תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,195 דיונים בפורום זה
-
השגיאה מתרחשת שאני פותח את התוכנה, אני מקבל ישר הודעה של ICQLite נתקל בבעיה ועליו להסגר, אנו מתנצלים על אי הנוחות אתר באגים, שלח דוח שגיאות ואל תשלח התקנתי והסרתי 3 פעמים את התוכנה כולל מחיקת התיקייה, כאשר אני לוחץ על "אך תשלח, מתקבל השגיאה הבאה: FBServiceTimer: ICQLite שגיאת מערכת ההוראה "0x24c813d9" ביצעה הפניה לזכרון "0x02482300", לזכון לא היתה אפשרות להיות "read" לחץ על אישור כדי לסיים את פעולת התוכנית. לאחר שאני לוחץ על אישור מתקבלת אותה הודעה שגיאה רק עם שמות שונים בתוך המרחאות. מה הבעיה?
-
- 2 תגובות
- 543 צפיות
-
-
יש לי בעיה מעצבנת מאוד בפירפוקס כשאני לוחת על קישור בלחצן גלגלת(פתיחה קישור בלשונית חדשה), הדף קופץ למעלה. מה לעשות?ז ה קורה גם בFF 2 וגם ב3RC
-
- 6 תגובות
- 781 צפיות
-
-
האם קיימת תוכנת צד שלישי שמסוגלת להטות חלונות הצידה כמו בויסטה?
-
- 0 תגובות
- 573 צפיות
-
-
באמצעות איזה תוכנה אפשר לצפות בפרוייקטים שהוכנו בPremiere (חוץ מפרמייר עצמה...) תודות לעונים נדב
-
- 2 תגובות
- 742 צפיות
-
-
איך עושים חוק כזה: הודעות מ יוסי, חיים או הודעות שמכילות את המילה "עבודה" (ממשתמש כלשהו!) העבר לתקייה "עבודות" אני לא יודע איך לעשות OR, אם אני שם וי בתנאים של החוק אז האווטלוק אוטומטים שם and בין התנאים אווטלוק2007
-
- 5 תגובות
- 632 צפיות
-
-
התקנתי את ויסטה 32 בדיסק חדש לאחר פירמוט ואח"כ חיברתי את הדיסקים הישנים עם WINXP. איך אני שולף מהווינדוס הישן את "אנשי הקשר" (כלומר כתובות מייל) ואולי גם את הדואר עצמו, בלי לנתק שוב את הדיסק ולעלות את הXP? בתודה,
-
- 1 תגובה
- 668 צפיות
-
-
שלום, יש לי בעיה עם השפות בתוכנות כמו Outlook ותוכנות אופיס נוספות... אני מעוניין להעביר את הכל לאנגלית, אני אשמח אם מישהו יסביר לי איך עושים את זאת על מנת שאני אוכל כבר להחליף לאנגלית. תודה מראש, אביב עריכה: נ.ב אני ממצטער אם פרסמת את זה בתת פורום הלא נכון.
-
- 1 תגובה
- 551 צפיות
-
-
שלום לכולם , אני צריך המלצה על תוכנה לפיצול MP3 בעזרת קובץ CUE. תודה רבה. חברים
-
- 4 תגובות
- 761 צפיות
-
-
אני נוהג להגביר ולהנמיך את הווליום דרך הבורר המקלדת שלי (X6) עכשיו יש איזה קטע מסויים שאני נגיד רואה סירטון ביוטיוב (אבל לא במסך מלא) אז אני לא יכול להגביר ולהנמיך את הווליום של המחשב אני צריך או למזער את החלון של הדפדפן (פיירפוקס) או ללחוץ אם העכבר על הצד של האתר (כי אם אני מבין נכון שאתה רואה סירטון ככה אז הכפתורי מולטימדיה מנסים לשנות בממשק של הפלאש את הווליום אבל זה לא עושה כלום (כניראה זה לא תומך) איך אני יכול לסדר את זה ? אני בעיקרון רק צריך שהמקלדת תישלוט על הווליום העיקרי של המחשב ולא משהו אחר הפיירפוקס מעודכן וגם הפלאש יש למישהו רעיון? זה ממש מעצבן תודה.
-
- 2 תגובות
- 903 צפיות
-
-
הורדתי מהאינטרנט קבצי שמע בפורמט mp3.נגן המדייה במחשב קורא אותם אבל כאשר אני רוצה לשמוע את הקבצים האלה ברכב או ברדיו דיסק נייד יוצא מהרמקולים צליל מעוות .כמובן שהרדיו דיסק ברכב והרדיו דיסק הנייד תומכים ב-mp3 וכאשר אני מנגן בהם מוזיקה אחרת בפורמט mp3 אני כן מצליח לשמוע את השירים. הדבר הראשון שחשבתי הוא שאולי אותם קבצים לא הומרו בצורה נכונה ולכן המרתי אותם לפורמט אחר ואז שוב המרתי אותם ל-mp3 אבל הבעיה נשארה. אין לי שום הסבר מניח את הדעת לתופעה הזו. האם למישהו יש איזה רעיון איך לנסות לפתור את הבעיה?
-
- 9 תגובות
- 977 צפיות
-
-
שלום לכולם ! לפני שבוע בערך הורדתי משחק שמורכב משלושה קבצים : mds , mdf , md0 . בקיצור פתחתי את הקבצים בעזרת deamon tools , ואחרי זה שפתחתי את הסי.די הוירטואלי יש לי קובץ שנפתח באמצעות הוכנה winimage . ניסיתי לראות מה הולך שם אבל לא הבנתי כלום . (ניסיתי לפתוח גם את הקובץ בעזרת win iso וגם cdspace אבל זה לא נותן) . רציתי לשאול אם משהו מכיר את התוכנה ויכול לעזור לי ולכתוב איך משתמשים בה . תודה רבה לכולם !
-
- 1 תגובה
- 688 צפיות
-
-
אין לי מושג לאיזה פורום זה מתאים אז כתבתי פה. בשבוע האחרון כל דבר שקצת מעמיס על המחשב יוצר תקיעות והפרעות בקול זה קורה אפילו בגלילה מטה או מעלה בYNET או קבצי PDF ובמשחקים שעבדו חלק קודם יש FPS נמוך. בדקתי אם יש וירוסים, עידכנתי דרייברים אבל כלום לא עזר, אפילו פירמטתי את המחשב.
-
- 2 תגובות
- 861 צפיות
-
-
אז ככה, כל וידאו שאני מריץ (אפילו ביוטיוב) נחצה לשני חלקים לא שווים בחלק העליון של הוידאו, זה כאילו שלוקח זמן לפריימים "להטען" מלמטה למעלה. לא ממש נוצרת מחיצה קבועה, זה יותר רנדומלי כזה. החלק העליון של הוידאו לא רץ במהירות של שאר הוידאו ואז נוצרת מין מחיצה לא קבועה כזאת. אין לי הסבר אחר לזה - צריך לראות את זה בעיניים. אני די אובד עצות כבר בעניין הזה, ניסיתי כל מיני קודקים שונים (CoreAVC, CCCP, KLite - לא ביחד כמובן), פליירים שונים (WMP, Zoom Player, MP Classic HC) ואפילו מסכים שונים (מסך מחשב Samsung SyncMaster 940BW 19" וטלוויזיה Sansui HDR TV 32") - כלום לא עוזר. השינוי היחיד שאולי הרגשתי היה ב-CoreAVC כשה"מחיצה" עברה לחלק התחתון של המסך במקום העליון. אולי נחוץ גם לציין…
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום רב, אני משתמש ב word 2003 על windows 7, מחשב חדש. נתקלתי בבעיה שלא הייתה לי במחשבים קודמים - כשאני לוחץ Alt+Shift השפה לא מתחלפת מעברית לאנגלית. ניסיתי לעשות את זה בשני צדי המקלדת וגם לשנות באופן ידני את השפה בבר התחתון, אבל גם אם זה מתחלף שם (כתוב EN) בוורד עדיין נכתב בעברית. ניסיתי לסגור ולפתוח מסמכים ולפעמים אני מצליח לקבל אנגלית, אבל זה מאד אקראי ולא הצלחתי להבין מה גורם לזה. אשמח מאד אם תוכלו לעזור לי. תודה!
-
- 1 תגובה
- 1.7k צפיות
-
-
^ תודה רבה לעוזרים.
-
- 2 תגובות
- 576 צפיות
-
-
שלום ! בדיסק און קיי נשמרים לי קבצים זמניים (לפחות כך התברר לי לאחר שניסיתי להבין). איך אני מונע הצגתם של קבצים אלה ? מצ"ב תמונה (אופיס 2013 מערכת הפעלה WIN 7). תודה רבה
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
- 1 follower
-
-
אני צריך להכניס קובץ שמיעה לתוך סירטון, וגם לערוך אותו טיפה... אם מישהו מכיר תוכנה טובה אני אשמח... תודה מראש...
-
- 1 תגובה
- 543 צפיות
-
-
אשמח אם מישהו יכול להדריך אותי איך מגיעים למסך הכנסת הסיסמא להפעלת התוכנה
-
- 0 תגובות
- 478 צפיות
-
-
אני זוכר את עצמי עובד על ה-Mod maker הראשון ... אילו זמנים... עם הזמן "התקדמנו" לטראקרים מורכבים יותר, כגון FastTracker, Impulse Tracker וכו'... (אפילו הוצאתי אלבום טראנס "נצחונות" בזמנו ) מי שממכם עבד ברצינות עם Impulse Tracker למשל, בטוח שמע על IT3 שהיה אמור לצאת, אך נקנה ע"י קבוצה שמעולם לא הוציאה אותו בסופו של דבר. על הדרך יצאו עוד כמה טראקרים, לא משהו רציני בכל אופן. אבל מאז השתנו הדברים... רמת הסאונד וההפקה עלו פלאים. היום ישנם סטנדארטים גבוהים בהרבה כמו שכולכם יודעים. כולם עברו כבר ל-Cubase המקצועית... החובבנים נפלו על FL Studio / Reason וכו'.. אבל עכשיו - ממש עכשיו - הכתיבה האנכית (Vertical) חוזרת ובגדול ! תכירו את RENOISE : http://www.renoise.com/ באמת…
-
- 0 תגובות
- 748 צפיות
-
-
שלום, אני מנסה להתקין office entrprize 2007 בעברית ללא הצלחה באמצע ההתקנה נרשמת לי הודעה כי הוא לא מוצא את הקובץ wordmui כאשר הקובץ כן קיים והתקנתי את התוכנה על מחשב אחר בהצלחה, יכול להיות שיש קשר שהתקנתי על XP HOME EDITION לעומת PRO???? האמת אין לי מושג מה הבעיה תודה מראש :-\
-
- 0 תגובות
- 531 צפיות
-
-
יש לי את גירסת CORPORATE 3.0.61 על פיירפוקס 3.0.11 ואני מפחד לעדכן את פיירפוקס כי בפעם שעברה שהוא שודרג מ 2.5 ל 3 הסרגל של קופרניק הפסיק לעבוד כחודשיים עד שקופרניק הוציאו גירסה חדשה. מכל מה שרשמתי אפשר להבין שהסרגל של קופרניק מאד חשוב לי ומקל עלי מאד ובעקבות ניסיון העבר, עדיין לא שידרגתי את פיירפוקס. רציתי לשאול אם מישהו נתקל באותה בעיה והאם הוא הצליח למצוא לה פיתרון?
-
- 0 תגובות
- 807 צפיות
-
-
הורדתי והתקנתי פיירפוקס ואני פשוט לא מצליח לפתוח אותו אני לוחץ עליו ושום דבר לא קורא אין שום חלון ואין שום הודעת שגיעה ניסיתי מצב בטוח ועדיין כלום ניסיתי למחוק ולהוריד ולהתקין עוד פעם ועדיין אותה בעיה מישהו יודע מה יכולה להיות הבעיה?
-
- 1 תגובה
- 483 צפיות
-
-
התקנתי מחדש את חלונות XP עם אופיס 2003 והתקנתי גם norton internet security 2004, את קובץ ה PST העברתי מההתקנה הקודמת של ה WIN ל התקנה הנוכחית והכל עובד בסדר. כשהתקנתי את נורטון, תוכנת ה ANTI SPAM לא זיהתה את רשימת הכתובות שלי ולכן לא יכלה לייבא אותן אליה כדי שיהיו כתובות מהימנות ושהדוא"ל מהכתובות לא יועבר ל"דואר זבל", ניסיתי יבוא של הכתובות אך גם זה לא עבד. איך גורמים לתוכנה לזהות את ספר הכתובות שלי? ד"א ב WINDOWS ADRESS BOOK הכתובות אינן מופיעות והתוכנה לא יכולה לייבא את הכתובות מתוך ה OUTLOOK. כאשר התקנתי מחדש את NIS התוכנה ביצעה את ההגדרות המתאימות, כאשר הגיע שלב התקנת ה ANTI SPAM התוכנה ניסתה לדלות את רשימת הכתובות אשר קיימת ב OUTLOOK ולא הצליחה, דבר זה הכרחי מכיוון…
-
- 1 תגובה
- 528 צפיות
-
-
אוקיי,אני משתמש בפיירפוקס קרוב לשלושה שבועות,עכשיו התחיל בשבוע האחרון הפיירפוקס לא לעבוד לי אני לוחץ על הפיירפוקס הוא כזה טוען ובסוף הדף לא עולה כאילו שאין תוכנה כזאת,אבל אחרי שאני עושה ריסט אני מצליח להעלות את הפיירפוקס,אחרי שאני מכבה את המחשב ומדליק זה קורה שוב אם אתם יודעים מה הפתרון לזה תודה כי נמאס להיות עם האקספלורר...
-
- 1 תגובה
- 572 צפיות
-
-
מישו יודע איך אני יעשה את זה לסאונד AC3 ? עשיתי חיפוש אין תשובה לזה.
-
- 0 תגובות
- 634 צפיות
-