תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,194 דיונים בפורום זה
-
יש לי VISTA ULTIMATE, והתקנתי את ה-DREAMSCENE שהגיע בעידכונים. עכשיו יש וידואים שעובדים, וזה ממש יפה, אך יש כמה (אפילו כאלה מה-CONTENT PACK של MICROSOFT) שפשוט יש מסך שחור כרקע אך הוידאו לא פועל.. מישהו מכיר את הבעיה? שמע על פיתרון? תודה לעוזרים מראש
-
- 0 תגובות
- 454 צפיות
-
-
טוב אז ככה התוכנה פשוט לא מתחברת לשום סרבר! איך אפשר להתחבר לסרברים?!?! בבקשה תעזרו לי כי שמעתי שזאת תוכנה טובה תודה מראש לכל העוזרים
-
- 12 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
יש לי ראוטר.עכשיו כבר הרבה זמן פתחתי פורטים...אני יודע לפתוח וכל זה. והאימיול עבד טוב.רק פתאום נהיה לי בעיה מוזרה באמיול.האימיול דולק,אני מתחבר לשרת... מתחבר,ומזהה גבוה.רק שכל הקבצים בהורדות לא מוצאים שום מקורות,כולם דוממים, כולם בצבע אדום,לא מקור אחד אפילו.מה יכולה להיות הבעיה?
-
- 2 תגובות
- 572 צפיות
-
-
איני יודע מה גורם לבעיה הזאת אבל כשאני רוצה לפתוח קבצים ששמורים לי על הכונן הוא מודיע שישנה שגיעה והתוכנה תסגר!!! ו-UNABLE TOOPEN THIS FILE/FORMAT תעזרו לי בבבקשה , הקבצים האלו חשובים לי נורא!!!! מראש תודה!!!
-
- 0 תגובות
- 637 צפיות
-
-
יש לי גרף המבוסס על נתונים ואני רוצה להזיז את הקו האפור למעלה/למטהניסיתי לבחור אותו בעכבר או במקלדת עם החצים למטה/למעלה וזה לא עזר.help!
-
- 0 תגובות
- 868 צפיות
-
-
היי אנשים, אני לא מצליח לעבור מאנגלית לעברית ולהיפך דרך מקשי הקיצור ALT SHIFT באקספלורר 7. בתוכנות אחרות כמו WORD אני מצליח לעבור ללא בעיה. מישהו יודע איך פותרים את הבעיה ? תודה.
-
- 1 תגובה
- 619 צפיות
-
-
כמו שכתבתי בכותרת, ב-FF בלבד (ב-IE זה כן עובד) הוא חוסם לחלוטין popups כאלה של JavaScript שאמורים לפתוח חלון חדש, כמו למשל ה"מפרט מחשב" שמופיע כאן בפורום מתחת לשם משתמש. ה-JavasScript עצמו מאופשר, ולא מצאתי משהו שחוסם את האתר הזה ספציפית (וזה קורה לי גם באתרים אחרים) ניסיתי גם לבטל את ה-AdBlock Plus וזה עדיין לא עזר. חיפוש קצר בגוגל העלה אנשים עם אותה בעיה, אך לא מצאתי פתרון שיעזור לי שם, בעיקר מצאתי אנשים שאצלם זה לא עובד גם ב-IE, בעוד שאצלי זה כן עובד ב-IE אז זה לא אותה בעיה. תודה לכל מי שיוכל לעזור...
-
- 2 תגובות
- 901 צפיות
-
-
יש לי את התוסף של ה-Adblock, ויש אתרים מסוימים שבגלל התוסף הזה הם לא עובדים לי טוב, ובדפדפנים אחרים האתרים האלה עובדים סבבה, כמו למשל האתר של ספורט5 שעכשיו שינו אותו. אז השאלה שלי היא אם אני יכול לבטל באתרים מסוימים את התוסף הזה?
-
- 1 תגובה
- 507 צפיות
-
-
ה-Firefox שלי הפסיק לכתוב בעברית פתאום, בלי שום סיבה. ב-IE זה כן כותב בעיברית, וגם בכל תוכנה אחרת. אני לא יכול להחליף בין השפות. מה עושים?
-
- 0 תגובות
- 522 צפיות
-
-
היי לאחרונה שמתי לב לבעיה דיי מוזרה ב-Firefox (אולי זה בגלל ב"אינטרנט", פשוט אני אף פעם לא משתמש ב-IE). בזמן גלישה (נדמה לי שבעיקר, או אולי אפילו רק, אתר הזה [hwzone...]), במיוחד אם אני פותח כמה טאבים במקביל - מדיי פעם הוא פשוט "נתקע". מה זה אומר נתקע? פשוט כאילו "הורג את החיבור לאינטרנט". אבל לא הורג לגמרי (cannot find server וכו'), אלא פשוט "נתקע" - "חושב" שעות ולא מתקדם לשום מקום. הכוונה היא לא האטה, אלא מוות מוחלט. גם אם אני אחכה שעה כלום לא יעלה. לפעמים סגירה של טאב אחד או שניים פתאום "משחררת" את השאר (מה שגורם לי לחשוב שאולי זאת בעיה בסיסית יותר ב-WinXP שאיכשהו מתקשרת למספר החיבורים הפתוחים?), אך בד"כ זה לא קשור והוא יכול להיתקע גם כשיש לו טאבים בודדים פתוחים (2-3) …
-
- 3 תגובות
- 711 צפיות
-
-
יש לי חשבון באתר כל שהוא דרך FF אני מצליח להכנס אבל אני לא מצליח לראות את התוכן באתר נגיד אני עושה לוחץ על משהו , אז רשום לי "אנא המתן לקבלת הנתונים" ופשוט בשורת מצב רשום "הסתיים" וב-IE בכלל אי אפשר להכנס לתוך החשבון כי בשביל להכנס לחשבון יש אישור בתמונה ועל התמונה יש לינק (ז"א תמונה שכתוב עליה אישור ועשו שמתי שנלחץ על התמונה זה יוביל אותי לכניסה לחשבון). וב-IE אני בטוח שהוא יראה לי את התוכן באתר.. מה אפשר לעשות ?
-
- 14 תגובות
- 1k צפיות
-
-
התקנתי FIREFOX, אבל הוא לא מציג נכון אתרים בעברית וגם נראה לי לא מציג במלואם את האתרים בעברית וגם באנגלית. מה אני יכול לעשות? איזה מוספים להוסיף? למשהו יש בעיה דומה?
-
- 4 תגובות
- 592 צפיות
-
-
כמו שכתוב בכותרת יש לי פיירוול ZONEALARM שעבד לי בסדר גמור ,אבל, אחרי שהתקני גירסא חדשה יותר ,הוא חוסם לי את הגישה לאינטרנט. אני מתחבר דרך חייגן אניטרנט ואישרתי אותו,הוא שאל גישה בשבילו, אלב כשאינ מתחבר הוא מוסר לי הודעה שהוא מנע גשיה למחשב וכותב ממי, ומי שכתוב זה הספק שלי =\ ניסיתחי להתקין מחדש את התוכנה, אותו דבר, ניסיתי להתקין מחדש את החייגןת אותו דבר... ואני לא יודע מה לעשות... בבקשה מישהו HELP! אני מיואש!
-
- 1 תגובה
- 594 צפיות
-
-
הורדתי את זה, ואז פתאום לפני כמה זמן במקום השם של השיר, כתוב Idle, וזה לא פועל. מה לעשות ??? אה, והתקנתי כבר מחדש..לא עזר..
-
- 0 תגובות
- 527 צפיות
-
-
היי! יש לי בעיה שאני מקווה שתוכלו לעזור לי לפתור אותה. התחלתי להשתמש בתוכנה Fraps לפני כשבוע ומאז ההתקנה יש לי בעיה עם קליטת הסאונד, ז"א אני מנסה לצלם סרטונים מתוך משחק מסוים, הסרטון נשמר אך בלי שמע. האפשרות Record Sound מסומנת ב-V והאפשרות של Detect Best Sound Input מסומנת גם היא (ככה זה היה בברירת מחדל לאחר התקנת התוכנה). בנוסף לכך (פחות חשוב), האם יש אפשרות גם לקלוט את הסאונד של המשחק וגם סאונד ממיקרופון בו זמנית בצילום הסרטון? אם כן איך עושים זאת בתוכנה? תודה מראש.
-
- 15 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
יש לי בעיה שאני מנסה להתחבר לICQ הוא פשוט מפסיק ורושם לי שהגדרות שלי לא נכונות.. היה לי ICQ 6 שהיה רושם לי :Couldn't connect to the HTTP tunnel אז התקנתי ICQ 5 ועדיין לא מתחבר לי מישהו יודע איך אני יכול לסדר תבעיה של ה-HTTP? עריכה: הICQ עבד לי טוב עד לפני שבוע לא היה לי שום בעיות בהתחברות ואני משתמש בנתב אני לא יודע אם זה כל כך קשור
-
- 1 תגובה
- 737 צפיות
-
-
-
האיי סי קיו לא מתחבר לי פתאום! אני שם תסיסמא, וזה חוזר כאילו למצב הראשוני אחרי כמה שניות כאילו לא הכנסתי סיסמא, כאילו נכנסתי עכשיו לתוכנה וצריך להכניס תקוד מחדש.. מה עושים?
-
- 12 תגובות
- 661 צפיות
-
-
לאחר שימוש חד פעמי ב-Modem Booster, ה-ICQ לא מצליח להתחבר. האינטרנט עובד כרגיל. ה-ICQ הוא הבעיה היחידה (לפחות כרגע). מה לעשות ?
-
- 0 תגובות
- 593 צפיות
-
-
התקנתי מחדש את הווינדואז ואח"כ גם את האיי סי קיו וכשהוא נפתח הוא פתאום ביקש סיסמה אז הכנסתי את הסיסמה שאני זוכר ששמתי לו לפני כמה שנים והוא אומר שהיא לא נכונה... אני בטוח שזה איזשהי וריאציה של מה שכתבתי וניסיתי כל דבר אפשרי וזה לא מקבל את זה.... למישהו יש פיתרון בשבילי? איזשהי תוכנה שתעזור לי לעלות על הסיסמה? נ.ב, כנראה שלא הכנסתי באיי סי קיו אימייל אז אני לא יכול להשתמש בשירות שיחזור סיסמה של התוכנה... תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 438 צפיות
-
-
יש אתרים מסויימים שבהם החלון הזה קופץ לי (תמונה מצורפת למטה). אני מניח שזה בעיה של הגדרות ב-IE. מה צריך לשנות ואיפה? המערכת שלי: Win XP Pro SP2 IE6 ver. 6.0.2900 SP2 תודה. [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 7 תגובות
- 695 צפיות
-
-
משום מה, אני לא מקבל הודעות על activeX, למשל, אם אני רוצה להוריד פלאש או משהו כזה , במקום שתופיע לי הודעה כזאת למעלה ששואלת אותי אם אני רוצה להתקין - > לא מופיע לי כלום, כאילו זה לא קיים בכלל. זה ככה בכל האתרים. ניסיתי להוריד FireFox לראות אם שם זה הסתדר אבל גם שם יש מין סוג של activeX אז גם שם לא עולה לי כלום ואני לא מצליח להוריד. מה הבעיה ? - לא שיניתי שום דבר בהגדרות של האינטרנט -
-
- 1 תגובה
- 557 צפיות
-
-
התקנתי לפני כמה זמן IE7, ונתקלתי בבעיה הבאה: לפעמים הדף מוצג רק חלקית (כלומר חלק מהדף חסר). הבעיה קורה בכל מיני אתרים, ספציפית היא קורה די הרבה בויקיפדיה העברי (כל כמה עמודים יוצא שלא מופיע הסרגל מימין, או שכל הדף חסר). מהסתכלות על המקור של הדף נראה שכולו יורד, אבל הוא פשוט לא מוצג. חיפשתי על הבעיה באתר של מיקרוסופט ולא מצאתי תשובה. מישהו נתקל בבעיה ו/או יודע איך לפתור אותה? תודה. נ.ב. אל תאמרו לי לעבור ל-FF אני כבר משתמש ב-FF, לאבא שלי יותר נוח IE.
-
- 3 תגובות
- 691 צפיות
-
-
ביצעתי RESET לדפדפן ועכשיו שאני נכנס אליו מופיע הדף הזה שבו צריך להגדיר ספק חיפוש הבעיה היא שאני לוחץ שמור את ההגדרות רשום לי בראש הדף Settings were not able to be saved successfully איך אפשר לתקן את זה או לפחות להוריד את הדף הזה שלא כל פעם שאני נכנס לIE7 הוא יוצג? http://img398.imageshack.us/my.php?image=34013948ur6.jpg
-
- 3 תגובות
- 561 צפיות
-
-
במהלך גלישה הדפדן "מתרסק" והוא נאצלץ להסגר בגלל שגיאה בנגן הפלאש. ניסיתי להסיר את הפלאש ולהתקין מחדש כפי'>http://weblogs.asp.net/lduveau/archive/2007/02/19/problem-with-flash-in-ie7.aspx"]כפי שמופיע פה אך לשווא. רעיונות? תודה.
-
- 10 תגובות
- 590 צפיות
-