תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,196 דיונים בפורום זה
-
יש לי דיסק קשיח (WDC WD800JB-00JJC0) שקניתי והתקנתי לבד עכשיו אני רוצה לעשות מחיצה (דרך PartitionMagic) אני לוחץ על לעשות מחיצה זה לא נותן לי לעשות מחיצה עם יותר מ7 MB עכשיו שמתי לב שיש לכונן מחיצה של 7 MB נעולה עכשיו יכול להיות שצריך את זה או שאם אני ימחוק את המחיצה יכול לקרות משהו ?
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום , מישהו יודע איך אפשר להפעיל את אופציית הדירוג בתוכנה? אני מתכוון לרשימת ההשוואה בין המעבד למשל לבין סוגי מעבדים אחרים וכו' . משום מה אני לא מצליח להתחבר למנוע הדירוג , ואני רוצה לדעת איפה אני עומד ביחס לסוגי חומרה אחרים. בתודה מראש..
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
חשבתי לרכוש מחשב נייד. עכשו השאלה שלי איך הניידים החדשים סוחבים תוכנות כמו פוטושופ? איך המסכים שלהם מבחינת הצבעים ,האם הצבעים יראו טוב כמו במסך LCD רגיל ? חשוב לי שאני עורך תמונה, אז שהגוונים יהיו אמיתיים. העבודה היא עם פוטושופ ומידי פעם פריימיר לוידאו.
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי חברה שמעו אני לא מצליח לפתוח קבצי pdf למרות שהורדתי אותם למחשב, וכשאני פותח אותם מופיע חלון ובו כתוב אם אני רוצה לפתוח או לשמור את הקובץ. וכשאני לוחץ על פתיחה מופיע לי עוד פעם אותו חלון וככה בלי סוף תעזרו לי בבקשה תודה רבה
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
נעלמו לי המחיצות בארד דיסק, יש אפשרות לשחזר את המידע שהיה שם?
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
עוד מאט אני מסיים להוריד את התוכנה באימיול... ויהיה נחמד אם יעשו לי פה מדריך קצר על התוכנה מאשר שאני יתחיל לחקור אותה לבד ואלי אני יעשה נזק למחשב שלי (חושש מזה מאוד חחח ) תודה!
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
עם לחיצה על alt enter הנגן הנ"ל אמור להיפתח למסך מלא כך שרואים רק את הסרט. אבל הוא נפתח ככה שרואים מסגרות כחולות למעלה ולמטה. הן לא נעלמות גם לאחר כמה זמן שאני לא נוגע בנגן. מה לעשות?.
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
אני צריך תוכנה שהופכת כמה קבצים לקובץ bin או כל קובץ שאפשר לפתוח עם daemon tools
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני חדש כאן בפורום ואני חושב שיש כאן קהילה רצינית מאוד (ואיכותית!) http://kshayk.deviantart.com/gallery/38621967#/d59to4g תמונה: מה דעתכם? (:
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
יש לי שני מחשבים ברשת אני צריך תוכנה שבשעות שאני אגדיר לה תבדוק אילו קבצים השתנו בתיקייה אחת ותשנה אותם בתיקייה השנייה ברשת. אם אפשר שהיא תבצע העתקה יותר מקיפה כל כמה ימים זה גם יהיה טוב תודה על העזרה
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
יש תוכנה לשליטה מרחוק במחשב שמאפשרת את הפעולות הבאות: התוכנה רצה בסתר במחשב הנשלט הצד השולט מקבל את הפעולות הבאות: צפייה במחשב, שליטה במחשב והאופצייה הכי חשובה: שליטה במחשב בלי שהצד הנשלט יודע על כך. הכוונה הפעלת תוכנות בלי שהוא יראה את העכבר זז אצלו וכדומה
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי את התכנה הנל אך בעת צריבת קבצי MP3 שמיועדים לשמיעה בדיסקמן שקורא MP3, הוא לבד ממיר את הקובץ לWAV, כיצד מבטלים זאת?
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
בגרסאות האחרונות נוספו כמה פיצ'רים מעניינים. שניים מתוכם שעניינו אותי במיוחד, מוגשים לנוחיותכם.
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני ממש לא יודע מה לעשות , ואני מקווה שתעזרו לי . בהתחלה קופץ לי הודעה כזאת : ואז האינטרנט לא פעול (יותר נכון רק הדפדפנים , המשחקים וכל פועלים): עכשיו בשביל שזה יפעל ,אני עושה ככה : מוציא תקובץ מהתליכים: מוחק אותו : ואז זה פועל ... הקובץ שעושה תבעיה (עכשיו קוראים לו GniGGg.exe) נקרא כל פעם בשם אחר . ועד בעיה : יש לי ראוטר , וכשאני רוצה לעשות "repair" זה כותב לי ככה : (ראוטר RG60G של MSI ) הוירוס הזה אצלי כבר שבוע בערך וניסיתי למחוק אותו עם : Spybot - Search & Destroy Ad-Aware 2007 XoftSpySE NOD32 SpySweeper ושתמשתי ב: Registry Mechanic CCleaner שום דבר לא עזר . משהו יכול לעזור בבקשה ?
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מה קורה חבריה רק אתמול התקנתי את הקריספי ויש לי בעיה הנה תמונה מה לעשות אם זה כול פעם שאני מנסה להוריד אם הפלאש גאט זה עושה לי את מה לעשות? [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי רשת בבית ודרכה מחוברים לאינטרנט 3 מחשבים. אני מחפש תוכנה שיודעת להגביל את רוחב הפס לכל מחשב ככה שלא יהיה מצב שאחד המחשבים תופס את כל הפס לאחרים. אני מחפש גם תוכנה שתוכל לעשות אותו דבר רק בין תוכנות (שהדונקי או המיול למשל לא יתפוס את כל הפס לאקספלורר או לקאזה). מקווה למצוא משהו בעזרתכם. תודה
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שימו לב למיומנות, שימו לב לעריכה (איך הורדתי את הרגליים של השחקן מלמעלה) שימו לב לשוק על פניו של האיטלקי.
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
התקנתי בנייד החדש OUTLOOK 2002 שיש לי ברשיון (ואפילו רשמתי את התוכנה באתר של מיקרוסופט). משום מה במקום עברית יש לי גיבריש בסרגלי הכלים. בהודעות שאני מקבל בעברית יש גם משהו מוזר - כותרת ההודעה בגיבריש אבל התוכן נפתח בעברית כמו שצריך. מה עושים? (מיקרוסופט לא תומכים בתוכנה בטענה שהיא ישנה מדי...).
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, איך אני יוצר אפקט של קריעה בפוטושופ ? תודה לקוראים moshe
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מישהו הצליח לשלוח ולקבל מיילים דרך ה POP3 ב gmail ? משום מה אני לא מצליח לגשת כלל ל POP3 למרות שבדקתי כמה פעמיים את ההגדרות שלי . אודה לתגובות
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי אני צריך תוכנה להמרת קבצי PDF ל Doc וההפך. יש לי את Nitro Pro 8 אבל הבעיה איתה היא שכשאני הופך מPDF ל DOCX העיברית יוצאת הפוכה ... למישהו יש ניסיון עם זה ? אשמח לעזרה תודה
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום! אני צריך תוכנה שיכולה לגלות לי סיסמה של חשבון ICQ כלשהו תודה מראש!
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
יש לי את התוכנה CUTE FTP, ואני רוצה להקים שרת FTP על המחשב שלי כדי שאני יוכל להוריד קבצים דרך מחשבים אחרים שמחוברים לאינטרנט... תודה מראש...
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-