תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,195 דיונים בפורום זה
-
כמו שרשום יש לי כמה סרטים בלי כתוביות. הכתוביות בקובץ נפרד . איך אפשר לצרוב את הסרט + הכתוביות ככה שה DVD יקרא ?
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
שימו לב למיומנות, שימו לב לעריכה (איך הורדתי את הרגליים של השחקן מלמעלה) שימו לב לשוק על פניו של האיטלקי.
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יצרתי אימג' והוא שוקל 5.6G אני מנסה להבין איך אני יכול לחלק אותו לשני דיסקים ??? למישהו יש פתרון?
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי, אם מישהו יוכל לעזור לי ברעיון לסמינריון לתואר ראשון במחשבים ומערכות מידע זה יהיה מעולה. אני מיואשת כבר לגמרי. כל רעיון שאני שולחת למרצה, הוא מבטל אותו. זה צריך להיות פרויקט ללקוח (פרויקט שיש בו לקוח שמעוניין בו) או פרויקט יזמי שעוסק ברעיון טכנולוגי-עסקי, שיש לו מימוש בתוכנה. בכל מקרה יש לכלול תוכנה שאנו כותבים. לדוגמא רעיון שהוא שלל לי: אפליקציה המאפשרת לסטודנטים לתת משוב למרצים, הסטודנטים יתחברו לאפליקציה המבוססת client – server, יענו על שאלות המוצגות לפניהם ויגישו את הטופס שבסופו יועלה לבסיס הנתונים שיושב בשרת המארח. הוא אמר: "נראה לי שהפרויקט פשוט מידי ואין בו שימוש בשום טכנולגיה "מענינת" כנדרש מפרויקט כזה." אשמח לכל רעיון ועזרה!!! תודה.
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום רב יש לי פרוייקט לסרטוט סקיצות של דירות כמו כאן איך נקראת התוכנה או משהו בסגנון תודה מראש. http://cafe.themarker.com/media/t/159/612/9/file_0_big.jpg
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, אני עובד עם OULOOK 2007 בעברית. הוא מסונכרן עם המייל שלי בג'ימייל. חלק מהמיילים שמגיעים אלי, כתובים בג'יבריש. יש לציין כי לג'ימייל עצמו הם מגיעים כמו שצריך. הבנתי שצריך להגדיר באיזשהו מקום ב-OUTLOOK את הקידוד, אולם לא הצלחתי למצוא איפה. תודה
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
השאלה בכותרת? האם יש תוכנת צריבה חינמית שנחשבת לטובה?
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אולי אתם זוכרים אבל לפני כמה זמן פירסמתי שיש לי שגיאה בפלאש והמלצתם לי להתקין גרסה חדשה יותר אך הבעיה נמשכת.. כאשר אני משתמש בפלאש לאחר כמה דקות התוכנה פשוט קורסת(הודעת שגיאה של הווינדוז..) גיליתי שגם בתוכנת עריכת הוידאו שלי כאשר אני סוגר תתוכנה היא נתקעת ולאחר כמה שניות גם אז יש הודעת שגיאה.. עוד משהו שקורה במחשב זה שמידיי פעם כל החלונות פשוט נתקעים כאילו המסך נתקע אבל אפשר לצאת מדברים(alt+tab פועל) בקיצור זה מחשב חדש ואני לא מצליח לחשוב על משהו הגיוני שגורם לזה..מישהו יכול לעזור לי? תודה רבה !!
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
האם מישהו בדק את ההבדל באיכות בין שני התוכנות האלו? בשבילי ה CCE יותר מדי מסובך ולוקח הרבההההה מאוד זמן. מצד שני dvdshrink מאוד פשוט,ביצעתי כבר כמה וכמה גיבויים לסרטים שלי והאיכות ממש טובה,אז למה יש כאלו שאומרים שה CCE יותר טובה?
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
ישמח לקבל הסבר מפורט איך להשתמש בזה תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי את התכנה הנל אך בעת צריבת קבצי MP3 שמיועדים לשמיעה בדיסקמן שקורא MP3, הוא לבד ממיר את הקובץ לWAV, כיצד מבטלים זאת?
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
כשאני מכבה את המחשב - צצה לה הודעה בה רשום שד"ר ווטסון ביצע פעולה לא חוקית ונאלץ להסגר. הודעה זו נמשכת כמה מאיות שניה ואז המחשב נכבה. :argue:
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
-
חייב דחוף תוכנה שאני יוכל ליכתוב איתה דברים בגיאומטריה יעני להדפיס את כל הצורות האלה...
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני צריך תוכנת תרגום או קובץ תרגום לסרטים הבאים: אוסטין פאוורס גולדממבר---- והסרט כל הפחדים כולם אם אפשר תסיפו לינק :'(
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, התקנתי מחשב חדש עם חלונות XP וחייגן של בזק BEZEQ-ADSL. כאשר אני מתחבר עם החייגן ברגע שמתבצעת התחברות ה IE נפתח אוטומטית ואני לא מעוניין שהוא יפתח כלל. גם כשאני מתחבר לאינטרנט דרך לוח בקרה וחיבורי רשת יש אותה הבעיה. אין אפשרות לגבי ה IE בחייגן של בזק ובזק ונטוויזן לא מכירים את הבעיה. המחשב חדש ולא מותקנות עליו תוכנות מיוחדות חוץ מדרייברים. גרסת ה IE היא 8. התקנתי גם פיירפוקס והפכתי אותו לברירת מחדל ועדיין ה IE עולה אוטומטית בעת התחברות. מישהו יודע איך פותרים את הבעיה?
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני לא ירחיב במילים, אבל אגיד רק דבר אחד ושזה העבודה הראשונה שיוצאת לי עוד איכשהו בסדר הרוב יוצא כמו של ילד בגן חחחחח. רק תגידו מה לשפר אם יש: http://vidati.deviantart.com/art/Final-Stars-in-the-Dust-78416181 גודל 2400X3000. ** התמונה עודכנה לגרסה הסופית**
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
טוב, נתחיל מההתחלה. לא מזמן האינטרנט שלי התחיל לזחול, ותופעות אחרות התווספו (תמונות מסויימות התחלפו בתמונות שדומות לאזהרה של אנטיוירוס על פרצת אבטחה, כביכול, המסנג'ר סירב להתחבר וכאלה). אחרי קצת התייעצות השתמשתי בכמה תוכנות במקביל בשביל להפטר מהטרויאני (והתוכנות מצאו אותו, אז הוא כנראה היה שם.) אחרי הריסט האחרון של ההסרה חזרתי למצב רגיל (לא בטוח), וכמה שניות אחרי שנטען האקספלורר (explorer.exe, לא iexplorer), המחשב כולו נתקע. עשיתי ריסט וניסיתי עוד פעם, קרה מחדש. עברתי חזרה לסייף מוד, נכנסתי לmsconfig והשבתתי את כל מה שעלה בStartup חוץ מהאנטיוירוס. הפעלתי מחדש את המחשב, ובכל זאת נתקע. מה יכול לגרום לזה? יכול ליהיות שזה האנטיוירוס עצמו, וכדאי לכבות גם אותו ולראות אם זה עוזר…
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אהלן רציתי להסיר את המשחק Max Payne 3 מהמחשב שלי, ולאחר ההסרה קיבלתי שגיאה שזו לא בוצעה בהצלחה. עכשיו אין לי כבר את האפשרות של הסר תוכנה, לא בלוח הבקרה, לא בהתחל וגם לא ב-CCleaner. והמשחק עדיין קיים על המחשב. השאלה האם כרגע האופציה שלי היא למחוק את התיקיה ב-Program Files וזהו, או שיש אופציה להסרה יותר נקיה?
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
בס"ד שלום אחים שלי. יש דרך לחסום כניסה לכל האתרים פרט לרשימה ספציפית שאני עצמי אגדיר? אם כן איך עושים את זה? תודה מראש.
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מקבל רק שני משולשים (אפור ולבן - אם זה מאוד מעניין) יש למישהו פיתרון?
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, יש לי מערכת הפעלה windows SP3 על SP2 (אולי SP1 לא בטוח) הדרייבר של הכרטיס קול מותקן אצלי... וכאשר הווינדוס עולה, יש אפילו את הצליל של הפתיחה לרבות את הסמל(של הרמקול) בשורת המשימות, ואחרי מס' שניות (5 שניות בערך), הסמל(של הרמקול בשורת המשימות) פשוט נעלם, כאילו לא מותקן שום דרייבר . מה זה אומר ? תודה, שלומי.
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, קניתי מחשב חדש INTEL PENTIOM DUAL CORE E5800 לוח אם intel chipset G41 התקנתי WIN7, ואחרי ההתקנה גיליתי שאין לי sound. אני משתמשת בכרטיס קול build in בדקתי את תקינות הרמקולים והם עובדים. חיפשתי קצת באינטרנט, ומסתבר שיש להרבה אנשים בעיות עם ה-sound ב-win7 , ושצריך להגדיר בהגדרות של ה-sound להשתמש ב-spekears כ-sound default ולהפוך את ה-device השני ללא זמין ( ה-device שהוא SPDIF ) אבל לצערי זה לא עבד. ואני שומעת לפעמים "בומים" כאלה שיוצאים מהרמקולים. ניסיתי להסיר את הdriver ממנהל ההתקנים, לעשות restart ולהפעיל שוב כדי שwin7 יתקין לבד, ומה שקרה שהוא התקין לבד אבל לא עבד ה-sound. חשבתי אולי זה כבר קשור למגעים. בגלל הבומים שאני שומעת מהרמקולים אשמח אם מישה…
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי תוכנה פריהנד 9 מקורי רק עכשיו היתחלתי להתקין במחשב שלי. אני היתקנתי אותה במחשב. ומשהו מוזר פעם אני פותח תוכנה פריהנד עובד בסדר. ופעם שנייה שוב פותח תוכנה פריהנד ואז זורק לי 2 הודעות חלון שגיאה שקשור לזיכרון נמוך משהו כזה. אני לא הבנתי למה זה קורה לי תופעה מוזרה. אני דיברתי עם חברה adobe תמיכה קוויסופט, והם אמרו לי לא מטפלים בנושא תמיכה פריהנד 9. איך פותרים את הבעיה הזאת? אנא הושיעו לי עזרה בתודה מראש מיכאל [attachment deleted by admin]
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-