תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,196 דיונים בפורום זה
-
אוקי כול הודעה שנייה פה זה "תעזרו לי פענח תלוג" וכאלה אז הנה הפתרון כנסו לפה http://www.hijackthis.de ותשימו את הלוג במקום שלו ותלחצו על anlyze יאלה שמישהו יוסיף את זה לסטיקי ולנעול!
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי חשבון באתר כל שהוא דרך FF אני מצליח להכנס אבל אני לא מצליח לראות את התוכן באתר נגיד אני עושה לוחץ על משהו , אז רשום לי "אנא המתן לקבלת הנתונים" ופשוט בשורת מצב רשום "הסתיים" וב-IE בכלל אי אפשר להכנס לתוך החשבון כי בשביל להכנס לחשבון יש אישור בתמונה ועל התמונה יש לינק (ז"א תמונה שכתוב עליה אישור ועשו שמתי שנלחץ על התמונה זה יוביל אותי לכניסה לחשבון). וב-IE אני בטוח שהוא יראה לי את התוכן באתר.. מה אפשר לעשות ?
-
- 14 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי, איזה תוכנות הייתם ממליצים לי, להשים למחשב לאחר פירמוט. בקשה רק לתוכנות חינמיות לחלוטין ! הדגש פה, על תוכנות חינמיות שחובה עליהן להיות בכל מחשב ושיתנו פתרון לכל בעיה עתידית. לדוגמא: אנטיוירוס, נגן עם קודדים, אבטחה וחיזוק וכו'.. ד"א, למנהלים - עיינתי באשכול המומלצים ולא מצאתי את מה שחיפשתי. אלפי תודות. אמיל.
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני חדש כאן בפורום ואני חושב שיש כאן קהילה רצינית מאוד (ואיכותית!) http://kshayk.deviantart.com/gallery/38621967#/d59to4g תמונה: מה דעתכם? (:
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
האם מישהו בדק את ההבדל באיכות בין שני התוכנות האלו? בשבילי ה CCE יותר מדי מסובך ולוקח הרבההההה מאוד זמן. מצד שני dvdshrink מאוד פשוט,ביצעתי כבר כמה וכמה גיבויים לסרטים שלי והאיכות ממש טובה,אז למה יש כאלו שאומרים שה CCE יותר טובה?
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם לפני כמה ימים נאלצתי לאפס ביוס בגלל ניסיון OC לא מוצלח לפני המקרה התרגלתי להוריד על מהירויות של 150-200-250-300+ באימיול, ואחרי זה אני מוריד על מקסימום 10. גם קבצים בעלי המון מקורות. מה יכול לגרום לבעיה ואיך אפשר לתקנה? תודה מראש, אבי.
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
כל הפינגים של השרתים בתוכנה נמוכים והתוכנה מסרבת להתחבר אליהם יש למשהו רעיון מה לעשות?
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, התקנתי מחשב חדש עם חלונות XP וחייגן של בזק BEZEQ-ADSL. כאשר אני מתחבר עם החייגן ברגע שמתבצעת התחברות ה IE נפתח אוטומטית ואני לא מעוניין שהוא יפתח כלל. גם כשאני מתחבר לאינטרנט דרך לוח בקרה וחיבורי רשת יש אותה הבעיה. אין אפשרות לגבי ה IE בחייגן של בזק ובזק ונטוויזן לא מכירים את הבעיה. המחשב חדש ולא מותקנות עליו תוכנות מיוחדות חוץ מדרייברים. גרסת ה IE היא 8. התקנתי גם פיירפוקס והפכתי אותו לברירת מחדל ועדיין ה IE עולה אוטומטית בעת התחברות. מישהו יודע איך פותרים את הבעיה?
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
כל אתר עולה לי חוץ מ YNET ,מה יכולה להיות הבעיה? מחקתי את האנטי וירוס וניסיתי לגלוש מ 4 דפדפנים שונים. עדכון: שחיפשתי את YNET דרך גוגל האתר עולה דרך הכתובת : http://www.ynet.co.il/home/0,7340,L-8,00.html אבל שאני כותב YNET.CO.IL בלבד האתר לא עולה,וזה לא קרה בעבר.
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
נגיד עם אדסל... אז שהמחשב המסויים שעליו התוכנה תותקן יוריד בב 30 קיי במקום שישים.... תודה
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי חברים התוכנה הפסיקה לעבוד כראוי. בפתיחה אני מקבל חלון ובו הודעה שעלי להתקין עידכון שלה, וכשהיא נפתחת אני מקבל את הודעות החלון בג'יבריש. תודה
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
אני מנסה לאתר בעיה של קבצים שיוצאים פגומים בהורדה ישירה. האם זה ההרדיסק, הזכרונות או אולי הראוטר או גרסת הקושחה שלו? יש לי ראוטר של D-Link 6740U VDSL ולפני כמה ימים שדרגתי לו את הקושחה לגרסה 2.53 שפורסמה בפורום של D-Link לאחר מכן נאמר לי בפורום שהקושחה הזו היא גרסת בטא. מה כדאי לעשות או איפה כדאי להתחיל? אודה לעזרתכם בנושא.
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מישהו מכיר תוכנה כזאת ? ואני לא מדבר על וינאמפ אלא על תוכנה שיכולה להפעיל דיסקים בצורה דיגיטלית בדיוק כמו המדיה פלייר. והכי חשוב שיהיה לה אקוליזר ואפשרות להקטין אותה לTRAY כי זה ממש משגע שהמדיה פלייר נמצא תמיד בTASKBAR. תודה מראש !
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי אני צריך תוכנה להמרת קבצי PDF ל Doc וההפך. יש לי את Nitro Pro 8 אבל הבעיה איתה היא שכשאני הופך מPDF ל DOCX העיברית יוצאת הפוכה ... למישהו יש ניסיון עם זה ? אשמח לעזרה תודה
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
התקנתי תוסף שמבטל פרסומות פלאש ובמקומם מציג מסגרת ריקה עם האות f שצפה בפנים ,וזה די מעצבן. אני מצרף שתי תמונות של אותו עמוד אינטרנט.אחת עם firefox והשניה עם AVANT שמשום מה יודע לבד להבחין מתי ה-פלאש הוא פרסומת ולחסום אותו לבד. (אגב,IE7 עם IE7PRO נותן תוצאה זהה לזאת של ה-AVANT ) . מישהו מכיר תוסף ל-firefox שיכול להציג את הדף כמו ב-AVANT ? [attachment deleted by admin]
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
ישמח לקבל הסבר מפורט איך להשתמש בזה תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
ברשותי מס' סרטים שאני מעוניין להפוך ל-SVCD לכן אני רוצה לחלק אותם ל 2 בכדי שיכנסו ל 2 CD'S איזה תוכנה הכי מומלצת? והאם יש תוכנה שעושה את 2 הפעולות (מחלקת ל 2 ומקודדת לפורמט SVCD) ???
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
שלום אני משתמש בתוכנת BS PLAYER לצפיה בסרטים עם תרגום אבל התוכנה לא יכולה להריץ לי קבצי MKV ובגלל זה אני לא יכול לראות את הסרטים האלו עם תרגום אני משתמש גם ב CCCP מישהו יודע למה זה ואולי איך אפשר לסדר את העניין? תודה רבה שכחו מזה הסתדרתי
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
בנתיים רק במדייה פלייר אני רואה כתוביות בעברית. יש אפשרות להגדיר את media player classic -home cinema שתציג גם היא כתוביות בעברית או את VLC ?
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היו לי כמה קבצי וורד וקיבצתי אותם בוינראר ועשיתי סיסמא כדי שאף אחד לא יראה אותם עכשיו שכחתי את הסיסמא אולי מישהו מכיר תוכנת פריצת סיסמאות בוינראר?
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום. כשאני מנסה לנגן קובץ וידאו אני יכול רק לשמוע את הסאונד ואני רואה רק שחור. התקנתי את LH CODEC 2.5 החדש וכשזה לא עבד הסרתי והתקנתי את K-LITE 3.9 וזה גם לא עזר. בנוסף בדקתי עם התוכנה G-SPOT והיא אומרת שהקודק עצמו מותקן. יש לציין שכאשר הקודק לא מותקן אני שומע קול אך אני לא רואה שחור אלה את "הויזואליזציה" של הנגן (ומפעל כאשר שומעים קבצי מוזיקה) אני אובד עצות, ואשמח לעזרה. תודה.
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מה הכוונה אני רושם כוכבים והיא מראה את זה כמו שזה באמת רשום
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-