עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by homart,

יש חיה כזאת?? תודה!

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. Started by x-boy_24,

שלום . עכשיו גלשתי באינטרנט ופתאום המוזיקה הפסיקה לנגן . נכנסתי להגדרות של הווליום ואני לא יכול לשנות שם שום דבר . איך אני יכול לסדר את זה ? תודה מראש .

• 5 תגובות
    • 729 צפיות
  3. Started by Hitman_47,

אני מחפס תוכנה כמו טימר שאני רוצה שידליק דברים מסוימים בשעה שאני רוצה וסוגר תוכנות בזמן שאני קובע לו תודה לכל מי שעוזר

• 5 תגובות
    • 519 צפיות
  4. Started by kawaii,

כלומר, כשאני מכניס דיסק אודיו הוא נותן לי את השם\אמן\שנה\שמות השירים...איך? איפה המידע הזה נשמר?

• 5 תגובות
    • 674 צפיות
  5. אני מבקש תוכנה פשוטה עם כמה שפחות אופציות. והכי חשוב - שתעבוד בלי בעיות. יכולים לעזור?

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. Started by ShayGTi,

יש לי בעיות עם התוכנה, אני חושב שזה קשור אליה לפחות, שלעתים בזמן שהיא רצה או לאחר שאני מכבה אותה אז מופיע לי מסך כחול ואז אני צריך לאתחל. זו בעיה מוכרת? מה אפשר לעשות?

• 5 תגובות
    • 918 צפיות
  7. לתוכנה יש אייקון של גלגל שיניים בצע תכלת או טורקיז היא חינמית ומנקה קבצים מיותרים במחשב תודה

8. אני טוען אלבום בITUNES , והוא משנה את הסדר של הטראקים , למה הוא עושה את זה? בWINAMP הוא טוען אותם לפני הסדר ואני גם לא יכול להזיז אותם ב ITUNES , כאילו הם תקועים במקום מה אפשר לעשות?

• 5 תגובות
    • 613 צפיות
  9. השאלה ברורה בכותרת תודה לעונים.

• 5 תגובות
    • 821 צפיות
  10. היי, הורדתי איזה שהוא קובץ שהוא GIF, אני מעוניין לעשות אותו בסיומת JPEG או כל דבר אחר שאפשר למשל להעלות כ SPRAY במשחקים או סתם שטויות כאלו... למשל ב CS:S אני רוצה לשים ספריי שירוץ כששמים אותו ולא יתקע על תמונה מקובעת כבדרך כלל... ראיתי כמה שעשו את זה ואין לי מושג איך אפשר עזרה בנושא?

• 5 תגובות
    • 823 צפיות
  11. אז כמו שכתבתי, אני מחפש תוכנה שתאפשר לי להפעיל תוכנות של PPC על ה PC הביתי בסביבת חלונות. תודה מראש לכל העונים.

• 5 תגובות
    • 601 צפיות
  12. Started by tomiv,

מאחר ואני מחבר את הנייד כמודם למחשב וגולש דרך חבילת הגלישה, רציתי לדעת אם יש כזה דבר דפדפן שמכווץ דפים.. שהגלישה תהיה יותר חסכונית... רצוי שהוא יחסית יהיה קל - מאחר ומדובר בנטבוק עם אפשרות ללשוניות... במידה ולא קיים כזה דפדפן, איזה דפדפן הכי מומלץ בהתאם לדרישות אילו ? תודה לכל העוזרים.

• 5 תגובות
    • 767 צפיות
  13. בזמן האחרון השגתי לעצמי חשבון פרימיום ב RS. הבעיה היא שאני לא מצליח להוריד כמו שצריך. עד עכשיו השתמשתי ב flashget אבל היא עושה עבודה חרא ואחרי שתי הורדות קורה מצב שהוא פשוט לא מסוגלת להוריד את הקובץ במלאו אלא רק 3 קילובייט מתוכו (לא זו לא בעיה של מקודם). בבקשה תמליצו לי על מנהל הורדות טוב שיעבוד טוב עם פרימיום. תודה

• 5 תגובות
    • 787 צפיות
  14. כמו שצוין בכותרת אני מעוניין להתחבר עם חשבון המייל שלי (or2ooo@walla.com), אל Outlook 2010, אבל הוא לא מוצא את ההגדרות המתאימות (ניסיתי מצב מוצפן וגם מצב לא מוצפן), ניסיתי לשנות ל-סיומת IL (כי מן הסתם אנחנו בישראל), אבל עדיין זה לא עובד. למישהו יש רעיון? יש אפשרות של הגדרה ידנית, נראה לכן שזה הכרחי, כי לי אין מושג מה אני צריך לכתוב שם...? אשמח לעזרה. אני לא עובר לגמייל, מהסיבות שלי.

• 5 תגובות
    • 1.7k צפיות
  15. Started by טוסטר,

התחילה לי אתמול בעיה הזויה במקצת.. האתר של GMAIL פשוט הפסיק לעלות לי דרך פיירפוקס. דרך IE הוא עולה בלי בעיה ובמחשבים אחרים ברשת הביתית הוא עולה גם ב FF אז אני מניח שהבעיה אצלי. לא עשיתי שום דבר מיוחד אתמול ואין לי מושג למה הבעיה הזו צצה... ניסיתי להתקין מחדש את FF (על הקיים) וזה לא עזר. מישהו נתקל בזה? רעיונות? תודה

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  16. Started by nirfun,

שלום חיפשתי בפורומים ולא מצאתי.. אני צריך דרייבר לצ'יפסט 440BX, בלוח MS 6163PRO.... הדבר הכי קרוב שמצאתי: http://downloadfinder.intel.com/scripts-df-external/Detail_Desc.aspx?agr=N&ProductID=129&DwnldID=7078&strOSs=44&OSFullName=Windows*%20XP%20Professional〈=eng תודה מראש, ניר

• 5 תגובות
    • 677 צפיות
  17. Started by אנדי,

היי לכולם, בימים האחרונים אני מקבל מ'אווסט' אתרעה על איום שנחסם (תמונה מצורפת). כתובת - URL שמצויינת באתרעה שייכת למערכת sheee של 'וואלה!' (https://www.sheee.co.il/) האתרעה מתקבלת ללא כל קשר לשאלה האם ביקרתי בדף הזה באותו רגע או לא. ביצעתי סריקת זמן אתחול של 'אווסט!', לא נמצא איום כלשהו. מחקתי את הסטוריית הדפדפן (פיירפוקס 80.01) ואת המטמון (עודיות וכו'). לא עזר. מבקש לדעת האם האתר שלהם הוא זה שנגוע, או שהבעיה בכל זאת אצלי, ואם כן - כיצד ניתן לטפל בכך. תודה מראש

18. איך אני יכול לחסום אתר מסוים שפשוט יראה שגיאה כאשר יקלידו את שמו במחשב שלי ?

• 5 תגובות
    • 1.6k צפיות
  19. Started by UltraWaveMUSA,

שלום. אני חייב בדחיפות תוכנה שתעשה לי את הקריאה מהמחשב קלה יותר. יש לי 20 קבצי טקסט על המחשב, כל קובץ בעל 3 עמודים לפחות ואני חייב לקרא את כולם היום, מחר וגם מחרתיים. לכן, אני צריך תוכנה שתעשה לי את הקריאה לפחות מזיקה ונוחה יותר, כלומר, לדוגמה - שתגדיל את הטקסט ותדגיש שורות כך שכשאני אסיים לקרא שורה אני אלחץ על כפתור וזה ירד שורה [כדי שבטעות אני לא אדלג על שורה כלשהי], או לדוגמה - יחבר את כל קבצי הטקסט [רק חד פעמי, דהיינו, זמני ותקף לקריאה] למקום אחד כדי שאני לא אצטרך כל הזמן להחליף קובץ [זה הופך להיות מאוד מטריד, תאמינו לי! אשמח לקבל תשובה מהירה, בתודה מראש.

• 5 תגובות
    • 584 צפיות
  20. Started by chenrp,

יש המלצות?

• 5 תגובות
    • 983 צפיות
  21. יש לי וינדוס 7 גרסה של 64 ביט ויש לי שני אינטרהט אקספלורר אחד רגיל ואחד של 64 ביט וגרסה של 64 ביט אני לא מצליח לראות סרטונים ואני יודע שלא יצאה גרסה של flash plyer 64 bit אני בטוח שיש לזה פיתרון חייב להיות לזה פיתרון אולי יש איזשהו מוקדד שיכול לסדר את זה ולראות סרטונים בבקשה תעזרו לי אני חייב לנסות לפתור את זה בטוח שיש פיתרון צדדי לזה

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  22. השאלה בכותרת, כשאני מנסה להתחילה תקנה קופצת הודעה ששואלת אם אני צריך גרסאת 64 ביט או 32 ביט, איך אני מברר איזה גרסאת EXCHANGE 2007 יש לי ?

• 5 תגובות
    • 626 צפיות
  23. Started by jacob300,

שלום לאחר ריקון סל המיחזור יוצאת הודעת שגיעה (מצורפת תמונה) וסל המיחזור לא מיתרוקן, רק אחרי הפעלה מחדש. Windows xp pro sp3 מה ניתן לעשות ? תודה [attachment deleted by admin]

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  24. Started by romansah9,

שלום רב לכולם. נתקלתי בבעיה מעצבנת שלא נותנת לי נחת. יש לי בבית ראוטר D-LINK DSL 6740U של בזק במהירות 20 Mb/s (ספק+תשתית בלי גיימר) לפני חודשיים נתקלתי במהירויות אטיות של עד 15Mb/s גג והסתבר שזה היה שירות SAFE של בזק שלכאורה "בודק" אתרים לפני כניסה אליהם. כמובן שאת השירות ביטלתי והמהירות חזרה (down 20Mb/s, ping 10-16, up 1.2Mb/s). אני אישית משתמש בלפטופ שלי (DELL XPS L702X) עם WIFI. בזמן האחרון שמתי לב שאני מתקשה להיכנס לרוב משחקי רב משתתפים(MULTIPLAYER) כמו באטלפילד 2, ופורטל 2. יש לי עוד מספר משחקים שאין לי שום בעיה להיכנס אליהם... (אם תצטרכו פרטים תשאלו). כל המשחקים חוקיים ונקנו בSTEAM פרט לבאטלפילד שיש לי דיסק שלו. מה שקורה (דוגמה מבאלפילד): אני נכנס למשחק, עושה LOGIN…

• 5 תגובות
    • 1.5k צפיות
  25. Started by davidcohen,

שלום! מישהו יכול להביא לי דרייבר ל cd-rom? יש לי מחשב ישן ויכול להיות שהוא לא יזהה את הcd-rom אז אני צריך דרייבר... מישהו יכול להביא לי? תודה

• 5 תגובות
    • 977 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.