עבור לתוכן

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by moshen1169,

1.יש לי idm 6.07 והורדות מ FILESONIC נתקעות המון פעמים באמצע ההורדה כנ"ל בגירסה 6.08 beta v האם זאת בעיה בשרת או באג בתוכנה? 2.מתי שאני גורר כתובת ל IDM הקובץ מופיע לי כ RAR ולאחר כמה שניות הוא הופך HTML שאני לוחץ עליו נפתח רק דף אינטרנט? תודה

2. Started by shevah,

שלום לכולם, בעבר הרחוק השתמשתי ב AD AWARE אבל הכלי שלהם התדרדר ועברתי לSPYBOT. מזה זמן רב הSPYBOT לא מצוא אצלי במחשב שום כלי זדוני, אני זוקף זאת לטובת הקספרסקי. אבל אני מרגיש שגם הכלי הזה לא עודכן שנים רבות (עכשיו עובדים על גרסה 2) ומחפש כלי נוסף. מצאתי ביקורות ישנות למדי ואני תוהה אם אתר מכובד כלשהו עשה ביקורת מקיפה. תוכלי להפנות אותי לכלי שמוכח ביעילותו או לחלופין ניצח בהמון מבחנים? תודה.

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  3. שלום! אני מעוניין ללכוד (capture) ווידאו שמועבר בצורה stream מהתאר הבא: http://www.sscnet.ucla.edu/college/CollegeCommencement.php כיצד אפשר לבצע זאת? (מאוד חשוב לי) מודה לכם מראש!!!

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  4. Started by Morphine,

שלום, יש לי קובץ Rar שמבקש ממני סיסמה כדי לחלץ את הקבצים. מצורף לכך אתר ששם אני אמור למצוא את הסיסמה לא לפני שאני ממלא סקר ופרטים אישיים כמו כתובת וטלפון. אני לא אעשה את זה. האם ישנה דרך לחשוף את הסיסמה איכשהו? מדובר בקבצים חשובים ביותר. תודה רבה!

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  5. Started by alienboo,

מישהו נתקל במצב המעצבן של ניסיון גישה לגוגל או לאתר אחר והפנייה לאתר WWW.CPANEL.NET עם הודעה שאין אתר פעיל בכתובת הנתונה ? מישהו מוכן להדליק את האור במערה שלי ? אני לא זוכר שמכרו את גוגל :-\

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  6. Started by AMD-XP,

היי, שלום לכולם, האם ניתן להתקין את NORTON INTERNET SECURITY על WINDOWS XP ? אני זוכר כמה בעיות עם התוכנה, האם יש גרסה מיוחדת ל XP ? או שניתן להוריד פאטץ ? תודה רבה.

7. Started by e-r-a-n,

שלום ניגש בקצרה לעניין יש לי הרדיסק של 60 ג'יגה שעליו מותקן כמובן ה Windows והפורמט של הכונן הוא NTFS עכשיו אני רוצה לשנות אותו מבלי לפגוע בתכולת הכונן ל FAT32 כמובן.. אפשר הדרכה?

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  8. כמובן אחרי כמעט שנה של עבודה ללא פרמוט התחלתי להרגיש ממש לאחרונה איטיות מסויימת במחשב, כמובן שאין שום מרגלים, וירוסים, סוסים טוריאנים, ושום תוכנה שגוזלת את הזיכרון או המעבד. אני יותר חושב בכיוון של הרג'סטרי כי התקנתי הרבה תוכנות ומחקתי הרבה תוכנות, ואני בטוח שהרג'סטרי הוא לא כמו שהיה פעם. קיימות המון תוכנות בשוק, שמתקנות רג'סטרי ועושות איחוי, אבל השאלה היא מה התוכנה הכי בטוחה, ומה התוכנה שאתם ממליצים, כי אני לא רוצה להתקין תוכנה שתעשה טעויות ותמחוק ערכי רג'סטרי שיפגעו במערכת או בתוכנות קיימות. ודרך אגב, מה הסיכון בשימוש בתוכה כזאת? האם אתם ממליצים לעשות תיקון ואיחוי?

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  9. נראה לי שהכותרת מובנת... הורדתי סרט, זה בא ב4 חלקים, ואני רוצה לחבר את זה לקובץ אחד, type- mpg תודה יונתן

10. אני משתמש בתוכנת Microsoft Office outlook 2003. אני רוצה לעשות חיפוש על מיילים בטווח מסויים של תאריכים, של כל המיילים בשבועיים הקודמים... כשאני משתמש באפשרות של חיפוש מתקדם: (כלים->חיפוש->חיפוש מתקדם או באנגלית, Tools->sFind->Advanced Find) אני מקבל בודעת שגיאה. ככה אני מכניס את הערכים: ההודעת שגיאה שאני מקבל היא: (בעברית) ובאנגלית: מישהו יודע איך צריל לעשות את החיפוש הזה?

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  11. Started by weissby,

עכשיו גיליתי את נושא התוכנות וקטוריאליות למשל יש את האילוסטרייטר ופריהנד.. פוטושופ שזה דבר שאני יותר מכיר זה שייך לתוכנות ה..ממ.. לאן זה משתייך בדיוק? ועוד דבר, אני רוצה לדעת אם קיימים עוד סגנונות של תוכנות חוץ מהתוכנות הנ"ל? ואיזה מן תוכנות אלה 3dmax ןmaya וpremiere? בכלל..תזרקו כל מיני שמות של תוכנות שהן מוכרות יחסית ותגידו בבקשה לאן הן משתייכות? וקטוריאלי או לא ויקטוריאלי?[br]פורסם בתאריך: 10.03.2007 בשעה 16:12:25 מישהו? :

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  12. מאז שהתקנתי במחשב הישן שלי את הדרייברים של VIA אין לי בתפריט התחל אפשרות turn off computer יש רק log off ואין אפשרות RUN ניסיתי ALT +F4 והוא כותב לי the operation has been canceled due to restrictions in effect on this computer. please contact your system adminstrator כנ"ל גם לגבי windows key + R ככה שאין אפשרות בכלל לכבות את המחשב או להשתמש בפקודת RUN עד שאני עושה logoff ומחליף משתמש HELP :s05: הנה זה בדיוק הבעיה שלי: http://www.cisco-cert.com/Windows_XP_General/625594-Shutdown-Button--Run-Command-Disappeared

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  13. Started by cutOFtea,

שלום רב, אני חושב שיש לי בעיה של זליגת זיכרון במשחק FS 2004 בגלל שאחרי 20 דקות רצופות של משחק ה- TASK MANAGER מראה ניצול של 1.8 ג'יגה של זיכרון (דבר שמעולם לא נתקלתי בו). האם ישנה איזושהיא תוכנה אשר מראה לי איזה קבצים שואבים כ"כ הרבה זכרון ??

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  14. משום מה אינני מצליחה להתקין ADOBE PLUG IN FLASH לא במוזילה ולא בפיירפוקס למרות שחיפשתי משהו שיהיה מתאים לדפדפן.. :'( אודה לכם אם תוכלו לעזור לי ..אני מאוד מתקשה לתפעל את האינטרנט ככה :s05: ???

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  15. הלכה לי מערכת ההפעלה ואני זקוק ל DOS שיעלה מתוך DISK ON KEY עם תמיכה ב NTFS . זקוק לעשות גיבוי (העתקה וכ'). תודה מראש

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  16. שלום לכולם עשיתי סרט בפרימייר וכל פעם שאני עושה EXPORT הסאונד יוצא באיכות נוראיתתתתת. אני צריך להשתמש באיזה מוקדד או משהו? אם כן באיזה? ואיך מתקינים? חח תודה [= נ.ב אני צריך את זה למחר

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  17. Started by נ,

flash 8 - יש חיבור מהיר - יש רמקולים - יש אקספלורר - יש פיירפוקס - יש להירשם? - נרשמתי (כולל הזיפ האמריקאי המקולל) אבל הפנדורה? מסרב לעבוד ולא משנה שאני כבר חצי שעה מאיימת על המחשב במוות איטי ואלים Please help http://www.pandora.com/

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  18. Started by RUJI,

טוף אתם אולי לא יודעים אבל אני יספר לכם, אני מקודד סרטים ל-DVD והייתי צריך לצייר איזה לוגו לקבוצה שלי...והנה זה מה שיצא בפוטושופ (: הקבוצה נקראת Tara Production. על שם הכלבה הכי חמודה בעולם של חבר שלי! טרה (: http://grm.m.walla.co.il/briefcase/00f3/a/y/f/o/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/r/200508191905309426/200508191938437007/Tara_Production.gif תגובות יתקבלו בברכה...

19. אני עובד תחת סביבת ווינדוס והדרך שהמחשב משתמש ב PF אינה יעילה. יש לי 768MB בזכרון הפיזי וכאשר נמצא בשימוש 350MB בPF וקרוב ל300MB בזכרון הפיזי לדעתי נראה שהמחשב היה צריך להפנות את רוב המידע לזכרון הפיזי ולא לזכרון הוירטואלי בגלל ההאטה שנגרמת עקב כך. האם יש תוכנה מסויימת שתבצע ניהול יותר חכם של הזכרון???? אני לא מעוניין להקטין את הPF . יש לציין שאני עובד במחשב אחר תחת סביבת לינוקס-אבונטו ושם הניהול של הזכרון הפיזי מול הזכרון הוירטואלי מתבצעת בחוכמה ורוב רובו של המידע נשלח לזכרון הפיזי בעוד שהזכרון הוירטואלי משמש רק למקרים חריגים שבהם מלאי הזכרון הפיזי עומד להסתיים. אשמח לקבל תגובות בתודה מראש.

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  20. יש לי בבית כמה הרידיסקים משהו כמו 3 אני אל צריך אותם בנפרד השאלה שלי היא האם אני יכול ליצור מכל השלושה מחיצה אחת האם אפשר לעשות את זה דרך Partition Magic או שאני חייב דרך הדוס?

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  21. Started by pro,

יש לי אמולטור לMACOS אבל ברצוני לדעת אם זה שJAGUAR יעבוד בPC יעבדו בה משחקים?

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  22. Started by idanpc,

נא לפרט מעבד,זכרון,HDD הציון שקיבלתי: מעבד: 4433 amd 1700XP זכרון:3081 ddr 128 הארדיסק: 445 ישן wD 20GB

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  23. Started by BONO,

הורדתי מקודד XVID וכשאני מנסה לפתוח את הסרט הוא רושם unknown format (xvid) איזה מקודד אני צריך אז? חרשתי על האתר www.divx-digest.com מישהו יכול לתת לי לינק וגם כשאני מנסה להפעיל את הסרט הצלצול אי אפשר לשים סאונד אחרי שתקנתי נימו זה עבד אבל היה פתאום מלא בעיות בתמונה טשטוש וירוק כזה מישהו יכול לעזור לי בבקשה

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  24. Started by x-dude,

האם מישהו בדק את ההבדל באיכות בין שני התוכנות האלו? בשבילי ה CCE יותר מדי מסובך ולוקח הרבההההה מאוד זמן. מצד שני dvdshrink מאוד פשוט,ביצעתי כבר כמה וכמה גיבויים לסרטים שלי והאיכות ממש טובה,אז למה יש כאלו שאומרים שה CCE יותר טובה?

• 10 תגובות
    • 1k צפיות
  25. Started by titun92,

שלום רב יש לי פרוייקט לסרטוט סקיצות של דירות כמו כאן איך נקראת התוכנה או משהו בסגנון תודה מראש. http://cafe.themarker.com/media/t/159/612/9/file_0_big.jpg

• 1 תגובה
    • 1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים