תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,195 דיונים בפורום זה
-
כאילו תוכנה שכשאתה משחק באיזה משחק אתה יכול ללחוץ על כפתור ואז יש לך את התמונה על שולחן העבודה...אז בבקשה שמישהו יביא לי את התוכנה הנוחה ביותר לזה..ושתיהיה כמובן בחינם ..
-
- 5 תגובות
- 716 צפיות
-
-
רוצה שכל המועדפים ישמרו לי אבל לא זוכר איך...
-
- 5 תגובות
- 543 צפיות
-
-
אני משתמש בדפדפן אינטרנט של גוגל Google Chrome ומשום מה למשל באתר שלכם ובצד הפורום הדפדפן שלי מזוהה בתור Safari. מדוע זה כך?
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי morphXT איך אני רואה כמה קרדיט יש לי? תודה
-
- 5 תגובות
- 640 צפיות
-
-
שלום, יש הרבה תוכנות זדוניות ברשת, איך אני בודק אם תוכנה מכילה וירוס/פוגענית ? לאיזה אנטיוירוס יש את אחוזי הדיוק הטובים ביותר בתחום הזה ואיך אני יודע שהוא לא מתריע "התרעת שווא" והתוכנה אכן נקייה למרות שסימן אותה כזדונית? כאן אני קצת סוטה מהעניין, אם זה אכן וירוס, מה ברוב הפעמים המטרה שלו? להאט לי את המחשב? לדלות ממנו מידע? למחוק לי את הזיכרון? האם כל אלה אפשריים?
-
- 5 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום מקצוענים ! יש לי מחשב עם 2 דיסקים קשיחים (פיזיים) כאשר מערכת הקבצים לשני הכוננים היא NTFS. אני מעוניין כמו בימי ה-FAT לגבות פרטישין שלם לקובץ בודד (כלומר לגבות את כל כונן C, לקובץ בודד שאותו אני אשים בדיסק D). האם ישנה אפשרות ב-NORTON GHOST החדש לבצע פעולה זו בלי להעביר אף כונן ל-FAT ? ואם כן איך עושים את זה. בתודה מראש על תשובתכם, אלון הרמתי.
-
- 5 תגובות
- 756 צפיות
-
-
היי חבר'ה! יש לי בעיה במחשב שאני לא יודע איך לפתור אותה. כל הזמן שאני בא להפעיל משחק זה ישר מקבל הודעת שגיאה...(של הXP) אני לא מבין למה אני לא מצליח להפעיל משחקים במחשב ומה הבעיה פה בכלל?.. תודה מראש
-
- 5 תגובות
- 635 צפיות
-
-
החל מהיום בבוקר (יכול להיות שגם מאתמול) איני מסוגל להריץ סרטים במחשב. התקנתי מחדש את נגן ה BSPLAYER התקנתי מחדש חבילת מקודדים KLITE ועדיין כלום. למישהו יש מושג ????
-
- 5 תגובות
- 887 צפיות
-
-
שלום לכולם. אני מחפש כבר זמן רב תוכנה (עדיפות לחינמית אבל לא חובה) שתאפשר לי לגבות ספרייה גדולה במיוחד בסביבות ה-50 ג'יגה. משהו בסיגנון iso אבל רק לנפחים יותר הרבה יותר גדולים. לא מצאתי עד כה משהו שעונה להגדרה ואני ממש לא רוצה להשתמש ב-zip או 7z. האם קיימת תוכנה כזו או שהדרישות שלי גבוהות מידי.... ??? תודה רבה ושבוע טוב לכולם.
-
- 5 תגובות
- 620 צפיות
-
-
שלום אחים שלי.. לאחרונה שמתי לב שלי ולחבר יש אותה בעייה.. של חיבור לאימיול.. כאילו הורדנו את כל החומות אש.. כולל של הראוטר מחקנו את כל התוכנות שעלולות לחסום חיבור כגון אנטיוירוסים ואנטי ספייוורים בקיצור.. משהו מוזר רצח.. רשום אצלי באימיול מנותק (לא מחובר לשרת) ורשום על הקדמליה שהיא מאחורי חומת אש ולא מחוברת אבל יש לו קריזות למרות שהוא לא מחובר לשום מקום פתאום הוא מוריד לי סרט על מהירות של 350KB.. או יום שלם הוא ככה עם המסכה על העינים.. ועדיין הוא עם המסכה על העיניים אבל הוא טסס משהו מוזררררר... גם לכם יש תבעייה הזאת?? אומרים זה משהו שקשור לספקים שהם חוסמים תעבורה וזה.. אולי זה בעייה של האימיול בפני עצמה או רק אצלי .. הקטע שאני עכשיו על פאוור אימיול ושא…
-
- 5 תגובות
- 4.1k צפיות
-
-
התקנתי לאחרונה את הווינדוס מדיה פלייר בעיברית וכל הזמן שאני שומע בו שירים הוא תוקע לי את המחשב(דרך אגב יש לי XP PRO),הגירסה שהתקנתי היא לווינדוס שלי. אני גם לא רואה את התוכנה בהסרה\הוספה. יש לציין שכשאני שומע שירים בוויאמפ אז הכל בסדר. מה עושים?
-
- 5 תגובות
- 759 צפיות
-
-
התקנתי ג'בה 6.5 הגירסה האחרונה מה הבעיה פה?
-
- 5 תגובות
- 866 צפיות
-
-
מחפש תוכנה טובה שיודעת למצוא רוגלות וכל מיני מזיקים אחרים. אני משתמש בשתי תוכנות : AD-Aware ובתוכנת Spybot .רציתי המלצה לתוכנה טובה נוספת . אציין שנסיתי את התוכנה של מיקרוסופט ואת התוכנה Spy Sweeper אך לא הייתי מרוצה מהן בגלל כל מיני סיבות.
-
- 5 תגובות
- 745 צפיות
-
-
כשאני נכנס לפורום דרך הFF אני מופיע כאורח, אם אני מנסה להתחבר הוא אומר לי. אבל ם אני יוצא ונכנס שוב הוא כן יזהה אותי , לפעמים לא פועל גם בפעם השניה והשלישית לפעמים זה פועל ישר בפעם הראשונה....זה לפי המצב רוח שלו. מה אני עושה? נמאס לי לפתוח את ה IE כל פעם רק בשביל האתר הזה.
-
- 5 תגובות
- 691 צפיות
-
-
שלום לכולם רציתי לראות טריילים באתר של אפל, כידוע האתר דורש את התוכנה quicktime מותקנת על המחשב. התקנתי את התוכנה על וינדוס 7 64 ביט, ואני עדין משום מה מקבל הודעה שעלי להתקין את תוכנה. הסרתי אותה כמה פעמים, ניסיתי להתקין שוב. לא עוזר. חשוב לציין שהתוכנה עולה ועובדת אם אני מפעיל אותה ידנית מהקיצור דרך בשולחן עבודה. אשמח לקבל הכוונים ועצות.
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני מתקין אקספלורר בעברית זה רושם לי התקנה זאת אינה תומכת בשפה הנוחכית של מערכת ההפעלה שלך אבל אקספלורר 2006 עבד לי בעברית ויש לי xp בעברית ושאני מקתין באנגלית בסוף ההתקנה זה רושם לי ככה תעזרו לי בבקשה
-
- 5 תגובות
- 729 צפיות
-
-
יש לי Nero 8 ואני מנסה לצרוב קבצי Avi על דיסק DVD. הוא אומר לי שהקובץ אינו קובץ המתאים לDVD למרות שבהגדרות הוידאו נכללים קבצים אלו. מה אני יכולה לעשות כדי לצרוב קבצים אלו כDVD? תודה רבה.
-
- 5 תגובות
- 826 צפיות
-
-
שלום לכולם, זאת הפעם השלישית שלי כבר אחרי בערך חודשיים שאני מפרמט.... וזה די מוזר כי פעמיים קודמות יכולתי לשמור על המחשב כמה שנים ביחד.... בכל מקרה אני צריך המלצות לתוכנות לאחר הפירמוט, OS : Microsoft Windows XP SP1 or SP2 (אני לא יודע מה להתקין) browser : Firefox w/extantions Email : outlook exprees (if i would use it...) Malware\spyware etc.. : a-squared, spywareblaster(for real-time), MS anti-spyware firewall: Sygate or Outpost. Antivirus: NOD32 Chatting : MSN Messenger or Windows Live Messenger, Mirc Virtual drive : DAEMON Tools Burrnig : Nero 7 (if you have any other suggestions) Music : iTunes Cleaners and optimiziers : CCleaner, Tuneup …
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
מהי התוכנה הכי מהירה בהורדות עם רואטר שלא אצטרך לפתוח לה פורט כלומר היא פותחת פורט לבד , בסגנון אימש ושריזה ?
-
- 5 תגובות
- 682 צפיות
-
-
שלום לכולם. אז ככה,בסוף כל המרה של סרט מאקסויד לדיוידי הוא צורב לי ישר,רציתי לדעת אם יש אפשרות לבטל את הצריבה,ושזה ישמור לי אותו כקובץ באיזשהו תיקיה במחשב(שקבעתי כבר),ולאחר מכן אני אצרוב בנרו? בנוסף,אשמח לדעת מה אתם חושבים על התוכנה הזאת,לדעתי היא טובה ואפשר להוסיף לה כתוביות.(והאיכות נשארת אותו דבר)
-
- 5 תגובות
- 718 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי אאוטלוק 2007 וכל הסדר של הצגת ההודעות השתנה לי סדר החלון נשאר הודעות נושא בצד ימין תצוגה בצד שמאל עד כאן הכל יופי מה שהשתנה זה אופן תצוגת ההודעות בחלון הימני זה מראה לי את ההודעה רק בשורה אחת מה שפעם היה יותר חורחב ולא אופציית AUTO PREVIEW פותרת את הבעיה ההגדרות מודבקות בתמנונת [attachment deleted by admin]
-
- 5 תגובות
- 798 צפיות
-
-
ניסיתי בכל מיני תוכנות צריבה ו-2 סוגי דיסקים ובכולם אני מקבל הודעה שהדיסק לא ריק (כמובן שמדובר בדיסקים ריקים לגמרי שיצאו מהאריזה). זה מוכר לכם? ידוע מה עושים במצב כזה? (איתחלתי את המחשב, כולל ניתוק מחשמל וחיבור מחדש ועדיין שום דבר לא קרה )
-
- 5 תגובות
- 2k צפיות
-
-
התהליך הזה מופיע לי במנהל המשימות http://img179.imageshack.us/img179/3946/drwtsn32sb4.jpg וכל פעם מקפיא לי את ה-Explorer רק לאחר שאני עושה סיים תהליך הכל מסתדר ואז חוזר אחרי כמה שעות איך אפשר למחוק אותו ? האנטי וירוס לא מצא כלום
-
- 5 תגובות
- 610 צפיות
-
-
אני מחפש תוכנה (עדיפות לחינמית (ואפילו יותר לקוד פתוח)) פשוטה שאפשר לארגן איתה את אוסף הסרטים (ולשלוף בקלות בשעת הצורך). מישהו מכיר?
-
- 5 תגובות
- 748 צפיות
-