עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by omri_ro,

כשאני מוסיף תרגום לסרט בעזרת TEXTSUB אז אני מגדיר לו STLE מסוים (צבע,פונט וגובה מהשורה התחתונה ביותר) והכל סבבה. אבל הוא לא שומר את ההגדרות ואז כל פעם צריך להגדיר את זה מחדש, איך אפשר לשמור את ההגדרות? ואגב גם בFILTERים אחרים הוא לא שומר את ההגדרות

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  2. Started by SaM]U[Rai,

לעיתים המחשב נתקע בזמן משחקים, כלומר התמונה נתקעת והצליל האחרון מתנגן שוב ושוב ללא סוף. זה קורה רק כשאני משחק, קורה לעיתים רחוקות במשחק יותר ישן כמו WARCRAFT3 ולעיתים מאוד תכופות במשחק יותר תובעני כמו RED ALERT 3. מה יכולה להיות הבעייה ואיך אני מסדר את זה? תודה רבה !!!

• 5 תגובות
    • 683 צפיות
  3. Started by oren,

שלום לכם, אח שלי (החרמן) לחץ YES כשקפץ לו חלון של ההתקנה המעצבנת הזאת של הסקס וזה התקין לו במחשב איזה משהו (כנראה) ובנוסף, זה עשה את דף הבית לדף של איזה אתר סקס וכעת, כל פעם שהוא מגדיר את דף הבית מחדש - דף הבית של אתר הסקס חוזר, לאחר הפעלה מחדש של המחשב. רציתי לדעת מה אפשר לעשות כדי לעזור לו... תודה לכם.

• 5 תגובות
    • 1.5k צפיות
  4. Started by funky,

מישהו יכול להגיד לי איך אני עושה שאני יראה את ההיסטורי למה אני לא יכול לראות אותו ולפני שמחקתי את האיסיקיו יכלתי.

• 5 תגובות
    • 678 צפיות
  5. Started by Yaron-Cohen,

הוא מודיע לי שאני מקבל אימייל...אבל איך אני קורא אותו??..איפה הוא בכלל נמצא...מצורפת תמונה... [attachment deleted by admin]

• 5 תגובות
    • 622 צפיות
  6. Started by ellell,

שלום רב . יש לי מערכת הפעלה וינדוס איקס-פי פרו במחשב. ואני לאחרונה התקנתי במחשב תוכנת QTEXT.8 מעבד תמלילים עברי שהיתה ברשותי משנת 1998, מאחר ורציתי להדפיס עבודה שיש לי מהתוכנה והוסיף בה כמה משפטים, בתוכנה קיימים בה מספר גופנים TT עבריים מובנים שעובדים יפה, אבל בעבודה עם גופנים אחרים עבריים TT הכתיבה נהפכת משמאל לימין, למשל: [glow=red,2,300]שלמה[/glow] הופך [glow=red,2,300]המלש[/glow] בדקתי בהגדרת שפה בלוח הבקרה שום דבר לא השתנה. דרך אגב: בוינדוס 98 שהיה לי עבדו יפה מאד כל הגופנים בכל השפות. בבקשה איך לתקן את הבעיה תודה.

• 5 תגובות
    • 628 צפיות
  7. Started by nadav1379,

יש לי נורטון אנטיוירוס 2003 ומתי שאני מדלי את המחשב קופצת לי הודעה של הנורטון "some symantec product settings have been changed by an unauthorized program. this can indicate that an attacker or a virus is attempting to disable your protection to avoid problems, settings will be reverted to the previous configuration and your system will be restarted. Click OK to continue [glow=blue,2,300] Click here to go to symantec Technical Support Knowledqe Bese...[/glow] אני לא יודע מה אני צריך לעשות כאדי שלזה לא יופיעה השמח לתגובות

• 5 תגובות
    • 813 צפיות
  8. Started by shugi,

שלום. דוד שלי הכין מצגת הקשורה לעבודה שלו, ויש בה הרבה תמונות. הוא שאל אותי אם אני יכול למצוא דרך להקטין את גודל התמונות שיהיה יותר נוח ללקוחות. המצגת שוקלת 5.91 MB. אני מוסיף אותה פה להורדה, אם ברצונכם לעזור לי. באילו דרכים אפשר להקטין את התמונות? תודה. הורדה: http://rapidshare.com/files/58019009/__1514___1513___1505___1495_ODT___1505___1491___1504___1488___1493___1514__.rar

• 5 תגובות
    • 850 צפיות
  9. Started by Php-Styler,

שלום , אני מנסה לצרוב סרט DVD-R מלא מהמחשב שיש לו תקייה אחת : VIDEO_TS ועכשיו אני מנסה לצרוב את זה nero burning ROM , שמה בחרתי DVD-VIDEO ואז שמה יש לי שני תקיות כאלה : VIDEO_TS וגם AUDIO_TS עכשיו גררתי את התקייה VIDEO_TS והכל מצוין התחלתי לצרוב ומופיע לי שגיאה כזאת : מי שאינו רואה יכול לפנות ללינק הבא : stucom.off.co.il/mmmm.jpg תודה רבה לכם אני צריך עזרה אחים שלי .

10. אהלןאני מעוניין להתקין על 20 מחשבים את התוכנה google drive, שיהיה מקושר לחשבון שאני אצור במיוחד בשבילו. כאשר אני מחובר דרך התוכנה במחשב (win xp) וגולש דרך הדפדפן (chrome), האם החשבון שכבר מחובר ב-google drive יהיה מקושר לכרום או שיהיה אפשר להתחבר ל-gmail בדפדפן לחשבון שונה ממה שמוגדר בתוכנה לצורך סינכרון? הכוונה היא שהחשבון שמקושר ל-google drive יהיה קבוע לצורך סינכרון קבצים. כאשר משתמש צריך להתחבר לחשבון gmail שלו (דרך chrome) הוא יוכל לעשות זאת ללא צורך להתנתק מהחשבון שמחובר לאפליקציה שמותקנת במחשב. האם זה אפשרי? אם ההודעה לא בפורום הנכון אשמח אם האדמין יעביר אותה נ.ב. מנסיון אישי שלי אני יודע שאפשר לגלוש באותו הדפדפן ל 2 חשבונות gmail שונים אבל כאשר מתנתקים מאחד מהם, ג…

• 5 תגובות
    • 2.3k צפיות
  11. Started by MagnuM_47,

ה IE עושה לי קצת בעיות החלטתי להסיר אותו מהמחשב משמום מה אני לא מצליח להסיר אותו, לא מהUninstall Program ולא מהUninstall an Updates העלתי תמונות של הרשימות: http://img706.imageshack.us/i/74083550.jpg/ http://img138.imageshack.us/i/36216203.jpg/ חיפשתי בגוגל והם אומרים שזה אמור להיות בUninstall an Updates תודה לעוזרים!

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. אני חושב שזה וירוס כן? אבל רק היום פירמטתי את המחשב זה מוזר. מה עושים? יש לי אנטי וירוס קראפרסקי 07 וAd-Watch 2007

• 5 תגובות
    • 662 צפיות
  13. Started by ofer_mat,

אל תורידו את הקזה החדש יש בו מלא מרגלים !!!!!!!!!!!!

• 5 תגובות
    • 849 צפיות
  14. אני מחפש הגדרות מתאימות לרינדור לוידאו ליוטיוב ב720p כרגע מה שאני עושה זה trial and error כשאני משחק כל פעם עם הגדרה אחרת ובודק איך זה משפיע על האיכות/גודל קובץ, אבל כשכל רינדור לוקח 15-30 דקות לוידאו של 3-4 דקות, זה קצת בעייתי... היתי שמח אם מישהו יוכל להדריך אותי/להמליץ על הגדרות מתאימות לכך. אלו סרטונים של משחקים הכוללים הרבה תנועה מהירה, אז אני צריך שהוידאו יהיה כמה שיותר חד ובאיכות כמה שיותר טובה, אבל בכל זאת צריך לשמור על גודל קובץ סביר כדי שיהיה אפשר להעלות אותו ליוטיוב.

• 5 תגובות
    • 3.8k צפיות
  15. זה התחיל מאתמול, כל תוכנה שאני מוריד מהאינטרנט ומנסה להפעיל את ההתקנה שלה, אני מקבל את השגיאה שמצורפת בתמונה. מה גורם לזה? מקבל הודעה שכל קובץ פגום! [attachment deleted by admin]

• 5 תגובות
    • 851 צפיות
  16. Started by 114508534,

למישהו יש , יכול להסביר לי , להביא קישור משהו תודה

• 5 תגובות
    • 777 צפיות
  17. יש לי קבצי תמונה מסוג EPS ואני צריך לפתוח אותם או להמיר אותם לסוג אחר של קובץ כמו JPG. בבקשה תביאו לי תוכנה שעושה את זה.

• 5 תגובות
    • 2.8k צפיות
  18. מישהו ביקש ממני תוכנה בסגנון הזה, שתסביר איך לנהוג ותלמד תמרורים ותעשה בחנים והכל. תודה מראש slim_shady

• 5 תגובות
    • 2.3k צפיות
  19. Started by y_i_c,

יש לי בבית ADSL ורשת ביתית! הגדרתי מחשב ספיציפי שהוא יהיה הסרבר (יש עליו חלונות 2000 פרו). מישהו יודע איך אני יכול לעשות את הסרבר שרת פרוקסי??? בתודה.....

• 5 תגובות
    • 2.1k צפיות
  20. אני לא סובל את ה"כתבן" ובטח שלא את הWORD ושאר האופיסים (אופן אופיס וכו..) אני סך הכל צריך לשמור טקסטים פשוטים ורוב הזמן אני משתמש בnotepad (פנקס רשימות). אבל חסר לי לפעמים אופציות של הדגשה, קו למטה, צביעת טקסט, דברים בסיסיים כאלה אבל עדיין שלא יהיה ישור שורות ודברים מבולגנים כאלה, טקסט פשוט לגמרי. תודה (: אגב, נחמד אם יהיה אפשרות לטבלה קטנה, אבל לא חייב (:

• 5 תגובות
    • 2.7k צפיות
  21. Started by mega1234,

*מנהלים, לא יודע אם זה מתאים יותר לפה או לפורום לינוקס - לשיקולכם. ולענייננו - האם קיים סוג של קומפיילר (עדיף לWINDOWS) שאפשר לכתוב בו קוד של BASH - לקמפל אותו ולהריץ ? זה מתיש,מעצבן, ומגעיל לערוך SCRIPT של BASH דרך pico או VI בלינוקס (אני עובד על לינוקס מרוחק בעזרת telnet) - לראות שהוא לא טוב לערוך מחדש וחוזר חלילה. אני יודע שהבקשה הזו היא LONGSHOT אבל WHAT THE HACK : תודה לעוזרים.

• 5 תגובות
    • 685 צפיות
  22. Started by ElemenTal,

כשהוינדוס עולה, המסך לכמה שניות הופך לעפור וסתם רצים כמה צבעים... וגם בפאנל בקרה השליטה בעוצמת המאוורר לא ניתנת לשינוי... (זה לא חשוב, אני רק אומר..) מה לעשות ? ויש רשימה של מה שזה משפר ( FPS במשחקים) אז השיפור הזה זה רק ב VISTA או גם ב XP ?

• 5 תגובות
    • 627 צפיות
  23. Started by aviaderi,

שלום לכולם וחג שמח, מישהו מכיר תוכנה שיודעת להמיר מספר דפי HTML למסמך WORD אחד. אני צריך שהתוכנה תמיר רק את הטקסט ולא את כל העיצובים מסביב כמו שקורה כשאני פותח את הדפים אלה בוורד. אם יש תוכנה כלשהי שבלחיצת כפתור מעבירה מספר דפים או אפילו מסמכי טקסט TXT מרובים, למסמך אחד של WORD אשמח לשמוע עליה. תודה לעוזרים אביעד.

24. שלום, אני משתמש בתוכנת VLC, בס"ה התוכנה עובדת טוב עם כתוביות ועד כה לא היו בעיות. לאחרונה ראיתי סרט, טענתי את קובץ הכתוביות אך לא היה סנכרון. בלשונית הסנכרון אפשר להגביר את מהירות הכתוביות ואפשר לעשות OFFSET קדימה או אחורה בין הכתוביות לתמונה. ביצעתי הזזה של 6 שניות אחורה כך שהיה סנכרון (נראה מושלם) אבל ככל שעובר הזמן נוצר פער בין הכתוביות לתמונה. השאלה היא איך ניתן לדעת בכמה שניות יש OFFSET והאם הבעיה היא במהירות הכתוביות תודה

• 5 תגובות
    • 4k צפיות
  25. Started by g1000000009,

כשאני פותח כמה קבצים בVLC תחת ווינדוס 8 הוא קורס ויש מה הודעות בצורה מדורגת. איך פותרים את זה?

• 5 תגובות
    • 2.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.