תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,194 דיונים בפורום זה
-
כל פעם שאני מנסה לצרוב סרט נגיד ז עושה לי תבעיה הזאת http://img6.imageshack.us/my.php?image=726p.jpg והקובץ שוקל מתחת ל-700 גם כשאני לוחץ וYEד וNO זה אומר לי שהצריבה נכשלה http://img23.imageshack.us/my.php?image=727w.jpg
-
- 8 תגובות
- 699 צפיות
-
-
חלקתי את הזכרון לשתי מחיצות... כנראה שנתתי מאט מדי זכרון , עכשיו אני רוצה להוסיף להקטין מחיצה אחת כדי להגדיל את השנייה בלי לפרמט או למחוק קבצים. איך אני משנה את הגודל של המחיצות?
-
- 3 תגובות
- 974 צפיות
-
-
טוב אז התקנתי מחדש את STEAM בשביל לנצל את המבצע של האורנג' בוקס ב9.99. קניתי את החבילה ניגשתי לרשימת המשחקים והתחלתי להוריד את HL2. אחרי 20 דקות שמתי לב שההורדה היא במהירות פתטית של 8Kb/s אז גיגלתי וחיפשתי פתרונות למהירות הורדה איטית. בסוף הגעתי לשלב שמחקתי לגמרי את STEAM והתקנתי מחדש אבל עכשיו שאני פותח את התוכנה זה מקפיץ את הפופ אפ של: Steam Updating: Updating Steam... ||||||||||||||||||||||||||||||||||||| וזה נתקע על 0, מקסימום אחרי 15 דקות זה מגיע לאיזור ה30 אחוזים ואז קורס ומתחיל מחדש. זה תקלה בתוכנה? בעיה של הגדרות? או העובדה שיש קרוב ל1.8 מיליון משתמשים כרגע שאני מניח שעושים לינץ' על שרתי ההורדות של האורנג' בוקס בגלל המבצע? תודה לעוזרים!
-
- 0 תגובות
- 518 צפיות
-
-
-
יש לי בילד 7077, זה קורה ב2 מחשבים, הפיירפוקס סטוק לחלוטין ללא תוספות. כל סגירה דרך X או CLOSE מביאה לדיאלוג קריסה כאילו שזה אחרי END PROCESS. מישהו יודע מה הפתרון <?
-
- 1 תגובה
- 542 צפיות
-
-
בגרסאות האחרונות של MSN Messenger כאשר לוחצים על open inbox במקום לקשר לתייבה ישירות זה מקשר לדף הMSN המקומי עם frame של hotmail, יש אפשרות לגרום לזה לעבוד כמו שזה היה לפני גרסא 12?
-
- 5 תגובות
- 741 צפיות
-
-
יש לי בגליון אקסל כתובות ואני רוצה להדפיס על מעטפות שורה שורה איך עושים את זה?
-
- 0 תגובות
- 845 צפיות
-
-
ואיזה תוכנות מומלץ שיהיו במחשב ולא פורטאבל? עלה לי בראש שאפשר לוותר על התקנת אנטיוירוס ונגן וידאו/מוזיקה. מה דעתכם? המלצות ודעות נוספות יתקבלו בברכה
-
- 4 תגובות
- 754 צפיות
-
-
בס"ד כשאני מנסה לעדכן את התוכנה היא אומרת שאין עדכונים זמינים, יצאו שלוש גרסאות ואין מצב שאין עדכונים . זה התקנה מלפני כמה שנים !!! תודה לכל מי שינסה לעזור ..
-
- 0 תגובות
- 505 צפיות
-
-
כשאני מנסה להיכנס לאחד הכוננים הקשיחים שלי, C או D, אני מקבל את ההודעה: can not find script file c:\setup.dll.vbs לאחר מדריך שמצאתי ברשת שאומר לעבור על הרג'יסטרי שלך ולמחוק מכולם את המשפט setup.dll.vbs ניסיתי להיכנס שוב לכוננים. מה שקורה כרגע כשאני מנסה להיכנס לכוננים זה: http://img516.imageshack.us/my.php?image=57246115.jpg אחרי שאני לוחץ OK החלון נסגר והוא נשאר במחשב שלי. מה לעשות? אני לא יכול להיכנס לכוננים הקשיחים שלי.
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכל העוזרים ב- Internet Explorer 7 הייתה לי בעיה עם תוכן Fash שלא הצלחתי לפתור... שדרגתי ל- Explorer 8 ועכשיו יש לי בעיה אחרת, אם אני פותח Tab חדש הוא נתקע לי, ואחרי דקה בערך פותח חלון חדש עם אותה הכתובת שאמורה הייתה להיפתח עם ה- Tab... כל Tab חדש שנפתח נתקע על מצב Connecting ואי אפשר לסגור אותו בשום צורה (Close Tab/Close Other Tabs). * ה- Tab הראשי נשאר עובד כרגיל חוץ מהטאבים שניסיתי לפתוח... אם אני סוגר אותו אז כל ה- Explorer נתקע וצריך לסגור ידנית מה- Task Manager... קורה גם אם אני פותח Tab חדש סתם... מישהו מכיר ? ??? [attachment deleted by admin]
-
- 4 תגובות
- 584 צפיות
-
-
שלום לכולם כמו הכותרת, רציתי לבדוק אם מישהו מכם מכיר תוכנה שבה אפשר לשים סרט, ולחתוך ממנו קטע אודיו בלבד(כמו שיש בשירים מסויימים פתיח מסרט) לא תוכנה מסובכת,עדיף אפילו כמה שיותר פשוטה,אני צריך אותה למטרה זו בלבד תודה רבה!!!
-
- 1 תגובה
- 804 צפיות
-
-
שלום כולם, ניסיתי לאתר את הבעיה בכל דרך שווינדווס מציע והגעתי למבוי סתום מי שבאמת מבין אני חייב עזרה. אני צלם במקצועי ומגבה את כל החומר להארד דיסקים חיצוניים של Western Digital ההארד דיסק האחרון שרכשתי היה בנפח 1 טרה בייט ומכיל כ200 ג'יגה שהספקתי לגבות לפני מספר שבועות, באמצע העברה של קבצים מההארד דיסק הפנימי של המחשב אל ההארד דיסק החיצוני שמתי לב שההעברה נתקעה (ההודעה של "מעתיק קבצים" נראתה אך הזמן לא השתנה במשך דקות רבות לכן לחצתי ביטול וכשזה לא הגיב ניתקתי את ההארד דיסק מהUSB). כאשר חיברתי אותו מחדש לא הופיע הסמל של החברה בצמוד לאות המייצגת של הכונן כרגיל, וכן לא עלתה האופציה האוטומטית של ווינדווס לפתוח את הכונן בתיקיה במדיה פלייר וכדומה- גם, לא כרגיל. פתחתי את הכונן …
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
מערכת הפעלה Vista64 Ulitimate. מדובר בקבצים שמקודדים ב- XVID/X264, קורה גם ב- BSPLAYER וגם ב- media player classic. משתמש ב- CCCP גרסא אחרונה, ניסיתי למחוק ולהתקין מחדש גם אותה וגם את נגני הוידיאו, אך עדיין מדי פעם באופן אקראי מופיעות נקודות ירוקות על המסך. אם אני מנגן את הסצינה שוב, לעיתים הנקודות לא מופיעות שוב ולעיתים במיקום שונה. מישהו יודע אם יש פתרון לבעיה? תודה.
-
- 13 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש לי סרט בלי תרדום ואני רוצה לראות עם אז אני רואה אותו ב- bs player או ב-vlc אבל הבעייה בשניהם, זה הצבע שהם מציגים לעומת ה-wmp הם מציגים צבע לא יפה לעין הנה דוגמא תמונה מ-bs תמונה מ-vlc תמונה מ-wmp איך אני מגדיר שניהם ת שיראו כמו ב-wmp?
-
- 5 תגובות
- 546 צפיות
-
-
חברים תשמעו, אני לא יודע מה לעשות. היום הדלקתי את המחשב, ואחרי שאני מתחבר לחשבון שלי בWINDOWS, עולה לי הודעה ש RRAS WIZARD מסכן לי את המחשב ולכן יסגר, ואז אני מקבל עוד הודעה שהתוכנה RRAS WIZARD ביצעה פעולה בלתי חוקית ולכן תיסגר. לאחר מכן פשוט כלום. שום דבר לא עולה ואין לי מושג מה לשעות. אחרי הרבה גישושים אני מצליח להגיע לDESKTOP והכל נראה תקין. הרצתי NOD32, S&D, ADAWARE ו-Malwarebytes' Anti-Malware וגם אחרי כל הבדיקות האלה, שאני מתחיל את המחשב, הכל חוזר על עצמו. חיפשתי בעוד פורומים ולא מצאתי שום דבר שיכול לעזור לי. אני לא יודע אם אני פותח את הנושא בפורום הנכון, אבל אין לי מושג מה לעשות. תודה על כל עזרה, יואב
-
- 3 תגובות
- 972 צפיות
-
-
אני רוצה לעלות מספר רב של סירטונים ל - youtube ול - facbook הסרטונים הם ממצלמה לכן הם מאוד גדולים מה ה - bitrate,רזולוציה,ויחס של video/audio הסטנדרטי לאיכות הרגילה ול - HQ של youtube ושל facebook? תודה
-
- 1 תגובה
- 595 צפיות
-
-
שלום חברים (: היש בכם יודע כיצד, או היכן ניתן ללמוד כיצד, מעבירים תמונת סיביות (bitmap) מפוטושופ לתוכנה הוקטורית פריהנד? אהיה אסיר תודה..
-
- 1 תגובה
- 665 צפיות
-
-
המחשב מקצה לאי סי קיו עד 50 אחוז אבל אם הוא עובר אותו הוא ניתקע בעצם כי הוא לא יכול לעבור אותו וניסיתי לשחק עם העדיפויות וכאלה אבל זה עדיין נישאר תקוע הייתי צריך ליסגור את האי סי קיו כדי שהוא ימשיך לעבוד אז אני חייב שמישהו יעזור לי זה מעצבן ככה
-
- 5 תגובות
- 634 צפיות
-
-
מישהו יכול לעזור לי בבקשה ולתת לי שם של תוכנה שיכולה לתרגם טקסטים שלמים מאנגלית לעברית (חוץ מבבילון , כי היא מתרגמת גרועה ביותר) תודה מראש לעוזרים !!!
-
- 1 תגובה
- 610 צפיות
-
-
שמתי לב באחרונה (וגם אמרו לי שזה קורה אצלי), שבחלונות שיחה במסנג'ר פתאום נרשמות כל מיני כתובות להיכנס אליהם (וירוס). מישהו יודע כיצד לפתור את הבעיה?
-
- 2 תגובות
- 619 צפיות
-
-
שלום הבעיה המוכרת של הCRCDISK.SYS שתוקע את העלאה של המחשב לכחצי שעה. המחשב, אחרי ריסטרט או כיבוי עולה במשך כחצי שעה, הקובץ שאותו הוא מנסה לקרוא הוא CRCDISK. הבנתי שזו בעיה מוכרת בVISTA, לצערי נתקלתי בה גם בוינדוס שלי. כרגע בלי פיתרון. דברים שניסיתי: 1: העלאה בSAFE MODE 2: העלאה בLAST GOOD CONFIG 3: עדכון של הוינדוס 4: מחיקה של *pcmcia*.* על ספרית הוינדוס 5: מחיקה של *1394*.* על ספרית הוינדוס 6: ניסיתי לעשות עדכון של הדריורים מתוך דיסק ההתקנה, ללא הצלחה. לא מוצא דרייברים על הדיסק(??) 7: CHKDSK 8: ניתוק התקנים חיצוניים(LAN וUSB) 9: חיפשתי דיסק RESCUE של וידוס סרבר 2008 בגרסת ה64 ביט. כרגע לא מצאתי. 10: בטח היו עוד דברים שלא עולים לי לזכרון((- כרגע. ממש א…
-
- 0 תגובות
- 686 צפיות
-
-
הWINDOWS (VISTA 64 עשה לי עידכון ואחרי העידכון זה קרה עשיתי שיחזור מערכת וזה גם לא עזר המחשב לא מזהה לי שם התקן USB ואני לא יכול להשתמש בעכבר מישהו יודע מה הבעיה ואיך מתקנים אותה? תמונה: http://img402.imageshack.us/img402/7362/usbproblemo.jpg
-
- 1 תגובה
- 730 צפיות
-
-
יש לי עכבר G5 התקנתי את התוכנה שמגיעה איתו (SetPoint) ולאחרונה התוכנה כל כמה שעות נסגרת וכל ההגדרות של העכבר חוזרת לברירת המחדל עד שמפעילים אותה מחדש מה יכולה להיות הבעיה ואיך אפשר לתקן אותה?
-
- 2 תגובות
- 558 צפיות
-
-
התקנתי ראוטר חדש, והאינטרנט עובד מצוין, גם לגלוש, גם מיילים גם טורנט וכד'... אבל המסנג'ר לא מתחבר, האם זה בעיה כללית במסנג'ר או אצלי ברשת?
-
- 1 תגובה
- 489 צפיות
-