תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,196 דיונים בפורום זה
-
אהלן רציתי להסיר את המשחק Max Payne 3 מהמחשב שלי, ולאחר ההסרה קיבלתי שגיאה שזו לא בוצעה בהצלחה. עכשיו אין לי כבר את האפשרות של הסר תוכנה, לא בלוח הבקרה, לא בהתחל וגם לא ב-CCleaner. והמשחק עדיין קיים על המחשב. השאלה האם כרגע האופציה שלי היא למחוק את התיקיה ב-Program Files וזהו, או שיש אופציה להסרה יותר נקיה?
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש למישהו הורדה של אינטרנט אקספלורר 5.5 מלאה ולא עידכון מהאתר
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הורדתי תוכנת מיקסים מהאינטרנט , ואני לא יכול להפעיל אותה , מופיע לי הודעת שגיאה: CAN'T RUN 16-BIT WINDOWS PROGRAM מה אני יכול לעשות
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי מישהו יודע איך אני מסנכרן תרגום שבא 4 שניות לפני שאומרים את מה שכתוב תתודה
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, לאח שלי יש בעיה כרגע במחשב שאני לא מצליח לפתור, אתמול השתלטה לו תוכנת ריגול על המחשב ושינתה לו את הרקע בDESKTOP היא כל הזמן מקפיצה הודעות של SYSTEM SECURITY ומציעה להוריד אנטי וירוס. על המחשב היה מותקן NOD32 מעודכן, כשניסינו להוריד AD-AWARE התוכנה העוינת חסמה אותנו ומנעה את ההתקנה. יש משהו נוסף שאני יכול לנסות ולסדר את הבעיה מבלי לפרמט? תודה מראש
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
אני כבר חודש בקירוב מנסה להוריד ב-Emule קובץ של אלבומים של Dire Straits בשביל אח שלי והיום סוף סוף נשאר לו 2 מגה בשביל להשלים את ההורדה ועכשיו אני בודק מה נסגר עם ההורדה ותראו איזה מוזר, הוא הוריד יותר ממה שהקובץ עצמו שוקל... מה זה ??? מה נסגר פה? בבקשה תגידו לי שאפשר לסדר את זה ושלא נדפקה לי ההורדה :'(
-
- 14 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
זה ישן מאוד, עישיתי את זה לפני שנתיים בפוטושופ 7 [attachment deleted by admin]
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, ניסיתי (ברוב טיפשותי) לשנות את כמות הנפח בין הכוננים השונים בעזרת partition magic. לאחר הפעלת התוכנה המחשב עשה ריסט וזיהה רק את כונן C (עליו הייתה מותקנת מערכת ההפעלה) אך לא את כונני D ו-E. כעת, לאחר פירמוט אני נשארתי עם כונן C בלבד בנפח של 30G מתוך ה500 ש"אמורים" להיות לי. מבדיקה בBIOS נראה כי הוא מזהה את הארד דיסק ושנפחו 500G אך במחשב אני עדיין רואה רק את כונן C. ייתכן שהPartition Magic שינתה כל מיני הגדרות בכוננים ? יש דרך להציג אותם? תודה רבה לעוזרים , וסופ"ש נעים.
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אחרי מחיקת פרופיל משתמש והתקנה של פרופיל חדש, האאוטלוק לא עלה. בתמיכת תומך מיקרוסופט הוא הצליח לאחר עבודה של 40 דקות להעלות את האאוטלוק אבל היו חסרות שם תיקיון רבות - כל המשימות נעלמו, כל אנשי הקשר נעלמו, כל היומן לא קיים, תיקיות מישנה שפתחתי לא נמצאות, ואפילו תיקייה גנרית כמו "דואר שלא נקרא" לא קיימת בגרסה ששוחזרה. גם ההודעות הנכנסות מתחילות בשנת 2014. החלטתי להסיר את האאוטלוק ולהתקין מחדש. מכיוון שהאאוטלוק לא נותן לי לייצא את הקובץ, תומך מיקרוסופט הנחה אותי איך להגיע לתיקייה שבה מאוחסנים כל קובצי PST כדי לייצא אותם החוצה לכונן חיצוני. רציתי לדעת האם הקבצים שאני אמור לייצוא ולייבא שוב הם אלו המסומנים, או שלאחר התקנה חדשה של האופיס, לייבא ולהתקין את כל קוב…
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני גולש בדפדפן גוגל כרום 10 ולראות מצלמה באתר http://www.po-ip.co.il/ איני רואה מה עליי לעשות ?
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי את הגירסא CS3 XTENDED של פוטושופ ואני צריך לעשות משהו פשוט. להעתיק קעקוע מתמונה אחת ולהדביק אותו על תמונה אחרת. איך אני עושה את זה? אולי אני יעתיק את התמונות ומישהו יוכל להכין לי את זה?
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, ברשותי אופיס 2007 המותקן על חלונות ויסטה. (לא במחשב שממנו אני כותב, למי שתוהה) אני לא מצליח לשנות את שפת הממשק לאנגלית (כלומר תפריטים וכו'). ניסית לשנות זאת דרך האשף של אופיס וזה לא עובד. מישהו יודע לעזור לי? תודה מראש.
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מחפש תוכנה לאיחוד סרטים, לא קריטי ירידה מהאיכות, רק שתיהיה מהירה וקלה לשימוש. תודה מראש !!
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
הרקע הוא צילום. הבחורה צוירה מאפס (על פי התמונה המקורית כמובן) רק עם מברשות.... בעזרתו האדיבה של הWACOM מה דעתכם? אוף, העליתי את הלא נכון אל תתיייחסו לתמונה עם הריבוע הכול . התמונה השניה . (מנהלים, איך אני יכול להעיף תמונה של טעות?) [attachment deleted by admin]
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
בכל פעם שאני גולש באינטרנט נפתחים לי -מעבר לשני העמודים שאני פותח-עוד עשרות רבות של עמודים שאין לי שמץ של מושג מהיכן הגיעו.לא מדובר בעמודים הפורנוגרפים שיש בהם קבצים נסתרים אלא במשהו לא מובן. מחקתי את כל קבצי הקוקי הקיימים,את כל ההיסטוריה של האתרים שהייתי בהם את הקבצים הזמניים ועדיין לא עוזר. דבר נוסף דף הבית שלי הוא של ערוצי זהב-אני עדיין בניסוי-ומשום מה הוא כל הזמן מתחלף לי לדף אחר. כל זה קרה ברגע שניסיתי להוריד את התוכנה שפורצת את ההום סינימה. איך פותרים את הבעייה? ??? ??? ???
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שהסיומת שלהם היא mdf או mds? ושאלה נוספת בנושא סיומות קבצים - למה משמש קובץ ששמו ds.store (למי מכם שנתקל בכאלה)?
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
כבר כמה זמן אני ראיתי תמילה הזאת אז מזה ??? ומאיפה אני מוצא\משיג אותם??
-
- 13 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, אני רוצה ללמוד תלת מימד רק אני ללא ממש יודע איך ואם כדי לי... יש לי ניסיון לא כזה קטן בפוטושופ (סתכלו למטה) אני יודע HTML ואני לומד עכשיו C#. אם אני אנסה ללמוד תוך כמה זמן אני אעשה עבודה פשוטה ? אם אני אשאל פה יענו לי ? איזה תוכנה הכי טובה למתחיל ? יש בזה סקריפט ? אם יש, חייבים להישתמש בו ? זה כיף ? תוך כמה זמן אני אעשה עבודה יפה באנימציה ? (כמו של pure gold ) תודה. [attachment deleted by admin]
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לחבר יש לפטופ עם Windows 7, ואני מעוניין להריץ עליו סריקה של וירוסים, עוד לפני שמערכת ההפעלה עולה. למשל בעזרת דיסק שהוא bootable. מישהו מכיר משהו שאפשר לבצע את זה איתו? תודה card
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
יש כל כך הרבה גירסאות לאימיולים איזו גירסה הכי טובה??.... תודה מראש למגיבים :xyxthumbs:
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
שלום אני רוצה לשלב וידאו במצגת כך שתופיע כחלק מהמצגת ולא תפתח בחלון נפרד תודה
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
שלום . אני רוצה להעתיק את המועדפים שלי לכוהן גיבוי שלי איך אני עושה את זה בפייר פוקס ? ואם אפשר גם את כל הססמאות.... תודה לעוזרים.
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
טוב אני במוזה לwallpapers גיבור ילדות-ברוס לי יש גם גירסא בלי השם עם הצהוב אבל בכל זאת מחווה לחליפה ההיא (גם גירסא מוקטנת) [attachment deleted by admin]
-
- 13 תגובות
- 1.1k צפיות
-