תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,194 דיונים בפורום זה
-
כל תוכנה\חלון שאני מפעיל גורם למחשב לקפוא - למעט אותו חלון\תוכנה שפועלים. CTRL+ALT+DELETE עובד אבל מנהל המשימות נתקע ברגע שאני שם את סמן העכבר עליו, כמו כל תוכנית אחרת. רק אם אני בוחר באפשרות "יציאה" בתפריט של ה- CTRL+ALT+DELETE זה סוגר את כל התוכניות ואני יכול שוב להפעיל תוכנה כלשהי עד שזה נתקע שוב (כאילו שאני מוגבל לתוכנית אחת). בהרצת MEMTEST אין כל שגיאה. מה אפשר לעשות?
-
- 1 תגובה
- 640 צפיות
-
-
משום מה המערכת הפעלה לא תמיד עולה. רק כשאני מנתק את המחשב מהחשמל ומפעיל מחדש הוא עובד טוב. כשהמחשב נדלק הוא משמיע צפצוף ארוך שנפסק באמצע כזה. התקנתי ווידווס ויסטה אולטימייט מחדש וזה לא עוזר. מישהו?
-
- 4 תגובות
- 559 צפיות
-
-
could not perform end of disc at once זה מה שעושה לי , ולא ממזמן קניתי HD חדש ? מה אני עושה
-
- 0 תגובות
- 447 צפיות
-
-
יש לי לוח אם של msi ואני צריך בישבילו דרייברים הורדתי מהאתר שלהם איזה משהו אבל שהוא ירד היה רשום ביכלל שזה לנבידיה לא הבנתי כלום באתר שלהם הלוח אם שלי זה msi k9ngm תודה לעוזרים .
-
- 1 תגובה
- 1.8k צפיות
-
-
הבעיה שלי היא כזו: אני מדבר על הדף הבא: http://www.azaalcity.com/Abdulrahman%20alakhfash.htm השירים ניתנים להורדה אחד אחד אבל אני מעוניין להוריד את כולם במכה אחת. כאשר אני פותח את הדף הזה עם האקספלורר אז קליק ימני על הדף אמנם נותן לי אופציה של "הורד את כולם עם flashget אבל משום מה אופציה זו לא עובדת וכל הדף נתקע. כאשר אני פותח את הדף הזה עם פיירפוקס משום מה הפיירפוקס לא מכיר ב-flashget וקליק ימני על הדף לא נותן לי שום אופציה עם flashget. התקנתי בפיירפוקס שני תוספים: downloadhelper download them all האם אחד משני התוספים האלה מתאים לביצוע המשימה? ואם כן איך אני מבצע את זה? קליק ימני על הדף לא מראה לי שום אופציה שכזו וגם חיפוש של איזה שהוא סימן לתוספים האלה בסרגל כלים אני ל…
-
- 5 תגובות
- 552 צפיות
-
-
שלום לכולם וחג שמח! קיימת בעיה במחשב של חבר, הוא פשוט לא מצליח לנגן סרטים. הורדתי לו את כל סוגי הקודקים שקיימים אצלי במחשב ללא הועיל. הבעיה קיימת גם שאני מנסה להפעיל סרט עם תוכנות שונות(media player, mvplayer , bsplayer) כשאני מריץ סרט בbsplayer הוא כותב לי את השגיאה הבאה:"directshow is not installed". אם מישהו נתקל בבעיה דומה אשמח לייעוץ. תודה מראש,
-
- 5 תגובות
- 670 צפיות
-
-
שלום כולם וחג שמח אני עובד עם האאוטלוק לצורך סנכרון אנשי קשר ויומן ואני רוצה גם להשתמש בו לקבלת מיילים. יש לי כמה חשבונות מייל Gmail, Hotmail, Yahoo. האם יש אפשרות באאוטלוק שהמיילים יתקבלו כמו בג'ימייל? -אני רוצה שהמיילים באותו עניין ירוכזו ביחד. (הסברתי את עצמי טוב?) בגימייל יש את הקטע שהוא מחבר את כל המיילים אם אותו נושא ביחד ובצד רשום כמה מיילים יש באותה שיחה. תודה רבה וחג שמח לירן
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
התקנתי ויסטה מחדש, משום מה כשאני מחבר את המצלמה שלי (NIKON D80) הוא לא מצליח לזהות אותה. חרשתי את האינטרנט וניסיתי כל מה שהציעו ולא מצאתי פיתרון. מישהו יכול לעזור? תודה!
-
- 7 תגובות
- 947 צפיות
-
-
טוב AS2 גודל קובץ ה SWF 7K לינק http://flashtest.000space.com/myGallery/ בעיצוב אני לא הכי חזק.... אבל הגלרייה דינאמית תודה ויום טוב
-
- 1 תגובה
- 639 צפיות
-
-
אני ממש חייב את זה אני רוצה לשנות את השם של המעבד לצורך משהו..... אודה לכם ממש! תודה רבה
-
- 4 תגובות
- 589 צפיות
-
-
-
שורת כתובת האתר למעלה תמיד נשארת בודדת, כאשר אני לוחץ על החץ לא נפתחת לי רשימת האתרים הקודמת, למרות שהגדרות ההיסטוריה שלי לא אומרות למחוק את ההיסטוריה. ניסיתי להסיר את התוכנה ולהתקין מחדש, אבל שום דבר לא עוזר. בשני מחשבים אחרים שלי אין לי שום בעיה. רק במחשב אחד בודד. מה קורה פה?
-
- 2 תגובות
- 539 צפיות
-
-
חברה אני מחפש תוכנה כמו HIDE MY IP שתיהיה חינמית .. מצידי אפילו קוד פתוח, העיקר שתיהיה חינמית, מישהו מכיר ?
-
- 2 תגובות
- 675 צפיות
-
-
ניסיתי שחזור מערכת וזה לא עזר. הנה תצלום מסך [attachment deleted by admin]
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, בזמן שהמחשב שלי עולה, בדיוק ברגע בו אמורה להופיעה ההודעה הרגילה של "ברוכים הבאים", אני מקבל הודעת שגיאה ארוכה, שמתחילה במילים "one of your discs need to be checked for consistency" ואז המערכת מריצה אזושהי בדיקה מוזרה. שמתי לב שגם מוזכרת מערכת הקבצים ntfs אבל לא יודע אם זה קשור (2 הכוננים שלי הם כך). למישהו יש מושג?
-
- 2 תגובות
- 619 צפיות
-
-
שלום, אני יספר לכם את כל הסיפור ואם יהיו לכם הצעות לפעול בדרכים שונות אז זה יהיה אפילו יותר טוב. יש לי סרט 720P בסיומת MKV הבעיה שהוא שוקל בערך 6.5 ג'יגה ותרגום SRT בנפרד. המטרה שלי היא לפצל את הסרט לשני חלקים כדי שיהיה אפשר לצרוב אותו בלי לפגוע באיכות (כמה שזה מתאפשר) ושיהיה ניתן לראות כל חלק בנפרד עם התרגום. השתמשתי בתוכנה mkvmerge GUI כדי לפצל את הסרט יחד עם התרגום (הקובץ הסופי הוא עם התרגום בתוכו) הבעיה שהנגן BSPlayer מנגן את הסרט עם כתוביות בג'בריש (למרות ששינתי את הגדרות בשפה לעברית) . מה שמוזר זה שאם אני יוסיף דרך הנגן קובץ כתוביות בנפרד בעברית הוא יעבוד כמו שצריך. אני משתמש בנגן הזה ספציפית לאחר שניסתי לא מעט נגנים והוא הריץ לי את הסרטים הכי טוב. אצלי זה קריטי כי …
-
- 1 תגובה
- 993 צפיות
-
-
שלום חברים רכשתי פלא נוקיה E63 וצילמתי כמה סרטים באורך של כ 40 דק כל קטע בערך 10 דק ועכ אני רוצה לחבר אותם לסרט אחד באורך מלא איך אני עושה את זה? מכירים אולי איזו תוכנה פשוטה ומהירה? תודה לעונים..
-
- 1 תגובה
- 676 צפיות
-
-
שלום לכולם, ברשותי קובץ בפורמט GIF שמורכב ממספר רב של פריימים, מדובר בסמיילי עם אנימציה וברצוני לשנות את תבנית הצבע בכל הפריימים( לשנות את צבע הסמיילי) מבלי לעבור אחד אחד. כיצד לעשות זאת באמצעות התוכנה ImageReady אם זה בכלל אפשרי. תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 703 צפיות
-
-
שלום חברי הפורום. אני מחפש תוכנה כמו NETLIMITER, יש הצעות ??
-
- 4 תגובות
- 591 צפיות
-
-
שלום לאחרונה עברתי למערכת הפעלה חלונות שרת 2003.מבחינת חומרה המחשב שלי מוגדר דיי צפוף (יש הרבה כרטיסים..) יש לי כרטיס אלחוטי שהוא קריטי כי אין לי מקום במחשב מבחינת חריצי הרחבה אבל בהתקנה האחרונה הוא עושה לי בעיות - הוא יושב על PCX -E 1 ןעכשיו הוא מתקין את עצמו אבל עם סימן קריאה.בשביל בדיקה התקנתי כרטיס אלחוטי אחר והוא עובד. האביט דורש פיסקה IRQ 17 והכי מעניין במצב בטוח הוא עובד ומזוהה ללא הסימן קריאה. על מנת לבודד את התקלה ניטרלתי את כל הרכיבים של הלוח אם והוצאתי את כל הכרטיסים (3 במיספר ) החוצה ועדיין התופעה ממשיכה. אשמח אם למישהו יהיה פיתרון כי אני כבר ממש לא יודע מה לעשות.
-
- 4 תגובות
- 812 צפיות
-
-
שלום שניתי את האימיל שלי ב-Windows Live ועכשיו הוא שינה גם את האימיל במסנג'ר שלי. עכשיו אישרתי את השינוי והכול אני מתחבר למסנג'ר אבל אני לא ראה אף אחד מחובר(ואני יודע שצריך להיות לפחות אחד מחובר) ואם אני שלוח לו הודעה הוא לא מקבל אותה למה זה? מה עכשיו אני צריך לבקש מאחד אחד אישור תודה מראש נ.ב נשאתי כבר להתנתק ולהתחבר מחדש
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
\היא לא עובדת בוויסטה יש אותה לוויסטה במקרה? ImageResizerPowertoy
-
- 2 תגובות
- 573 צפיות
-
-
אני היה יותר ספציפי יש לי 2 קבצי MP3 אני רוצה לחבר אותם אולי אפילו לעשת אפקת (היה לא זוכר באיזה גרסה של WINAMP אופציה שהוא אובר בין בשיר שמנגן לזה שאחרב בכניסה ויציאה כמו ש DJ עושה את האופציה הזו אני מחפש )
-
- 4 תגובות
- 555 צפיות
-
-
מבצע מוצרי גיבוי ושחזור ACRONIS - יש להעתיק את מספר הקופון בעת ביצוע ההזמנה. הקופונים - מתחת ללינקים http://virtualtools.tech.officelive.com/Acronis.aspx
-
- 1 תגובה
- 644 צפיות
-
-
שלום, איך אפשר להחזיר את הסיסמא או לפרוץ בחזרה? (זה כותב שהאימייל לא נכון שאני מנסה דרך האתר של ICQ) תודה לעוזרים!!
-
- 2 תגובות
- 648 צפיות
-