. ובכן, תנסו את התוכנה Magic Folders מכאן (חלונות XP). התוכנה "מחביאה" תיקיות שאתם לא רוצים שיסתכלו בהן יותר מידי... אתם יכולים לפתוח את התיקיות רק לאחר הקשת סיסמא. הקאטצ' הוא, שהתיקייה לא מוגדרת בנסתרת, היא פשוט לא באמת שם. ע"י מקש מהיר שאתם מגדים (Ctrl + Alt +) אתם פותחים את תיבת הסיסמא ומאפשרים לתיקייה להיות נצפית. פשוט תוכנה אידיאלית לרבים מאיתנו אני מאמין. תהנו. עומר
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מדי פעם יוצר לי בטעות לסגור את הדפדפן איך עושים UNDO לזה ?
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
במשך שנים אני משתמש בקספרסקי אינטרנט סקיוריטי להגנה על המחשב הביתי שלי ומרוצה ממנו. רציתי לברר האם עדיין זו התוכנה המועדפת או אולי יש כבר דברים טובים יותר. אשמח להמלצות. תודה
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מיקס עם איזה טראנס והמוזיקה של השיר ברקע מפריעה לי לעשות את המיקס איך אפשר להוריד אותה? אם הדבר אפשרי בכלל?
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם. יש לי את הגרסא האחרונה של פיירפוקס. ברגע שאני נכנס לחשבון שלי ב GMAIL, היישום של פיירפוקס מתחיל לחרפן את המעבד. הוא לוקח ממנו 50%+ שימוש וזה לא מפסיק אפילו לא אחרי שעה, והגודל זכרון של פיירפוקס עולה לכמה מאות מגה, דליפת זכרון. זה קורה רק באתר של ג'ימייל, ראיתי באינטרנט שלעוד אנשים יש את הבעיה הזאת, ולא ממש מצליחים לפתור את זה. באינטרנט אקספלורר אין שום בעיה, רק בפיירפוקס. גם לכם יש את הבעיה?
-
- 13 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש אתר שמתמש ב JavaScript ואני לא מצליח להפעיל את האפשרויות שבאתר (לאחרים זה עובד). אני חושב שיש לי בעיה בהפעלת JavaScript בדפדפן. יש אפשרות ל תיקון\התקנה של JavaScript ?
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
היה לי בעיה במחשב ופירמטתי אותו . התקנתי הכל חוץ מאת הקול . אם אפשר דריבר או משהו כזה כדי שאני יוכל להתקין את הקול . לוח אם : P5VD2-MX SE . וינדוס : XP . מי שיביא קישור שבאמת יעזור אני ידאג לגמול לו . ואני מבין טיפה במחשביים ניסיתי את מה שיש באתר של asus אבל לא הולך לי מישום מה . תודה .
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
כבר הרבה מאוד זמן אני מחפש מדריך להורדה דרך מירק אבל אנטי לא מוצא שום מדריך נורמלי אז אם מישהו יכול בבקשה למצוא לי מדריך טוב בשביל מירק אני ממש יודה לו זה ממש יעזור לי אבל אני רוצה שתגידו לי על איזה גירסה הוכנה המדריך שהבאתם לי כי מלא פעמים מצאתי מדריך אבל אני לא יודע לאיזה גירסה ולכן הוא לא מתאים לי כי הגירסה שלי שונה. אזבבקשה עתזרו לי ותביאו לי אני הגירסה והמדריך להורדה דרכה!
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הלכה לי מערכת ההפעלה ואני זקוק ל DOS שיעלה מתוך DISK ON KEY עם תמיכה ב NTFS . זקוק לעשות גיבוי (העתקה וכ'). תודה מראש
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני מחפש תוכנה שאני יוכל להטמיע את התרגום לקובץ AVI וכל שאר סוגי קבצי סרטים מבלי שלאחר ההטמעה אני יצטרך לצרוב את הסרט יותר פשוט אני רוצה להטמיע לכל הסרטים שלי שעל המחשב תרגום לצמיתות
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-