תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,195 דיונים בפורום זה
-
כשאני מכבה את המחשב - צצה לה הודעה בה רשום שד"ר ווטסון ביצע פעולה לא חוקית ונאלץ להסגר. הודעה זו נמשכת כמה מאיות שניה ואז המחשב נכבה. :argue:
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אהלן אנשים יקרים, אחרי חפירות רבות ברחבי האינטרנט וניסיונות רבים אני נאלץ לפנות למומחים! אני מנסה לעשות דבר פשוט כמו לעשות אוטומציה לקיבצי RAW! כמובן שאני מעוניין בכיווני RAW מסויימים לכל קבוצת תמונות, ועדיין ללא הצלחה. על פניו הבנתי שהעיניין אמור להיות פשוט, ואפשרי דרך פוטושופ בלבד ולא בריד'ג. חייב עזרה כאן... תודה, שחר.
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
כפי שהבנתם מהכותרת,אני זקוק לתוכנה שכזאת, שמאפשרת גם רשת ביתית, כלומר שמאפשרת למחשבים אחרים (המחוברים בLAN למחשב שבו היא מותקנת) גישה לאינטרנט (שיתוף אינטרנט מוגדר בעזרת INTERNET CONNECTION SHARING של WINDOWS) וגם מאפשרת לאותם מחשבים גישה לקבצים שאני משתף ברשת ביתית מהמחשב שלי אני מעדיף שהתוכנה תכלול אנטיוירוס ופיירוול שאלו הם רכיבי חובה מבחינתי, מעבר לזה, אנטיספאם וחוסם פרסומות וחלונות קופצים אינם חובה. אם יש מישהו שמכיר תוכנה בסגנון, שטובה יותר ה NORTON INTERNET SECURITY, אני אשמח לשמוע את המלצותיו. תודה רבה רבה לעונים מראש.
-
- 14 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, יש לי תמונה. מתפריט image->image size עולה שמימדי התמונה הם: width:4.5 cm, height:6cm ו resolution:300pixels/inch. canvas size הינו בעל מימדים זהים לאלו של ה image. ברצוני להעביר את התמונה, לצורך הדפסה, לדף A4. מתפריט file->new אני בוחר קובץ חדש. בשדה: preset בחרתי a4 וקיבלתי: width:21cm ו height:29.7cm. הערך של resolution:300pixels/inch. ברצוני להדפיס את התמונה. אני בוחר: file->print וקופצת לי הודעת שגיאה האומרת: The image is larger than the paper's printable area. היינו, התמונה גדולה מהנייר להדפסה. איך ?!!! כל כולה התמונה 4ס"מ על 6"מ? היא ממוקמת על a4 איך יתכן שהיא גדולה מהנייר להדפסה (a4) ? כנראה שאני לוקה בהבנת מידות תמונה. מישהו יודל להדריך אותי ? תוד…
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, אני מחפש תוןכנה שאני יכול לערוך איתה שירים. לדוגמא : להוריד קטע שקט ארוך משיר מסויים, או להעלות את הVolume של קובץ הסאונד המסויים.. מישהו מכיר תוכנה טובה? תודה לעונים.
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי סרט WMV אני רוצה לפתוח אותו שריאתה אותו מי שהוא יודע איך אני יראה את הסרט הזה הוא איזה תוכנה עושה שאני יראה את זה
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני רוצה לקנות את התוכנה לא לצרוב ולא לקנות צרוב תודה רבה מיכל
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני יודע שבמאק זה מאוד חשוב שתהיה תוכנה שמנהלת את הפונטים ופותחת רק את אלו שצריך בשביל לעבוד כי אחרת זה מאוד מכביד על המחשב (תוכנה פופולרית "מזודה"). אבל ב-PC פשוט זורקים אותם לתוך תיקית גופנים בקונטרול פאנל. האם יש צורך בתוכנה כזו? ואם כן מה היא עושה. ניתקלתי בתוכנה שנקראת X-FONTER אבל אני לא מבין בדיוק מה היא עושה ואם יש בה צורך, מישהו אולי מכיר ?
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אז ככה, היום בבוקר ההודעה קפצה והמשיכה לקפוץ כ 10 פעמים ברצף עד שנעלמה ל 5 דקות ושוב חוזר חלילה. איך אני נפטרת ממנה או יותר טוב פותרת את הבעיה? הרי ההודעה: אני פשוט לוחת CANCEL איזה 10 פעמים עד שהיא לא חוזרת אבל 5 דקות אחרי היא שוב פעם קופצת.
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
נגיד עם אדסל... אז שהמחשב המסויים שעליו התוכנה תותקן יוריד בב 30 קיי במקום שישים.... תודה
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני צריך לחלץ קובץ ששוקל 16GB מתוך RAR. הבעיה: ב-C יש לי רק 12GB פנויים (אבל הקובץ נמצא על דיסק אחר עם מלא מקום פנוי). 1) האם יש דרך לחלץ את הקובץ כך שהוא לא יצטרך לעבור דרך כונן C? 2) אם אין אז איך אני מפנה מקום בכונן C? אפשר למחוק ריסטור פוינט? תודה!
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מישהו מכיר תוכנה כזאת ? ואני לא מדבר על וינאמפ אלא על תוכנה שיכולה להפעיל דיסקים בצורה דיגיטלית בדיוק כמו המדיה פלייר. והכי חשוב שיהיה לה אקוליזר ואפשרות להקטין אותה לTRAY כי זה ממש משגע שהמדיה פלייר נמצא תמיד בTASKBAR. תודה מראש !
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
כשאני מנסה לצפות בסרטים אני לא רואה תמונה או לא שומע קול.. לפעמים שניהם ביחד או כל אחד לחוד.. חסרים לי קודקים ככל הנראה של DIVX זה הגיוני ? אם אפשר לינקים מקומות שאפשר להוריד מהם חבילות של קודקים זה יעזור, תודה מראש.. חן.
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם מחר אני קונה את התוכנה קיובייס 5 ,ולי במחשב יש ויסטה 32 . חקרתי על הנושא קצת, אבל לא קיבלתי תשובה חד משמעית,האם הקיובייס 5 יעבוד כמו שצריך על הויסטה 32. אם יש מישהו שניסה את התוכנה 5 על ויסטה 32 ,או מישהו שיודע בוודאות את התשובה ויוכל לעזור אני מאד אשמח, פשוט אני רוצה לדעת האם לקנות התוכנה או לא. תודה רבה אנשים!!
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, אני עובד עם OULOOK 2007 בעברית. הוא מסונכרן עם המייל שלי בג'ימייל. חלק מהמיילים שמגיעים אלי, כתובים בג'יבריש. יש לציין כי לג'ימייל עצמו הם מגיעים כמו שצריך. הבנתי שצריך להגדיר באיזשהו מקום ב-OUTLOOK את הקידוד, אולם לא הצלחתי למצוא איפה. תודה
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
שלום. אני עובד לאחרונה הרבה עם התוכנה שמצויינת בנושא.ואני רוצה להתעמק בה יותר. השאלה האם עבודה איתה מצריכה כרטיס מסך יעודי לעבודה נוחה וחלקה או שגם מחשב עם מפרט כמו שלי יכול להריץ אותה חלק. ראיתי את הקוואדרו FX580 במחיר של 1000 שקל אבל השאלה האם לא כדאי לקנות איזה רדאון 48XX או 4770 ולעשות להם מוד תוכנה. ראיתי פיזית שקוואדרו בה עם גוף קירור של חריץ אחד בעוד ששאר הכרטיסים מגיעים עם גופי קירור אימתניים. חשוב לציין שגם בעבר הייתי באותה דילמה והעלות של הכרטיס היה שקולה מול שידרוג של לוח אם + מעבד + זיכרון מה שגרם לי לוותר על העניין. שאלה נוספת היא האם אני אחליף את הבסיס ליותר חדש התוכנה תעבוד יותר טוב או רק להוסיף כרטיס יעודי?
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום אני רוצה לשלב וידאו במצגת כך שתופיע כחלק מהמצגת ולא תפתח בחלון נפרד תודה
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
אני מחפש דיירברים למחשב מאוד ישן (כמה שנים טובות ) יש לי את התוכנה אוורסט יש שם את הקטגוריות: Computer Motherboard Display Multimedia Storage Partitions Input Network Peripherals DMI חשבתי לתת פרינט סקרין של הקטגוריות הנחוצות כדי לתת את השם המלא של הרכיבים הנחוצים מישהו יכול לרשום אילו מהקטגוריות הבאות לעלות?
-
- 13 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי רשת בבית ודרכה מחוברים לאינטרנט 3 מחשבים. אני מחפש תוכנה שיודעת להגביל את רוחב הפס לכל מחשב ככה שלא יהיה מצב שאחד המחשבים תופס את כל הפס לאחרים. אני מחפש גם תוכנה שתוכל לעשות אותו דבר רק בין תוכנות (שהדונקי או המיול למשל לא יתפוס את כל הפס לאקספלורר או לקאזה). מקווה למצוא משהו בעזרתכם. תודה
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש תוכנות באותו גירסה רק אותיות מבדילות מהם.
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
לאחרונה החלו להיפתח לי בלי הפסקה pop ups בכל תוכנות הגלישה השונות (פיירפוקס, אקספלורר וכו'). ניסיתי להריץ Spybot+Ad aware בכדי להתגבר על הבעיה, אך כלום לא עוזר. כמובן שהאופציה של סגירת pop-ups מופעלת בשתי התוכנות. האתרים שנפתחים בכל התוכנות האלו הם אתרים ישראלים בלבד, למשל: 012, web.sense.co.il וכל מיני אתרי זבל אחרים. כיצד ניתן להיפטר מהמטרד הזה?
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
? אני רוצה שהתיקיית שיתוף תהייה במחשב המארח...
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום... התקנתי היום את התוכנה....ופשוט מוריד לי רגיל מהמחשב...לא מוריד לי קבצים דרך התוכנה.. מה עושים? תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מקבל רק שני משולשים (אפור ולבן - אם זה מאוד מעניין) יש למישהו פיתרון?
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי, אם מישהו יוכל לעזור לי ברעיון לסמינריון לתואר ראשון במחשבים ומערכות מידע זה יהיה מעולה. אני מיואשת כבר לגמרי. כל רעיון שאני שולחת למרצה, הוא מבטל אותו. זה צריך להיות פרויקט ללקוח (פרויקט שיש בו לקוח שמעוניין בו) או פרויקט יזמי שעוסק ברעיון טכנולוגי-עסקי, שיש לו מימוש בתוכנה. בכל מקרה יש לכלול תוכנה שאנו כותבים. לדוגמא רעיון שהוא שלל לי: אפליקציה המאפשרת לסטודנטים לתת משוב למרצים, הסטודנטים יתחברו לאפליקציה המבוססת client – server, יענו על שאלות המוצגות לפניהם ויגישו את הטופס שבסופו יועלה לבסיס הנתונים שיושב בשרת המארח. הוא אמר: "נראה לי שהפרויקט פשוט מידי ואין בו שימוש בשום טכנולגיה "מענינת" כנדרש מפרויקט כזה." אשמח לכל רעיון ועזרה!!! תודה.
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-